service description:

Srednja škola nudi obrazovne profile u područjima: ekonomija, pravo i administracija, trgovina, ugostiteljstvo i turizam.

Škola obrazuje učenike u dva područja rada:

*EKONOMIJA, PRAVO I ADMINISTRACIJA
*TRGOVINA, UGOSTITELJSTVO I TURIZAM

U okviru područja rada EKONOMIJA, PRAVO I ADMINISTRACIJA postoje sledeći obrazovni profili četvrtog stepena stručne spreme:
*ekonomski tehničar
*poslovni administrator-ogled
*finansijski administrator-ogled
*službenik osiguranja
U okviru područja rada TRGOVINA, UGOSTITELJSTVO I TURIZAM postoje sledeći obrazovni profili četvrtog stepena stručne spreme:
*trgovinski tehničar
*ugostiteljski tehničar
*kulinarski tehničar
*turistički tehničar

i trećeg stepena stručne spreme:
*trgovac
*konobar
*kuvar
*poslastičar


Restoran Staro Zdanje sa dve sale i galerijom, gurmanski specijaliteti, veliki izbor pića, porodična večera, proslave...

Ostali podaci:

  • Restoran Staro Zdanje
    Novi Sad Trg Marije Trandasil 1
    E-mail: starozdanje@mts.rsTel.: 021/527-040, 

vaše slike:

 Domaća kuhinja
administracija
banketi
domaća kuhinja
Podaci firme ::::.

service description:

Etno selo Vraneša


Etno eko selo Vraneša
nalazi se u četinarskoj šumi koja se prostire ka Zlatarskom jezeru na nadmorskoj visini od 943m. Položajem, sadržajima, uslugom i malim brojem gostiju (26), Etno eko selo Vraneša opravdava svoju ekskluzivnost. U spokoju raskošne, netaknute prirode, daleko od gradske vreve, sačekaće Vas sve ono što je otrgnuto od zaborava i svakidašnjice.
Ovaj kompleks čine restoran sa ognjištem (jela nacionalne i vegeterijanske kuhinje, koja se služe na bazi ankete po utvrđenom jelovniku Etno eko sela), terasa, sale za prezentaciju, etno prodavnica, 2 ekskluzivna apartmana kao zasebne celine, 5 bungalova i Etno Wellness. Prateći sadržaji su: fontana, pekara, mesta za odmor i druženje, staze zdravlja, igraonica za decu na otvorenom, etno postavka, parking, heliodrom.
Etno Wellness površine 390 m2 čine: zatvoreni bazen, đakuzi, ruska banja, finska sauna, ledena pećina, tapidarijum, sobe za masažu i svetlosnu terapiju, vital bar.

Bungalovi površine 40m2 poseduju: dve dvokrevetne sobe, kamin, zajedničko kupatilo sa hidromasažnim tuš kabinama i kamenim lavaboima, podno grejanje i radijatore. Sobe su odvojene hodnikom iz koga se izlazi na trem. Iz apartmana se pruža izvanredan pogled na Zlatarsko jezero i nepregledne šume.

Apartman Bele noći: Posebna celina u centralnom objektu, veličine 90 m2, za 4 osobe. Nalazi se na suprotnoj strani od svih sadržaja. Ima dve spavaće sobe (u jednoj francuski ležaj, u drugoj dva odvojena ležaja), dnevni boravak, kupatilo sa đakuzijem i hidromasažnom kabinom.

Apartman Romantika: Veličine 48 m2, za dve osobe. Sadrži: spavaću sobu, dnevni boravak i kupatilo sa hidromasažnom kabinom. Ovaj apartman ima direktan pristup bazenu, sauni ili sobi za masaže.
Sve sobe i apartmani imaju TV, telefon i internet konekciju 24 h.

vaše slike:

 Hoteli Srbija
etno selo
Etno turizam
hotel Zlatar
Netaknuta priroda
Parkovi prirode
restoran srpske kuhinje
rezervat prirode
Seoski turizam
Seoski turizam
seoski turizam Srbija
smeštaj Zlatar
Sportski turizam
tradicionalni srpski restoran
Turizam
Turizam Srbija
ugostiteljske usluge
ugostiteljski objekat
Ugostiteljstvo i turizam
vegetarijanski restoran
Wellness
Wellness i SPA centri
Wellness SPA centri
Zaštita prirode
Zdravstveni turizam
 Hoteli Srbija
Podaci firme ::::.

service description:

Restoran Marinada otvoren je 1984. godine. Vlasnik restorana, Rajko Dobrosavljević, od prvog dana je postavio visoke standarde u pogledu kvaliteta hrane i usluge. Zahvaljujući tome, Marinada je stekla stalne goste i postala jedan od vodećih restorana u Beogradu.

U prelepom ambijentu služe se vrhunski specijaliteti od morske ribe, rakova i školjki. Odličnu ponudu hrane upotpunjuje izuzetno kvalitetna ponuda vina (srpska, crnogorska, makedonska, hrvatska, BiH, slovenačka, francuska, italijanska, španska, argentinska, čileanska, portugalska, australijska i afrička) i dobra muzika u večernjim časovima koja čini ovo mesto posebnim.

U letnjim mesecima, gosti mogu uživati u prelepoj bašti na obali Save, a u zimskim mesecima je posebno atraktivna zastakljena terasa sa prelepim pogledom na reku.

Restoran Marinada je dobitnik mnogobrojnih priznanja.
Na Novosadskom sajmu 2009. godine, Marinada je proglašena za najbolji riblji restoran u Srbiji. Kao dokaz društveno odgovornog ponašanja, restoran Marinada je prvi restoran u Beogradu koji je dobio HACCP sertifikat.

service description:

U starom jezgru Zemuna, nadomak Gardoš kule, u kući iz 1939. godine, jedinstvena oaza mira i riznica salaške kujne (kuhinje).
Tu iznad Dunava, velikog i moćnog, gospodski rasutog u ravnici, nalazi se Salaš.I to baš kao nekad, kad se na salašima odmaralo, lumpovalo i volelo, za sunčano salaško leto bašta i teresa sa cvetnim vodopadima i fantastičnim pogledom. A zimi, kad sneg prekrije krovove starog Gardoša, pucketanje vatre u kaminu u tučanim pećima.Izaberite kutak za Vas u jednoj od tri etno sale, bašti ili na terasi.

Kuhinja: nacionalni vojvođanski specijaliteti od mesa ili ribe.
Broj mesta: Etno sala - 40 mesta,
Kamin sala - 20 mesta
Bela soba - 20 mesta
Terasa - 12 mesta
Bašta 35 mesta
Sve sale su klimatizovane.

Parking: 90 metara iznad restorana

Radno vreme: svakog dana od 12-24 časa


Podaci firme ::::.

service description:

Restoran Le Molière se nalazi u najužem centru Beograda, u Zmaj Jovinoj 11, pored samog Francuskog kulturnog centra. Restoran nosi ime jednog od najčuvenijih francuskih dramaturga Jean-Baptiste Poquelin Moliere-a i teži da vrhunskim kulinarskim specijalitetima, najboljim vinima i prijatnim ambijentom prenese Francusku u Beograd, i dostojanstveno opravda slavno ime. Tradicionalna, kao i moderna jela očaraće i najveće sladokusce u ambijentu dostojnom najboljih Pariskih i Lionskih restorana.

Karakteristično za Francusku kuhinju je posebna priprema namirnica koje može trajati i po nekoliko dana. Teleća glava u gribic sosu kao i teleći bubrezi u umaku od dizon senfa, su samo deo tradicionalnih jela koja možete probati u Molière-u ... Preporučujemo pačije grudi u sosu od zelenog bibera sa dofinejskim krompirom, kao i terrine de foie gras (guščiju paštetu) koja je deo francuske tradicije ali i podjednako danas, deo kuhinje svakog modernog restorana. Tart od limuna i čokoladni sufle su pravi favoriti našeg restorana ...

Ono sto ce vaŝ doživljaj upotpuniti je veliki izbor kvalitetnih francuskih i srpskih vina.
Odlike naŝeg restorana su prirodni ukusi, svežina proizvoda kao i otmenost za stolom.

PONUDA:
Doručak
Zakuske
Glavna jela
Salate
Supe / Paste
Tradicionalna jela / Riba
Dezerti
Vina
Podaci firme ::::.
Mate Matejića 6A
Vršac , 26300
Srbija
Tel.: 013/837-677

service description:

Ugostiteljski objekat «MASTERS» prvi put se predstavio svojim sugrađanima 15.07.1988. god. Od tada, pa do danas, pretrpeo je značajne izmene u izgledu, ali i u poslovanju, i pogledu proširenja svog kapaciteta i ponude.

U početku je to bio kafić, a danas je «MASTERS» pizzeria sa velikom i raznovrsnom ponudom italijanske hrane.

Lokal se nalazi na ekskluzivnom mestu, na padinama vršačkog brega u oazi zelenila i čistog vazduha. Objekat ima oko 120 mesta za sedenje i veliku baštu, i pravo je mesto za bekstvo od letnje vreline i gradske gužve.

Do nas se dolazi kako gradskim putem tako i stepeništem omiljenim šetalištem naših sugrađana. Ovde ćete uvek naći pravi kutak za odmor i uživanje u dobrom zalogaju na radost svih vaših čula.

Pizzeria «MASTERS» je danas značajni privredni subjekat u gradu sa velikim brojem zaposlenih i prisutan je na većini donatorskih akcija.
Cara Lazara 7A
Novi Sad, 21100
Srbija
Tel.: 021/459-524
Fax: 021/6395-585

service description:

Kineski restoran.

Kućna dostava.

Facebook