service description:

Srednja škola nudi obrazovne profile u područjima: ekonomija, pravo i administracija, trgovina, ugostiteljstvo i turizam.

Škola obrazuje učenike u dva područja rada:

*EKONOMIJA, PRAVO I ADMINISTRACIJA
*TRGOVINA, UGOSTITELJSTVO I TURIZAM

U okviru područja rada EKONOMIJA, PRAVO I ADMINISTRACIJA postoje sledeći obrazovni profili četvrtog stepena stručne spreme:
*ekonomski tehničar
*poslovni administrator-ogled
*finansijski administrator-ogled
*službenik osiguranja
U okviru područja rada TRGOVINA, UGOSTITELJSTVO I TURIZAM postoje sledeći obrazovni profili četvrtog stepena stručne spreme:
*trgovinski tehničar
*ugostiteljski tehničar
*kulinarski tehničar
*turistički tehničar

i trećeg stepena stručne spreme:
*trgovac
*konobar
*kuvar
*poslastičar


Restoran Staro Zdanje sa dve sale i galerijom, gurmanski specijaliteti, veliki izbor pića, porodična večera, proslave...

Ostali podaci:

  • Restoran Staro Zdanje
    Novi Sad Trg Marije Trandasil 1
    E-mail: starozdanje@mts.rsTel.: 021/527-040, 

vaše slike:

 Domaća kuhinja
administracija
banketi
domaća kuhinja
Podaci firme ::::.

service description:

„Jezero“, restoran sa dugogodišnjom tradicijom kvaliteta i dobre usluge, nalazi se na levoj obali Savskog jezera, u božanstvenoj prirodi Ade Ciganlije.

Raspolaže aperitiv barom, svečanom salom, banket salom, press salonom, dvema predivnim terasama sa pogledom na jezero i letnjom baštom, sa ukupnim kapacitetom od 1000 mesta.

Kompletna ugostiteljska, audio i video oprema čini svečanu salu multifunkcionalnom, te je moguće organizovati sve vrste svečanosti.

- Kompanijske proslave
- Prezentacije
- Promocije
- Press konferencije
- Seminari
- Kokteli
- Svadbeni ručkovi
- Maturske večeri

Sve ovo prati postojeća infrastruktura, parking prostor, fizičko-tehničko obezbeđenje, posebni ulazi, dve kuhinje za kompletan kapacitet restorana, i poslastičarnica.


Svečana sala restorana nalazi se na spratu, ukupnog kapaciteta 700 sedećih mesta.
U sklopu same sale nalazi se nekoliko manjih salona koji se otvaraju i zatvaraju po potrebi.
Sala je klimatizovana, poseduje kompletnu audio-video tehničku opremu, sa kvalitetnom rasvetom i izlaskom na dve terase i pasarelu.


Press salon nalazi se u sklopu svečane sale, kapaciteta 70 mesta, takođe klimatizovan.
Od prateće opreme poseduje projektor, platno, flip chart i wireless internet.
Pogodan za seminare, prezentacije, stručne treninge...


Aperitiv bar ili mala sala, nalazi se u prizemlju objekta. Može da ugosti 140 zvanica, direktno je povezana sa velikom letnjom baštom koja je natkrivena, a čiji je kapacitet 200 sedećih mesta.
Sala je klimatozovana, adekvatna za manje svadbene proslave, svakodnevne i poslovne ručkove...
Podaci firme ::::.
Kralja MIlutina 33
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/3640-625

service description:

Restoran kakvih ima malo u našem gradu. Doneo nam je duh Francuske, kroz specijalitete, zanimljiv enterijer i karakterisičnu atmosferu.

Ovaj restoran nazvan po piću je restoran višeg ranga. Meni menjaju dva puta godišnje, tako da uvek možete pronaći nešto što odgovara vašem gastronomskom senzibilitetu. Ako ste ljubitelj bifteka ne propustite specijalitet "Absinthe biftek", jer je to zaštitini znak njihove kuhinje.

Za one koji najradije naručuju ribu: prženu ribu list na pireu od bundeve, karamelizovano povrće i sos Bernez, pečeni marinirani fileti orade - "Jamie Oliver", mariniirani losos file na grilu, tunu stek sa prženim spanaćem….

Za slatki kraj preporučujemo fantastični čokoladni sufle.


OPIS RESTORANA:

Kuhinja: internacionalna
Ko dolazi: svi koji uočavaju razliku
Najbolje mesto za: sastanak koji će ostaviti utisak
Vrsta obroka:doručak, ručak, večera
Rezervacija: obavezna
Plaćanje: prihvataju gotovo sve kreditne kartice
Oblačenje: business casual, elegantno
Pogodan za: poslovne sastanke
Atmosfera: trendi


RADNO VREME:
svakim danom od 11.00 do 24.00


POGODNOSTI:

Kreditne kartice, Ketering, Klimatizovano, Vinska karta, Obavezna rezervacija, Kompletan meni, Sveža riba, Vegetarijanski meni, Wireless Internet
Podaci firme ::::.

service description:

Restoran Zaplet nalazi se u Beogradu na Vračaru. Ovde možete uživati u velikom izboru hrane i pića.
Takođe restoran vrši usluge keteringa i konsaltinga u vezi posluženja.
Podaci firme ::::.

service description:

Kada poželite da se osetite prijatno, lepo na nekom novom egzotičnom prostoru, ne morate da otputujete daleko odavde. Dovoljno je da dodjete na tihi, stari Vračar u blizinu Hrama Svetog Save, u Rankeovu ulicu br. 7, gde se nalazi Villa Maska ušuškana medju drugim starim, lepim kućama...Vila je sazidana još davne 1926. godine renovirana je u lokal koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim! Atmosfera odiše egzotikom sa Dalekog Istoka i starinskim komadima nameštaja naših baka, sve to ukomponovano do detalja nepogrešivim ukusom samih vlasnika. Ovaj svojevrsni, uslovno rečeno, "lanac lokala" Maska izrodio se kao dodatak istoimene prodavnice autentičnog indonežanskog nameštaja, koja se nalazi u Vlajkovićevoj ulici.

Ipak, najveća zasluga za originalnost kako enterijera tako i eksterijera pripisuje se maštovitosti vlasnika. Nova Villa Maska nastavila je tradiciju i koncept stare, (na uglu Rankeove i Braničevske ulice) sa tim što je novi lokal mnogo prostraniji (oko 300m2) i odiše opuštenijom atmosferom. Ovaj prostor je dokaz da sve što zamislimo može da se realizuje uz puno truda, strpljenja i iznad svega ukusa. Gde god se osvrnete biće vam jasno da svaka lampa, ogledalo, stolica, figura stoji sa razlogom baš na tom mestu. Najlepše od svega je što ako vam se neki detalj izuzetno dopadne, može da postane vaš, jer je većina stvari na prodaju. Da ne otkrivam previše, samo ću vam reći da kada kročite u novu"Villu Maska" imaćete utisak da ste dosada živeli u crno-belom filmu!


JELOVNIK:
1. Hladna i topla predjela
2. Testenine
3. Glavna jela
4. Prilozi
5. Pizze
6. Deserti
7. Alkoholna i bezalkoholna pića
8. Vinska karta
Podaci firme ::::.
Obilićev venac 30
Beograd - Stari Grad, 11102
Srbija
Tel.: 011/3036-200

service description:

U samom srcu grada, nedaleko od Knez Mihajlove ulice, restoran Opera u potpuno autentičnom ambijentu već 6 godina pruža svojim gostima izvanredan ugođaj.

Uz specijalitete nacionalne, internacionalne i vegeterijanske kuhinje, sa aktuelnim tendecijama u kulinarstvu i spremnošću kuvara da iznijansiraju svako jelo u skladu sa posebnim zahtevima gosta – očekuje Vas pravi gastronomski užitak.

Užitak u dobroj hrani prati i veliki izbor vina, a prijatna, opuštena atmosfera je uvek izazov da se posle celodnevnog šopinga ili nedeljne šetnje svrati na kafu i ručak sa porodicom ili prijateljima.

Sa prvim zracima prolećnog sunca gosti mogu uživati u udobnoj bašti ovenčanoj zelenilom, zaštićeni tendom od iznenadnih pljuskova. Zanimljiv enterijer, obogaćen je komadima stilskog nameštaja i zidovima oslikanim prizorima rimske Pompeje. Diskretna muzika čini ambijent restorana Opera još ugodnijim.

Internacionalna kuhinja Opera posluje od 2004. godine skoro od samog osnivanja preduzeća ALVEMA d.o.o.

Već tokom prve godine poslovanja uspela je da se izdvoji svojim ambijentom, kao i asortimanom proizvoda što je rezultovalo priznanjem „Caffe & Bar recommended“ za 2005. godinu, a zatim za 2008. i 2009. godinu.

Facebook