service description:

Srednja škola nudi obrazovne profile u područjima: ekonomija, pravo i administracija, trgovina, ugostiteljstvo i turizam.

Škola obrazuje učenike u dva područja rada:

*EKONOMIJA, PRAVO I ADMINISTRACIJA
*TRGOVINA, UGOSTITELJSTVO I TURIZAM

U okviru područja rada EKONOMIJA, PRAVO I ADMINISTRACIJA postoje sledeći obrazovni profili četvrtog stepena stručne spreme:
*ekonomski tehničar
*poslovni administrator-ogled
*finansijski administrator-ogled
*službenik osiguranja
U okviru područja rada TRGOVINA, UGOSTITELJSTVO I TURIZAM postoje sledeći obrazovni profili četvrtog stepena stručne spreme:
*trgovinski tehničar
*ugostiteljski tehničar
*kulinarski tehničar
*turistički tehničar

i trećeg stepena stručne spreme:
*trgovac
*konobar
*kuvar
*poslastičar


Restoran Staro Zdanje sa dve sale i galerijom, gurmanski specijaliteti, veliki izbor pića, porodična večera, proslave...

Ostali podaci:

  • Restoran Staro Zdanje
    Novi Sad Trg Marije Trandasil 1
    E-mail: starozdanje@mts.rsTel.: 021/527-040, 

vaše slike:

 Domaća kuhinja
administracija
banketi
domaća kuhinja
Podaci firme ::::.

Krčedin, 22325
Srbija
Tel.: 011/334-6191

service description:

Etno restoran
Kapaciteta 150 mesta, sa prelepom baštom (avlijom) od 300 mesta, u ambijentu starog sremačkog domaćinstva sa zaboravljenim i autohtonim jelima ovog kraja.

Izleti
Vožnja Dunavom i izlet na Krčedinsku adu - Krčedinska ada sa svojim brojnim rukavcima i barama, pravi je raj za ljubitelje prirode, ekologije, lova, ribolova i foto-safarija. Jedna je od retkih preostalih prirodnih oaza u kojoj su slobona krda konja, magaraca, goveda, mangulica... kao i veliki broj retkih vrsta ptica.

Obilazak fruškogorskih manastira - svi izleti se odvijaju uz pratnji turističkih vodiča.

Bašta – rekreaciona zona

Lov i ribolov

Lov

Ribolov

Smeštaj

Organizovanje svečanosti Mogućnost organizovanja poslovnih ručkova, svih vrsta proslava, naročito svadbi i krštenja.Preko puta salaša se nalazi crkva Svetog Nikole.

service description:

Kompleks je smesten na obroncima Fruske Gore (u blizini Instituta u Kamenici), a opet udaljen od centra Novog Sada za manje od 10 km. Restoran, sa dve sale, velikom i udobnom bastom i rostiljem nudibogat meni i velik izbor najkvalitetnijeg pica. 20 godina duga tradicija garantuje kvalitet. Savremen motel sa negovanim vrtom je pravo mesto za odmor na cistom vazduhu. Pazljivo birane boje i materijali ucinice vas boravak izvanredno ugodnim. Na raspolaganju su Vam dvokrevetne, trokrevetne i cetvorokrevetne sobe, gde svaka od njih ima kablovsku televiziju, telefon i moderno kupatilo. Za nase goste posebno je obezbeden prostrani parking u okviru motela. Na kraju dana mozete popiti pice ili odigrati partiju bilijara u salonu zabave.
Podaci firme ::::.
Trg Branka Radičevića 3
Sremski Karlovci, 21205
Srbija
Tel.: 063/524-456
Fax: 063/765-81-06

service description:

Podaci firme ::::.
Gundulićeva 1 A
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/551-523

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

Na obroncima Avale, na samom prilazu gradu, okružen zelenilom i senovitim stazama za šetnju u oazi mira, neposredno uz raskrsnicu Avalskog i Kružnog puta nalazi se hotel "Sučević", koji može da posluži kao model hotelijerstva kod nas, jer to je turističko-ugostiteljski objekat koji može da zadovolji i najzahtevnije goste.

Novo, moderno zdanje, sa prekrasnom letnjom baštom, raspolaže sa 28 soba, od kojih su četiri apartmana, a ostalo sobe različitih struktura, moderno uređene, jednostavne i tople, klimatizovane, sa internet vezom, room barom i kablovskom televizijom.

U dva restorana, od kojih je jedan etno-restoran, moguće je poručiti sve što može da zamisle i najveći sladokusci, ali se čak i oni mogu iznenaditi retkim ponudama sa takozvane etno-trpeze vrhunskih majstora kuhinje već duže poznatih u ugostiteljskim krugovima glavnog grada.

Hotel "Sučević" Vam može ponuditi pića vrhunskog kvaliteta sopstvene proizvodnje, među kojima se izdvaja domaća rakija od šljive, kajsije, dunje, kruške i grožđa i vino domaće proizvodnje.

Položaj hotela u sred takozvane "ruže vetrova", vetrova koji lutaju između Kosmaja, Avale i Dunava, dočaravaju poseban ugođaj. U najtoplijim danima u bašti ovog hotela, sa oko osamdeset uglavnom punih mesta, gosti se osećaju izuzetno prijatno.

Izuzetno stručan personal će u svako doba dana pred Vas da iznese širok asortiman sopstvenih proizvoda najvišeg kvaliteta među kojima su pršuta, panceta, kulen, pečenica i vrhunski tvrdi sir, koje je u tom prirodnom ambijentu moguće proizvesti.

Etno restoran izuzetan po svom ambijentu i sa ponudama najkvalitetnijih i najzanimljivijih jela naše narodne kuhinje.
Jelovnik je naprosto beskonačan, a zadovoljstvo koje pruža vrhunsko. Pića domaća, carska...

Konoba u kojoj je ne malo puta postavljen sto na zahtev gostiju, kažu da pića iz Sučevićevog vinskog podruma imaju poseban šmek u tom ambijentu, a pršuta, kulen, pečenica i sir imaju neprevaziđen ukus.
Podaci firme ::::.
Maršala Tita 27
Kovačica, 26210
Srbija
Tel.: 013/661-344

service description:

SUR Srdiečko je najstariji nacionalni restoran opštine Kovačica.
Nalazi se u Kovačici, u ulici Maršala Tita 27.
Osnovan je 1989 godine, a sazidan i uređen u stilu stare slovačke kuće sa detaljima slovačke kulture.
Svih ovih godina enterijer mu nije izmenjivan.

Jelovnik se sastoji kako od tradicionalnih slovačkih jela ( kovačička tepsija, kovačička šnicla, opekance, rezanci sa makom … ) , tako i od raznih jela srpske kuhinje ( čorbe, škembići, roštilj, sarme … ). Isto tako postoji veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, a i toplih napitaka.
Cara Lazara 7A
Novi Sad, 21100
Srbija
Tel.: 021/459-524
Fax: 021/6395-585

service description:

Kineski restoran.

Kućna dostava.
Podaci firme ::::.
Novosadski put 115
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/402-882

service description:

Podaci firme ::::.
Ive Lole Ribara bb
Apatin, 25260
Srbija
Tel.: 025/778-100

service description:

Podaci firme ::::.
Dunavska obala bb
Beška, 22324
Srbija
Tel.: 021-889-099

service description:

Ostali podaci:

  • Tel.: 022/570-521, 
Podaci firme ::::.
Dimitrija Tucovića 3
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/450-594

service description:

Facebook