service description:

Srednja škola nudi obrazovne profile u područjima: ekonomija, pravo i administracija, trgovina, ugostiteljstvo i turizam.

Škola obrazuje učenike u dva područja rada:

*EKONOMIJA, PRAVO I ADMINISTRACIJA
*TRGOVINA, UGOSTITELJSTVO I TURIZAM

U okviru područja rada EKONOMIJA, PRAVO I ADMINISTRACIJA postoje sledeći obrazovni profili četvrtog stepena stručne spreme:
*ekonomski tehničar
*poslovni administrator-ogled
*finansijski administrator-ogled
*službenik osiguranja
U okviru područja rada TRGOVINA, UGOSTITELJSTVO I TURIZAM postoje sledeći obrazovni profili četvrtog stepena stručne spreme:
*trgovinski tehničar
*ugostiteljski tehničar
*kulinarski tehničar
*turistički tehničar

i trećeg stepena stručne spreme:
*trgovac
*konobar
*kuvar
*poslastičar


Restoran Staro Zdanje sa dve sale i galerijom, gurmanski specijaliteti, veliki izbor pića, porodična večera, proslave...

Ostali podaci:

  • Restoran Staro Zdanje
    Novi Sad Trg Marije Trandasil 1
    E-mail: starozdanje@mts.rsTel.: 021/527-040, 

vaše slike:

 Domaća kuhinja
administracija
banketi
domaća kuhinja
Podaci firme ::::.
Nebojšina 6
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 060/38-63-633
Fax: 011/3863-633
Mapa

service description:

RESTORAN TRPEZA BEOGRAD

Da li ste nekad okusili Srbiju ? Da li ste sa sobom poneli čarobne mirise na koje samo Srbija miriše ? Ako jeste,poželećete da je ponovo okusite i pomirišete.Ako niste,učinite to.Ako ne znate kako,pomoći će Vam prijatan boravak u restoranu Trpeza.

Verovatno ćete poželeti da sami napravite neka od jela koje se u ovoj zemlji prave od davnina.Pravile su ih srpske bake,majke,tetke,strine...To umeće,veštinu i zapamćene recepte one su,opet,naučile od svojih predaka.I tako se ova"čarobna trpeza" vraća u stara,dobra vremena kada se drugačije mlelo,kuvalo i spremalo.Jela u njoj imaju na sebi staru patinu,neka su davno zaboravljena a neka se mogu pronaći u domaćinstvima i etno restoranima koja drže do gurmanske tradicije čarobnih ukusa.

Ova jela se nazivaju nacionalnim i domaćim srpskim jelima.Neki smatraju da ona pripadaju nekom drugom narodu.I,na sreću,svi su u pravu.





Naša adresa:.
Nebojšina 6, Beograd

Kontakt telefoni i telefoni za rezervacije:
011/3863-633 060/38-63-633

Radno vreme:
10-24h

vaše slike:

restoran srpske kuhinje
srpska jela
srpska kuhinja
Srpska kuhinja Beograd
srpska nacionalna kuhinja
Podaci firme ::::.

service description:

Villa Forest - okruzen travnjakom, parkom i zelenilom predstavlja nov, ali već nezaobilazni sadržaj turističke ponude Beograda i Srbije.

Udaljen je 7 km od centra Beograda, 7 km od aerodroma "Nikola Tesla", u neposrednoj je blizini autoputa i poseduje sopstveni parking.

Villa Forest - raspolaže sa 18 soba i 6 apartmana, opremljenih modernim nameštajem, savremenim kopatilima i svim sadržajima prilagođenim standardima svetskog hotelijerstva.

Sve sobe i apartmani - opremljeni su direktnom telefonskom linijom, satelitskom televizijom, klima uređajem, bežičnom Internet konekcijom, mini barom i sefom. Doručak je na principu bife stola i servira se u prijatnom ambijentu našeg restorana.

U sklopu hotela Villa Forest nalazi se sala za organizaciju različitih događaja od 20 mesta (sastanci, seminari, predavanja i sl).Sala je opremljena sa odgovarajućom tehničkom opremom.

Gosti hotela mogu koristiti hotelski faks, skener, štampač i kopiraparat.
Podaci firme ::::.

service description:

Kada pomislite na toplo, tek skuvano jelo iz kuhinje Vašeg detinjstva, roštilj, ukusan, sočan kakav može biti samo onaj pravi, onaj sa ćumura od najboljih majstora, kad bi pojeli najbolji biftek u gradu, kad vam se pije vrhunsko vino u dobrom društvu, a da Vam violina ili tambura osvežavaju sećanja i pokrenu emocije dođite u Zlatni bokal, gde je sve podređeno vrhunskom boemskom uživanju, tj, poštovanju svih vaših čula.

Živa muzika, odlična hrana, vrhunska vina, najbolje srpske rakije, sjajna atmosfera, enterijer starog Beograda i to sve svako veče, a gde drugo nego u Skadarliji.


Podaci firme ::::.

service description:

Etno restoran Košuta se nalazi u samom srcu Košutnjaka. Prelepo okruženje, prostrana letnja bašta sa pogledom na jezero, kvalitetna usluga i jela nacionalne kuhinje čine ovo mesto veoma atraktivnim.

Raspolažemo sa:

Multifunkcionalnom banket salom - 110 sedećih mesta ili 160 stajaćih mesta
Letnjom baštom - 500 mesta
Audio i video opremom
Parkingom za 50 vozila
Mini zoološki vrt
Dečije igralište


Restoran je adekvatan za:

- Seminare
- Konferencije
- Koktele
- Prezentacije
- Poslovne ručkove i vecere
- Proslave


JELOVNIK:

1. Predjela
2. Supe ,čorbe i potaži
3. Salate
4. Specijaliteti od mesa
5. Nacionalna kuhinja
6. Specijaliteti od ribe
7. Poslastice
8. Vinska karta

Za detaljan opis sadržaja jelovnika posetite našu web prezentaciju ili dođite u naš restoran.
Podaci firme ::::.

service description:

Restoran Marinada otvoren je 1984. godine. Vlasnik restorana, Rajko Dobrosavljević, od prvog dana je postavio visoke standarde u pogledu kvaliteta hrane i usluge. Zahvaljujući tome, Marinada je stekla stalne goste i postala jedan od vodećih restorana u Beogradu.

U prelepom ambijentu služe se vrhunski specijaliteti od morske ribe, rakova i školjki. Odličnu ponudu hrane upotpunjuje izuzetno kvalitetna ponuda vina (srpska, crnogorska, makedonska, hrvatska, BiH, slovenačka, francuska, italijanska, španska, argentinska, čileanska, portugalska, australijska i afrička) i dobra muzika u večernjim časovima koja čini ovo mesto posebnim.

U letnjim mesecima, gosti mogu uživati u prelepoj bašti na obali Save, a u zimskim mesecima je posebno atraktivna zastakljena terasa sa prelepim pogledom na reku.

Restoran Marinada je dobitnik mnogobrojnih priznanja.
Na Novosadskom sajmu 2009. godine, Marinada je proglašena za najbolji riblji restoran u Srbiji. Kao dokaz društveno odgovornog ponašanja, restoran Marinada je prvi restoran u Beogradu koji je dobio HACCP sertifikat.
Podaci firme ::::.

service description:

Brod restoran "Karibi" s nalazi na najlepšem mestu u Beogradu, na ušću Save u Dunav, sa pogledom na Kalemegdansku tvrđavu.

U prijatnom ambijentu restorana, možete uživati u vrhunskim specijalitetima nacionalne kuhinje i specijalitetima ispod sača.

Organizujemo sve vrste proslava:

- Svadbe
- Maturske večeri
- Bankete
- Rođendane

Za svaku od navedenih proslava možemo ponuditi raznovrstan meni na švedskom stolu ili posluživanje hrane po meniju i redosledu.

Restoran se sastoji iz dva nivoa. Kapacitet gornjeg niveo je 350 sedećih mesta. Donji nivo restorana se sastoji iz dve sale. U letnjem periodu jedna od sala je i letnja bašta koja Vam omogućava da uživate u svim čarima koja Vam pruža jedan restoran na vodi.

Restoran ima svog fotografa koji će Vam ovekovečiti Vaše lepo provedene trenutke putem fotografija ili video snimka. Restoran Vam može obezbediti i vrlo kvalitetnu muziku, za sve Vaše proslave, počevši od bendova i orkestra pa sve do poznatih pevača sa naših prostora.

Na ulazu u restoran će Vas dočekati ljubazno osoblje, koje će se pobrinuti da Vam boravak na "Karibima" bude što prijatniji.

Sve željene informacije možete dobiti na broj:

+381 (11) 2130 858
+381 (64) 5395 881
ili Vašom posetom

Radno vreme "Kariba" je od 10h od 24h.

Za sve Vaše svečanosti i zakazivanja obratite nam se ili dođite.

Profesionalno osoblje našeg rastorana učiniće sve kako bi ste se osećali prijatno i uživali u čarima beogradskih noći.

Pogled na Kalemegdan, pristanište i Brankov most delovaće impozantno, kao i što jeste u ogledalu reke i udobne fotelje na "Karibima"


MENI RESTORANA:
1. Hladna predjela
2. Topla predjela
3. Čorbe
4. Salate
5. Jela sa roštilja
6. Jela po narudžbini
7. Sač
8. Desert

Podaci firme ::::.

service description:

Na obroncima Avale, na samom prilazu gradu, okružen zelenilom i senovitim stazama za šetnju u oazi mira, neposredno uz raskrsnicu Avalskog i Kružnog puta nalazi se hotel "Sučević", koji može da posluži kao model hotelijerstva kod nas, jer to je turističko-ugostiteljski objekat koji može da zadovolji i najzahtevnije goste.

Novo, moderno zdanje, sa prekrasnom letnjom baštom, raspolaže sa 28 soba, od kojih su četiri apartmana, a ostalo sobe različitih struktura, moderno uređene, jednostavne i tople, klimatizovane, sa internet vezom, room barom i kablovskom televizijom.

U dva restorana, od kojih je jedan etno-restoran, moguće je poručiti sve što može da zamisle i najveći sladokusci, ali se čak i oni mogu iznenaditi retkim ponudama sa takozvane etno-trpeze vrhunskih majstora kuhinje već duže poznatih u ugostiteljskim krugovima glavnog grada.

Hotel "Sučević" Vam može ponuditi pića vrhunskog kvaliteta sopstvene proizvodnje, među kojima se izdvaja domaća rakija od šljive, kajsije, dunje, kruške i grožđa i vino domaće proizvodnje.

Položaj hotela u sred takozvane "ruže vetrova", vetrova koji lutaju između Kosmaja, Avale i Dunava, dočaravaju poseban ugođaj. U najtoplijim danima u bašti ovog hotela, sa oko osamdeset uglavnom punih mesta, gosti se osećaju izuzetno prijatno.

Izuzetno stručan personal će u svako doba dana pred Vas da iznese širok asortiman sopstvenih proizvoda najvišeg kvaliteta među kojima su pršuta, panceta, kulen, pečenica i vrhunski tvrdi sir, koje je u tom prirodnom ambijentu moguće proizvesti.

Etno restoran izuzetan po svom ambijentu i sa ponudama najkvalitetnijih i najzanimljivijih jela naše narodne kuhinje.
Jelovnik je naprosto beskonačan, a zadovoljstvo koje pruža vrhunsko. Pića domaća, carska...

Konoba u kojoj je ne malo puta postavljen sto na zahtev gostiju, kažu da pića iz Sučevićevog vinskog podruma imaju poseban šmek u tom ambijentu, a pršuta, kulen, pečenica i sir imaju neprevaziđen ukus.

service description:

Lovački restoran.

service description:

U starom jezgru Zemuna, nadomak Gardoš kule, u kući iz 1939. godine, jedinstvena oaza mira i riznica salaške kujne (kuhinje).
Tu iznad Dunava, velikog i moćnog, gospodski rasutog u ravnici, nalazi se Salaš.I to baš kao nekad, kad se na salašima odmaralo, lumpovalo i volelo, za sunčano salaško leto bašta i teresa sa cvetnim vodopadima i fantastičnim pogledom. A zimi, kad sneg prekrije krovove starog Gardoša, pucketanje vatre u kaminu u tučanim pećima.Izaberite kutak za Vas u jednoj od tri etno sale, bašti ili na terasi.

Kuhinja: nacionalni vojvođanski specijaliteti od mesa ili ribe.
Broj mesta: Etno sala - 40 mesta,
Kamin sala - 20 mesta
Bela soba - 20 mesta
Terasa - 12 mesta
Bašta 35 mesta
Sve sale su klimatizovane.

Parking: 90 metara iznad restorana

Radno vreme: svakog dana od 12-24 časa


Podaci firme ::::.

service description:

Restoran Zaplet nalazi se u Beogradu na Vračaru. Ovde možete uživati u velikom izboru hrane i pića.
Takođe restoran vrši usluge keteringa i konsaltinga u vezi posluženja.
Podaci firme ::::.

service description:



Vojvodjanski restoran “Plava Frajla“ je jedan od vodećih restorana sa nacionalnom kuhinjom u Novom Sadu i okolini . U jelovniku restorana se nalazi većina hladnih i toplih jela iz domaće kuhinje , jela sa roštilja koja se spremaju na ćumuru, jela ispod sača, vruće lepinje i somuni iz naše pekare koja je u sklopu restorana, kao i veliki izbor slatkih jela, torti i kolača... Kapacitet restorana je 90 mesta u sali , 50 mesta u zimskoj bašti i oko 90 mesta u ostalom delu letnje bašte.

Restoran radi svakim danom od 09:00 – 24:00h, a Petkom i Subotom kada Vas zabavlja tamburaški orkestar radimo do 01:00h.
Podaci firme ::::.
Batajnica Široki put 2/A 2/A
Zemun, 11080
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Facebook