| pogoci:128
back|1|2|3|4|5|6|7|forw
Podaci firme ::::.

service description:

Hotel sa **** zvezdice.

Zadovoljstvo nam je da Vas ugostimo tokom Vašeg boravka u Subotici.

Naš hotel se nalazi u samom centru grada, u blizini autobuske i železničke stanice. Na usluzi su Vam ljubazno i profesionalno osoblje, atraktivan i moderan smeštaj. Od aerodroma u Beogradu udaljeni smo 180 km (2 sata vožnje), a od aerodroma u Budimpešti 200 km (2.30 sata vožnje).

Vaše usluge možete platiti gotovinom ili nekom od platnih kartica: VISA, VISA elektron, Diners, MasterCard, Maestro, Dinacard.
FITNESS CENTAR je opremljen sa najsavremenijom opremom "TechnoGym" multifunkcionalnim spravama, slobodnim tegovima, kardio programom (dve trake za trčanje "Jog excite 500 led", bicikl "Bike forma 500"... ). Korišćenje teretane je gratis za goste hotela.

SUVA FINSKA SAUNA za šest osoba. Sauna se prvi put pominje pre 2.500 godina kao finsko kupatilo... Ljudi su se i ranije tako kupali, preznojavali i dubinski čistili svoj organizam. Finska sauna je suva sauna sa visokom temperaturom i malo vlage. Praksa je da se koristi tri puta po pet do deset minuta.

HIDROMASAŽNI BAZEN "Antigua 44" Artesian Spas Hidroterapija toplom vodom oslobađa Vas od stresa, bola i umora posle napornog radnog dana ili sportskih aktivnosti. Konstantna temperatura vode je 35 stepeni i ima pet sedišta i jedno poluležeće mesto. Dimenzije bazena su 208x208x91 cm i ukupno ima 44 mlaznice. Tretman traje 20 min i obuhvata sve grupe mišića.

PROSTORIJE ZA MASAŽU Dve prostorije za masažu gde Vam nudimo više vrsta masaža i to:

* sportska masaža
* relax masaža celog tela
* relax parcijalna masaža
* aroma masažana

Zakazivanje masaža je na recepciji wellnessa, a koštaju u rasponu od 1.000,00 rsd do 1.500,00 rsd.

Masažna fotelja takođe služi za opuštanje, a tretman traje 10 min.

Za korisnike centra obezbedili smo dve svlačionice, tuš kabine. Wellness centar pored gostiju hotela mogu koristiti i eksterni gosti i za njih smo pripremili posebne pakete. U prodaji su dnevne, mesečne, polugodišnje i godišnje ulaznice. Ulaznice važe i za wellness & spa hotela "Prezident" na Paliću. Radno vreme je 10.00 do 20.00 h. Zakazivanje termina i kupovina ulaznica je na tel. 024/554 500 ili na recepciji wellness-a.

vaše slike:

 Hoteli Srbija
banket sala
caffe bar
hotel sa 4 zvezdice
hotel Subotica
Hotel hoteli
hotels Subotica
hotelski sistem
hotelski smeštaj
Kongresna sala
Luksuzni smeštaj
luksuzni smeštaj Subotica
Serbian hotels
Podaci firme ::::.
Rudno 27
Kraljevo , 36100
Srbija
Tel.: 036/437-048

service description:

Domaćinstvo sa prenoćištem i etno restoranom

service description:

Kompleks je smesten na obroncima Fruske Gore (u blizini Instituta u Kamenici), a opet udaljen od centra Novog Sada za manje od 10 km. Restoran, sa dve sale, velikom i udobnom bastom i rostiljem nudibogat meni i velik izbor najkvalitetnijeg pica. 20 godina duga tradicija garantuje kvalitet. Savremen motel sa negovanim vrtom je pravo mesto za odmor na cistom vazduhu. Pazljivo birane boje i materijali ucinice vas boravak izvanredno ugodnim. Na raspolaganju su Vam dvokrevetne, trokrevetne i cetvorokrevetne sobe, gde svaka od njih ima kablovsku televiziju, telefon i moderno kupatilo. Za nase goste posebno je obezbeden prostrani parking u okviru motela. Na kraju dana mozete popiti pice ili odigrati partiju bilijara u salonu zabave.
Podaci firme ::::.
Trg Branka Radičevića 3
Sremski Karlovci, 21205
Srbija
Tel.: 063/524-456
Fax: 063/765-81-06

service description:

Podaci firme ::::.
Novosadska 75a
Stara Pazova, 22300
Srbija
Tel.: 022/312-527

Kategorije:

service description:

prenoćište,restoran,proslave
Podaci firme ::::.

service description:

Etno restoran Košuta se nalazi u samom srcu Košutnjaka. Prelepo okruženje, prostrana letnja bašta sa pogledom na jezero, kvalitetna usluga i jela nacionalne kuhinje čine ovo mesto veoma atraktivnim.

Raspolažemo sa:

Multifunkcionalnom banket salom - 110 sedećih mesta ili 160 stajaćih mesta
Letnjom baštom - 500 mesta
Audio i video opremom
Parkingom za 50 vozila
Mini zoološki vrt
Dečije igralište


Restoran je adekvatan za:

- Seminare
- Konferencije
- Koktele
- Prezentacije
- Poslovne ručkove i vecere
- Proslave


JELOVNIK:

1. Predjela
2. Supe ,čorbe i potaži
3. Salate
4. Specijaliteti od mesa
5. Nacionalna kuhinja
6. Specijaliteti od ribe
7. Poslastice
8. Vinska karta

Za detaljan opis sadržaja jelovnika posetite našu web prezentaciju ili dođite u naš restoran.
Podaci firme ::::.
Francuska 18
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/30-888-03
Fax: 063-208-220

service description:

pizzerija Beograd
Podaci firme ::::.
Ljube Nešića 10
Negotin, 19300
Srbija
Tel.: 065/9999-202

service description:

Restoran domaće kuhinje koji nudi specijalitete sa roštilja i čuveno Negotinsko vino u svom sklopu ima i manju letnju baštu.
Restoran kapaciteta od 70 mesta. Objekat je klimatizovan sa sopstvenim parking prostorom.
Podaci firme ::::.

service description:

Brza hrana - Ambrosia Kragujevac

Vršimo dostavu hrane i pića na bilo koju adresu u Kragujevcu.

034/356 355 - fiksni broj za Vaše porudžbine

065/46 32 210 - mobilni za Vaše porudžbine

Pozovite i dostava će biti obavljena u najkraćem mogućem roku.

Dostava se naplaćuje po sledećoj tarifi:
centar ................................... 20 din
svaki naredni kilometar ........ 10 din

U našoj ponudi možete pronaći jela sa roštilja na ćumur, razne vrste pizza, odlične tople sendviče kao i slatke i slane palačinke.




Radno vreme

Radnim danom: 07 - 00

Subotom: 08 - 00

Nedeljom: 16 - 00
Adresa

Kosovska 14,

34000 Kragujevac
Ambrozija

Ambrozija je, prema grčkoj mitologiji, hrana bogova sa Olimpa. Oni su se, prema legendama, hranili ambrozijom i pili nektar kako bi ostali besmrtni.

Dostava na adresu

034 356 355



065 46 32 210

pozovite ili pošaljite SMS


DOSTAVA HRANE i PIĆA NA ADRESU

KRAGUJEVAC
Leskovački roštilj

Leskovački roštilj jedinstven i prepoznatljiv, ime je pod zaštitom te se epitet „leskovački" ne može pripisati svakom cvrčećem specijalitetu. Propisima je utvrđeno ko može da koristi ovo pravo.

Roštilj potiče sa Kavkaza, u Leskovac je stigao preko Turske, Grčke i Makedonije. Iz Leskovca u ostale krajeve naše zemlje. Na ovom putu je postepeno gubio ovčije i jagnjeće meso, kako se pod uticajem islama na Kavkazu pripremao, a sve više uključivao svinjsko meso pečeno u komadima. Do XX veka nisu postojale mašine za mlevenje mesa (mesoreznice), pa je ono seckano na panju. Tradicionalisti i danas smatraju da je to najbolji način pripreme, jer meso ostaje sočno i ne može da pregori. Oni ne priznaju šajbne i levke, kao ni pečenje na plinskim i električnim pećima već samo skare sa žarom od drvenog ćumura uz okretanje mesa isključivo prstima.

Leskovčani su postigli vrhunsko majstorstvo u izboru mesa za roštilj, pripremi i pečenju. Kažu da je za roštilj najvažnije dobro pripremiti meso. To se po njima ovako radi...

Iskosti se prednja četvrt junećeg trupa, sitno iseče meso i posoli. Treba da odstoji pola sata do sat, a ako je meso posno dodaje mu se bubrežni loj. Potom se meso samelje na „osmici", stavi u širu posudu, te u hladnjak na temperaturu do 4°C. Tu bi trebalo da odleži 24 časa, pa se još jednom samelje na „trojci" i dobro umesi. Od ovako pripremljenog mesa prave se mnogi specijaliteti.


Ćevapčići

Pripremaju se neposredno pre pečenja. Za oblikovanje se koristi poseban levak. Ćevapčići su dugački oko pet, a prečnika dva centimetra. Peku se na dobro očišćenom roštilju, na ćumuru od bukovog ili hrastovog drveta. Za vreme pečenja trebalo bi ih okretati i paziti da se ne prepeku. Pečeni su kada dobiju svetlo oker boju, kada su kompaktni i elastični.


Pljeskavica

Priprema se od istog mesa. Formira se najpre lopta, a zatim oblikuje rukama. Po želji se dodaje sitno seckani crni luk, tucana ljuta suva paprika ili sveže ljute papričice. Dodaci se dobro umese sa mesom.


Mućkalica

Za jednu porciju potrebno je 160 gr svinjskog mesa, 80 gr crnog luka, 30 gr paprike, 20 gr paradajza, so, biber, aleva paprika i peršun.

Luk se proprži „staklasto"; dodaje se naseckana, očišćena, na roštilju pečena paprika. Posudu pomeriti na stranu roštilja gde je slabija toplota, dodati alevu papriku i paradajz isečen na kockice.

Iseći meso od vrata u obliku filea ili vešalice i ispeći ga na roštilju. Pečeno meso iseći na komadiće i izmešati sa pripremljenim povrćem. Promešati i služiti u vatrostalnoj posudi.


Uštipci

Koristi se meso pripremljeno za ćevapčiće.

Potrebno je: 70 odsto mesa, 15 odsto komadića tvrdog kačkavalja, 15 odsto mesnate dimljene slanine ili dimljenog svinjskog vrata, beli luk kao začin.

Sve se dobro umeša, a uštipci se oblikuju tako što se masa uzme jednom rukom i pritisne, a drugom se kidaju komadići od 25-30 grama u obliku nepravilne lopte.

Roštilj za pečenje uštipaka se dobro očisti i podmaže uljem, vatra se pojača, uštipci se premažu uljem i okreću u toku pečenja.

Izvor:

Delo majstora - priča o leskovačkom roštilju, podlistak Magazin, Politika, 1996-98 (!!?), Beograd.

service description:

IKKI japanski restoran potvrđuje da Beograd sve više poprima izgled svetske metropole u kojoj se ne nametljivo dodiruju različite kulture.

Kako dočarati zemlju izlazećeg sunca: mirne i jednostavne linije u enterijeru restorana, stilizovane statue samuraja, nezaobilazni bambus, gongovi, fotografije japanskih hramova, podmetači sa mirisom cimeta, cvetni motivi po zidovima...

Kuhinja Japana važi za najzdraviju na svetu, iskusni suši majstori i kuvari pripremaju egzotična jela neobičnog ukusa i arome, a gostima pružaju maksimalno uživanje.

IKKI – „na iskap“ nagoveštava da treba da se prepustite užitku svih čula, u Beogradu na japanski način i otkrijete nove ukuse jedne daleke kulture koja Vam je sada na dohvat ruke.

IKKI bar je počasni dobitnik nagrade za najzdraviji restoran koji mu je uručen na SAjmu hrane i pića u Beogradu.


Ketering usluge

Za sve vrste Vaših proslava i okupljanja iznenadite goste japanskim specijalitetima.
Ponudite im jednu od najzdravijih kuhinja na svetu.
Nudimo i usluge osoblja, kao i mogućnost da Vam naši suši majstori na licu mesta prave i prezentuju japanske specijalitete.

Kućna dostava

Dostupna je od 12-24 časa.
Kućna dostava je besplatna i pokriva veći deo grada
Uz svaku porudžbinu dobijate štapiće, a uz suši soja sos.
Tel: 011.2184.183, 063.250.270
DOBRODOŠLI

Dobrodošli u prvi japanski restoran u Beogradu!

Otvaranjem IKKI suši bara Beograd je bogatiji za jednu kulturu, i to japansku.
S obzirom na to da japanska kuhinja važi za najzdraviju na svetu, gostima se pruža nov, egzotičan ukus uz maksimalno uživanje, bez dobijanja suvišnih kalorija.

Negujući osobenu filozofiju ishrane koja istinski sledi ritam, snagu i dah prirode, iskusni suši majstori i kuvari IKKIBAR-a, u autentičnom i elegantnom ambijentu, pripremaju kulinarske čarolije neobičnog ukusa i arome, ali i prefinjenog izgleda.

Obogatite svoje iskustvo, upoznajte druge svetove kroz našu kuhinju...
Nemoguće je da se Japan približi Beogradu, zato probajte da se dolaskom u IKKIBAR Vi približite Japanu.
Podaci firme ::::.

service description:

Restoran Marinada otvoren je 1984. godine. Vlasnik restorana, Rajko Dobrosavljević, od prvog dana je postavio visoke standarde u pogledu kvaliteta hrane i usluge. Zahvaljujući tome, Marinada je stekla stalne goste i postala jedan od vodećih restorana u Beogradu.

U prelepom ambijentu služe se vrhunski specijaliteti od morske ribe, rakova i školjki. Odličnu ponudu hrane upotpunjuje izuzetno kvalitetna ponuda vina (srpska, crnogorska, makedonska, hrvatska, BiH, slovenačka, francuska, italijanska, španska, argentinska, čileanska, portugalska, australijska i afrička) i dobra muzika u večernjim časovima koja čini ovo mesto posebnim.

U letnjim mesecima, gosti mogu uživati u prelepoj bašti na obali Save, a u zimskim mesecima je posebno atraktivna zastakljena terasa sa prelepim pogledom na reku.

Restoran Marinada je dobitnik mnogobrojnih priznanja.
Na Novosadskom sajmu 2009. godine, Marinada je proglašena za najbolji riblji restoran u Srbiji. Kao dokaz društveno odgovornog ponašanja, restoran Marinada je prvi restoran u Beogradu koji je dobio HACCP sertifikat.
Podaci firme ::::.
Kej Oslobođenja 55
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/3160-160

service description:

Restoran Milagro ili, u prevodu, Čudo, nalazi se na samoj obali Dunava, na Zemunskom keju. Smešten je u zanimljivoj kući na sprat, s prelepom terasom koja pruža nezaboravan pogled na reku. Akcenat je stavljen na baštu, čija lepota dolazi do izražaja u večernjim satima, uz prikladno osvetljenje.

Specijaliteti su im španski stek Chuleton, španska pršuta Ibericko, pečena sipa s maslinama i, naravno, paelja kao špansko nacionalno jelo. Zanimljivo je da imaju i dečji meni, s jelima koja se služe u manjim porcijama, na primer, piletina Nodi. Ljubitelji slatkiša takođe će pronaći nešto za svoju dušu, jer je izbor poslastica zaista bogat.

Mesto s prijatnom, opuštenom atmosferom koje svakako treba posetiti.


Radno vreme
Radnim danima: 10.00 - 00.00
Subotom: 10.00 - 00.00
Nedeljom: 10.00 - 00.00


Pogodnosti
Letnja bašta, Živa muzika, Kreditne kartice, Klimatizovano, Vinska karta, Humidor i tompusi, Cigarete, Zanimljiv dizajn toaleta, Renomirani kuvar, Obavezna rezervacija, Hrana za poneti, Kućna dostava, Sveža riba, Kokteli
Podaci firme ::::.
Gundulićeva 1 A
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/551-523

service description:

Podaci firme ::::.
Neznanog junaka 4
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/2664-483

service description:

Pre osam godina, u centru grada, nedaleko od Vukovog spomenika, u ulici Starine Novaka 7a, otvoren je MAKAO I. Raspolaže sa dve sale, kapaciteta do 50 mesta. Sale su opremljene klima uređajima. Ponuda restorana zasniva se na specijalitetima kineske kuhinje, morskih plodova koje spremaju iskusni kineski kuvari koji su svoj zanat i izučili u primorskom delu Kine.

Nakon ugodne šetnje tašmajdanskim parkom ili nakon rekreativnih aktivnosti u obližnjem sportskom centru, svratite u MAKAO I, gde će vas dočekati ljubazno osoblje i potruditi se da uživate u našim specijalitetima i ugodnim taktovima tradicionalne kineske muzike.

Nanese li vas put na Dedinje, ne propustite da posetite MAKAO II, drugi restoran u našem lancu restorana. Nalazi se u ulici Neznanog Junaka 4.Kapaciteti ovog restorana su veći u odnosu na prethodni.Raspolaže sa dve sale koje primaju oko 60 gostiju, a poseduje i baštu sa 44 mesta.Enterijer restorana obogaćen je raznolikim kineskim vazama i slikama sa tradicionalnim kineskim motivima.

Restoran je opremljen klima uredjajima. Iskusni kineski kuvari i poznavaoci kineske kuhinje, ponudiće Vam bogat meni koji se sastoji od specijaliteta na bazi morskih plodova, piletine, svinjetine, pačetine.I na kraju počastite sebe pohovanom čokoladom, omiljenim dezertom naših gostiju.

Ako ste u užem centru grada i raspoloženi ste za kinesku hranu, posetite nas u ulici Šafarikova 11, gde smo otvorili MAKAO III koji poseduje isti kvalitet kao i prethodno spomenuti naši restorani. Ukoliko ste kod kuće, ili kod prijatelja, a želite da jedete, i tu su vam "MAKAO" restorani na raspolaganju, budući da vrše i besplatnu dostavu na kućnu adresu. Vi pozovite naše brojeve telefona i poručite, a mi dovozimo u dogovoreno vreme.


MAKAO RESTORANI:


MAKAO I - 011/3236631, 065/3236631
MAKAO II - 011/2664483, 065/2664483
MAKAO III - 011/3224733, 065/3224733
MAKAO IV - 011/31-929-31, fax: 011/31-929-31
Podaci firme ::::.

service description:

Na obroncima Avale, na samom prilazu gradu, okružen zelenilom i senovitim stazama za šetnju u oazi mira, neposredno uz raskrsnicu Avalskog i Kružnog puta nalazi se hotel "Sučević", koji može da posluži kao model hotelijerstva kod nas, jer to je turističko-ugostiteljski objekat koji može da zadovolji i najzahtevnije goste.

Novo, moderno zdanje, sa prekrasnom letnjom baštom, raspolaže sa 28 soba, od kojih su četiri apartmana, a ostalo sobe različitih struktura, moderno uređene, jednostavne i tople, klimatizovane, sa internet vezom, room barom i kablovskom televizijom.

U dva restorana, od kojih je jedan etno-restoran, moguće je poručiti sve što može da zamisle i najveći sladokusci, ali se čak i oni mogu iznenaditi retkim ponudama sa takozvane etno-trpeze vrhunskih majstora kuhinje već duže poznatih u ugostiteljskim krugovima glavnog grada.

Hotel "Sučević" Vam može ponuditi pića vrhunskog kvaliteta sopstvene proizvodnje, među kojima se izdvaja domaća rakija od šljive, kajsije, dunje, kruške i grožđa i vino domaće proizvodnje.

Položaj hotela u sred takozvane "ruže vetrova", vetrova koji lutaju između Kosmaja, Avale i Dunava, dočaravaju poseban ugođaj. U najtoplijim danima u bašti ovog hotela, sa oko osamdeset uglavnom punih mesta, gosti se osećaju izuzetno prijatno.

Izuzetno stručan personal će u svako doba dana pred Vas da iznese širok asortiman sopstvenih proizvoda najvišeg kvaliteta među kojima su pršuta, panceta, kulen, pečenica i vrhunski tvrdi sir, koje je u tom prirodnom ambijentu moguće proizvesti.

Etno restoran izuzetan po svom ambijentu i sa ponudama najkvalitetnijih i najzanimljivijih jela naše narodne kuhinje.
Jelovnik je naprosto beskonačan, a zadovoljstvo koje pruža vrhunsko. Pića domaća, carska...

Konoba u kojoj je ne malo puta postavljen sto na zahtev gostiju, kažu da pića iz Sučevićevog vinskog podruma imaju poseban šmek u tom ambijentu, a pršuta, kulen, pečenica i sir imaju neprevaziđen ukus.
Podaci firme ::::.
Kralja MIlutina 33
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/3640-625

service description:

Restoran kakvih ima malo u našem gradu. Doneo nam je duh Francuske, kroz specijalitete, zanimljiv enterijer i karakterisičnu atmosferu.

Ovaj restoran nazvan po piću je restoran višeg ranga. Meni menjaju dva puta godišnje, tako da uvek možete pronaći nešto što odgovara vašem gastronomskom senzibilitetu. Ako ste ljubitelj bifteka ne propustite specijalitet "Absinthe biftek", jer je to zaštitini znak njihove kuhinje.

Za one koji najradije naručuju ribu: prženu ribu list na pireu od bundeve, karamelizovano povrće i sos Bernez, pečeni marinirani fileti orade - "Jamie Oliver", mariniirani losos file na grilu, tunu stek sa prženim spanaćem….

Za slatki kraj preporučujemo fantastični čokoladni sufle.


OPIS RESTORANA:

Kuhinja: internacionalna
Ko dolazi: svi koji uočavaju razliku
Najbolje mesto za: sastanak koji će ostaviti utisak
Vrsta obroka:doručak, ručak, večera
Rezervacija: obavezna
Plaćanje: prihvataju gotovo sve kreditne kartice
Oblačenje: business casual, elegantno
Pogodan za: poslovne sastanke
Atmosfera: trendi


RADNO VREME:
svakim danom od 11.00 do 24.00


POGODNOSTI:

Kreditne kartice, Ketering, Klimatizovano, Vinska karta, Obavezna rezervacija, Kompletan meni, Sveža riba, Vegetarijanski meni, Wireless Internet

service description:

Lovački restoran.
Podaci firme ::::.

service description:

Restoran Le Molière se nalazi u najužem centru Beograda, u Zmaj Jovinoj 11, pored samog Francuskog kulturnog centra. Restoran nosi ime jednog od najčuvenijih francuskih dramaturga Jean-Baptiste Poquelin Moliere-a i teži da vrhunskim kulinarskim specijalitetima, najboljim vinima i prijatnim ambijentom prenese Francusku u Beograd, i dostojanstveno opravda slavno ime. Tradicionalna, kao i moderna jela očaraće i najveće sladokusce u ambijentu dostojnom najboljih Pariskih i Lionskih restorana.

Karakteristično za Francusku kuhinju je posebna priprema namirnica koje može trajati i po nekoliko dana. Teleća glava u gribic sosu kao i teleći bubrezi u umaku od dizon senfa, su samo deo tradicionalnih jela koja možete probati u Molière-u ... Preporučujemo pačije grudi u sosu od zelenog bibera sa dofinejskim krompirom, kao i terrine de foie gras (guščiju paštetu) koja je deo francuske tradicije ali i podjednako danas, deo kuhinje svakog modernog restorana. Tart od limuna i čokoladni sufle su pravi favoriti našeg restorana ...

Ono sto ce vaŝ doživljaj upotpuniti je veliki izbor kvalitetnih francuskih i srpskih vina.
Odlike naŝeg restorana su prirodni ukusi, svežina proizvoda kao i otmenost za stolom.

PONUDA:
Doručak
Zakuske
Glavna jela
Salate
Supe / Paste
Tradicionalna jela / Riba
Dezerti
Vina
Podaci firme ::::.

service description:

MEXICO JE STIGAO U BEOGRAD!

Restoran "Zapata" je osnovan u septembru 2005 godine i za jako kratko vreme stekao je brojne poštovaoce i verne goste. Lociran u blizini Bulevara Kralja Aleksandra i Vukovog spomenika, on je gastronomsko i hedonističko mesto u širem centru metropole.

Privučeni izvrsnom hranom, velikim izborom pića i koktela, profesionalnom uslugom, nesvakidašnjom atmosferom i intimnom baštom, koja se u letnjem mesecima pretvara u pravu malu oazu, gosti su prepoznali kvalitet u svemu što im je ponuđeno.

Dugogdišnje iskustvo u vođenju restorana, čelni ljudi Zapate iskoristili su na pravi nacin.

service description:

U starom jezgru Zemuna, nadomak Gardoš kule, u kući iz 1939. godine, jedinstvena oaza mira i riznica salaške kujne (kuhinje).
Tu iznad Dunava, velikog i moćnog, gospodski rasutog u ravnici, nalazi se Salaš.I to baš kao nekad, kad se na salašima odmaralo, lumpovalo i volelo, za sunčano salaško leto bašta i teresa sa cvetnim vodopadima i fantastičnim pogledom. A zimi, kad sneg prekrije krovove starog Gardoša, pucketanje vatre u kaminu u tučanim pećima.Izaberite kutak za Vas u jednoj od tri etno sale, bašti ili na terasi.

Kuhinja: nacionalni vojvođanski specijaliteti od mesa ili ribe.
Broj mesta: Etno sala - 40 mesta,
Kamin sala - 20 mesta
Bela soba - 20 mesta
Terasa - 12 mesta
Bašta 35 mesta
Sve sale su klimatizovane.

Parking: 90 metara iznad restorana

Radno vreme: svakog dana od 12-24 časa


| pogoci:128
back|1|2|3|4|5|6|7|forw

Facebook