Podaci firme ::::.

service description:

AEON d.o.o. Beograd

Dobrodošli!

Verujemo da ovaj naš susret nije sasvim slučajan.

Za neke je nastavak dobre, a za druge početak uspešne poslovne saradnje.


Sigurno ćemo učiniti sve što je potrebno da pod najpovoljinim uslovima odgovorimo vašim potrebama.

U sferi profesionalne ugostiteljske opreme poslujemo od 2005. godine kao veleprodajno preduzeće.

Tokom godina proširili smo asortiman, pa pored opremanja restorana, keteringa, kafića, picerija, poslastičarnica, pekara, opremamo i klubove, hotele, restorane predškolske i školske kuhinje, menze na gradilištima i medicinskim stacionarima.

Uveli smo i program profesionalne medicinske opreme,
kancelarijsku i biro opremu i nameštaj.

Ukoliko želite da kupite sve na jednom mestu - jednostavo, brzo i komforno, mi smo partner od poverenja za vas.


U SUSRET SARADNJI, NAZDRAVLJE. I HVALA.


Kontakt:

AEON DOO
Vladimira Gaćinovića 14
Beograd

+381 63 246 680
+381 11 266 1 618

PIB: 103807966
MB: 17598317

e-mail: aeon.mrdja@gmail.com
web: www.opremazaugostitelje.com
www.aeon.co.rs

vaše slike:

inox kolica
inox nameštaj
inox sudopere
kancelarijska oprema
Ketering
ketering beograd
neutralna inox oprema
oprema za ketering
oprema za ugostiteljstvo
ormani od inoxa
papirna konfekcija
police od inoxa
profesionalna oprema za ugostiteljstvo

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/2972-027

service description:

Zato u Butterfly Cateringu uvek nastojimo da pronađemo fini balans između ukusa i izgleda, organskih i teksturnih svojstava namirnica, i konačno vrste proslave i profila Vaših zvanica. Kroz dogovaranje vrste menija koji će biti poslužen i dizajniranje samog posluženja Butterfly Catering prenosi Vašu poruku.
Butterfly catering bavi se pružanjem usluga u oblasti event consulting-a, pripreme i isporuke hrane za vaše zaposlene kao i za sve vaše značajne događaje. Naše usluge su vam na raspolaganju kako u oblasti corporative catering-a (poslovni prijemi, kokteli i susreti), tako i u social catering-u (privatne zabave, venčanja, proslave...).
Poslovna politika Butterfly cateringa fokusirana je na zadovoljavanje najviših standarda klijenata, ne samo kvalitetom namirnica i vrhunskim ukusom hrane, već i profesionalnošću u organizaciji i poštovanju dogovorenih rokova.
Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja i ministar Mlađan Dinkić, preko Fonda za razvoj Srbije, podržali su 2008. godine, na osnovu biznis plana i nivoa poslovne komunikacije, Butterfly catering & Event consulting. Sredstva dobijena od Ministarstva iskoriscena su za optimalizaciju proizvodnog procesa i uspostavljanje najviših standarda bezbednosti i kvaliteta hrane i usluge.

Podaci firme ::::.

service description:

• Rezervni delovi i održavanje građevinske mehanizacije
• Rezervni delovi i održavanje procesne opreme
• Rezervni delovi za teretna i šinska vozila
• Izrada svih mašinskih elemenata po zahtevu kupca
• Rezervni delovi i održavanje hidrauličnih sistema
• Izrada metalnih konstrukcija svih tipova
• Čelični odlivci
• Ketering

vaše slike:

čelični odlivci
delovi procesne opreme
delovi za održavanje hidrauličnih sistema
delovi za sinska vozila
Ketering
mašinski elementi
masinski elementi po zahtevu kupca
Podaci firme ::::.
Nade Dimić 4
Zemun, 11080
Srbija
Tel.: 011-2618-154
Fax: 011-3166-216

service description:

Podaci firme ::::.
Narodnog Fronta 97
Temerin, 21235
Srbija
Tel.: 021/844-669

service description:

Pekara / poslastičarnica Hofy Cuki, bavi se proizvodnjom i prodajom kolača, torti, sitnih kolača, hleba, slanih peciva, sladoleda, pakovanja, dostavom na kućnu adresu i usluživanjem u našim prodavnicama

Naš asortiman možete pogledati u Katalogu i na stranici Naručivanje, gde smo Vam od sada ponudili mogućnosti velikog izbora torti po nameni, sastojcima i ukrašavanju, i popunjivanje formulara za naručivanje direktno sa našeg sajta.

Nudimo mogućnost keteringa za bilo kakve vrste manifestacija, uz bogat izbor slanih i slatkih proizvoda, ukrašavanje i dostavu.

Za veletrgovine i pravna lica, partnere, nudimo posebne pogodnosti za periodično i opsluživanje u većim količinama. Osetite se slobodnim da nas kontaktirate, uverite se u našu spremnost za saradnju i odlične uslove koje možemo pružiti kako bi ona bila na obostrano veliko zadovoljstvo.

Osim prikazanog asortimana, rado ćemo odgovoriti na svaki Vaš specijalni zahtev, u pogledu pripreme, ukrašavanja i ukusa Vaših zamišljenih proizvoda.
Podaci firme ::::.
Vojvode Putnika bb
Kraljevo , 36100
Srbija
Tel.: 036/231-497

Kategorije:

service description:

Proizvodnja torte i kolača, ketering
Podaci firme ::::.

service description:

Brza hrana - Ambrosia Kragujevac

Vršimo dostavu hrane i pića na bilo koju adresu u Kragujevcu.

034/356 355 - fiksni broj za Vaše porudžbine

065/46 32 210 - mobilni za Vaše porudžbine

Pozovite i dostava će biti obavljena u najkraćem mogućem roku.

Dostava se naplaćuje po sledećoj tarifi:
centar ................................... 20 din
svaki naredni kilometar ........ 10 din

U našoj ponudi možete pronaći jela sa roštilja na ćumur, razne vrste pizza, odlične tople sendviče kao i slatke i slane palačinke.




Radno vreme

Radnim danom: 07 - 00

Subotom: 08 - 00

Nedeljom: 16 - 00
Adresa

Kosovska 14,

34000 Kragujevac
Ambrozija

Ambrozija je, prema grčkoj mitologiji, hrana bogova sa Olimpa. Oni su se, prema legendama, hranili ambrozijom i pili nektar kako bi ostali besmrtni.

Dostava na adresu

034 356 355



065 46 32 210

pozovite ili pošaljite SMS


DOSTAVA HRANE i PIĆA NA ADRESU

KRAGUJEVAC
Leskovački roštilj

Leskovački roštilj jedinstven i prepoznatljiv, ime je pod zaštitom te se epitet „leskovački" ne može pripisati svakom cvrčećem specijalitetu. Propisima je utvrđeno ko može da koristi ovo pravo.

Roštilj potiče sa Kavkaza, u Leskovac je stigao preko Turske, Grčke i Makedonije. Iz Leskovca u ostale krajeve naše zemlje. Na ovom putu je postepeno gubio ovčije i jagnjeće meso, kako se pod uticajem islama na Kavkazu pripremao, a sve više uključivao svinjsko meso pečeno u komadima. Do XX veka nisu postojale mašine za mlevenje mesa (mesoreznice), pa je ono seckano na panju. Tradicionalisti i danas smatraju da je to najbolji način pripreme, jer meso ostaje sočno i ne može da pregori. Oni ne priznaju šajbne i levke, kao ni pečenje na plinskim i električnim pećima već samo skare sa žarom od drvenog ćumura uz okretanje mesa isključivo prstima.

Leskovčani su postigli vrhunsko majstorstvo u izboru mesa za roštilj, pripremi i pečenju. Kažu da je za roštilj najvažnije dobro pripremiti meso. To se po njima ovako radi...

Iskosti se prednja četvrt junećeg trupa, sitno iseče meso i posoli. Treba da odstoji pola sata do sat, a ako je meso posno dodaje mu se bubrežni loj. Potom se meso samelje na „osmici", stavi u širu posudu, te u hladnjak na temperaturu do 4°C. Tu bi trebalo da odleži 24 časa, pa se još jednom samelje na „trojci" i dobro umesi. Od ovako pripremljenog mesa prave se mnogi specijaliteti.


Ćevapčići

Pripremaju se neposredno pre pečenja. Za oblikovanje se koristi poseban levak. Ćevapčići su dugački oko pet, a prečnika dva centimetra. Peku se na dobro očišćenom roštilju, na ćumuru od bukovog ili hrastovog drveta. Za vreme pečenja trebalo bi ih okretati i paziti da se ne prepeku. Pečeni su kada dobiju svetlo oker boju, kada su kompaktni i elastični.


Pljeskavica

Priprema se od istog mesa. Formira se najpre lopta, a zatim oblikuje rukama. Po želji se dodaje sitno seckani crni luk, tucana ljuta suva paprika ili sveže ljute papričice. Dodaci se dobro umese sa mesom.


Mućkalica

Za jednu porciju potrebno je 160 gr svinjskog mesa, 80 gr crnog luka, 30 gr paprike, 20 gr paradajza, so, biber, aleva paprika i peršun.

Luk se proprži „staklasto"; dodaje se naseckana, očišćena, na roštilju pečena paprika. Posudu pomeriti na stranu roštilja gde je slabija toplota, dodati alevu papriku i paradajz isečen na kockice.

Iseći meso od vrata u obliku filea ili vešalice i ispeći ga na roštilju. Pečeno meso iseći na komadiće i izmešati sa pripremljenim povrćem. Promešati i služiti u vatrostalnoj posudi.


Uštipci

Koristi se meso pripremljeno za ćevapčiće.

Potrebno je: 70 odsto mesa, 15 odsto komadića tvrdog kačkavalja, 15 odsto mesnate dimljene slanine ili dimljenog svinjskog vrata, beli luk kao začin.

Sve se dobro umeša, a uštipci se oblikuju tako što se masa uzme jednom rukom i pritisne, a drugom se kidaju komadići od 25-30 grama u obliku nepravilne lopte.

Roštilj za pečenje uštipaka se dobro očisti i podmaže uljem, vatra se pojača, uštipci se premažu uljem i okreću u toku pečenja.

Izvor:

Delo majstora - priča o leskovačkom roštilju, podlistak Magazin, Politika, 1996-98 (!!?), Beograd.

service description:

IKKI japanski restoran potvrđuje da Beograd sve više poprima izgled svetske metropole u kojoj se ne nametljivo dodiruju različite kulture.

Kako dočarati zemlju izlazećeg sunca: mirne i jednostavne linije u enterijeru restorana, stilizovane statue samuraja, nezaobilazni bambus, gongovi, fotografije japanskih hramova, podmetači sa mirisom cimeta, cvetni motivi po zidovima...

Kuhinja Japana važi za najzdraviju na svetu, iskusni suši majstori i kuvari pripremaju egzotična jela neobičnog ukusa i arome, a gostima pružaju maksimalno uživanje.

IKKI – „na iskap“ nagoveštava da treba da se prepustite užitku svih čula, u Beogradu na japanski način i otkrijete nove ukuse jedne daleke kulture koja Vam je sada na dohvat ruke.

IKKI bar je počasni dobitnik nagrade za najzdraviji restoran koji mu je uručen na SAjmu hrane i pića u Beogradu.


Ketering usluge

Za sve vrste Vaših proslava i okupljanja iznenadite goste japanskim specijalitetima.
Ponudite im jednu od najzdravijih kuhinja na svetu.
Nudimo i usluge osoblja, kao i mogućnost da Vam naši suši majstori na licu mesta prave i prezentuju japanske specijalitete.

Kućna dostava

Dostupna je od 12-24 časa.
Kućna dostava je besplatna i pokriva veći deo grada
Uz svaku porudžbinu dobijate štapiće, a uz suši soja sos.
Tel: 011.2184.183, 063.250.270
DOBRODOŠLI

Dobrodošli u prvi japanski restoran u Beogradu!

Otvaranjem IKKI suši bara Beograd je bogatiji za jednu kulturu, i to japansku.
S obzirom na to da japanska kuhinja važi za najzdraviju na svetu, gostima se pruža nov, egzotičan ukus uz maksimalno uživanje, bez dobijanja suvišnih kalorija.

Negujući osobenu filozofiju ishrane koja istinski sledi ritam, snagu i dah prirode, iskusni suši majstori i kuvari IKKIBAR-a, u autentičnom i elegantnom ambijentu, pripremaju kulinarske čarolije neobičnog ukusa i arome, ali i prefinjenog izgleda.

Obogatite svoje iskustvo, upoznajte druge svetove kroz našu kuhinju...
Nemoguće je da se Japan približi Beogradu, zato probajte da se dolaskom u IKKIBAR Vi približite Japanu.
Podaci firme ::::.

service description:

Restoran Zaplet nalazi se u Beogradu na Vračaru. Ovde možete uživati u velikom izboru hrane i pića.
Takođe restoran vrši usluge keteringa i konsaltinga u vezi posluženja.
Podaci firme ::::.
Pančićeva 14
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 063/81-23-424

service description:

Podaci firme ::::.
Vojvode Šupljikca 3
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/24-57-276

service description:

Slatka Kuća vam omogućava iznajmljivanje osoblja, escajga i posuđa, kako biste vaše bitne događaje bez brige mogli da provedete sa svojom porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima.

Ketering je osnovna usluga Slatke Kuće. Na našem meniju su sveže pripremljeni zalogaji iz slatkog, slanog i posnog programa: kanapei, salate, pite, gotova jela, torte, sitni kolači, slatke pite, razne poslastice, klasične, svadbene i dečije torte. Brzim i lakim postupkom možete naručiti direktno na našem web sajtu ili samo proveriti iznos i količinu vaše porudžbine koja vam je potrebna bez naručivanja. Kod nas na jednom mestu možete pronaći i sve što je potrebno za organizovanje slavlja, proslava, privatnih i društvenih manifestacija na zadovoljstvo Vaših i naših gostiju.

vaše slike:

Hrana
Ketering
Ketering dostava hrane
kolač

Facebook