Podaci firme ::::.

service description:

Restoran Marinada otvoren je 1984. godine. Vlasnik restorana, Rajko Dobrosavljević, od prvog dana je postavio visoke standarde u pogledu kvaliteta hrane i usluge. Zahvaljujući tome, Marinada je stekla stalne goste i postala jedan od vodećih restorana u Beogradu.

U prelepom ambijentu služe se vrhunski specijaliteti od morske ribe, rakova i školjki. Odličnu ponudu hrane upotpunjuje izuzetno kvalitetna ponuda vina (srpska, crnogorska, makedonska, hrvatska, BiH, slovenačka, francuska, italijanska, španska, argentinska, čileanska, portugalska, australijska i afrička) i dobra muzika u večernjim časovima koja čini ovo mesto posebnim.

U letnjim mesecima, gosti mogu uživati u prelepoj bašti na obali Save, a u zimskim mesecima je posebno atraktivna zastakljena terasa sa prelepim pogledom na reku.

Restoran Marinada je dobitnik mnogobrojnih priznanja.
Na Novosadskom sajmu 2009. godine, Marinada je proglašena za najbolji riblji restoran u Srbiji. Kao dokaz društveno odgovornog ponašanja, restoran Marinada je prvi restoran u Beogradu koji je dobio HACCP sertifikat.
Podaci firme ::::.
Naselje Dunav bb
Beočin, 21300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Na desnoj obali Dunava, uzvodno od Novog Sada, nalazi se restoran Karaš.

Restoran Karaš je ime koje znači mnogo za Beočin i okolinu. Ime restorana je staro oko 55 godina.

Još davne 1950. godine Udruženje sportskih ribolovaca „Karaš” dobija na korišćenje zgradu restorana od Beočinske fabrike cementa. Narednih 36 godina restoran posluje u okviru udruženja. Zbog nemogućnosti daljeg održavanja zgrade restorana on biva vraćen pod okrilje BFC-a 1986. godine i tu ostaje sve do 2002. godine.

Prodajom BFC-a Lafarge-u iz Francuske, restoran se 2003. godine privatizuje i počinje novo doba za ugostiteljstvo u Beočinu.

vaše slike:

riblja čarda
Riblji restoran

Facebook