Podaci firme ::::.
Industrijska zona BB
Arandjelovac, 34300
Srbija
Tel.: 034/700-702
Fax: 034 700 700

service description:

Pomislite na najčistiju kreaciju prirode i onda je smestite u flašu, samo za vaše uživanje. Od 1811, Knjaz Miloš je prirodno blago Srbije. Ova prirodna mineralna voda je flaširana u podnožju Bukulje kod Arandjelovca, gde Majka Priroda vec tri miliona godina štiti ovaj drevni izvor.

Mineralna voda Knjaz Miloš sadrži brojne hranljive sastojke i minerale neophodne za zdrav organizam i zdrav život.

Kompanija „Knjaz Miloš“ u svom portfoliju ima šest brendova. Pored najpoznatijeg proizvoda i lidera na tržištu, mineralne vode Knjaz Miloš, u njemu se nalaze Aqva Viva –,negazirana, prirodna mineralna voda, Guarana – najpopularnije energetsko piće među mladima, zatim Golf – prirodna vrsta sokova koja ne sadrži veštačke boje, aromu i konzervanse, Juice Up – bezalkoholni, osvežavajući napitak u četiri ukusa i Aqua Una – negazirana, prirodna, slabomineralna voda.

Verna Vama i Prirodi- Knjaz Miloš

service description:

U starom jezgru Zemuna, nadomak Gardoš kule, u kući iz 1939. godine, jedinstvena oaza mira i riznica salaške kujne (kuhinje).
Tu iznad Dunava, velikog i moćnog, gospodski rasutog u ravnici, nalazi se Salaš.I to baš kao nekad, kad se na salašima odmaralo, lumpovalo i volelo, za sunčano salaško leto bašta i teresa sa cvetnim vodopadima i fantastičnim pogledom. A zimi, kad sneg prekrije krovove starog Gardoša, pucketanje vatre u kaminu u tučanim pećima.Izaberite kutak za Vas u jednoj od tri etno sale, bašti ili na terasi.

Kuhinja: nacionalni vojvođanski specijaliteti od mesa ili ribe.
Broj mesta: Etno sala - 40 mesta,
Kamin sala - 20 mesta
Bela soba - 20 mesta
Terasa - 12 mesta
Bašta 35 mesta
Sve sale su klimatizovane.

Parking: 90 metara iznad restorana

Radno vreme: svakog dana od 12-24 časa


Facebook