Podaci firme ::::.
Industrijska Zona bb
Ćićevac, 37210
Srbija
Tel.: 037/805-202

service description:

Kompanija "Kolarević" je nastala 2000. godine. Svoj rad započinje otvaranjem pilane koja ubrzo prerasta u industriju za proizvodnju ploča od masivnog lameliranog drveta.

Potom, 2005. godine kompanija "Kolarević" proširuje svoju delatnost na proizvodnju finalnih proizvoda od masivnog drveta.

Zašto baš mi poznajemo tajnu drveta govore kvalitet, dizajn, prodaja kao i zadovoljstvo naših kupaca iz Nemačke, Švajcarske, Grčke, Australije, Španije, Irske...

Drvo raste, razvija se i traje - baš kao i kompanija "Kolarević".


vaše slike:

kreveti od masiva
Podaci firme ::::.
Trebevićka 19
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 11 305 88 97
Fax: 011/30-58-922

service description:

Rimako
O nama

Kompanija Rimako je osnovana 1995. god. sa namerom da u svojoj zemlji koja je bogata šumom i generacijama proizvodi nameštaj od masivnog drveta ponudi novi način poslovanja.

Proizvođačima nudimo svoj proizvodni program, organizovanu prodaju i distribuciju do krajnjeg kupca ma gde se on nalazio.

Okupili smo veliki broj proizvodjača nameštaja od masivnog drveta i ostvarili saradnju tako da zajedno sa njima učestvujemo od samog početka procesa proizvodnje kao što je odabir drveta i njegovog kvaliteta, načina obrade i završnog pakovanja.

Proizvodni programi su osmišljeni u našem projektnom birou u saradnji sa našim evropskim menadžerima i potrebama tržišta.

Prirodnost drveta se posebno čuva završnom obradom za koju koristimo najkvalitetnije prirodne premaze za toniranje i zaštitu.

Naša orijentacija je prvenstveno na spavaćim sobama kao mesto gde počinje i završava se dan svakog čoveka, mesto koje uvek treba da bude toplo prijatno i udobno.
Kontakt

Email:
office@rimako.co.rs
Telefon:
+381 11 305 88 97
Faks:
+381 11 305 89 22
Adresa:
ul. Trebevićka 19/V,
Banovo Brdo,
11030 Beograd,
Srbija

vaše slike:

dušeci
Dušek  dušeci
krevet
kreveti od masiva
Podaci firme ::::.

service description:

Ostali podaci:

  • Tel.: 063/7705-422, 
  • Tel.: 063/747-8258, 
Podaci firme ::::.

service description:




PRODAJE SE SUŠARA ZA DRVENU PILJEVINU U ODLIČNOM STANJU VELIKOG KAPACITETA!
POGODAN JE ZA LINIJE PELETIRANJA I BRIKETIRANJA!
SVE INFORMACIJE NA TEL:
063/7191-911 i
062/977-9398

Novim programom uvedena je proizvodnja klub stolova od masiva i u kombinaciji medijapan-staklo; Proizvodnja tapaciranog nameštaja - troseda, dvoseda, fotelja, kauča, ugaonih garnitura, ležaja tipa francuskih i hotelskih, kao i klub garnitura, studio fotelja, taburea...; Za vaš stan - DRVOSAN; Zainteresovani smo za uvoz repromaterijala za svoj proizvodni program, izvoz naših proizvoda i sufinansiranje za razvoj
# Garniture za sedenje - [P]
# Fotelje - [P]
# Sofe, kauči - [P]
# Dvosedi, trosedi - [P]
# Stočići, setovi stolova - [P]
# Kreveti - [P]

MUNIR ŠAĆIROVIĆ DIREKTOR

Ostali podaci:

  • Tel.: 062/977-9398, 

vaše slike:

bračni kreveti
drvene stolice
dvosedi
Ekskluzivni nameštaj
fotelja
Podaci firme ::::.

service description:

O nama

SZR BEOFLEX započela je sa radom sredinom 80-tih godina XX veka. Osnovna delatnost tada je bila, usluga ugradnje sistema elastičnih drvenih letvica po principu lattoflexa u rasklopne metalne mehanizme troseda, dvoseda i mojci. Ubrzo, u skladu sa potrebama tržišta uvode se dodatne usluge koje se odnose na popravke i zamene oštećenih rasklopnih mehanizama, uz usluge zavarivanja.

SZR BEOFLEX je svoju delatnost započela sa dva člana, da bi ubrzo u svom sastavu imala 3 ekipe za ugradnje kao i honorarnog saradnika koji je vršio usluge zavarivanja. Radnja je stacionirana u Beogradu, ali su ubrzo formirane i ispostave u nekoliko gradova Srbije (Kikinda, Zrenjanin, Novi Sad, Sr. Mitrovica, Vršac, Šabac, Požarevac, Kraljevo, Leskovac). Drvene elastične letvice poseduju odgovarajuće sertifikate, a još važnije je da su se u dugogodišnjoj praksi potvrdile kao visokokvalitetne. Letvice se na metalne mehanizme pričvršćuju metalnim držačima, što se opet u dugogodišnjoj praksi pokazalo kao odgovarajuće rešenje.

U kasnijim godinama rada, opet u skladu sa potrebama tržišta, SZR BEOFLEX uvodi usluge tapaciranja (presvlačenja) nameštaja u svoju ponudu. Ova delatnost se obavljala na području Beograda i Novog Sada. U novije vreme ovu uslugu pružamo u saradnji sa nekoliko tapetarskih radnji iz Beograda, a od nas možete dobiti preliminarnu informaciju o ovim uslugama. Osim ovih delatnosti SZR BEOFLEX se bavi i izradom taburea u eko koži, u preko 20 boja. Imamo i mogućnost nabavke i isporuke dušeka (sunđera) za rasklopne mehanizme, kao i uložaka za bračne i pojedinačne krevete i kvalitetnih dušeka za njih.
Usluge i proizvodi

Ugrađivanje elastičnih drvenih letvica po principu lattoflexa

Popravka i zamene rasklopnih mehanizama troseda i dvoseda

Popravka i tapaciranje nameštaja u meblu štofu, koži i eko koži

Izrada i prodaja taburea od eko kože

Stolarske usluge, izrada nameštaja, izrada prozora i vrata
Kontaktirajte nas!

Vaša pitanja možete postaviti putem formulara na strani Kontakt
ili nas nazovite telefonom, radnim danima od 09h -17h. (Osim nedeljom).

tel: 011 3329 658
mob: 063 316 046
info@beoflex.co.rs

Skype Beograd, Srbija

vaše slike:

bračni kreveti
Drvena stolarija
drvene elastične letvice
dušeci

Facebook