Podaci firme ::::.

service description:

Ostali podaci:

  • Tel.: 063/7705-422, 
  • Tel.: 063/747-8258, 
Podaci firme ::::.

service description:

O nama

SZR BEOFLEX započela je sa radom sredinom 80-tih godina XX veka. Osnovna delatnost tada je bila, usluga ugradnje sistema elastičnih drvenih letvica po principu lattoflexa u rasklopne metalne mehanizme troseda, dvoseda i mojci. Ubrzo, u skladu sa potrebama tržišta uvode se dodatne usluge koje se odnose na popravke i zamene oštećenih rasklopnih mehanizama, uz usluge zavarivanja.

SZR BEOFLEX je svoju delatnost započela sa dva člana, da bi ubrzo u svom sastavu imala 3 ekipe za ugradnje kao i honorarnog saradnika koji je vršio usluge zavarivanja. Radnja je stacionirana u Beogradu, ali su ubrzo formirane i ispostave u nekoliko gradova Srbije (Kikinda, Zrenjanin, Novi Sad, Sr. Mitrovica, Vršac, Šabac, Požarevac, Kraljevo, Leskovac). Drvene elastične letvice poseduju odgovarajuće sertifikate, a još važnije je da su se u dugogodišnjoj praksi potvrdile kao visokokvalitetne. Letvice se na metalne mehanizme pričvršćuju metalnim držačima, što se opet u dugogodišnjoj praksi pokazalo kao odgovarajuće rešenje.

U kasnijim godinama rada, opet u skladu sa potrebama tržišta, SZR BEOFLEX uvodi usluge tapaciranja (presvlačenja) nameštaja u svoju ponudu. Ova delatnost se obavljala na području Beograda i Novog Sada. U novije vreme ovu uslugu pružamo u saradnji sa nekoliko tapetarskih radnji iz Beograda, a od nas možete dobiti preliminarnu informaciju o ovim uslugama. Osim ovih delatnosti SZR BEOFLEX se bavi i izradom taburea u eko koži, u preko 20 boja. Imamo i mogućnost nabavke i isporuke dušeka (sunđera) za rasklopne mehanizme, kao i uložaka za bračne i pojedinačne krevete i kvalitetnih dušeka za njih.
Usluge i proizvodi

Ugrađivanje elastičnih drvenih letvica po principu lattoflexa

Popravka i zamene rasklopnih mehanizama troseda i dvoseda

Popravka i tapaciranje nameštaja u meblu štofu, koži i eko koži

Izrada i prodaja taburea od eko kože

Stolarske usluge, izrada nameštaja, izrada prozora i vrata
Kontaktirajte nas!

Vaša pitanja možete postaviti putem formulara na strani Kontakt
ili nas nazovite telefonom, radnim danima od 09h -17h. (Osim nedeljom).

tel: 011 3329 658
mob: 063 316 046
info@beoflex.co.rs

Skype Beograd, Srbija

vaše slike:

bračni kreveti
Drvena stolarija
drvene elastične letvice
dušeci

Facebook