Podaci firme ::::.
Tošin Bunar 136
Novi Beograd, 11070
Srbija
Tel.: 011/260-47-96

service description:

Izrada kreveta
Proizvodnja dušeka
Komadni nameštaj


Kreveti i komadni nameštaj San-Torini izrađuju se od vrhunskog punog drveta – parene bukve prve klase extra kvaliteta.
Naši dušeci se izrađuju od različitih kvalitetnih materijala.
Podaci firme ::::.
Konjevići b.b.
Čačak , 32100
Srbija
Tel.: 032 5 377 050
Fax: 032 5 377 051

service description:

Na tržištu danas postoji velik broj visokokvalitetnih proizvoda. Dušeci i jastuci koje možete da kupite se razlikuju po inovativnim rešenjima i materijalima, ali se razlikuju i po kvalitetu izrade i svakako, po ceni.
Kompanija S DREAM je posvećena kreiranju i proizvodnji dušeka prema aktuelnim trendovima iz sveta, od materijala koje koriste najpoznatiji svetski proizvođači. Proizvodimo vrhunske proizvode ali po ceni koja je prilagođena mogućnostima tržišta i krajnjih kupaca.
Našu kompaniju čini tim stručnjaka iz oblasti tehnologije proizvodnje, organizacije i logistike, marketinga i prodaje… Sarađujemo sa lekarima i fizioterapeutima najpoznatijih zdravstvenih institucija u Srbiji i Rusiji. Kontinuirano testiramo i proučavamo uticaj naših proizvoda na smanjenje tegoba sa kičmom, glavoboljama i hroničnim umorom. Na taj način unapređujemo naše proizvode a našim kupcima dodatno poboljšavamo kvalitet života.
Oformili smo laboratoriju sa istraživačkim centrom koji neprestano kontroliše kvalitet materijala i krajnih proizvoda i kreira nove proizvode sa poboljšanim karakteristikama. Osnova svih naših proizvoda je ispuna od najkvalitenijih SKY CELL sunđera. Zahvaljujući jedinstvenom tehnološkom rešenju kompanije BAYER, naši SKY CELL sunđeri imaju otvorene ćelije kroz koje neprestano struji svež vazduh. U našim proizvodima nema plesni niti grinja i nakon višegodišnje upotrebe, pa je zdrav san zagarantovan tokom čitavog perioda korišćenja.
U skladu sa opredeljenima najpoznatijih proizvođača na svetu, proizvodimo vrhunske proizvode sa ispunom od različitih vrsta SKY CELL pena ili kombinacije pena sa visokokvalitetnim Bonnell oprugama ili džepičastim jezgrima.
Podaci firme ::::.

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

O nama

SZR BEOFLEX započela je sa radom sredinom 80-tih godina XX veka. Osnovna delatnost tada je bila, usluga ugradnje sistema elastičnih drvenih letvica po principu lattoflexa u rasklopne metalne mehanizme troseda, dvoseda i mojci. Ubrzo, u skladu sa potrebama tržišta uvode se dodatne usluge koje se odnose na popravke i zamene oštećenih rasklopnih mehanizama, uz usluge zavarivanja.

SZR BEOFLEX je svoju delatnost započela sa dva člana, da bi ubrzo u svom sastavu imala 3 ekipe za ugradnje kao i honorarnog saradnika koji je vršio usluge zavarivanja. Radnja je stacionirana u Beogradu, ali su ubrzo formirane i ispostave u nekoliko gradova Srbije (Kikinda, Zrenjanin, Novi Sad, Sr. Mitrovica, Vršac, Šabac, Požarevac, Kraljevo, Leskovac). Drvene elastične letvice poseduju odgovarajuće sertifikate, a još važnije je da su se u dugogodišnjoj praksi potvrdile kao visokokvalitetne. Letvice se na metalne mehanizme pričvršćuju metalnim držačima, što se opet u dugogodišnjoj praksi pokazalo kao odgovarajuće rešenje.

U kasnijim godinama rada, opet u skladu sa potrebama tržišta, SZR BEOFLEX uvodi usluge tapaciranja (presvlačenja) nameštaja u svoju ponudu. Ova delatnost se obavljala na području Beograda i Novog Sada. U novije vreme ovu uslugu pružamo u saradnji sa nekoliko tapetarskih radnji iz Beograda, a od nas možete dobiti preliminarnu informaciju o ovim uslugama. Osim ovih delatnosti SZR BEOFLEX se bavi i izradom taburea u eko koži, u preko 20 boja. Imamo i mogućnost nabavke i isporuke dušeka (sunđera) za rasklopne mehanizme, kao i uložaka za bračne i pojedinačne krevete i kvalitetnih dušeka za njih.
Usluge i proizvodi

Ugrađivanje elastičnih drvenih letvica po principu lattoflexa

Popravka i zamene rasklopnih mehanizama troseda i dvoseda

Popravka i tapaciranje nameštaja u meblu štofu, koži i eko koži

Izrada i prodaja taburea od eko kože

Stolarske usluge, izrada nameštaja, izrada prozora i vrata
Kontaktirajte nas!

Vaša pitanja možete postaviti putem formulara na strani Kontakt
ili nas nazovite telefonom, radnim danima od 09h -17h. (Osim nedeljom).

tel: 011 3329 658
mob: 063 316 046
info@beoflex.co.rs

Skype Beograd, Srbija

vaše slike:

bračni kreveti
Drvena stolarija
drvene elastične letvice
dušeci

Facebook