Podaci firme ::::.

service description:

Hotel Union raspolaže sa ukupno 101 ležajem u 54 soba i 6 apartmana, odnosno sa 70 soba. Sobe su uređene i opremljene za odmor i relaksaciju, kako za poslovne ljude tako i za one koji žele odmor da provedu u Beogradu.

Posebna pažnja se posvćuje održavanju visokog nivoa čistoće, kako hotelskih soba tako i ostalih prostorija hotela Union.

Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne sa odvojenim krevetima ili sa francuskim ležajem i trokrevetne. Kupatila su sa kadom ili tuš kabinom. Sve sobe imaju telefonsku liniju, TV sa kablovskim programima i mini-bar sa bogatom ponudom.
APARTMANI

Luksusno opremljeni i dekorisani stilskim nameštajem. Odvojenost sobe od dnevnog boravka ili radnog prostora kao i nežni tonovi svetla čine sobe toplim i udobnim. Ovde ćete uživati u privatnosti i miru u svakom pogledu.

Apartmani su opremljeni francuskim ležajem ili odvojenim krevetima i kupatilom, direktnom telefonskom linijom, TV-om sa kablovskim programima, kao i mini barom.
PONUDA
RESTORAN HOTELA UNION

U prijatnom ambijentu klimatizovanog restorana možete naći veliki izbor domaće i internacionalne kuhinje. Iz ponude izdvajamo hladna predjela,supe, topla predjela, riba, pečenje, jela sa roštilja, salate, poslastice…

Restoran raspolaže sa 200 mesta i idealan je za organizovanje svih vrsta svečanosti, proslava, promocija, konferencija, poslovnih skupova, venčanja, proslave rođendana...

Restoran svakodnevno nudi dva menija po popularnim cenama. Hotel nudi i bogat večernji program sa živom muzikom doprinosi da se gosti hotela i posetioci osećaju opušteno.
PIANO BAR

Za intimnu i domaću atmosferu nudimo vam pravo opuštanje u ambijentu PIANO BAR-a uz piće i prijatne zvuke klavira u vreme ručka, u popodnevnim i večernjim satima.


Podaci firme ::::.
Sretena Mladenovića Mike 14е/4
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 3620 596
Fax: 011 3620 592

service description:

Podaci firme ::::.
22. Decembar 21 A
Boleč, 11307
Srbija
Tel.: 011/80-62-885

service description:

Podaci firme ::::.
Trebevićka 19
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 11 305 88 97
Fax: 011/30-58-922

service description:

Rimako
O nama

Kompanija Rimako je osnovana 1995. god. sa namerom da u svojoj zemlji koja je bogata šumom i generacijama proizvodi nameštaj od masivnog drveta ponudi novi način poslovanja.

Proizvođačima nudimo svoj proizvodni program, organizovanu prodaju i distribuciju do krajnjeg kupca ma gde se on nalazio.

Okupili smo veliki broj proizvodjača nameštaja od masivnog drveta i ostvarili saradnju tako da zajedno sa njima učestvujemo od samog početka procesa proizvodnje kao što je odabir drveta i njegovog kvaliteta, načina obrade i završnog pakovanja.

Proizvodni programi su osmišljeni u našem projektnom birou u saradnji sa našim evropskim menadžerima i potrebama tržišta.

Prirodnost drveta se posebno čuva završnom obradom za koju koristimo najkvalitetnije prirodne premaze za toniranje i zaštitu.

Naša orijentacija je prvenstveno na spavaćim sobama kao mesto gde počinje i završava se dan svakog čoveka, mesto koje uvek treba da bude toplo prijatno i udobno.
Kontakt

Email:
office@rimako.co.rs
Telefon:
+381 11 305 88 97
Faks:
+381 11 305 89 22
Adresa:
ul. Trebevićka 19/V,
Banovo Brdo,
11030 Beograd,
Srbija

vaše slike:

dušeci
Dušek  dušeci
krevet
kreveti od masiva
Podaci firme ::::.
Stojana Protića 84
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034/328-624

service description:

"STAMENKOVIC - PREZIME DOBROG NAMESTAJA

"Samostalna zanatsko trgovinska radnja "STAMENKOVIC" osnovana je 1996.godine i trenutno zaposljava 17 radnika. U pocetku poslovanja firma se bavila proizvodnjom stolarije.Prateci nove trendove i prvenstveno želje kupaca , pocinje sa proizvodnjom namestaja po meri kao i prodaju namestaja na veliko i malo. U salonu namestaja "STAMENKOVIC" u ulici :"Stojana Protica" 84 nalazi se veliki asortiman namestaja: kuhinje izrađene od medijapana i univera, tv setovi, gardaroberi,radni stolovi... Uz sve to postoji mogucnost izbora boja i izrada kuhinja I drugog namestaja po meri kupca. Namestaj kupljen u Nasem salonu bice isporucen na adresu kupca u veoma kratkom roku a takođe vrsimo i montažu. Samostalna zanatsko trgovinska radnja "STAMENKOVIC" na lageru poseduje veliki izbor kuhinja od univera i medijapana,decijih soba,garnitura za dnevne boravke kao i siroki asortiman desortiranog namestaja koji kupci mogu kupiti po znatno nižim cenama. Izlazimo u susret svim željama potrosaca,po pitanju mera,modela,nacina izrade i boja, a takođe nase ljubazno osoblje pomocice svojim savetom i predlogom. Ako i Vi želite da se uverite u nas kvalitet dođite i posetite nas u salonu namestaja "STAMENKOVIC" u ulici Stojana Protica 84 na Pivari.U stalnom nastojanju da ispratimo trendove i priblizimo nase proizvode kupcima ucesnici svih sajmova namestaja na kojima je posecenost naseg standa neverovatno velika. Uvek cemo biti tu, da izadjemo u susret svakom Vasem zahtevu i ispostujemo sve vase zelje kako biste bili sto zadovoljniji namestajem koji ste kupili u namestaju STAMENKOVIC.

Stojana Protica 84

Kragujevac

tel. 00381 34 328 825

tel. 00381 34 327 624

fax. 00381 34 327 825




vaše slike:

garderoberi
Kuhinjski nameštaj
Podaci firme ::::.

service description:




PRODAJE SE SUŠARA ZA DRVENU PILJEVINU U ODLIČNOM STANJU VELIKOG KAPACITETA!
POGODAN JE ZA LINIJE PELETIRANJA I BRIKETIRANJA!
SVE INFORMACIJE NA TEL:
063/7191-911 i
062/977-9398

Novim programom uvedena je proizvodnja klub stolova od masiva i u kombinaciji medijapan-staklo; Proizvodnja tapaciranog nameštaja - troseda, dvoseda, fotelja, kauča, ugaonih garnitura, ležaja tipa francuskih i hotelskih, kao i klub garnitura, studio fotelja, taburea...; Za vaš stan - DRVOSAN; Zainteresovani smo za uvoz repromaterijala za svoj proizvodni program, izvoz naših proizvoda i sufinansiranje za razvoj
# Garniture za sedenje - [P]
# Fotelje - [P]
# Sofe, kauči - [P]
# Dvosedi, trosedi - [P]
# Stočići, setovi stolova - [P]
# Kreveti - [P]

MUNIR ŠAĆIROVIĆ DIREKTOR

Ostali podaci:

  • Tel.: 062/977-9398, 

vaše slike:

bračni kreveti
drvene stolice
dvosedi
Ekskluzivni nameštaj
fotelja
Podaci firme ::::.
Pasi Poljana, Lužičkih Srba bb
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 018/45-60-357

service description:

Podaci firme ::::.
Bijelopoljski put bb
Prijepolje, 31300
Srbija
Tel.: 033/31-270
Fax: 033/71-00-60

service description:

Izrada kompletnog programa kancelarijskog nameštaja, nameštaja za spavaće sobe, za trgovinske radnje.

Facebook