| pogoci:133
back|1|2|3|4|5|6|7|forw
Podaci firme ::::.
Preradovićeva 2
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/431-144
Fax: 021/64-33-139

service description:

Zaštita životne sredine.

“Vojvodinašume”, Javno preduzeće sa sedištem u Petrovaradinu, Preradovićeva 2, sačinjavaju četiri šumska gazdinstva i to: “Sremska Mitrovica” Sremska Mitrovica; “Banat” Pančevo; “Sombor” Sombor; “Novi Sad” Novi Sad i peti deo preduzeća “Vojvodinašume-Lovoturs” Petrovaradin.

Šumsko gazdinstvo “Sremska Mitrovica” ima 4 šumske uprave i to:

“Višnjićevo”,
“Kupinovo”,
“Morović” i
“Klenak”.

Šumsko gazdinstvo “Banat” Pančevo ima 5 šumskih uprava i to:

“Zrenjanin”,
“Vršac“,
“Opovo” ,
“Pančevo”,
“Kovin” ,

Šumsko gazdinstvo “Sombor” ima 4 šumske uprave i to:

"Bački Monoštor”,
“Apatin”,
“Subotica” i
“Odžaci”.

Šumsko gazdinstvo “Novi Sad” ima 5 šumskih uprava:

“Plavna”,
“Bačka Palanka”,
“Futog”
“Kovilj” i
“Titel”.
Podaci firme ::::.

service description:

Magunkról

Kedves Vendégünk!

Üdvözöljük Önt éttermünkben.

A Classic Cafe 1998 óta az elsõ olyan étterem Szegeden, mely valódi mediterrán hangulatot és ízeket varázsol Vendégeink részére.
Ételkülönlegességeink a szerb, a horvát és macedón konyha legjobb ínycsiklandozó ételei.
Családi, üzleti rendezvények lebonyolítását vállaljuk hangulatos hűvös udvari teraszon (májustól októberig-időjárás függvényében) 120 főig, éttermi részünkben pedig 70 főig.
Szolgáltatásaink széles körével az Ön kényelmét szolgáljuk.
A svédasztalos terítés, csoki szökőkút, kerti grillezés, látványkonyha még színvonalasabbra emelik az Ön rendezvényének fényét.
Ha Ön úgy kívánja, az éttermünk házhoz megy. Kitelepülés teljes körű lebonyolításával az Ön party-ja kötetlen hangulatban, gondtalanul az otthonában történik és a vendégekkel együtt az étterem is haza megy.

Ebédeljen finomat és változatosat minden munkanapon 11.30 és 15 óra között. Kínálatunkat keresse a menü pontban.

Keresse ballagási és osztálytalálkozói, csoportos menüajánlatunkat a Menü pontban..

Éttermünkből, az étlapunk teljes kínálatából házhozszállítást vállalunk Szeged területére.

Classic Cafe & Restaurant
Szeged, Széchenyi tér 5.

Telefon:
+36-62/422-065
+36-20/394-62-22

Nyitvatartás:
hétfőtől szombatig 10-24 óráig
vasárnap 11-22 óráig

A Classic Cafe 1998 óta az elsõ olyan étterem Szegeden, mely valódi mediterrán hangulatot és ízeket varázsol vendégei részére.
Ételkülönlegességeinka szerb, a macedón és a görög konyha legjobb és legínycsiklandozóbb ételei



vaše slike:

caffe bar
caffe bar Segedin
catering
čevapi pljeskavice u Segedinu
ex-yu party sredom
Kafić Cafe Bar
Šarvar - Vadkert u. 4.
Segedin, 6700
Mađarska
Tel.: +36 95 530 100
Fax: +36 95 530 101

service description:

BANJA ŠARVAR

Hotel Park Inn



Park in je nov, funkcionalan, praktičan i veoma čist, moderno dizajniran hotel u toplim bojama, smešten u termalnoj banji Sarvar na zapadu Mađarske, 200 km od Budimpešte i 30 km od granice sa Austrijom. Hotel je direktno povezan sa velikim akva parkom banje Sarvar. Mineralna voda banje Sarvar ima pozitivno dejstvo kod lečenja nekih kožnih i ginekoloških bolesti.

U samom hotelu i okolini, pored akva parka, gostima je raspolaganju veliki broj aktivnosti:
Različite vrste velnes programa, aerobika i sportskog programa u Sarvar (Sárvár) banji
Srednjovekovna večera i viteški turnir ( udaljenost 40 km far )
Peintbol u mestu in Szombathely (udaljenost 27 km)
Jahanje konja u banji Sarvar
Letenje zmajem (udaljenost 10 km)
Golf tereni ( udaljenost 30 km)
Istorijske znamenitosti u mestima Szombathely (udaljenost 27 km ), Kőszeg (udaljenost 43 km ) i Győr (udaljenost 85 km )
Podaci firme ::::.
Ušće bb
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/316-5432

service description:

Jahting klub, hostel
Prednosti boravka u našem hostelu:
* Neponovljivi osećaj buđenja na reci, u relaksirajućem mirnom okruženju;
* Smeštaj u dvokrevetnim sobama u autentičnom brodskom enterijeru
* Idealna lokacija - nadomak grada, a potpuno izolovan od gradske vreve

U našem hostelu imate sledeće pogodnosti:
* Besplatan pristup Wirelees internetu
* Rečno krstarenje
* Bar
* Restoran
* Iznajmljivanje bicikala u blizini

Hostel Jahting kluba "Kej" se nalazi na svega 20 minuta lagane šetnje od centra Beograda.
Autobusom: 7 minuta vožnje od centra Beograda i 5 min. vožnje od starog, prelepog grada.



Vizija i odlučnost su nam omogućili da stvorimo svojevrsni "rečni centar". Prvi u Beogradu, klub za provod i poslovne potrebe na obali Dunava, koji može da ispuni svaku Vašu želju.
Na desnoj obali Dunava neposredno pre ušća Save u Dunav, Jahting Klub "Kej" nudi mir i intimu prirodnog okruženja. Predivan pogled na Kalemegdan, Veliko ratno ostrvo i Zemun izuzetno gostoprimstvo, kvalitetan meni kao i naše jedinstveno domaće pivo "Kej" opredeliće i Vas da svoju sledeću proslavu, poslovni sastanak ili trenutke odmora sa prijateljima ili porodicom provedete kod nas.
Podaci firme ::::.
Zaovine
Zablaće, 32223
Srbija
Tel.: 031/865-495

service description:

Vila "JASIKA"

Vila raspolaže sa:

-dnevnim boravkom sa kuhinjom

-dve spavaće sobe

-kupatilom

Objekat je površine 50 m2 i raspolaže sa 7 ležajeva, jednom sobom sa tri ležaja, jednom sa dva a u dnevnom boravku je ležaj sa dve osobe.

Za porodice sa malom decom tu je i krevetac.


Tara se nalazi u zapadnom delu Srbije i pripada unutrašnjem pojasu Dinarida i zauzima površinu od 183 km2. Dužina Tare je je 50 km, a širina 22 km i ima prosečnu nadmorsku visinu od 1200 m. Najviši vrh je Kozji rid sa 1591 m. Pripada grupi podrinjskih planina i ima složenu geološku prošlost i raznoliku petrografsku građu.

Položaj planine Tare predstavlja povoljan uslov za razvoj turizma, jer omogućava raznovrstan sadržaj turističkog boravka, odnosno posetu većem broju turističkih lokaliteta. Po bogatstvu i raznovrsnosti turističih vrednosti, ekološki očuvana prirodna sredina, planinski reljef sa umerenom nadmorskom visinom od 800-1500 m, pogodni tereni za zimske sportove, bogat i raznovrstan biljni i životinjski svet, blagotvorna klima, Drina sa veštačkim jezerima Zaovine i Perućac, daju ovoj planini veliku turističku vrednost što je čini konkurentnom u odnosu na Zlatibor i druge planine. Tara ima povoljan položaj prema komplementarnim turističkim vrednostima u neposrednoj okolini: Užicu, Mokroj Gori, Višegradu sa brojnim kulturno-istorijskim spomenicima, koji privlače izletnička kretanja turista stacioniranih na Tari u cilju zadovoljenja obrazovno-kulturnih potreba i bogatijeg sadržaja i boravka. Tara ima odličnu predispoziciju za održivi turizam, koji predstavlja svaki turizam koji donosi minimalni uticaj na životnu sredinu i kulturnu baštinu, ali u isto vreme dovodi do ekonomskog razvoja lokalne zajednice.

Razuđeni reljef Tare je pogodan za turističku izgradnju, jer postoje dobri uslovi za lociranje turističkih objekata. Na mestima blagih padina, prevojima i erozionim proširenjima, postoje lokaliteti koji su veoma osunčani i zaklonjeni od vetrova.Tokom zimskog perioda povoljni su uslovi za sankanje, nordijsko, početničko skijanje. Mogućnosti alpskog skijanja su ograničene zbog visinske razlike od svega 400 m i dužine staza koje ne prelaze ni 2 km.

Najkvalitetniji skijaški tereni su u reonu Predovog krsta, sa visinskom razlikom od 500 m. Dužina staze je od 3 do 5 km. Reljef Tare ima pogodna rekreativna svojstva, jer mali nagibi pogoduju šetnji, jahanju, različitim sportskim igrama, korišćenju trim staze i slično.

Ostali podaci:

  • Tel.: 064/84-75-223, 
Podaci firme ::::.

Mionica, 14242
Srbija
Tel.: 014/63-332

Kategorije:

service description:

Etno centar ključ raja


Ostali podaci:

  • Tel.: 063/800-4-264, 
  • Tel.: 064/900-4-055, 
Podaci firme ::::.
Kanjiški put 47
Palić, 24413
Srbija
Tel.: 024/415-02-74
Fax: 024/415-02-73

service description:

Vekovima je Palić izuzetan i jedinstven voćarsko-vinogradarski region u kojem trešnje, kajsije, jabuke i, naravno, vinova loza cvetaju u idealnim uslovima ovog podneblja, koje se zbog nekih specifičnosti u klimatskim uslovima smatra "prolećnom baštom Srbije". Posebnu mezoklimu i mikroklimu, kao blagodet za naše vinograde, možemo da zahvalimo jezerima Palić i Ludaš na čijim obalama smo ih zasadili.

"Kad nebo ne bi volelo vino, zar bi ga gajila sunčeva toplota?", stara je mudrost. Sudeći po njoj, nebo nad subotičko-horgoškom peščarom voli vino, jer ga sunčeva toplota greje preko 2000 godina. Deo te lepe tradicije nastavlja Vinarija "Zvonko Bogdan", moderna vinarija, smeštena u ovom tradicionalnom vinskom kraju, na istočnoj obali jezera Palić, na krajnjem severu Vojvodine. Specifičan teren, umereno kontinentalna klima i kvalitetne sorte vinove loze vekovima daju vina harmoničnog ukusa, veoma intenzivnog mirisa i mekanih tanina.

Vinarija "Zvonko Bogdan" okružena je sa 17 hektara vinograda, a dodatnih 9 hektara nalazi se na obali susednog jezera Ludaš. U proleće 2012. godine sadiće se novih 15 hektara, a u jesen 2012. poslednjih 15 ha vinograda. Sa ovom zaokruženom celinom vinogradi Vinarije Zvonko Bogdan zauzimaće površinu od 56 hektara.

Opredelili smo se za najkvalitetnije klonove sorti sauvignon blanc, pinot blanc, merlot, lemberger i cabernet franc.

Rado ćemo Vas ugostiti i pokazati čime raspolažemo. Turističke posete Vinariji biće organizovane posle berbe.

Proizvodnja - Barrique podrum

Da bismo bili što bolji, učili smo od najboljih! Iskustvo nekoliko stotina vinarija u Francuskoj, Kaliforniji, Americi, Austriji i Nemačkoj, sa čijim vlasnicima i enolozima smo se savetovali, nisu nam ostavili prostora za razmišljanje. Odlučili smo se za najsavremeniju tehnologiju.

U svetu barika (hrastova burad od 225 litara) francuski i američki hrast dominiraju i važe za najkvalitetnija. Sa našim enolozima i sortama iz naših vinograda precizno smo definisali tosting i vrstu hrasta koja najviše odgovara. Mešavina ove dve vrste hrasta idealna je za naše vino.

vaše slike:

Put vina
Seoski turizam
seoski turizam Srbija
Vinarija
Vinarije u Srbiji
Vinogradarstvo
Vinogradi
Vinski podrum
Vinski turizam
Put vina
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/661-23-12

service description:

Turističa agencija
Podaci firme ::::.
Takovska 45
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/27-69-188
Fax: 011/27-69-188

service description:

Podaci firme ::::.
Branka Barudanova 38
Deronje, 25254
Srbija
Tel.: 025/872-466
Fax: 064/171 59 25

service description:

O nama:

Vukov salaš se nаlаzi stotinak metara od sela Deronje u opštini Odžaci u prijatnom prirodnom ambijentu vojvođanske ravnice.

Vukov salaš je osnovаn 2000. godine, kаo jedinstvenа celinа koju čini: kuća sa svim elementima аutentične vojvođаnske kuće sa oko 0,5 ha obradivih površina na kojima se nalaze voćnjak, vinograd, malinjak, bunar itd. Svi poljoprivredni proizvodi koji se dobiju na našem salašu su proizvedeni bez tretiranja pesticidima. U neposrednoj blizini salaša imamo dvadesetak košnica gde se proizvodi najkvalitetniji med u okolini.

Svi ovi poljoprivredni proizvodi koriste se za ishranu posetilaca našem salašu. Od naših proizvoda pravimo najkvalitetnije pekmeze, džemove, slatka, razne vrste rakija, likera, medovinu, vina, sokove. Nadaleko smo poznati i po izuzetno kvalitetnim domaćim kobasicama i kulenu.

U ambijentu starog vojvođanskog domaćinstva, uz muziku tamburaša, služe se zaboravljena autohtona jela ovog kraja. Vinoteka obiluje ponudom vina iz sopstvenog vinograda al i vina vinarija registrovanog geografskog porekla. Kroz svet vina posetioce vodi domaćin-majstor vina, a za grupne posete predviđen je i poseban program.

Vukov salaš raposlaže etno restoranom, paorskom peći u kojoj se peku specijalne vrste hleba i peciva, vinotekom, prostorom pogodnim za održavanje poslovih skupova, prezentacija, seminara i sl. Etno restoran ima 30 mesta, terasu 20 mesta i letnju baštu (avliju) od 50 mesta.

Pored bogate gastronomske ponude, koja uključuje domaće proizvode sa salaša, gosti imaju priliku da uživaju u dodatnim sadržajima salaša okruženog prirodom. Od dodatnih aktivnosti na raspolaganju su Vam : pecanje na obližnjem kanalu DTD, šetnja i lli vožnja bicikla nepreglednom panonskom ravnicom, učestvovanje u nekim poljskim radovima ili pripremanje specijalnih vrsta jela itd.

Naš salaš za sada raspolože samo sa jednim ležajem za 2 osobe u etno stilu a u planu je i proširenje smeštajnih kapaciteta.Na salašu možete uživati posebnosti ambijenta uređene prirode, parka za decu na travnatoj površini i bašte etno restorana kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru.

Osnovnа idejа projektа je pružаnje turističko–ugostiteljskih uslugа, dа se gostimа ponude proizvodi sа sаlаšа, prirodne lepote i komplementаrni sаdržаji.

Ljubazno osoblje salaša Vukovog salaša će Vas uvek dočekati otvorenog srca i potruditi se da Vaš boravak na ovom mestu učini posebnim. Vukov salaš je u saradnji sa turističkom organizacijom opštine Odžaci domaćin čestim posetama organizovanih grupa turista našoj opštini.

Od drugih znamenitosti preporučujemo vam posetu Donjoj Branjevini-najstarijem seoskom naselju u Evropi (7000)g.), etno kući u Deronjama, posetu likovnoj galeriji ’’Sveti rafailo Momčilović’’, obilazak spomenika Kralju Aleksandru Karađorđeviću u centru sela itd. Kao posebnu ponudu preporučujemo Vam Tamburicu fest koja se svake godine održava krajem juna ili početkom jula.

vaše slike:

etno restoran
Podaci firme ::::.
Kiskunmajsa
Segedin, 6700
Mađarska
Tel.: +3677/481-855
Fax: +3677/481-013

service description:

JONATHERMAL LEKOVITA BANJA

SVE NA JEDNOM MESTU, UZ PRIHVATLJIVE CENE, BLIZU GRANICE!

Termalno kupalište, zatvoreni i otvoreni bazeni, aqupark, vodeni tobogani, dečiji bazeni, lekarski tretmani i wellness usluge, kao i više mogućnosti za smeštaj

Banjski kompleks Jonathermal, pruža prijatan odmor i zabavu za svakog člana porodice.
Podaci firme ::::.
Gyula, Gyulai Várfürdő
Segedin, 6700
Mađarska
Tel.: +36 66/561-350
Fax: +36 66/561-060

service description:

BANJA ĐULA
LEKOVITA BANJA

Banja za dušu i telo, za odmor, rekreaciju i banjsko lečenje.
Imamo 10 zatvorenih i 8 otvorenih bazena sa termalnom vodom. Ova termalna voda je delotvorna za koštana obolenja. Temperatura vode je 30-36 C.
Mórahalom
Segedin, 6700
Mađarska
Tel.: +36 62/281-039
Fax: +36 62/580-043

service description:

LEKOVITA BANJA MORAHALOM

Usluge:
* lekoviti bazeni
* lečenje
* wellness
* otvoreni i zatvoreni bazeni
* sauna, masaža
itd.

Ostali podaci:

  • Tel.: +36 62/580-042,, 
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/2886-311

service description:

TURISTIČKA AGENCIJA
TURISTIČKI ARANŽMANI
TURISTIČKE PONUDE
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: +381/63-264007
Fax: +381/64-3053398

Kategorije:

service description:

PALNINSKA KUĆA "VUK"

Planinska kuća "VUK" nalazi se na Jahorini u naselju Balvanište.
Idealna je za grupe od 6 do 10 gostiju.
Ukupno ima 100 kvadrata korisnog prostora.
U prizemlju ne nalazi: predulaz, kuhinja, trpezarija i kupatilo. Planinska kuća ima tri odvojena dijela za spavanje. Na prvom spratu dnevna soba 2+2 i u potkrovlju jednu dvokrevetnu malu sobu, dva kreveta te veliku sobu sa galerijom, 2+2 kreveta. Grijanje je na struju, a kuća je opremljena sa šporetom na drva i kaminom. U nastavku prezentacije mozete pogledati slike planinske kuće.


Kontakt i rezervacije:
Mobilni: +381/63264007 i +381/643053398
Email: bodirogavuk@gmail.com​

Podaci firme ::::.
Đorđa Rajkovića
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/551-991

service description:

Rezerviraj online Hostel Podbara, među najboljim hostelima i budget hotelima u Novom Sadu. Sobe sa cijenama počevši od 9€ po osobi.

Dobro došli u hostel (doručak i prenoćište) Podbara u jednom od najstarijih i najmirnijih delova grada Novog Sada, na samo 20 minuta od glavne železničke i autobuske stanice i na 10 minuta hoda od centra grada. E, tu smo mi, u naselju koje se zove Podbara i biće nam izuzetno drago da budete naši gosti.

U prijatnom i prostranom ambijentu, ljubazni domaćini će Vas, u svako doba dana ili noći, dočekati sa osmehom i šoljom toplog čaja, kafe, domaće rakije i kolačićima.

Sobe su prostrane sa klima uređajem i CG. Svakom gostu su obezbeđeni čisti peškiri i posteljina, koji se dnevno menjaju. Dva kupatila, jedno sa tuš kabinom, drugo sa kadom, ostava za prtljag, prostrana kuhinja sa svim pratećim elementima i velika dnevna soba za opuštanje. Internet je dostupan stalno, 24 časa, u svim sobama.

service description:

Turistička agencija

Kon Tiki Travel je vodeća i jedna od prvih turističkih agencija sa privatnim kapitalom u Srbiji. Sigurnost i pouzdanost, najpovoljniji odnos cene i kvaliteta usluge, iskustvo i poslovna mudrost u osmišljavanju i realizaciji brojnih putovanja, visokoobrazovani kadrovi i moderne poslovnice, razgranata mreža subagenata i brojni ugledni partneri širom sveta, suštinske su vrednosti ovog turističko- agencijskog brenda.

I na isteku druge decenije poslovanja, Kon Tiki Travel svoju poslovnu politiku zasniva na ugledu kao strateškom kapitalu, ali i osmišljenoj viziji budućnosti kako bi na globalnom planu razvoja turističke ponude mogao na pravi način da odgovori na sve veće izazove.

Inovativnim pristupom u kreiranju turističke ponude i visokim standardima poslovanja, Kon Tiki se izborio za lidersku poziciju u konkurenciji srpskih turoperatera. Od 1990. godine postepeno je izrastao u agenciju u kojoj je broj zadovoljnih putnika u stalnom porastu.

Kon Tiki Travel je na domaćem tržištu kao i u okruženju prepoznatljiv povrhunskoj usluzi. Potrebe svoje sve brojnije klijentele zadovoljava stalnim širenjem ponude. Svetski poznate destinacije, najatraktivnija letovališta i ski-centri, evropski gradovi i metropole sveta, daleka ostrva i uzbudljiva krstarenja, poslovna putovanja i kongresi, rekreativni i edukativni turizam, individualna i grupna putovanja, avio-karte i još mnogo toga, učinile su da Kon Tiki Travel u rekordnom roku postane – marka za ceo svet.

* Letovanja
* Zimovanja
* Avio karte
* Individualna putovanja
* Kongresni turizam
* Wellness i SPA
* BUS ture
* Škole jezika
* Sajmovi
* Koncerti
* Razna sportska dešavanja

Ostali podaci:

  • Novi Sad: (021) 421-458, 421-457
  • Kragujevac: (034) 332-422
Petefi Šandora 12
Doroslovo, 25243
Srbija
Tel.: 023/862-350

service description:

Turisticki kompleks „Kraljevska prepelica“ u Doroslovu ponovo otvoren za turiste

U Doroslovu je ponovo otvoren Turisticki kompleks ’’Kraljevska prepelica’’ koji raspolaže sa 21 dvokrevetnom i 1 jednokrevetnom sobom. Restoran je otvoren samo za najavljene organizovane grupe i za pansionske goste. Objekat raspolaže i kongresnom salom. Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen i teretana, a usluge jahanja i vožnje fijakerom se naplacuju. Bar je otvoren svakodnevno od 08,00 do 24,00h. Cenovnik smeštaja (cene su podložne izmenama): • nocenje sa doruckom u 1/1 sobi je 4.100 din. po osobi • u 1/2 sobi je 3.280 din. po osobi • polupansion u 1/1 sobi je 4.920 din. po osobi  u 1/2 sobi je 4.100 din. po osobi • pun pansion u 1/1 sobi je 5.330 din. po osobi  u 1/2 sobi je 4.510 din. po osobi • dnevni boravak 2.050 din. po osobi Informacije i rezervacije: Turisticki kompleks „Kraljevska prepelica“, tel/faks. 025/ 862 350, mob. 063/ 505 044, 064 24 81 896, e-mail : [MAIL=rdq@sowireless.org]
Podaci firme ::::.
Barska 1d
Palić, 24413
Srbija
Tel.: 024/753-453

Kategorije:

service description:

Privatni smeštaj
Podaci firme ::::.
Bolinjska 32
Palić, 24413
Srbija
Tel.: 063/557-911

Kategorije:

service description:

Privatni smeštaj
| pogoci:133
back|1|2|3|4|5|6|7|forw

Facebook