Podaci firme ::::.
Pogledan: 561084

service description:

Molprevoz je osnovan 1989. godine i od tada se uspešno bavi sa prevozom putnika , a od 2003. godine i sa turizmom.
Poseduje sopstveni vozni park od 17 autobusa – visokopodne, doubledeckere i mini buseve.
Naša firma pruža sledeće usluge: pored prevoza putnika u slobodnoj vožnji vrši i redovne đačke linije na teritoriji Opštine Ada ,Senta, i Čoka.

Pored prevoza sopstvenih putnika u mogućnosti smo i da raspoložive autobuse iznajmimo drugim turističkim agencijama, organizacijama, sportskim i kulturno umetničkim društvima i drugim organizovanim grupama kao i fizičkim licima.

Sedište Naše turističke agencije « MOLTRAVEL» je u Novom Sadu. Agencija je članica YUTA-e i poseduje licencu broj OTP 220/2010 od 11.02.2010.godine.

Bavimo se organizovanjem letovanja, zimovanja, đačkih ekskurzija u zemlji i u inostranstvu kao i škole u prirodi, organizujemo putovanja u zemlji i inostranstvu.

AKTUELNO-CRNA GORA


Budva je primorski grad na Jadranskom moru u Crnoj Gori. Područje oko grada i duž obale, poznato je kao Budvanska rivijera. Ovu oblast krase predivne peščano - šljunkovite plaže od kojih je najčuvenija Mogren. Budva je takođe poznata po izuzetno bogatom noćno životu.ČANJ je turističko mesto na Crnogorskom primorju, smešten u uvali između Sutomora i Petrovca, sa peskovito-šljunkovitom plažom, mediteranskom klimom i čistom morskom vodom. Atraktivnost je stekao zahvaljujući bisernoj obali, novo izgrađenim terenima, sagrađenim objektima, vilama, hotelima...među kojima se nalazi i hotel “Montenegro” * *. Hotel “Montenegro” * * udaljen je svega 100m od mora i raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama sa terasom, kupatilom i vodom tokom cele godine. U sklopu hotela nalazi se recepcija, restoran, diskoteka, kuhinja za ishranu gostiju, a takođe raspolaže i sopstvenim parkingom. Usluživanje hrane je kontinentalno, uz poslugu konobara.IGALO

Primorsko mesto sa puno sunca i zelenila koje je sraslo sa drevnim gradom Herceg Novim. Poznato je kao banjsko mesto sa razvijenim turizmom u kom se nalazi i Institut za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Simo Milošević". Duž obale je atraktivno šetalište "Pet Danica" dugo 7 km koje se prostire do Meljina.

RAFAILOVIĆI

Staro ribarsko mesto, smešteno je na kraju bečićke plaže, jednoj od najlepših u Evropi, kristalno čistog, purpurno plavog i toplog mora. Mnoštvo restorana, kafe barova, picerija, ribljih konoba, konfornih vila besprekorno čista plaža sa svim pratećim sadržajima garancija su za jedan dobar i kvalitetan odmor. Karakteristika Rafailovića između ostalog je i blizina pojedinih mesta: Budva 2,5 km, Sv.Stefan 3 km, Tivat 18 km... Rafailovići su mesto gde se gost susreće sa ljubaznim domaćinima koji vam pružaju kvalitetnu uslugu i što je vrlo bitno izuzetno su bezbedni i dovoljno udaljeni od saobraćajne gužve.


U našoj ponudi možete pronaći i ponude za druge destinacije.LETO 2012
IZLETI U EVROPSKE GRADOVE
IZLETI I BANJE
RENT-A-BUS


MOLTRAVEL-TURISTIČKA AGENCIJA NOVI SAD

Dunavska 4

tel/fax : 021/421-004

MOLPREVOZ DOO

Adi Endrea 50

tel/fax : 024/862-017
tel/fax : 024/863-456

Direktor g-din.Robert Ožvar tel.063/566-534
Kontakt-gđa Žužana Ožvar tel.063/512-319

Ostali podaci:

 • KONTAKT:
 • Kontakt-g-đa Žužana Ožvar
  E-mail: molprev1@gmail.comTel.: 063/512-319, 
 • Direktor g-din.Robert Ožvar
  Tel.: 063/566-534, 
 • MOL TRAVEL-TURISTIČKA AGENCIJA NOVI SAD
  Dunavska 4
  E-mail: moltravel@sbb.rsTel.: 021/421-004, 

vaše slike:

Autobusi
autobuske linije
Banje Srbije
Banjski smeštaj
banjski turizam
Crna Gora
Dečije odmaralište
dečiji turizam
Ekskurzije
eskluzivni apartmani
Grčka
istorijske znamenitosti
izleti
Podaci firme ::::.
Pogledan: 859358

service description:

Javno preduzeće za prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju "Subotica-trans", Subotica organizovano je radi trajnog i nesmetanog obavljanja delatnosti koja je nezamenljiv uslov života i rada radnih ljudi i građana na teritoriji opštine Subotica.

Preduzeće je pored svoje osnovne delatnosti prevoz putnika u gradskom, prigradskom i međumesnom drumskom saobraćaju, registrovano za obavljanje sledećih delatnosti: usluge Turist-biroa, opravka i održavanje motornih vozila, tehnički pregled vozila za treća lica, ugostiteljske usluge, usluge autobuskih stanica, održavanje PP aparata, badžarenje tahografa i drugo.

Javno Preduzeće "Subotica-trans" je član Udruženja "Srbijatransport"-a i Udruženja "Pan-trans"-a. Sa svim članicama oba udruženja održavaju se dobri poslovni odnosi i uspešna poslovna saradnja.

Pozivamo Vas da putujete s nama !

Organizujemo izlete na sve destinacije, a na zahtev korisnika prevoz po traženoj relaciji u Srbiji i u inostranstvu.

Pored toga nudimo vam jednodnevne đačke ekskurzije i bavimo se i subagentskom prodajom aranžmana drugih turističkih agencija: letovanje, zimovanje, itd., po povoljnim cenama.

Po potrebi, obezbeđujemo kvalifikovane turističke vodiče.

Naša agencije je jedna od osnivača YUTA-e, Nacionalna asocijacija turističkih agencija, i posedujemo licencu A kategorije za obavljanje poslova organizovanja turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu.

Ostali podaci:

 • dir.g-din Neven Višnjić
  Senćanski put 5
  Tel.: 024/555-466, 

vaše slike:

Autobusi
autobuske linije
domaći saobraćaj
kombi prevoz
međumesni saobraćaj
Podaci firme ::::.
Pogledan: 262721
Majke Jevrosime 29.
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/3373-183
Fax: 011/3373-183
Mapa

Kategorije:

service description:Visokoobučeni kadrovi, tehnička opremljenost, i pažljiv izbor partnera kako u zemlji tako i u inostranstvu, činiće da vaše putovanje bude baš onakvo kakvim ste ga i zamislili.

Sa željom da unese i deo svoje kreativnosti u pružanju turističkih usluga na ovom tržištu, kao i da ponudu obogati nekim novim sadržajima nastala je Vaša turistička agencija SUPERNOVA Travel.Kompletnu ponudu aranžmana pogledajte na: www.supernovatravel.rs

Ponudu zimskih aranžmana pogledajte na: www.zimovanje.rs

Ponudu krstarenja pogledajte na: www.krstarenje.orgVisokoobučeni kadrovi, tehnička opremljenost, i pažljiv izbor partnera kako u zemlji tako i u inostranstvu, učiniće da vaše putovanje bude baš onakvo kakvim ste ga i zamislili.Kvalitet servisa nam je imperativ, a zadovoljstvo klijenata našom uslugom zvezda vodilja u poslovanju.Za Vas smo pripremili nezaboravnu turu Italija - Francuska - Španija, ali i mnogo prelepih destinacija kao što su Prag, Pariz, Atina, Instanbul, Dubai, Meksiko, Njujork, Kuba...Nismo izostavili ni letnje aranžmane u Crnoj Gori, Grčkoj, Turskoj...
Prema Vašim potrbama, vozilima nove generacije, možemo izvršiti usluge prevoza pojedinaca, malih ili većih grupa, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Paleta vozila omogućava Vam izbor prema veličini vozila, broju sedišta (od 4 do 83 sedišta), ili željenom tipu ne utičući na kvalitet pružene usluge.Pored usluga klasičnog najma, nudimo i mnogo dodatnih usluga:

• Prevoz do Kopaonika...
• Asistencija kod prihvata putnika na Aerodromu "Nikola Tesla"
• Usluge pratnje
• Ketering
• Vodički servis
• LOGISTIKA transporta


Mlada po stažu, zrela po iskustvu tima koji je čini, postaće i ostaće Vaša agencija. Profesionalna, iskusna, precizna i fleksibilna, diskretna i ozbiljna...Onakva kakvu zaslužujete!

Ostali podaci:

 • Tel.: 011/3035-144, 

vaše slike:

aerodromski transfer prevoz
aktivno letovanje na brodu
avionske karte u svim pravcima sveta
Banje Srbije
Banjski smeštaj
banjski turizam
costa cruises
Crna Gora
destinacije u inostranstvu
Edukativni i avanturistički programi
edukativni turizam
Egipat
Eko safari
eko turizam
Ekskurzije
ekskurzije van zemlje
eskluzivni apartmani
eskurzije van zemlje
etno apartmani
Podaci firme ::::.
Pogledan: 57355
99
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Hotel "Milka-Z" nalazi se u blizini skretanja sa autoputa Novi Sad - Beograd i nudi smeštaj za individualne ili grupne posete
Podaci firme ::::.
Pogledan: 55593

service description:

Vila "Domaći kutak" sa restoranom domaće kuhinje

Vila "Domaći kutak" je novoizgrađeni objekat koji nastavlja dugogodišnju tradiciju turističkog rada. Udaljen je 500m od autobuske stanice. U svojoj ponudi raspolaže sa 24 smeštajne jedinice sa 98 ležaja u sobama I kategorije koje su opremljen kupatilima, televizorima i internet konekcijom. Objekat takođe raspolaže i sa:
- restoran sa 70 mesta
- caffe bar sa 25 mesta
- višenamenska sala za održavanje nastave, seminara...

Ostali uslovi prodaje:
Cene za grupe se ugovaraju posebno
Boravak za decu do 2 godine se ne naplaćuje ukoliko dete ne koristi hranu
Boravišna taksa iznosi 80,00din, a za decu od 7 do 15 godina cena je 40,00din


Podaci firme ::::.
Pogledan: 77670

service description:

TURISTIČKA AGENCIJA

Organizujemo turistička putovanja kako u zemlji tako i u inostranstvu. U skladu sa tim želimo da se preporučimo, a na Vama je da odaberete.

Na našoj prezentaciji Vam dajemo predloge destinacija koje možete posetiti. Želimo da naglasimo da po povratku sa svakog od ponuđenih putovanja treba da date svoju sugestiju koja će nam biti veoma značajna i korisna, jer vi znate šta je to što je najbolje za vas.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 73226

service description:

Vila Marina,izgrađena u oktobru 2009. godine, je moderno opremljen objekat sa mogućnošću apartmanskog i sobnog smeštaja. Svaki apartman i svaka soba imaju TV, DVD, frižider, bežični internet.
Nalazi se na 200m od centra Divčibara, između dve skijaške staze, u mirnom delu “vazdušne banje” – Divčibara.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 121041

service description:

Jimmy Tours u svojoj ponudi ima aranžmane za letovanje u traženim destinacijama: Grčka, Turska, Bugarska, Crna Gora, Tunis, Egipat... zimovanje na planinama: Srbija, Bosna, Bugarska, Slovenija... putovanja po evropskim metropolama : Pariz, Rim, Istanbul, Atina, Budimpešta, Prag... daleke i egzotične destinacije : Kuba, Tajland, Arapski Emirati...

Za naše putnike obezbeđujemo rezervacije domaćih i međunarodnih avio karata prema važećim i međunarodnim tarifama, rezervacije smeštaja u Srbiji i van nje, a za fanove ekstremnih-avanturističkih sportova možemo ponuditi padobranstvo i splavarenje po našoj lepoj zemlji i šire...

Naša specijalnost i velika ljubav su školske, studentske i studijske ekskurzije, na radost i zadovoljstvo kako korisnika naših usluga tako i nas kao agencije koja uspeva da odoleva ovim nimalo lakim vremenima, a sve zahvaljujući velikom entuzijazmu, radu i trudu, kao i poverenju koje stičemo već 16 godina...
Podaci firme ::::.
Pogledan: 131977

service description:

Turistička agencija i Škola stranih jezika

Scudit Belgrado, škola italijanskog jezika i kulture, u saradnji sa italijanskom školom iz Rima Scudit Roma, organizuje kurseve italijanskog jezika, predavanja iz različitih oblasti italijanske kulture kao i seminare za nastavnike italijanskog jezika. Osnivač Scudit škola u Rimu, Oslu i Beogradu je prof. Roberto Tartaglione.

Posle svakog nivoa, polaznici polažu završni test na osnovu koga stiču pravo na sertifikat o pohađanju i uspešnom završetku kursa. Svi naši polaznici imaju pravo da, nakon završenog kursa i položenog testa, polažu dodatni ispit za sticanje italijanskog sertifikata koji izdaje škola Scudit Roma iz Rima. Testiranje i sertifikati ulaze u cenu kursa.

Nudimo vam prijatan ambijent u centru grada, stručne predavače i savremen pristup nastavi stranog jezika.

Facebook