Podaci firme ::::.
Segedinski put 84
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/546-267
Fax: 024/548-304

service description:

Javno preduzeće za prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju "Subotica-trans", Subotica organizovano je radi trajnog i nesmetanog obavljanja delatnosti koja je nezamenljiv uslov života i rada radnih ljudi i građana na teritoriji opštine Subotica.

Preduzeće je pored svoje osnovne delatnosti prevoz putnika u gradskom, prigradskom i međumesnom drumskom saobraćaju, registrovano za obavljanje sledećih delatnosti: usluge Turist-biroa, opravka i održavanje motornih vozila, tehnički pregled vozila za treća lica, ugostiteljske usluge, usluge autobuskih stanica, održavanje PP aparata, badžarenje tahografa i drugo.

Javno Preduzeće "Subotica-trans" je član Udruženja "Srbijatransport"-a i Udruženja "Pan-trans"-a. Sa svim članicama oba udruženja održavaju se dobri poslovni odnosi i uspešna poslovna saradnja.

Pozivamo Vas da putujete s nama !

Organizujemo izlete na sve destinacije, a na zahtev korisnika prevoz po traženoj relaciji u Srbiji i u inostranstvu.

Pored toga nudimo vam jednodnevne đačke ekskurzije i bavimo se i subagentskom prodajom aranžmana drugih turističkih agencija: letovanje, zimovanje, itd., po povoljnim cenama.

Po potrebi, obezbeđujemo kvalifikovane turističke vodiče.

Naša agencije je jedna od osnivača YUTA-e, Nacionalna asocijacija turističkih agencija, i posedujemo licencu A kategorije za obavljanje poslova organizovanja turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu.

Ostali podaci:

  • dir.g-din Neven Višnjić
    Senćanski put 5
    Tel.: 024/555-466, 

vaše slike:

Autobusi
autobuske linije
domaći saobraćaj
kombi prevoz
međumesni saobraćaj
Podaci firme ::::.
Vidikovacki venac 104
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 2343 230
Fax: 011 2349 239

service description:

Transprodukt Bus Prevoz Doo sa sedištem na Vidikovačkom vencu 104, u Beogradu nudi vam usluge prevoza u turistickom i gradskom saobracaju.

Duga tradicija i kvalitetna i strucno osoblje vam garantuju ugodna putovanja, bilo na kratkim kao i na dugim relacijama.

Firma raspolaže vozilima ne starijim od šest godina i redovnim održavanjem postiže se stopostotni učinak u pouzdanosti vozila.

Transprodukt bus prevoz Doo posluje u gradu Beogradu, kao i Nišu.

Facebook