Podaci firme ::::.
Pogledan: 175993

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 122631

Valjevo , 14000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROIZVODNjA MESA I MESNIH PRERĐEVINA "JOVANOVIĆ" d.o.o.

Jedan deo sirovina za proizvodnju predzzeće proizvodi na sopstevenoj farmi. Ostale potrebne sirovine nabavljaju se isključivo iz Valjevskog kraja.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 117636

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Mesna industrija "Jančić" d.o.o. osnovana je 2005. godine sa sedištem u Zemunu. Mesnoj industriji Jančić prvobitno je prethodila mesarsko kobasičarsko trgovinska radnja, koja se bavila zanatskom preradom mesa od 1992. godine.

Mesna industrija "Jančić" ima višegodišnje iskustvo u proizvodnji prerađevina od mesa. Znajući da je pouzdanost najjači atribut dobrog proizvođača hrane i ljudskog zdravlja, u preduzeću"Jančić" posebna pažnja se poklanja redovnoj kontroli svežeg mesa i proizvoda od mesa. Vrši se redovna kontrola, analiza, higijenske i zdravstvene ispravnosti i kvaliteta proizvoda. Mesna industrija "Jančić" je uvela i primenjuje HACCP sistem za šta poseduje i sertifikat za preradu mesa. Od samog početka procesa proizvodnje, klanje stoke, do finalne prerade mesa i proizvoda od mesa, kao i plasman istih svojim ili drugim trgovinama, "Jančić" sledi poslovnu filozofiju pravih domaćina: uvek čisto, uvek kvalitetno i uvek ukusno.

Proizvodi su dobro prihvaćeni od strane kupaca, posebno trajna roba i komadna, dimljena roba.

O kvalitetu proizvoda Mesna industrija "Jančić" najbolje govore brojni potrošači, koji su stečeni u periodu od 1992. godine do danas.

U radnjama Mesna industrija "Jančić" omogućeno je i besplatno uslužno pečenje mesa za Vaše rođendane, žurke i ostale vrste slavlja.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 133172

Male Pijace, 24416
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROIZVODI OD ŽIVINSKOG MESA
PROIZVODI OD SVINJSKOG MESA
Podaci firme ::::.
Pogledan: 117017

service description:

Kompanija WINNERS DOO iz Jagodine formirana je jula 2001. godine. U kompaniji je zapošljen veliki broj radnika različitih profila stručnosti. Proizvodnja se realizuje u savremenim proizvodnim pogonima koji su opremljeni po svetskim standardima. Osnovni proizvodni program je zasnovan na proizvodnji i preradi živinskog mesa. Iskorišćenost proizvodnih kapaciteta je vrlo visoka za industriju ovog tipa u našoj zemlji i kreće se do 95%. Stvoreni su uslovi za dalji razvoj kompanije, vezani za osvajanje domaćeg tržišta uz zadovoljenje svih zahteva standarda.

Klanica raspolaže najsavremenijom opremom za ovu vrstu delatnosti, proizvođača "STORK" i "CATTARUZZI".

Proizvodnu liniju čine:

- Linija za klanje i obradu pilećeg i ćurećeg mesa
- Automatska linija za evisceraciju pilića
- Linija hlađenja i pakovanja
- Odeljak za separaciju perja i vakuum pumpe
- Odeljak za transformaciju energije
- Rashladna postrojenja
- Tehnološka postrojenja
- Oprema u pogonima

PROIZVODI:

- Sveže meso
- Gotovi proizvodi
- Prerađevine od mesa
- Dimljeni proizvodi
Podaci firme ::::.
Pogledan: 121229
Kralja Petra Prvog BB
Vrbas, 21460
Srbija
Tel.: 021/707-001
Mapa

service description:

Carnex je vodeća kompanija na teritoriji Srbije u oblasti proizvodnje mesa i prerađevina od mesa. U naš asortiman ubrajaju se slanine, dimljeni proizvodi, fermentisane suve kobasice, suvomesnati proizvodi, barene kobasice, pasterizovane konzerve od mesa u komadima, sterilisana konzerva u alu foliji i limenci, sterilisana jela u konzervi i mast.

Carnex je osnovan je 1958. godine u Vrbasu. Proizvodni program je prvobitno bio namenjen izvozu na englesko tržište, pa smo se zato odlučili da ime kompanije bude kombinacija reči carne (lat. ’meso’) i export (engl. ’izvoz’). Za samo 10 godina postali smo jedan od najvažnijih proizvođača mesa i proizvoda od mesa.

Dobar ukus počinje i završava se u krugu fabrike. Kupovinom objekata i ulaganjem u formiranje pet posebnih poslovnih centara, fabrika je tokom devedesetih prerasla u veliki poljoprivredni kompleks.

Danas je Carnex vertikalno integrisana kompanija koja ima preko 2000 zaposlenih.

Naša industrija mesa je nagrađena brojnim medaljama i vrhunskim priznanjima na sajmovima, izložbama i drugim zvaničnim procenama proizvoda od mesa, kao što su “Zlatni Merkur”, “Šampion kvaliteta XX veka”, “Zlatno sunce”, “Biznis partner”, kao i međunarodno priznanje za kvalitet “Zlatna zvezda” u Ženevi, Švajcarska.

Danas je Carnex spoj tradicije i savremenosti – raste i razvija se zajedno sa novim trendovima, dok istovremeno ostaje veran svojim osnovnim kvalitetima.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 175373

service description:

MI TEMPOREX d.o.o. osnovana je avgusta 1990 godine od strane strucnih
ljudi iz delatnosti Industrije mesa, zeleci da nastave da rade ono za sta su bili visoko kvalifikovani i imali znanja i da se kroz sopstveni rad i privatnu delatnost dokazu u struci.
Firma je osnovana u severno-backom gradicu Senta, zbog njegovog
geografsko-strateskog polozaja, blizine Madjarske granice kao i zbog velikog broja kvalifikovanih ljudi za rad u mesnoj industriji. Ceo svoj razvoj proizvodnog programa i razvoja tehnologije temelji se na iskustvima koja su ranije sticana u proizvodnoj praksi nasih industrija mesa. Iskustvom i znanjem podigli smo kvalitet do zavidnog nivoa gde se nasi proizvodi svrstavaju u najkvalitetnije na trzistu.
Nasi proizvodi sertifikovani su po HCCAP sistemu, a takodje posedujemo i
IFS standard, kao i izvozni broj za republike bivse SFRJ i zemlje koje nisu clanice Evropske Unije.

vaše slike:

distribucija mesa
distribucija suhomesnatih proizvoda
Klanice prerada mesa
mesna industrija
mesne prerađevine
Meso mesni proizvodi
Podaci firme ::::.
Pogledan: 205911

service description:

Bavi se trgovinom na veliko i malo robe široke potrošnje poznatih srpskih fabrika i distributera mesa,mleka,ulja,konditora,kućne hemije i ostalo, kao i distribucijom robe u maloprodajne objekate na teritoriji opštine Šabac.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 201455

service description:

Osnivači su porodica Stojanović sa tada zaposlenih desetak radnika. Danas prerasta u "MESOPROMET COMPANY" D.O.O., ozbiljnog prerađivača mesa i mesnih prerađevina sa 180 zaposlenih. Osobine koje su potrošači prepoznali su pouzdanost, upornost, asortiman i kvalitet proizvoda. Korak po korak u osvajanju tržišta, "MESOPROMET COMPANY" D.O.O. pored mnogobrojnih dobavljača gde ima dobru poslovnu saradnju u kupovini kako svinjskog tako i junećeg, goveđeg i pilećeg programa, širi i mrežu prodaje svojih proizvoda. U svom proizvodnom programu, preduzeće se bazira na proizvodnji dimljenih proizvoda, fino usitnjenih barenih kobasica, grubo usitnjenih barenih kobasica, kuvanih kobasica i dr. Proizvodi se distribuiraju širom Srbije u veletrgovinama, preduzećima specijalizovanim za obradu mesa i mesnih prerađevina, radnjama, ugostiteljskim objektima itd.

MESOPROMET COMPANY DANAS

U svom sastavu ima 25 maloprodajnih objekata širom Srbije.
ISO STANDARD 9001-2000
Sertifikacije hasap sistema (HACCP)
Za ispravnost proizvoda i kvalitet brine Veterinarski institut u Jagodini i Institut tehnologije mesa iz Beograda
Visok stepen moderne tehnologije

Podaci firme ::::.
Pogledan: 153100

service description:

Prerada i konzervisanje mesa, mesara, prodaja mesa i mesnih proizvoda


- Veliki izbor svežeg junećeg i svinjskog mesa
- Sve vrste mladih mesa (teleće, jagnjeće, praseće)
- Pileće i ćureće
- Razni specijaliteti od mesa pripremljeni za roštilj
- Širok asortiman suhomesnatih proizvoda:

polutrajni proizvodi
trajni proizvodi
dimljeni proizvodi
zanatski proizvodi
bareni proizvodi

Posebno izdvajamo čuvene zanatske viršle koje se prave po recepturi staroj preko 100 god.

- Rolovano svinjsko, teleće i pileće meso spremno za pečenje u rerni

Pečenje:
- zlatiborska mlada jagnjetina
- prasetina isključivo sa farmi

Takođe u svojim objektima nudimo i ostale prehrambene namirnice:

- domaći hleb i somune sa poda,
- mleko i mlečne proizvode,kačkavalje i sireve,
- ostala roba široke potrošnje

Radno vreme mesara je od 06-20h. Primamo narudžbine telefonom.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 151752

service description:

Prirodni, kvalitetni proizvodi i želja da uspešno razvijamo porodični posao jesu glavne vodilje u našim svakodnevnim aktivnostima.

Opredelili smo se da proizvodimo meso kokoši i proizvode od mesa kokoši - važne i tražene, ali veoma osetljive i skupe namirnice.

Vama nudimo:

-sveže piliće uzgajane u sopstvenim objektima
-meso kokoši odličnog kvaliteta
-proizvode od mesa kokoši izvanrednog ukusa

Garantujemo Vam ekološki ispravne i zdrave proizvode po veoma povoljnim cenama u našim maloprodajnim objektima u
Paraćinu i Ćupriji.

Obogatite obroke sa našim prirodnim i ukusnim proizvodima.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 98835

Subotica , 24000
Srbija
Tel.: (024) 555-026
Fax: 024/ 600-978
Mapa

service description:

KLANJE STOKE, PRERADA I KONZERVISANJE MESA, TRGOVINA


Klanica Sumik d.o.o. u Subotici je porodična zanatska klanica koja je započela rad 1996 godine posle 5 godina gradnje i nabavke dozvola.Klanica Sumik d.o.o. raspolaže sa svim dozvolama za klanje papkara i preradu mesa.

Sumik d.o.o. raspolaže HACCP sertifikatom , glavna delatnost je uslužno klanje ,hlađenje, čišćenje i obrada creva. Kapacitet klanice je 10 tone žive stoke na dan.

Misija klanice Sumik d.o.o. iz Subotice je da zadovolji potrebe korisnika svežim i zdravim mesom i preradjevinama od papkara i da svojom uslugom doprinese kvalitetnoj ponudi zdrave hrane i poboljšanju kvaliteta ishrane na lokalnom nivou.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 363607

service description:

"DINAMIKA" doo je osnovana 1992. godine u Novom Sadu.

Do danas, "DINAMIKA" doo je izgradila preko 50.000,00 m2 stambeno-poslovnog prostora na teritoriji grada Novog Sada. Sopstvenim delovanjem na domaćem tržištu uveli smo visoke standarde u investicionu stanogradnju, a sve u cilju da svojim klijentima pružimo bezbedan, kvalitetan i ekonomičan stambeni prostor.

Želite da kupite stan? Na pravom ste mestu

O kvalitetu i pouzdanosti društa "DINAMIKA" doo najviše govori njeno višedecenijsko iskustvo u oblasti građevinarstva, a useljeni i uknjiženi stambeni i stambeno-poslovni objekti su potvrda našeg osnovnog cilja.
"DINAMIKA" doo Novi Sad vrši i direktnu prodaju stambeno-poslovnih objekata koje je sama izgradila. Prodaja se odvija u prostorijama kompanije.

"KAMENDIN" - TRADICIJA KVALITETA

Takođe, od proizvodnih i uslužnih delatnosti "DINAMIKA" doo Novi Sad, posebno izdvajamo proizvodnju mesa i mesnih prerađevina proizvedenih isključivo od mesa svinja i junadi uzgajanih na sopstvenoj farmi Kamendin u Sirigu u strogo kontrolisanim uslovima. Svi proizvodi od mesa mogu se kupiti u našim maloprodajnim objektima u Novom Sadu.

U fabrici mesa i mesnih prerađevina rade visokostručni i kvalifikovani tehnolozi, veterinari i mesari. Ova fabrika, kao i sve "Mesare KAMENDIN", sertifikovane su po HACCP standardu 2008.god. od strane nemačke sertifikacione kuće TUV Rheinland, a svake godine se radi resertifikacija.

U asortimanu proizvodnje su zastupljene sledeće vrste robe: sveže svinjsko, juneće, jagnjeće, praseće i teleće meso, visoko kvalitetne trajne kobasice (kulen, domaća kobasica, čajna kobasica, sudžuk, budimska, zimska itd), i drugi trajni proizvodi od suvog mesa i slanine, polutrajne grubo i sitno usitnjene barene kobasice i polutrajni dimljeni proizvodi.

Distribucija proizvoda – mesa i mesnih prerađevina, do klijenata vrši se sopstvenim prevozom - posebno prilagođenim hladnjačama.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 207658
Braće Gavrajić 43
Boljevci, 11275
Srbija
Tel.: 011/840-37-33
Fax: 011/8404-155
Mapa

service description:

PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, PROMET I TRANSPORT
PRERADA ŽIVINSKOG MESA
PROIZVODNJA I PRERADA ŽIVINSKOG MESA
SPECIJALITETI OD ŽIVINSKOG MESA
PROIZVODNJA BROJLERA
UZGOJ PILIĆA
Podaci firme ::::.
Pogledan: 214359
Bulevar Despota Stefana 73
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Konstancia
osnovna delatnost boje i lakovi. Nudimo dva
programa "Brignola" i "Candis".


Meso divljači
proizvodni program kvalitetnih tradicionalnih proizvoda od mesa divljači.



Profesionalno odevanje
kompletan asortiman uniformi italijanske firme “Giblors”.
Pravi izbor za Vaš posao.


Konstancia
Konstancia Inzenjering
Podaci firme ::::.
Pogledan: 540519

service description:

Brza hrana - Ambrosia Kragujevac

Vršimo dostavu hrane i pića na bilo koju adresu u Kragujevcu.

034/356 355 - fiksni broj za Vaše porudžbine

065/46 32 210 - mobilni za Vaše porudžbine

Pozovite i dostava će biti obavljena u najkraćem mogućem roku.

Dostava se naplaćuje po sledećoj tarifi:
centar ................................... 20 din
svaki naredni kilometar ........ 10 din

U našoj ponudi možete pronaći jela sa roštilja na ćumur, razne vrste pizza, odlične tople sendviče kao i slatke i slane palačinke.




Radno vreme

Radnim danom: 07 - 00

Subotom: 08 - 00

Nedeljom: 16 - 00
Adresa

Kosovska 14,

34000 Kragujevac
Ambrozija

Ambrozija je, prema grčkoj mitologiji, hrana bogova sa Olimpa. Oni su se, prema legendama, hranili ambrozijom i pili nektar kako bi ostali besmrtni.

Dostava na adresu

034 356 355



065 46 32 210

pozovite ili pošaljite SMS


DOSTAVA HRANE i PIĆA NA ADRESU

KRAGUJEVAC
Leskovački roštilj

Leskovački roštilj jedinstven i prepoznatljiv, ime je pod zaštitom te se epitet „leskovački" ne može pripisati svakom cvrčećem specijalitetu. Propisima je utvrđeno ko može da koristi ovo pravo.

Roštilj potiče sa Kavkaza, u Leskovac je stigao preko Turske, Grčke i Makedonije. Iz Leskovca u ostale krajeve naše zemlje. Na ovom putu je postepeno gubio ovčije i jagnjeće meso, kako se pod uticajem islama na Kavkazu pripremao, a sve više uključivao svinjsko meso pečeno u komadima. Do XX veka nisu postojale mašine za mlevenje mesa (mesoreznice), pa je ono seckano na panju. Tradicionalisti i danas smatraju da je to najbolji način pripreme, jer meso ostaje sočno i ne može da pregori. Oni ne priznaju šajbne i levke, kao ni pečenje na plinskim i električnim pećima već samo skare sa žarom od drvenog ćumura uz okretanje mesa isključivo prstima.

Leskovčani su postigli vrhunsko majstorstvo u izboru mesa za roštilj, pripremi i pečenju. Kažu da je za roštilj najvažnije dobro pripremiti meso. To se po njima ovako radi...

Iskosti se prednja četvrt junećeg trupa, sitno iseče meso i posoli. Treba da odstoji pola sata do sat, a ako je meso posno dodaje mu se bubrežni loj. Potom se meso samelje na „osmici", stavi u širu posudu, te u hladnjak na temperaturu do 4°C. Tu bi trebalo da odleži 24 časa, pa se još jednom samelje na „trojci" i dobro umesi. Od ovako pripremljenog mesa prave se mnogi specijaliteti.


Ćevapčići

Pripremaju se neposredno pre pečenja. Za oblikovanje se koristi poseban levak. Ćevapčići su dugački oko pet, a prečnika dva centimetra. Peku se na dobro očišćenom roštilju, na ćumuru od bukovog ili hrastovog drveta. Za vreme pečenja trebalo bi ih okretati i paziti da se ne prepeku. Pečeni su kada dobiju svetlo oker boju, kada su kompaktni i elastični.


Pljeskavica

Priprema se od istog mesa. Formira se najpre lopta, a zatim oblikuje rukama. Po želji se dodaje sitno seckani crni luk, tucana ljuta suva paprika ili sveže ljute papričice. Dodaci se dobro umese sa mesom.


Mućkalica

Za jednu porciju potrebno je 160 gr svinjskog mesa, 80 gr crnog luka, 30 gr paprike, 20 gr paradajza, so, biber, aleva paprika i peršun.

Luk se proprži „staklasto"; dodaje se naseckana, očišćena, na roštilju pečena paprika. Posudu pomeriti na stranu roštilja gde je slabija toplota, dodati alevu papriku i paradajz isečen na kockice.

Iseći meso od vrata u obliku filea ili vešalice i ispeći ga na roštilju. Pečeno meso iseći na komadiće i izmešati sa pripremljenim povrćem. Promešati i služiti u vatrostalnoj posudi.


Uštipci

Koristi se meso pripremljeno za ćevapčiće.

Potrebno je: 70 odsto mesa, 15 odsto komadića tvrdog kačkavalja, 15 odsto mesnate dimljene slanine ili dimljenog svinjskog vrata, beli luk kao začin.

Sve se dobro umeša, a uštipci se oblikuju tako što se masa uzme jednom rukom i pritisne, a drugom se kidaju komadići od 25-30 grama u obliku nepravilne lopte.

Roštilj za pečenje uštipaka se dobro očisti i podmaže uljem, vatra se pojača, uštipci se premažu uljem i okreću u toku pečenja.

Izvor:

Delo majstora - priča o leskovačkom roštilju, podlistak Magazin, Politika, 1996-98 (!!?), Beograd.

Podaci firme ::::.
Pogledan: 102548
Generala Nikodija Stefanovića 1
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/36-72-259
Fax: 011/36-72-154
Mapa

service description:

Ostali podaci:

  • Tel.: 011/36-74-866, 
Podaci firme ::::.
Pogledan: 750073

service description:

Dobro došli na sajt grčkog nacionalnog restorana "Zorba".
Restoran "Zorba" Vam nudi autentičnu grčku kuhinju. U prijatnom ambijentu koji oživljava plavetnilo mediteranskog neba i mora, uz gostoljubive domaćine, pred gostima će se naći širok izbor tipičnih grčkih mezetluka i salata, izbor jela "a la kart", sakupljenih istraživackim posetima iz mnogih regija Grčke, a na tabli se svaki dan nadju sveže spremljena gotova jela.

U stvaranju našeg menija učestvovao je Giannis Kontogiannis, veliki grčki kuvar i blagorodan covek. Njegovo umeće krasi članstvo u prestižnoj Asocijaciji šefova kuhinje Grčke, gastronomskoj akademiji koja okuplja 23 najbolja kuvara iz cele Grčke i u koju se ulazi samo po pozivu. Sin ribara koji je odrastao bacajući mreže sa ocem i braćom, Giannis je svoje porodično i lično kulinarsko umeće preneo našim kuvarima. Obilazi nas povremeno, a naša studijska putovanja po Grčkoj doprinose da se na meniju svake sezone nadju neki novi specijaliteti iz različitih delova ove prelepe mediteranske zemlje.

Naš boravak u restoranu Giannisa Kontogiannisa "Rota" na Peloponezu, u malom turističkom gradu Porto Heliju, bio je završetak školovanja našeg osoblja. Tu nam je otkrivena tajna receptura za čuvenu Rota pitu, kolač o kojem se priča i u Atini, medju obožavaocima Porto Helija i Giannisovih kuvarskih čarolija.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 164454

Facebook