| pogoci:1074
back|1|2|... | 6|7|8|... | 53|54|forw
Podaci firme ::::.
Pogledan: 21248

service description:

TET COMPANY d.o.o. Beograd, registrovano je 1990. godine i upisano u Registar Privrednih subjekata Republike Srbije kao Preduzeće za spoljno- trgovinski promet sa 100% privatnim kapitalom osnivača.

TET COMPANY u okviru svog spoljno-trgovinskog prometa uspešno sarađuje sa inostranim proizvođačima i distributerima lekova, kao i snabdevanje domaćih veledrogerija i apoteka.

TET COMPANY ima visoko stručni kadar angažovan u Savetovalištu, spreman da u svako doba pruži pravu informaciju za sve proizvode uvoznog programa.

TET COMPANY je pouzdan partner kome se veruje!

vaše slike:

centar za informacije o lekovima
distribucija lekova
Podaci firme ::::.
Pogledan: 123954
Bajdina 9e
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Naš proizvodni program sačinjavaju:

• KOZMETIČKI PROIZVODI NA BAZI EKSTRAKATA LEKOVITOG BILJA
• BILJNE TINKTURE, EKSTRAKTI I PROIZVODI OD MEDA I PROPOLISA
• GALENSKI PROIZVODI I KONFEKCIONIRANJE FARMACEUTSKIH SIROVINA
• ČAJEVI - MONOKOMPONENTNI I ČAJNE MEŠAVINE U FILTER KESICAMA I RINFUZI
• PREPARATI OPŠTE UPOTREBE I DIJETETSKI PROIZVODI
• BILJNI EKSTRAKTI KAO SIROVINSKE BAZE
• BIOMEDICINSKI SOKOVI OD VOĆA I POVRĆA SA DODATKOM VITAMINA
I BILJNIH EKSTRAKATA
• ALKOHOLNA PIĆA, PRIRODNE RAKIJE - TRAVARICE, VINO
• RAZNI PROIZVODI OD VOĆA I POVRĆA

Podaci firme ::::.
Pogledan: 5988
Lenjinova 19
Ada, 24430
Srbija
Tel.: 024/854-990
Fax: 024/854-991
Mapa

service description:

Prerada voća i povrća

Proizvodni program je konzerviranje povrća

Kapacitet fabrike na godišnjem nivou je 10.000 tona graška i kukuruza šećerca u konzervi.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 139639

service description:

OSNOVNA DELATNOST JE PROIZVODNJA INTEGRALNOG BRASNA SA VODENICNOG KAMENA I HELJDINIH JASTUKA

HELJDINI JASTUCI PROIZVEDENI KOD NAS PUNJENI SU NAJKVALITENIJIM-NAJKRUPNIJIM HELJDINIM LJUSPICAMA KOJE SU DOBIJENE LJUSTENJEM HELJDE, A NE OTPADNOM LJUSKOM DOBIJENOM POSLE MLEVENJA HELJDE.

HELJDINO INTEGRALNO BRASNO DOBIJA SE MLEVENJEM HELJDINE MASE KOJE JE DOBIJENA POSLE LJUSTENJA HELJDE, TAKO DA JE NAJVECI DEO LJUSKE ODSTRANJEN (PREKO 80%). POSLE MLEVNJA HELJDINO INTEGRALNO BRASNO SE PROSEJAVA DA BI SE ODSTRANILI KRUPNIJI DELOVI LJUSPICA.TAKO DOBIJENO HELJDINO INTEGRALNO BRASNO SADRZI VRLO MALI PROCENAT LJUSPICA.
NASE BRASNO JE ODLICAN IZBOR PROVERITE ZASTO.

vaše slike:

brašno od heljde
Heljda zdrava hrana
Podaci firme ::::.
Pogledan: 67056
Veljka Vlahovića 109.
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:


Eugen Chocolate se bavi izradom finih čokolada iz najkvalitetnijih sirovina, zasnovanoj na spoju tradicionalne veštine i savremenih principa proizvodnje viskokvalitenog i bezbednog proizvoda.

Proizvodnja je pokrenuta 2007. godine sa ciljem da se plasira nov prizvod koji će zadovoljiti sve zahtevnije potrebe savremenog tržišta. Nakon višemesečnih tehnoloških i tehničkih istraživanja na proizvodu i ambalaži, realizovana je prva kolekcija pod nazivom Eugen Chocolate Exclusive Collection.

Naša misija je kreiranje i ponuda proizvoda koji na adekvatan način prezentuje tradicionalne vrednosti, građanski duh i multikulturalnost našeg regiona.

Naša vizija je liderstvo u oblasti izrade eksluzivnih proizvoda i pozicioniranje kao vodećeg brenda na domaćem i regionalnom tržištu.

vaše slike:

Čokolada
čokoladni proizvodi
pokloni
Podaci firme ::::.
Pogledan: 68178

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 14523

Leskovac , 16000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Registrovano poljoprivredno gazdinstvo

Proizvodnja malina i kupina

Lekovito dejstvo maline:

belančevine, biljna vlakna, bioflavonoide
vitamin C, vitamin E, vitamine B, glukozu,
eterična ulja, organske kiseline (limunsku, salicilnu, elaginsku i jabučnu), pektin,
pentozu, pentozan, proteine, saharozu, tanine,
flavanol, folnu kiselinu ,fruktozu.

Plod ima jako antioksidantsko i antikancerogeno dejstvo. Pošto plod maline u sebi sadrži dosta lekovitih materija i jakog je antioksidanskog dejstva, deluje povoljno na organizam:

jača imunološki sistem,
kao diuretik kod avitaminoze
kod bolesti usta, grla i pluća
kod dijareje
kod menstrulanih problema
kod nervoze
kod problema sa jajnicima (čaj)
kod povišene temperature
kod šećerne bolesti
na bolesti (infekcije) kože
na smanjenje rizika od kancerogenih oboljenja
na upale i infekcije bubrega, bešike i mokraćnih kanala
normalizuje krvnu sliku
poboljšava koncetraciju
poboljšava cirkulaciju,itd.

Kupina:


Kupina je veoma lekovita, ne samo meso ploda kupine, vec i njeno dlakavo lisce puno je supstanci koje imaju lekovita svojstva. Listovi kupine sadrze etericna ulja, tanine i kiseline. Caj od listova kupine deluje ublazavajucekod uplala sluznica u nosnoj supljini i zdrelu.Kupine sadrže više kalcijuma od malina, pa ih treba isključiti iz dijeto terapije gde je ovaj unos ograničen.Sve bobičasto voće karakteriše visoka koncentracija antikancerogenih materija, pa se ovo voće preporučuje u prevenciji nastanka tumora.Kupine su fikasne u terapiji upale grla, angine, laringitisa, a koriste se i za ispiranje usta u slučaju upale sluzokože. Spolja se koriste u lečenju rana.Sok i meso zrelih bobica prave su karotenske bombe koje stite osetljive telesne celije od slobodnih radikala. Na taj nacin kupine jacaju nas imuno sistem, i to ne samo zbog visokog udela vitamina C, Bioflavonoidi se sakupljaju u vocnom mesu, gde je njihova kolicina 10 puta veca nego u iscedjenom soku i zato se preporucuje narocito za decu i one osetljivog zdravlja da sto vise jedu sveze kupine. Istovremeno vezu bakar. Previsoka koncentracija bakra moze dovesti do nemira i psihickih poteskoca. Delotvorne supstance koje se nalaze u kupinama jacaju vezivno tkivo i zidove vena, cime se usporava proces starenja, smanjuju tegobe sa venama i hemoroidima.

vaše slike:

kupine
proizvodnja malina
Podaci firme ::::.
Pogledan: 162583

service description:

S ponosom možemo reći da smo kuća koja se trudi da pruži kompletnu uslugu iz svih oblasti poljoprivrede. Nismo tu da bismo Vam samo ponudili seme i sadni materijal, niti smo tu da Vas ubedimo da su naše mašine, folije i plastenici idealan izbor za Vas!

U proteklih 9 godina formirali smo mlad i ambiciozan tim agronoma različitih specijalnosti, spreman da vam pomogne u postizanju visokih prinosa i neophodnog izvoznog kvaliteta voća i povrća i uvek na raspolaganju u rešavanju trenutnih problema sa kojima se najčešće susrećete. Osim što na jednom mestu možete nabaviti najkvalitetniju opremu i repromaterijal, na raspolaganju Vam je i neophodna stručna pomoć u primeni i uvođenju savremene tehnologije. Naš moto „Samo najbolje je dovoljno dobro“ posebno važi u momentu brzih promena tražnje na domaćem tržištu i sve većim zahtevima u standardima za izvoz na evropsko i rusko tržište.

* Seme i sadni materijal
* Sredstva za ishranu
* Folije i agrotekstil
* Oprema za navodnjavanje
* Objekti zaštićenog prostora
* Oprema u hortikulturi
* Sveže povrće i voće
* Biološka zaštita
Podaci firme ::::.
Pogledan: 116733
Industrijska zona bb
Novi Bečej, 23272
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU FOLIJA I AMBALAŽE

Preduzeće OMNIAPACK je nastalo kao deo grupe LAMP koja na italijanskom i evropskom tržištu posluje 50 godina u polju fleksibilne ambalaže.

Grupa LAMP od polimera, preko kompletnog proizvodnog ciklusa, realizuje finalni proizvod, spreman za komercijalizaciju i tržište.

Fabrika ambalaže i materijala za pakovanje OMNIAPACK proizvodi po tehnologiji LAMP GROUP prvenstveno za tržište Zapadnog Balkana, Rusije i Ukrajine, ali i za tržište Evropske Unije.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 3347
Bul. Mihajla Pupina 10E lok. 48
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/313-98-54
Mapa

service description:

GRAVIOLA (Anonna muricata) je tropsko drvo poreklom iz prašuma Amazonije. Ova čudesna biljka, koje raste duboko u Amazonskoj prašumi, efikasno i na potpuno prirodni način podiže imunološki sistem organizma, vraća životnu energiju, sprečava nastanak teških infekcija i normalizuje rad unutrašnjih organa. Vekovima se koristi za tretiranje i prevenciju mnogih oboljenja, pa čak i onih najtežih.

Graviola je jedna od retkih biljaka koja sve više privlači pažnju naučnika iz celog sveta.

Graviola je tropsko drvo, poreklom iz Srednje i Južne Amerike. Raste u Amazoniji, Brazilu, Meksiku, na Karibima, Kolumbiji, Peruu i Venecueli, područjima visoke vlage u kojima su zime relativno tople. Ne podnosi temperature ispod 5 stepeni, jer dolazi do oštećenja lišća i sitnijih grana, a plodovi gube kvalitet. Graviola ima prijatan, slatkast ukus. Plod graviole može se jesti u izvornom obliku, ali i piti kao sok.

Graviola je duboko usađena u tradiconalnu medicinu južnoameričkih starosedelaca koji je, uvereni u njen širok spektar lekovitog delovanja, koriste kao sredstvo u borbi protiv mnogih bolesti.

Sve raširenija upotreba ove biljke, svedočenja miliona ljudi širom sveta, o njenom pozitivnom delovanju na zdravlje i jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka Graviole usmerila su interes medicinske i naučne javnosti prema njenim korisnim učincima na ljudski organizam.

Nakon potvrde da ima jedan od najsnažnijih učinaka na podizanje i oporavak ljudskog imunološkog sistema i ostala pozitivna delovanja graviole na organizam, vesti o noj su se proširile brzinom svetlosti celom zemaljskom kuglom.

Njeno potvrđeno blagotvorno delovanje na imunološki sistem verovatno je tek početak otkrivanja njenog punog potencijala koji može biti iskorišćen za dobrobit ljudskog organizma.

Zreli plodovi graviole bogati su izvor vitamina C, B1, B2, B3 i fosfora. Njeni delovi obiluju alkaloidima i bioaktivnim spojevima acetogeninima. Plodovi su takođe izvrstan izvor vlakana, antioksidansa, kalcijuma i kalijuma.


Kontakt

GMZ Ervamatin d.o.o.
Bul. Mihajla Pupina 10E lok. 48
Novi Beograd, 11070, Srbija

Tel. 011/313-9854
Mob. 063/747-6378

E-mail: office@ervamatinsrbija.com

Ostali podaci:

  • Tel.: 063/747-6378, 

vaše slike:

graviola
Jačanje imuniteta
podizanje imuniteta
prirodno sredstvo za umirenje
Podaci firme ::::.
Pogledan: 246575

service description:

Preduzeće AGI d.o.o. je osnovano 1990. godine u Beogradu. Osnovna delatnost našeg preduzeća je opremanje ugostiteljskih i trgovinskih objekata. Do sada smo opremili mnoge hotele, restorane, kafe barove i državne ustanove, gde su dugogodišnje iskustvo i kvalitet rezultovali zadovoljnim klijentima. To je naša najbolja reklama već punih 20 godina.

Zastupamo kompletan asortiman vodećih italijanskih proizvodjača profesionalne opreme za ugostiteljstvo. U našem programu možete naći proizvode sledećih proizvodjača:
Fimar (pekarstvo, poslastičarstvo, mesna industrija, barska oprema, kuhinjska oprema ...)
Forcar (rashladna oprema, hotelski inventar)
Sirman (pekarstvo, poslastičarstvo, mesna industrija, barska oprema, kuhinjska oprema ...)
Icematic (ledomati i rashladna oprema)
La Scala (barska oprema, aparati za pranje čaša i posudja, aparati za espresso kafu, cedilice agruma, multimikseri, drobilice leda ...)
Ugolini (rashladni sokovnici, fontane, granitori, aparati za toplu čokoladu ...)
Unox (konvektorske peći, fermentacione komore ...)
Ukoliko otvarate ugostiteljski objekat ili obnavljate vec postojeci, možete nam se obratiti za strucni savet, a mi cemo Vam rado izaci u susret i ponuditi optimalno rešenje za Vaše potrebe.

U ponudi imamo:
Barsku opremu: aparati za espresso kafu, mlinovi za kafu, ledomati, mašine za pranje čaša, cedilice agruma, multimikseri, mikseri za nes kafu, blenderi, sokovnici, vitrine za kolače ...
Kuhinjsku opremu: šporete (elektro i gasne), friteze (elektro i gasne), roštilje (elektro i gasne), konvektorske peći (elektro i gasne), mašine za obradu povrća, mašine za mlevenje mesa, mesoreznice, kazane za toplu vodu, frižidere i zamrzivače
Pekarsku opremu: mešalice za testo, konvektomati, fermentacione komore, tople i hladne vitrine, rashladni elementi ...
Poslastičarsku opremu: planetarni mikseri, ručni mikseri, konvekotrske peći, vitrine za kolače, vitrine za sladoled ...

vaše slike:

Aparati za ugostiteljstvo
barska oprema
galanterija za ugostiteljstvo
hotelska oprema
kuhinjska oprema
Mašine za ugostiteljstvo
Oprema za hotele
oprema za ketering
oprema za mlekare
oprema za pekarsku industriju
oprema za ugostitelje
oprema za ugostiteljstvo
opremanje ugostiteljskih objekata 
pekarska oprema
poslastičarska oprema
Podaci firme ::::.
Pogledan: 10709
Maršala Tita 64.
Novi Bečej, 23272
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

BOMIDJO je preduzece u privatnom vlasništvu osnovano 1995 godine.
Na samom početku poslovanja proizvodnja nam je bila usresredjena na prženje i pakovanje kafe i semenki.
Kasnije počinjemo pakovati gotovo svu zrnastu i praškastu hranu i začine, sa akcentom na proizvodnji prženog suncokreta,koji je I danas jedan od naših najtraženijih proizvoda.
U našem asortimanu se nalazi oko pedeset različitih pakovanja različitih namirnica, začina i dodataka.
Katalog proizvoda:Rogač mleveni, šećer mleveni, suvo grožđe, mleko u prahu, susam, kim, razne vrste pudinga, kakao prah, kokos brašno, mak, fini skrob, pšenični griz, pasulj, kukuruz kokičar, pirinač, kukuruzni griz, soda bikarbona, sočivo, prezla, mlevena i tucana paprika, biber mleveni i u zrnu, lovorov list, mirođija, limuntus, prženi suncokret, kikiriki, soja, vanilin šećer, prašak za pecivo, cimet, konzervans, vinobran, origano, beli luk u prahu,....
Podaci firme ::::.
Pogledan: 6911

service description:

Acai berry četiri puta lakše ubrzava metabolizam, poboljšava rad creva, oslobađa otrove i višak tečnosti iz organizma, što direktno utiče na topljenje masnih naslaga. Acai dehydrated pulp sadrži čisti plod asaji u prahu koji predstavlja značajan izvor biološki aktivnih sastojaka sa ANTIOKSIDATIVNIM svojstvima.


Amazonski Acai berry (Euterpe oleracea) je palma koja raste u Amazonskim kišnim šumama. Plodovi acai palme su bobice, ljubičaste boje, po izgledu slične borovnici. Vekovima se koriste kao superhrana u Brazilu. Takodje, koriste se tradicionalno i kao lekovito sredstvo, u stanjima groznice, kožnih oboljenja, digestivnih oboljenja i parazitarnih infekcija. Plod asajia predstavlja značajan izvor vitamina i minerala (kalijum, kalcijum, bakar, gvozdje, magnezijum, vitaminima A, B, C, D, E), dijetetskih vlakana, polinezasićenih i mononezasićenih masnih kiselina (oleinska kiselina, palmitinska, linoleinska) koje deluju povoljno na lipidni status, kao i polifenolnih jedinjenja, pre svega antocijana i flavonoida, koji poseduju antioksidativne, inflamatorne, antiproliferativne i kardioprotektivne osobine.

Poslednjih godina, veoma je popularan sastojak dijetetskih suplemenata (tablet, sokovi, energetska pića, praškovi) koju su namenjeni redukciji telesne mase, poboljšanju digestije, prevenciji kardiovaskularnih bolesti usporavanju procesa starenja. Acai dehydrated pulp sadrži čisti plod asaji u prahu koji predstavlja značajan izvor biološki aktivnih sastojaka sa ANTIOKSIDATIVNIM svojstvima. Acai berry četiri puta lakše ubrzava metabolizam, poboljšava rad creva, oslobađa otrove i višak tečnosti iz organizma, što direktno utiče na topljenje masnih naslaga. Palmino srce, božji plod, „brazilski delikates“, samo su neki od naziva za asai beri (Acai berry), malenu tamnoljubičastu bobicu neverovatne moći na ljudsko zdravlje. Ova neobična bobičasta voćka koju su stručnjaci Svetske zdravstvene organizacije proglasili najzdravijom na svetu, raste isključivo u Brazilu, na posebnim palmama u šumama Amazona.

Tajna ovog „Amazonskog ploda“, koji ima kombinovan ukus čokolade i borovnice, krije se u ogromnoj koncentraciji antioksidanasa. Tri puta ima jaču koncentraciju od borovnice i čak deset puta više od crnog grožđa, zbog čega je stručnjaci i svrstavaju u najjači prirodni antioksidans na svetu. Asai berry izuzetno je bogat amino-kiselinama i esencijalnim masnim kiselinama omega 3, 6 i 9, dok njena opna predstavlja pravi rudnik prirodnih vlakana. Svaka bobica je riznica vitamina A, B1, B 2, B 3, C i E, a od minerala poseduje fosfor, kalijum, kalcijum, magnezijum, cink i gvožđe.

Magična bobica, kako je još nazivaju, predstavlja „dar od Boga“, sudeći po izjavama stručnjaka u najpopularnijim američkim TV emisijama. Radi svođenja kilograma na razumnu meru nisu joj odolele brojne poznate ličnosti, pa čak ni oni poput Opre Vinfri, ili Breda Pita. Naravno, ovde nije reč ni o kakvom čudu prirode, već jednostavno o voću izuzetno bogatog sadržaja, koje brzo i vrlo efikasno reguliše telesnu težinu. Što je još važnije, organizam drži u potpunosti u top-formi na potpuno prirodan način. Kombinovanje sa vežbama i izbegavanjem slatkiša i brze hrane, očekivani rezultat je dvostruko veći i brži. I što je još važnije, nema izgladnjivanja i gutanja tableta za mršavljenje koje sobom nose i neželjene efekte.

KONTAKT
GMZ Ervamatin d.o.o.
Bul. Mihajla Pupina 10E lok. 48
Novi Beograd, 11070, Srbija

Email: office@ervamatinsrbija.com

Tel. 011/313-9854, Tel. 063/747-6378

Ostali podaci:

  • Tel.: 063/747-6378, 

vaše slike:

antioksidanti 
bez glutena
čaj za mršavljenje
čišćenje organizma
Podaci firme ::::.
Pogledan: 7091
Gandijeva 99d
Novi Beograd, 11070
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Preduzeće ALUFLEX se bavi proizvodnjom i prodajom aluminijumske ambalaže za hranu i aluminijumskih creva za ventilacione sisteme.
Pored Srbije, uz pomoć partnerskih kompanija prisutni smo i na tržištima Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Kosova. Plan nam je da se i dalje širimo na okolna tržišta.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 35641

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

BUKOVAĆE / SHIITAKE / GANODERMA LUCIDUM / SUVE I SVEŽE PEČURKE / OPREMA ZA GAJENJE / LITERATURA /SAVETI ZA GAJENJE

Šta su reiši, šitake, maitake?
Maitake gljive (Grifola frondosa) se koriste u Japanu i Kini preko 3000 godina. Pre mnogo godina u Japanu su bile monetarna jedinica, a vrednost im je odgovarala težini u srebru. Istorijski maitake su korišćene kao adaptogen i tonik. Tradicionalno, upotreba gljiva se povezuje sa smanjenjem krvnog pritiska i incidence kancera. Polisaharidi prisutni u ovim gljivama imaju jedinstvenu strukturu, to su beta-glukani. Klinička istraživanja ovih gljiva su se značajno intenzivirala u poslednjih nekoliko godina, naročito upotreba u terapiji kancera. Ekstrakt maitake gljiva može sprečiti rast tumora i stimulisati imuni odgovor. Najčešće se rade ispitivanja njihove upotrebe kod tumora dojke i kolona. U Kini su rađena istraživanja kod kancera pluća, želuca i jetre i potvrđen je antikancerogeni efekat. Takođe, pacijenti oboleli od insulin nezavisnog dijabetesa mogu imati koristi od ovih gljiva. Došlo se do zaključka da maitake mogu da smanje insulinsku rezistenciju i povećaju osetljivost na insulin.

Reiši gljive (Ganoderma lucidum) se koriste u tradicionalnoj kineskoj medicini preko 4000 godina u terapiji oboljenja jetre, povišenog krvnog pritiska, artritisa. Reiši se koriste za smanjenje nivoa holesterola i triglicerida u krvi, a najpoznatije su po svojim imunostimulatornim svojstvima. Aktivne komponente uključuju: glikoproteine, enzime, polisaharide. Reiši ispoljavaju i značajnu antimikrobnu aktivnost, pa se koriste i kod bakterijskih i virusnih infekcija. Ove gljive sadrže ganodermičnu kiselinu koja utiče na smanjenje krvnog pritiska, smanjuje nivo LDL - “lošeg holesterola” i triglicerida. Reiši pokazuje i protivupalno, antialergijsko, antioksidativno dejstvo.

Šitake gljive (Lentinula edodes) su korišćene još u Ming dinastiji u Kini kao sredstvo za povećanje energije, lečenje parazitarnih infekcija. Dokazano je njeno dejstvo u borbi protiv tumora i stimulaciji imunog sistema. Šitake sadrže Lentinan beta-1,3-glukan koji se u Japanu koristi kao lek u terapiji raka. Njegovo dejstvo je potvrđeno u studijama, gde je sprečio razvoj tumora kod miševa. Komponenta eritadenin utiče na smanjenje holesterola kod eksperimentalnih životinja.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 9838
Kraljevačka 7.
Vrnjačka Banja, 36210
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

ZA INDUSTRIJSKU I INDIVIDUALNU PROIZVODNJU

Prehrambeni aditivi


Prehrambene boje

Voćni sirupi


Poboljšivači za pecivo


Standardni poboljšivači za pekarstvo


Smeše za slatke proizvode

Podaci firme ::::.
Pogledan: 8733
Filipa Višnjića 21.
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 59676
Vojvode Mišića 2/20
Niš, 18000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

11 godina smo uvoznici i distributeri renomiranih proizvođača zdrave hrane i hemijskih proizvoda.

Od nedavno smo generalni uvoznici i zastupnici renomiranih zapadno-evropskih proizvodjača zdrave hrane “EMCO“ i “DRUID“ iz Republike Češke.

Takodje raspolažemo širokom paletom proizvoda hemijske robe proizvodjača “HEMIKS“ iz Skoplja pod brendom MILL. Proizvodi ovog brenda proizvode se po sopstvenoj recepturi koja odgovara najvišim standardima kvaliteta.

vaše slike:

Distribucija zdrave hrane
Prodaja zdrave hrane
Uvoz zdrave hrane
Zdrava hrana
Podaci firme ::::.
Pogledan: 152825

service description:

Žitohem je vodeće, moderno preduzeće za preradu voća i povrća, smešteno u Zrenjaninu, u Srbiji.

Preduzeće je začetnik i lider u pripremi svežih salata u Srbiji, koje snabdeva lance supermarketa, hotela i ugostiteljskih preduzeća čitave Srbije, pod brendom Zdravo dobro.

Podaci firme ::::.
Pogledan: 141241

service description:

Osnovne delatnosti kompanije su biomedicinska istrazivanja na polju biotehnologije i prirodne terapije
Proizvodni program preduzeća sastoji se od prirodnih preparata koji se koriste kao dodatak ishrani
Svi proizvodi kompanije Biofarm testirani su od strane:
Instituta za higijenu zavoda za preventivnu medicinu VMA
Instituta za bromatologiju Farmaceutskog fakulteta
Instituta za nuklearne nauke Vinča
Medicinskog fakulteta u KragujevcuPreparatii su bazirani na prirodnim sastojcimai, a neki od njih su: med, propolis, soja, jagorčevina, bentonit, menta, borove iglice, bronhovit, beli luk, ruzmarin, crni glog, polen, guarana, limun, amazonski megamin, beli dulek, ananas, kubanski galen, gingko, papaja, zeolit i vitamini
| pogoci:1074
back|1|2|... | 6|7|8|... | 53|54|forw

Facebook