| pogoci:1002
back|1|2|... | 6|7|8|... | 50|51|forw
Podaci firme ::::.
Pogledan: 7055

Kikinda, 23300
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 41482

service description:

Prerada i konzervisanje voća i povrća, trgovina na veliko
Podaci firme ::::.
Pogledan: 82296

service description:

08. Skrob i proizvodi od skroba
Dekstrini i modifikovani skrobovi
Ostaci iz proizvodnje skroba
Ostali praskasti proizvodi
Ostali seceri - invertni secer
Puding u prahu
Skrob od kukuruza
Slag u prahu
13. Kafa i čajevi
Caj u filter kesicama
Caj u pakovanjima
Ekstrati u tecnom stanju
Kafa przena sa kofeinom
14. Začini, dodaci hrani i bilje
Cimet
Kim
Lovor
Mak
Origano
Paprika zacinska
So kuhinjska
Susam
22. Trgovina i usluge
Trgovina picem
Trgovina prehrambenim proizvodima
Podaci firme ::::.
Pogledan: 52175
Korzo
Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Distribucija i prodaja Ganoderminih proizvoda


Ako ne želite da se odreknete zadovoljstva da pijete kafu, ali se brinete o vašem zrdavlju, rešenje za Vaš problem ćete pronaći na upravo kod nas! Bavimo se distribucijom Kafe, Cajeva i drugih proizvoda koji sadrže u sebi ekstrakt Ganoderme.
Naučnici su završili istraživanja i konačno su razotkrili sve pozitivne efekte ganoderme, a posebno njen uticaj na pročišćavanje krvi. Dokazano je da poboljšava cirkulaciju krvi,i kvalitet ćelija.Omogućava dobro funkcionisanje unutrašnjih organa, poboljšava celokupno fizičko stanje, jača imunitet. Dokazano je i da je efikasna u lečenju bolesti prouzrokovanih slabom cirkulacijom. Poboljšava izdržljivost organizma, pomaže pri čuvanju našeg zdravlja. Posebno može da zvuči,da ganoderma ima dvosmerni uticaj, tojest povećava a i smanjuje krvni pritisak. Pošto ganoderma usklađuje funkcije organizma, jača snagu za samoizlečenje, i pojačava imunitet.
Nudimo i mogućnost saradnje i zaposlenja.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 36771
Tosin Bunar 188-20
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

ZAPOSLILI SMO NAJBOLJE

"ATP" sport je jedino mesto u državi gde na jednom mestu možete dobiti savete od aktivnih i bivših reprezentativaca, viših sportskih trenera, atletskih stručnjaka, sportskih lekara... ovako stručnu i profesionalnu radnju slobodno možemo da kažemo nećete naći nigde jer umesto priučenih prodavaca, frizera, konobara, električara... u "ATPSPORT"-u rade viši sportski treneri i reprezentativci a stalni konsultanti su nam naši najveći sportisti, njihovi treneri i lekari.

Danas se skoro svuda mogu kupiti suplementi ali pravi savet: "KOJI ZAPRAVO PREPARAT TREBA KUPITI", "KAKO GA NA PRAVI NAČIN KORISTITI", "KAKO TRENIRATI DOK GA KORISTITE" možete dobiti samo kod nas!

Pravi savet je ključ uspeha i to je naša poruka.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 87776

service description:

INTERFOOD 60 je privatno preduzeće osnovano 1989. godine radi obavljanja delatnosti otkupa, prerade i izvoza najkvalitetnijih šumskih plodova iz Srbije širom Evrope i sveta. Nakon 20 godina rada i uspešnog poslovanja INTERFOOD 60 zauzima lidersku poziciju na Balkanu u okviru svoje glavne delatnosti – otkupa, prerade i izvoza šumskih plodova.
Proizvodi INTERFOOD 60 se mogu naći u svim vodećim zemljama EU (Francuska, Italija, Nemačka, Austrija) kao i u SAD.
Preduzeće svoju delatnost obavlja kroz svoje 2 poslovne jedinice u Čačku i Kruševcu (Kaonik).
Proizvodnu saradnju INTERFOOD 60 ima i sa firmama u inostranstvu kao što su AURA (Rusija), INTERFOOD 80 (Makedonija), INTERFOOD KRIVA PALANKA (Makedonija) i INTERFOOD 35 (Crna Gora). Kompletan process proizvodnje je sertifikovan standardima kvaliteta ISO 9001:2008 i HACCP sistemom još od 2003. godine što uključuje sve firme sa kojima INTERFOOD 60 ima saradnju.
Proizvodni program INTERFOOD 60 se sastoji od:
1) različite vrste svežih, zamrznutih, suvih pečurki kao i pečurki u salamuri (vrganj, lisičarka, rujnica, crna truba...),
2) šumskog voća ( borovnice, jagode, kupine, šipurak...)-u svežem, zamrznutom i suvom obliku,
Podaci firme ::::.
Pogledan: 113560
Karađorđeva 36/II
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Lekovito bilje i čajevi
Medicinski, stručan postupak lečenja šećerne bolesti podrazumeva primenu savremenih znanja i dostignuća u medicini kao nauci. Ovakvo stanovište ne isključuje primenu i drugih faktora u lečenju, a posebno onih koji mogu da doprinesu bilo kojim načinom delovanja na ublažavanje oštećenog zdravlja, pa i šećerne bolesti,

U farmakologiji je odavno poznato da neke vrste bilja koje se koriste u ishrani ili kao čajevi (babnje, susam, borovnica i dr.) mogu da imaju blag efekat na ponašanje šećera u krvi. Ipak, najvažniji razlog njihove primene je u tome što mogu da budu koristan činilac u dijetetskoj ishrani i kao vrlo dobra zamena za razne vrste napitaka.

Bilje koje raste u našem podneblju, a čini standardni sastav svih mešavina čajeva koji se preporučuju dijabetičarima jeste: koren vodopije (Cichoria folium), list koprive (Urtica folium), zrele mahune od pasulja (Phaseolum legumen), list kadulje (Salvia folium), delovi borovnice (Myrtillus herba - Absinthus herba), kantarion, breza, zova, hajdučka trava, lincura, kičica, majčina dušica, medveđe uho, i dr.

Treba imati u vidu da čajevi za dijabetičare nisu zamena za lekove i dijetu. Osnovna prednost bilja koje se upotrebljava za ovu vrstu čajeva je u njegovom sastavu. Većina ovih sastojaka sadrži umesto skroba inulin. Zrele mahune pasulja sadrže arginin, čije delovanje je slično sintetskom antidijabetiku sintalinu - blag i spor hipoglikemijski efekat.

ORIGINALNI "HERBAVITA" ČAJ PROTIV ŠEĆERNE BOLESTI

Nešto najbolje iz oblasti fitoterapije.
Herbavita"HerbaVita" čaj protiv šećerne bolesti je trenutno najefikasnije sredstvo iz oblasti alternativnog lečenja šećerne bolesti. "HerbaVita" čaj je mešavina izuzetno retkih i lekovitih biljaka, a efekat je osetan nakon prve terapije. Iskustva mnogih korisnika govore da je reč o čaju bez ozbiljne konkurencije u ovoj oblasti. Da je zaista tako, potvrda su i veliki broj udruženja i društava dijabetičara kod nas i u inostranstvu, koji su "HerbaVita" čaj ocenili veoma visokom ocenom i preporučuju ga svojim članovima. Preporukama se pridružuje veliki broj lekara, a najviše zadovoljnih korisnika.

vaše slike:

biljni čajevi
čajevi
Čajne mešavine
lekoviti čajevi
Podaci firme ::::.
Pogledan: 81728

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Čajevi Vision

Već hiljadu godina najpopularniji napitak na svetu je čaj. Šolja aromatičnog čaja je neodvojivi deo našeg života. Pijemo ga i radnim i neradnim danom, kod kuće i na poslu, na poslovnim susretima i na romantičnim sastancima. Ovaj očaravajući napitak koji je osvojio milione srca širom planete, daruje telu svežinu i energiju, a duši spokoj i uživanje. U kulturama mnogih naroda ispijanje čaja je nacionalna tradicija. Šta više, u nekim zemljama ispijanje čaja predstavlja posebnu nacionalnu tradiciju. U nekim zemljama, na primer, u Kini i Japanu, ceremonija ispijanja čaja je deo filozofije.


Pri tom, danas čaj nije samo napitak od listova čajnog žbuna, već biljni eliksir, takozvani, fitočaj. Sve je veći broj ljudi koji sa zadovoljstvom piju napitke na bazi biljaka za jačanje zdravlja i za preventivu raznih bolesti. Ispijanje fitočaja je odlična mogućnost za jačanje zdravlja. Zbog toga pri izboru biljnog čaja ne daje se samo prednost njegovom ukusu, već i određenim korisnim svojstvima. Svaki biljni napitak ima svoju ulogu i svoju „specijalnost“. Biljni čajevi Vision na bazi kamilice, šipurka, sveže nane, aromatične lipe, pikantne majčine dušice i dr. imaju snagu da produže prijatan razgovor, ispunivši ga toplinom i osećanjem udobnosti. Bogati buket prefinjenih ukusa i čarobnih aroma pomažu da se postigne duševna harmonija i da se stvori atmosfera komfora i sreće.


Šolja biljnog čaja Vision – udobnost u kući i spokoj u duši.Čaj Vision se rađa u ekološkom i besprekorno čistom regionu Švencionys u Litvaniji koji se nalazi pored nacionalnog parka. Posebna klima stvara idealne uslove za rast biljaka. Litvanska fabrika čaja Svencioniu Vaistazoles od 1883. godine brižno čuva stare recepte spravljanja biljnih čajeva. Fabrika je danas opremljena najsavremenijom opremom za proizvodnju, poseduje sopstvenu naučnu laboratoriju koja ne samo da brine o svakoj partiji čaja, nego radi i na stvaranju novih receptura. Posebno mesto zauzima pakovanje fitočaja Vision – proizvodi se bez upotrebe lepka i metalnih elemenata: etiketa se koncem pricvršcuje za svaku kesicu.Čaj Vision ispunjava srce dobrom energijom baltičkog sunca.


Hibiskus i jagodičasto voće

Lipa i nana

Matičnjak i šipurak

Šipurak i majčina dušica

Zeleni čaj sa limunovom travom

Vision Tea for Her

Vision Tea for Him
Podaci firme ::::.
Pogledan: 139878

service description:

Firma je osnovana 2010.godine sa sedištem u Beogradu.

Bavimo se pretežno snabdevanjem HoReCa kanala, STR,
pijaca... Svakim danom stičemo sve veće poverenje klijenata i širimo mrežu novih kupaca. Saradnju sa svim našim klijentima i partnerima zasnivamo na visokoj profesionalnosti i korektnoj saradnji. U okviru firme postoji komercijalna služba i služba logistike.

HoReCa, voće i povrće

- Med (kadica i kesica),
- Šećer u kesicama (beli i zuti)
- Keks za kafu i čaj Del Monte
- Topla čokolada...
- Sve vrste pečuraka, pomorandža, limun...

Papirna konfekcija

- Salvete
- Toalet papir
- Ubrusi
- Papirne maramice...

Uvozni program

- Početkom 2013. godine firma potpisuje ekskluzivne ugovore sa kompanijama iz Makedonije koje se bave vinskim programom i handmade sezonskim salatama (ajvar, ljutenica, feferoni, krastavci...)

Distribucija

- Distribucija je jako bitan segment u poslovanju, zato se baziramo na tačnosti i preciznosti. Dostavu radimo sedam dana u nedelji na teritoriji Beograda.

Partnerstvo

- Partnerstvo je bitan segment svakog poslovanja, tako i naša firma nastoji da učvrsti svoje poslovne veze sa svima koji su istog razmisljanja. Zato otvoreno pozivamo sve zainteresovane koji žele da plasiraju svoje proizvode na teritoriji Beograda i inostranstvu, pošalju svoju ponudu.

Klijenti

- Možemo se pohvaliti da sarađujemo sa značajnim brojem renomiranih restorana, kafića... U ovom trenutku imamo bazu od oko hiljadu klijenata i taj broj svakodnevno raste. Ukoliko želite da budete naš klijent, javite se i naša komercijalna služba će Vas posetiti i prezentovati ponudu i uslove saradnje.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 20046

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Stalna prodaja svežih prepeličijih jaja
Farma japanskih prepelica vrši stalnu prodaju uvek svežih prepeličijih jaja.
Jaja pakujemo u ekološku kartonsku ambalažu u količini od 30 komada.
Cena jednog pakovanja iznosi 450 dinara.
Za sve zainteresovane kupce,jaja dostavljamo na kućnu adresu preko kurirske službe AKS-Šabac (cenovnik)
Za kupce iz Beograda,vršimo besplatnu dostavu prepeličijih jaja (kućnu dostavu obavlja vlasnik Farme japanskih prepelica ).
Minimalna porudžbina koju možete poručiti je 4 pakovanja (120 jaja).Jaja i meso japanske prepelice su bili neizostavni deo trpeze egipatskih faraona, a njihova lekovitost je u Kini i Japanu već vekovima poznata. Brojni su i pisani tragovi o pozitivnom uticaju na ljudski organizam, naročito na krv i krvotok, srce, jetru, bubrege, želudac i mozak.

U novije vreme su lekovita svojstva jaja japanske prepelice ispitivana od strane brojnih naučnika iz Rusije, Engleske, Poljske i Češke, a rezultati su iznenađujući: pokazala su se kao izvanredan prirodni lek za lečenje brojnih oboljenja. Ipak, najfascinantniji eksperiment koji nedvosmisleno prikazuje veliku regenerativnu sposobnost ovih ptica su izveli upravo oni koji su sa njihovim osobinama najduže i upoznati. Naime, pre nekoliko godina, prilikom istraživanja koje su sproveli japanski naučnici, istovremeno su malom dozom radijacije ozračene kokoške i prepelice. Posle svega mesec dana jaja prepelice su bila potpuno zdrava, dok su kokošija zadržala radioaktivnost.

Samo ovaj podatak je dovoljno opravdanje za vekovnu tvrdnju da je jaje japanske prepelice pravi eliksir života, ali, za svaki slučaj, evo još nekih zanimljivih činjenica vezanih za ove neobične ptice: svaka prepelica u proseku snese jedno jaje dnevno, a da pri tom njegova težina iznosi skoro deset procenata njene ukupne težine, zatim, potrebno im je svega dva meseca da se iz jajeta razviju u koku nosilju i, ono najupečatljivije, prepelice umiru samo od starosti!

Šta je to tako delotvorno u ovom malenom jajetu?

Prvenstveno, hemijski sastav: u odnosu na kokošije, jaje japanske prepelice ima pet puta više fosfora, sedam puta više gvožđa i deset puta više raznih vitamina. To je prava mala energetska bomba, a ipak, jedno jaje sadrži svega 15 kalorija.


Stalna prodaja mladih japanskih prepelica
Poštovani kupci,

Obaveštavamo Vas, da na našoj farmi, tokom cele godine možete kupiti mlade japanske prepelice,koje su stare 30 dana.

Cena jedne prepelice iznosi 250 dinara.

vaše slike:

jaja japanske prepelice
jaja prepelice
japanska prepelica
Podaci firme ::::.
Pogledan: 16705

Zemun, 11080
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 22309

Kikinda, 23300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Proizvodnja mlinskih proizvoda
Podaci firme ::::.
Pogledan: 1535
selo Bastav
Pecka, 14207
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Poljoprivredno – pčelarsko gazdinstvo "SOLDATOVIĆ" je smešteno na obroncima Sokolskih planina u selu Bastavu. Bavimo se proizvodnjom meda, mešavinama meda i lekovitog bilja, lekovitih rakija od meda sa dodatkom propolisa i lekovitih trava i kozmetike. Naši proizvodi su potpuno prirodni, namenjeni poboljšanju zdravlja ali i uživanju, ručno rađeni i bez dodatih hemijskih sredstava.

Pčelarstvo je porodična tradicija započeta još pre par generacija kao hobi starijih članova domaćinstva i prenosio se sa kolena na koleno. Svaka generacija je dala svoj doprinos u osvajanju i poboljšavanju tehnike pčelarenja, a zatim je hobi prerastao u porodični posao u kojem svi rado učestvujemo.

Pčelinjak se nalazi u velikom voćnjaku dunje, jabuke, šljive, koji je na oko 400 metara nadmorske visine, u brdskom području gde nema industrijskih zagađivača. Zbog potrebe proširenja porodičnog posla, odlučili smo da novi pčelinjak lociramo u Vojvođanskoj ravnici, u selu Sakule. Ovo je doprinelo da imamo različite vrste meda, kao što su suncokret i lipa, koji su karakteristični za prostranu Vojvodinu, a bagrem, livadski i šumski i dalje proizvodimo u brdovitoj Rađevini.

Razvoj pčelarstva u Srbiji je ponukala je i naše gazdinstvo da počnemo proizvodnju mešavina meda i lekovitog bilja koprive, đumbira, nane, matičnjaka i drugih, koje se sve više koriste u ishrani i poboljšanju zdravlja, kao pomoćna lekovita sredstva.
Prateći proizvodnju i nauku i mi osvajamo nove proizvode i tehnologije i u proizvodnju uvodimo kozmetiku. Pravimo različite kreme za negu kože koje su potpuno prirodne, ručno rađene i bez hemikalija. Izrađujemo ih na bazi pčelinjeg voska, maslinovog ulja, domaćih macerata lekovitih biljaka koje sami uzgajamo.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 68113

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 36060

Bečej, 21220
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

TRAŽIM STRATEŠKOG PARTNERA ZA ZAOKRUŽIVANJE PROIZVODNOG CIKLUSA - izgradnja mini mlekare i plasman naših proizvoda -

- Farma koza FRANCUSKA ALPINA i SANSKA
- Proizvodnja i prodaja visokokvalitetnog mleka
- Proizvodnja i prodaja priplodnih grla
- Proizvodnja i prodaja tovnih jarića
- Mogućnost prodaje kompletnog stada

Prodajemo sa farme sveže kozije mleko visokog kvaliteta; cena povoljna.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 14161
Gandijeva 99d
Novi Beograd, 11070
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Preduzeće ALUFLEX se bavi proizvodnjom i prodajom aluminijumske ambalaže za hranu i aluminijumskih creva za ventilacione sisteme.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 76723

Kragujevac , 34000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Proizvodnja heljde


Heljda je zahvalna žitarica. Uspeva na različitim zemljištima - lakim, peskovitim i teškim tlima. Kratkog je vegetacionog perioda i brzog rasta. Sazreva za otprilike tri meseca od casa sejanja, pa je vrlo pogodna kao predusev, jer brzim rastom prigušuje korov. Heljda ima jednu vrlo zanimljivu osobinu koju nema nijedna druga žitarica. Na zeljastoj stabljici razvija se i do 2000 krupnih i mirisnih, belih, ružicastih i crvenih cvetova, složenih u grozdaste cvasti, vrlo bogate nektarom, pa ih rado posecuju pcele. Cvetovi se razvijaju neujednaceno tako da vreme cvetanja traje i do trideset dana. Stoga napredniji poljoprivrednici koriste tu prirodnu simbiozu pcela i heljde dvojako: dovoze košnice pcela i povecavaju prinos heljde maksimalnom oplodnjom, koja ponekad može biti i do 50 posto veca od one bez pomoci pcela. U nekim zemljama seju heljdu ponajpre zbog meda, jer je heljdin med vrlo kvalitetan i cenjen. Heljda je u Evropu prenesena iz Azije u vreme krstaških ratova u 15. veku.

vaše slike:

heljda merkantilna
Heljda zdrava hrana
Podaci firme ::::.
Pogledan: 116591

Kragujevac , 34000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"FLORES" je privatna kompanija osnovana 1985. godine na tradiciji porodičnog preduzeća osnovanog 1803. godine koje se bavilo preradom voća i proizvodnjom alkoholnih pića, vina, kao i drugih proizvoda do 1952. godine kada je nacionalizovano.

"FLORES" je prva privatna firma u Jugoslaviji formirana čim su se stvorile zakonske mogućnosti za njeno osnivanje i nastavila je isti proizvodni program prethodno nacionalizovane kompanije. Od 1998. godine firma je registrovana kao akcionarsko drustvo.

"FLORES" poseduje modernu fabriku za preradu, pakovanje i kontrolu kvaliteta i objekat za sazrevanje alkoholnih pića u hrastovim bačvama.

Proizvodi kompanije:
- "Žuta osa" prirodna šljivovica sa 45 % alkohola, upakovana u originalnu staklenu bocu braon boje od 0.75l. Na svim vodećim izložbama i sajmovima širom sveta ona je osvojila 13 zlatnih medalja.
- "Bela osa" prirodna šljivovica sa 40 % alkohola,
- "Žuta lincura" prirodna rakija travarica sa 45 %
alkohola.
-"Srpska loza" visokokvalitetna lozova rakija sa 45 %
alkohola
-"Drozd" brendi sa 38 % alkohola

Pored pomenutih proizvoda, kompanija proizvodi prirodne ekstrakte i koncentrate aromatičnog i medicinskog bilja, koristeći ih za svoju sopstvenu proizvodnju. Na osnovu ovog programa nudimo osam proizvoda na bazi meda sa dodatkom medicinskog bilja.

Najveći izvoz je u Sjedinjene Američke Države, Australiju, Švedsku i Nemačku.

Opšta svojstva "FLORES" alkoholnih pića:
-Zdravstvena ispravnost
-Visok i nepromenljiv kvalitet
-Obrada visoke tehnologije
-Stalna kontrola
-Bez dodatka karamela, bez veštackih boja, bez šećera, bez veštackih ukusa, bez veštackih aroma, veoma nizak nivo kiseline, nizak nivo etilkarbamata.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 35814

Nova Pazova, 22330
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Konditorska industrija, proizvodnja krema.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 40487

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Harmonija u telu, umu i duši, mir u sebi, osećanje životne radosti ne sme da se zaboravi. Vaša ideja i vizija mogu da izazovu i najveće promene u vašem životu. Vaš život može da bude ispunjen srećom.

I put od hiljadu kilometara započinje jednim korakom. Zdrava ishrana je samo prvi korak. Telo je hram duše. Brinite se o Vašem telu i sledite jasnu poruku duše. Neka se Vaša promena odvija u spokoju i ljubavii.

Vaša Hema Kheya Neye
| pogoci:1002
back|1|2|... | 6|7|8|... | 50|51|forw

Facebook