| pogoci:265
back|1|2|... | 6|7|8|... | 13|14|forw
Podaci firme ::::.
Bulevar Mihaila Pupina 6/6
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/423-720

service description:

U malom sremačkom mestu Banoštor, na severnim obroncima Fruške gore, na samoj obali Dunava, 2007. godine osnovana je vinarija „Fruškogorski vinogradi“.

vaše slike:

Put vina
Vinogradi
Vinoteka
Rajačke Pivnice
Rajac, 19314
Srbija
Tel.: 060/ 68-69-689

service description:

Preporučuјemo od belih sorti: raјinski rizling, šardone, muskat i semion, a od crnih (crvenih) sorti vina : game, kabernet – sovinjon, burgundac, vranac, začinak.

vaše slike:

Piće - Vino
Put vina
Vinarija
Vinarije u Srbiji
Podaci firme ::::.

service description:

www.restoran-zlatar.rs
info@restoran-zlatar.rs

RADIMO SEDAM DANA U NEDELJI
Radnim danima 09:00-01:00 h
Subotom, nedeljom: 13 00-01:00 h


Proverite zašto bi svi
I POSLEDNJU PARU OSTAVILI U ZLATARU

Restoran Zlatar otvoren je 1985. godine. Vlasništvo je porodice Popović, poreklom iz Mileševe, ispod planine Zlatar. Restoran je prepoznatljiv po domaćoj kuhinji i zavičajnim specijalitetima. Zahvaljujući dobroj kuhinji, vrhunskoj usluzi i ljubaznom osoblju, ovaj restoran je stekao stalne goste i postao jedan od vodećih u Beogradu. Specifičnost ovog restorana je što se sir, kajmak, pršuta, heljda, praseće, jagnjeće, jareće i teleće meso, kao i rakije od divlje kruške i šljive požegače iz Limske doline, svakodnevno dopremaju u restoran iz Zlatarskog kraja.

Nudimo Vam mogućnost organizovanja:
- poslovnih, porodičnih i svečanih ručkova i večera
- raznih koktela
- svadbi, rođendana i krštenja
- godišnjica, matura i jubileja
- promocija

Meni restorana obuhvata veliki izbor jela domaće kuhinje: predjela, čorbi, pečenja sa ražnja i ispod sača, jela sa roštilja na ćumur, jela od divljači, jela po porudžbini, salata i poslastica. Restoran Zlatar Vam nudi u čokanju - kruškovaču, kajsijevaču i šljivovicu, sve spravljene po tradicionalnom receptu majstora sa Zlatara, kao i veliki izbor belih i crnih vina, piva i ostalih pića. Više ne ćemo nabrajati, slike sve govore.

U vreme poslovnog, porodičnog ili intimnog ručka, prijaće Vam dobra zabavna, narodna ili evergrin muzika uživo. U večernjim časovima, u prijatnom ambijentu restorana, atmosferu će Vam ulepšati tihi zvuci akustične starogradske muzike. Svake večeri u restoranu gostuju vrhunski ansambli starogradske muzike.

Kapacitet:
- mala sala - 30 mesta
- svečana sala - 90 mesta
- letnja bašta - 80 mesta

Obezbeđen parking uz prisustvo čuvara.













vaše slike:

domaća kuhinja
kajmak
Letnja bašta
obezbeđen parking
organizovanja ručkova i proslava
promocija
rakija
rakija od šljive
restoran
restoran - centar Beograda
Restoran - hala Pionir
Restorani
Podaci firme ::::.

service description:

VELEPRODAJA ZDRAVE HRANE:
- Zrnasti i praskasti prehrambeni proizvodi
-bezglutenski program
-hrana za dijabetičare
-integralna brašno
-sirče za cirkulaciju
-bio hrana
- bio kafa
-hladno cedenjo ulje
-pšenične klice

vaše slike:

bezglutenski program
Bio hrana
Čajne mešavine
Hrana za dijabetičare
Podaci firme ::::.
Vladike Ćirića 6
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/49-41-88

service description:

Radionica za izradu kolača i torti: komadni i sitni kolači, svadbene, rođendanske, dečije i svečane torte, za krštenja i proslave, keksi. Dostava na adresu.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/61-38-622
Web: www.lenic.rs
E-mail: lab@lenic.rs

Kategorije:

service description:

Podaci firme ::::.
Šumadijska bb
Paraćin , 35250
Srbija
Tel.: 035/570-252

service description:

Podaci firme ::::.
Košut Lajoša 41
Male Pijace, 24416
Srbija
Tel.: 024/882-006
Fax: 024/882-006

Kategorije:

service description:

Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/26-27-294

service description:

Firma SARA KOM se specijalizovala za projektovanje i izgradnju rashladnih komora svih veličina i namena, bilo da se radi o proizvodima biljnog ili životinjskog porekla, u stanju smo da u kratkom roku predamo komoru na upotrebu, po principu ključ u ruke.

Firma SARA KOM osnovana je 1990. godine i do danas beležimo neprestani rast i razvoj. Vodeći smo dobavljač rashladne i klimatazacione opreme i rezervnih delova. U Srbiji zastupamo kompanije: Incold i ECO. Sedište i izložbeno prodajnog prostor nam je u Beogradu - Dorćol, a skladišteni prostor se nalazi u Luci Beograd.

Naš osnovni moto je individualan pristup. Na taj način najefikasnije rešavamo zahteve hlađenja i skladištenja hrane. Naši stručnjaci prate svetska kretanja i svakim danom unapređujemo proizvodni program i proširujemo prodajni asortiman. Opremu Vam nećemo samo prodati nego ćemo izvršiti montažu i edukovati Vaše osoblje pravilnom rukovanju kako bi oprema nesmetano radila. Takođe odravžamo servis i rezervne delove i nakon garantnog roka, a dogradnjom i modernizacijom produžavamo radni vek opreme. Slobodno nas kontaktirajte, zatražite savet a mi ćemo se potruditi da odgovorimo Vašim zahtevima.

Pri izradi komora oslanjamo se na opremu sa sopstvenog lagera, koji prokriva širok spektar zahteva. Sve komponente koje ugrađujemo su vrhunskog kvaliteta, ispitane i sa potrebnim sertifikatima. U komore ugrađujemo opremu vrhunskog kvaliteta, a prvenstveno kompanija: Copeland, Friga Bohn, Seven Frigo, Riva Cold, Guntner, Eco, Incold, Dorin.
Podaci firme ::::.
Ekonomija bb
Kulpin, 21472
Srbija
Tel.: 021/786-051
E-mail: cheman@eunet.rs

service description:

Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 063462416

Kategorije:

service description:

Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/20-95-101
Fax: 011/20-95-186

service description:

U oblasti distribucije Delta Agrar distribuira pesticide, semena, stočnu hranu, agromehanizaciju, mineralna đubriva, a sve u saradnji sa vodećim svetskim proizvođačima. Kompanija je organizovala i sopstvenu maloprodajnu mrežu poljoprivrednih apoteka a u planu je i otvaranje agrocentara.

Podaci firme ::::.
Aleksa Šantića 64
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/63-60-950

service description:

PREHRAMBENI PROIZVODI,
DODACI ISHRANI
Podaci firme ::::.
Selo Rogljevo bb
Negotin, 19318
Srbija
Tel.: 019/541-120

service description:

Podrum VINO-GRADE nalazi se u selu Rogljevu, 20 km od Negotina i pripada čuvenom rajačkom vinogorju. Podrum VINO-GRADE iz Rogljeva može godišnje da preradi 70 tona grožđa, od čega veći deo ubira sa sopstvene plantaže.

o Podrumu Vino Grade
Porodica Stanković poseduje pivnicu koja je sagradjena sredinom XIX veka u okviru kompleksa Rogljevskih pivnica, a koja je adaptirana za prijem gostiju. Pivnica se nalazi na karti puteva vina Srbije i u njoj se može degustirati i kupiti vino i rakija spravljeni po porodičnoj recepturi i tradiciji.

Tradicija proizvodnje vina naše porodice prema nekim podacima može se vezati za 1870. godinu kada je na mestu zvanom Pivnice deda Stanko, pradeda moga deda Koste, sagradio svoj vinski podrum (pimnicu), mada je sigurno da je i mnogo ranije proizvodnja grožda i vina bila osnovna delatnost meštana sela Rogljevo.
Podaci firme ::::.
DUBROVAČKA 43
Palić, 24413
Srbija
Tel.: 024-754-100

service description:

Podaci firme ::::.
Žarka Zrenjanina 34
Pančevo , 26100
Srbija
Tel.: 013/343-882
Fax: 013 355 808

service description:

Radionica za izradu domaćih torti, sitnih kolača i pralinea. Dečije torte-bajke, foto torta sa jestivom fotografijom, zlatne, srebrne i sedefaste torte.
Podaci firme ::::.
Vikend naselje bb
Čortanovci, 22326
Srbija
Tel.: 063/255-421
Fax: 060/525-5421

service description:

Našoj maloj farmi dali smo ime "Srebrna Koka " jer Japanska Prepelica zaista zaslužuje taj epitet.

Ovim poslom se bavimo radi sopstvenog i zdravlja svojih bližnjih.

Svima koji konzumiraju ova zlatna jaja želimo dobro zdravlje i dug život.


MOLIM VAS, PROČITAJTE OVAJ TEKST, IZUZETNO JE VAŽNO !!!
ZAŠTO JE NAUKA SAKRILA NAJVEĆE OTKRIĆE U VEZI SA LJUDSKIM ZDRAVLJEM ???

Uveren sam da većina nas zna šta su to ENZIMI ?

No, u svakom slučaju da se podsetimo nečeg što smo, kao klinci učili u školi, ali smo naravno, vrlo brzo to i zaboravili. Ja jesam, dok nisam počeo da se bavim poslom koji sada radim...

Nakon četiri godine predanog rada i učenja o uzgoju japanskih prepelica, kako neko pametno reče: SVAKOG DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM! Valjda ?

Kako godine prolaze, kao i svako od nas, stičem životno ali i iskustvo u poslu kojim se sa VELIKOM LJUBAVLJU bavim.

Često imam običaj da kažem: "Verujem u jednog boga koji se zove Priroda u saradnji s naukom!"
Ta ista Priroda je regulisala mnoge životne pojmove, ali je, filozofiram ja, napravila jednu veliku grešku: od svih živih bića na našoj maloj Planeti, jedino je nama, LJUDIMA, podarila SVEST !!!???

Umesto da tu istu svest koristimo u stvaranju pozitivnih dela, mi se delimo po nacionalnim, verskim ,rasnim i drugim osnovama!? U jednom trenutku, pišući svoj dnevnik, pala mi je na pamet sledeća misao:
"Ne daj bože, kako ljudi imaju običaj da kažu, da se nađe neko "pametan" i da napravi među ljudima podelu na zanimanja, pa da ratuju zubari protiv advokata, bravari protiv električara, pecaroši protiv planinara itd,itd...

Zaista, mislim da bi to bilo potpuno pomračenje, iovako zamagljenog, ljudskog uma!?

Čitajući ovih dana jednu knjigu, koju sam slučajno ponovo otkrio u svojoj skromnoj biblioteci, danima razmišljam o nečemu, što je svima Vama već, siguran sam u to, odavno poznato?

Pišem ovo u nameri da Vas upravo podsetim i podstaknem na razmišljanje...

Knjiga se zove "Živeti bez bolesti". Autor je priznati nutricionista i pobornik zdrave hrane g. Ernst Ginter, Švajcarac.
Dakle, u svojoj knjizi, izdatoj 1986 g., autor navodi puno poznatih ali za mene nekoliko ZAPANJUJUĆIH ČINJENICA!?

Ono što je na mene ostavilo najjači utisak, koji želim da podelim sa Vama, su:

1) Nemerljiv, na žalost u znatnoj meri negativan, uticaj svetske PREHRAMBENE i FARMACEUTSKE industrije na naše zdravlje i
2) Vrlo jednostavno, lepo i krajnje prihvatljivo objašnjenje, kakvu ulogu i značaj imaju ENZIMI u našem organizmu, kako i koliko doprinose našem zdravlju?

g. Ginter, između ostalog, piše:

..."Dok mrtva (kuvana) hrana izaziva nastajanje nečiste krvi i postepeno dovodi do trovanja i slabljenja organizma, ti otrovi se, upotrebom sirove tj. žive (presne) hrane, oslobađaju i eliminišu iz našeg organizma Prirodnim putevima..."

Autor dalje objašnjava:
..."Šta su enzimi i u čemu se sastoji njihova uloga? Radi se o posebnim supstancama koje u sebi sadrže iskru života i pokreću vegetativni život u svim biljnim, životinjskim i ljudskim ćelijama. Postoji ogroman broj vrsta i grupa enzima, koji obeležavaju svaku biljnu i životinjsku vrstu, kao što i svakom živom biću daju njegovu osobenost, individualnost, izgrađuju njegove organe i održavaju njihovu funkciju.
Bez enzima nema deobe ćelija, nema rasta i razmnožavanja! Oni su istovremeno upravitelji i izvršioci, koje je Priroda usadila u svako živo biće.
Enzimi upravljaju hemijskim procesima u našim organima pojedinačno, tako precizno, kao da imaju razum!? Za divljenje je šta enzimi sve ostvaruju u našem organizmu...
U ljudskom telu postoje dve vrste enzima: ENDOGENI, koje zovemo fermentima a stvaraju se u žlezdama organa za varenje, pa zato regulišu samo varenje.
Oni drugi, još važniji i značajniji, EGZOGENI, izvršavaju sve već pomenute zadatke u našem telu a posebno "brinu" o razmeni materija u našim ćelijama! Na osnovu toga prepoznajemo izuzetan značaj enzima za naše zdravlje! Oni su neuporedivo značajniji i važniji od vitamina, kojima bi slikovito, mogli da pripišemo ulogu pomoćnih materija u službi enzima. Vitamini su kao neka vrsta "trčkarala", kaže g.Ginter.

Dalje navodi: "Za razliku od fermenata za varenje (endogeni enzimi), naš organizam ne može sam da stvori egzogene enzime! Kao što nam prefiks "EGZ" u reči egzogeni kaže, oni moraju biti uneseni spolja, preko hrane, na isti način kao i vitamini.
Svu tu raskošnu snagu i lepotu života, koje su prethodno uneli u neku mladu biljku, kao sastojak sirove hrane, enzimi to sve predaju našim telesnim ćelijama! Uloga enzima iz hrane koju jedemo, važi kao zakon Prirode.
Kada prodru u naše ćelije, enzimi se ponašaju kao "gazde u kući".
U našim žlezdama oni spretno proizvode hormone, u jetri funkcionišu kao mudri hemičari, u bubrezima i kožnim žlezdama staraju se da krv bude savršeno zdrava i čista.
Što više naša hrana sadrži enzima (sirova hrana), to više novog života dotiče u naše telo i utoliko se formira više novih, mladih i zdravih ćelija!

Sirova hrana koja je najbogatija enzimima je:
- klice iz sirove pšenice,
- sirovo mleko,
- žumance,
- mlado povrće,
- klice iz semenja a naročito
- sokovi od presnog povrća (cvekla, paradajz, šargarepa...).

Najteže posledice nedostatka enzima su: uništavanje vrednosti i svojstava mineralnih soli, kao što su kalcijum, fosfor, sumpor, gvožđe i mnoge druge, čime nastaju teške i podmukle bolesti!

Hemičari tvrde da se kuvanjem ne uništavaju mineralne soli. Oni su delimično u pravu. Međutim, posle kuvanja nestaju enzimi koji su organski vezani za mineralne soli. A bez odgovarajućih enzima, mineralne soli se u našim ćelijama ne mogu pravilno iskoristiti, pa su najvećim delom lišene svake vrednosti i na taj način postaju bezvredni talog tj. otpadne materije!

Nedostatkom mineralnih soli, krv i telesni organi su opterećeni otpadnim materijama iz hrane, što izaziva niz poremećaja i bolesti.
Kuvana hrana višestruko izaziva taloženje otpadnih materija i kiselina, koji dospevaju u našu krv kako bi bili eliminisani na Prirodan način.
Budući da organi za izlučivanje nisu dorasli takvom zadatku, mnogo otpadnih materija ostaje u našem telu i izazivaju bolesti. Neke od kiselina koje se sakupljaju u tkivima mišića i zglobova, kristališu se, pa nastaju reuma i artritis!
Druge neupotrebljive i štetne materije i supstance talože se na drugim mestima u telu, pa tako nastaje zakrečenje krvnih sudova, visok pritisak, bolesti srca, kamen u žuči... Stvarni uzrok svih ovih poremećaja i bolesti jeste NEDOSTATAK ENZIMA, kao posledica pogrešnog načina ishrane!

....Poznata stvar širom sveta je da se životinjama u ZOO-vrtovima, ne daje ništa kuvano, jer bi se ubrzo razbolele".

A sada sledi ono što me je nagnalo da Vam sve ovo napišem:

Kao zaključak u svojoj knjizi, g. Ernst Ginter, pita:

"ZAŠTO SE LJUDIMA NE GOVORI NIŠTA O ZNAČAJU ENZIMA ZA NAŠE ZDRAVLJE, PA SE MASOVNO RAZBOLJEVAJU?"

Kada je g. Ginter pitao mnoge stručnjake iz medicine i prehrambene industrije, odgovor je glasio:
"EDUKACIJA LJUDI O ZNAČAJU ENZIMA BI IZAZVALA PRAVU KATASTROFU JER BI VELIKI INDUSTRIJSKI KONCERNI I GOTOVO SVE FABRIKE PREHRAMBENIH PROIZVODA PA I MNOGE BOLNICE, MORALI DA ZATVORE SVOJE KAPIJE!"

1940 g., američki istraživač Edvard Hauel (Edward Howell), na polju medicine napravio je mnogo veći podvig od onih naučnika koji su otkrili ulogu i značaj vitamina! On je shvatio da su enzimi NOSIOCI ŽIVOTA kod svih živih bića i predstavljaju elemente naše ishrane koji nose život (pod uslovom da nisu uništeni kuvanjem)!

Nauka, začudo, uopšte nije na odgovarajući način odala priznanje za ovo revolucionarno otkriće!? Nije ništa učinila da upozna široku javnost sa ZNAČAJEM I ULOGOM ENZIMA ZA NAŠE ZDRAVLJE!

Zašto???
Enzime, kao nosioce života možemo naći samo u živoj, nekuvanoj hrani. Oni se ne mogu proizvoditi industrijski pa se zato od toga ne može praviti nikakav biznis tj. profit!
UPRKOS SVIH ISKUSTAVA I SAZNANJA NA POLJU NAUKE, ŠIROKA JAVNOST SE JOŠ UVEK NALAZI U VELIKOM NEZNANJU !!!

Za sam kraj ovog pisma želim da Vas podsetim i napomenem:
sva literatura koju raspolažem o japanskim prepelicama, navodi da, pored ostalog, jaja japanske prepelice sadrže ENZIME u značajnoj meri!
Obzirom da čovečanstvo, globalno, u 90% slučajeva, najviše konzumira kokošija jaja, ona su etalon za poređenje sa ostalim jajima koje ljudi konzumiraju: guščija, pačija, prepeličija...

U odnosu na kokošija, jaja japanske prepelice sadrže pet puta više fosfora, sedam puta više gvožđa i u proseku deset puta više vitamina B-kompleksa.
Zbog svega toga, jaja japanske prepelice povoljno deluju na naš centralni nervni sistem, srce, krvne sudove i pojačanje našeg imunog sistema!

ZAKLJUČAK: uveren sam da, nakon toliko godina navike da konzumiramo termički obrađenu hranu, nije ni malo lako promeniti svoju osnovnu životnu naviku - ishranu!?
Pokušajmo svi zajedno, koliko je to svakom od nas pojedinačno moguće, što više da jedemo sirovu, zdravu hranu!
Činjenica je da život na našoj maloj Planeti nastaje iz SEMENKE i JAJETA !!!
Zato veliki umovi savetuju da se ove namirnice konzumiraju u što većoj meri...po mogućstvu žive-presne !

Obzirom da me svi, kojima ovo pišem, dobro poznajete, želim da naglasim da svrha i cilj ovog pisma nije reklama za posao kojim se bavim, već pravi užitak i satisfakcija kada možeš drugima da pomogneš. Makar to bilo samo i savetom...

P.S.
KADA GOD SE SETITE, PROČITAJTE OVO PONOVO I JOŠ JEDNOM RAZMISLITE O ULOZI LOBIJA U FARMACEUTSKOJ I PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI...

AKO VAM OVAJ TEKST PROBUDI ŽELJU I MOTIV KOJI SU I MENE PODSTAKLI, POŠALJITE GA ONIMA KOJI VAM NEŠTO ZNAČE.

U SVAKOM SLUČAJU, ŽELIM VAM DOBRO ZDRAVLJE I USPEH U ŽIVOTU!

ISKRENO,
SOPČEK ĐURA, FGPM.



vaše slike:

jaja prepelice
japanska prepelica
Podaci firme ::::.
Stevana Peci Popovića 21
Veternik, 21203
Srbija
Tel.: 021/820-245
Fax: 021/820-555

Tržišna marka:

  • Aaefx
  • Bsn
  • Controlled labs
  • Nutrex
  • Primaforce
  • Scitec nutrition

service description:

O firmi PANSPORT




Pansport je jedan od vodećih ovlašćenih uvoznika i distributera prirodnih dodataka ishrani za sportiste i rekreativce na ovdašnjem tržištu. Saradnja Pansport-a sa renomiranim svetskim proizvođačima kao što su Dymatize, AAEFX, Scitec Nutrition, zatim, Universal Nutrition, Natrol, Controlled Labs, potom, SNI, Primaforce, Scivation, Labrada, Isostar i dr., omogućava potrošačima sa ovih prostora da dodju do neophodnih dodataka ishrani.

Pre svega tu mislimo na vitamine, minerale, biljne ekstrakte, proteine, kreatin, NO reaktore, aminokiseline,zatim, preparate koji se koriste za lakše i brže dobijanje mišićne mase i definicije, sagorevače masti, preparate za oporavak, prohormonske preparate, sportsku opremu i još mnogo toga. Kvalitet i zdravstvenu ispravnost proizvoda iz Pansport-ovog asortimana svojim sertifikatima potvrđuju laboratorije VMA iz Beograda. Sudeći po dugogodišnjem iskustvu Pansport-a, najtraženiji suplementi su:

Proteini Aminokiseline

Kreatin Vitamini i minerali

Sagorevači masti

Pansport kompaniju čini mlad i ambiciozan tim veoma stručnih ljudi iz oblasti fitnesa, nutricionizma, medicine, kao i sporta i suplementacije. Kako bi održali korak s trendovima, pored sajta ,www.pansport.rs stručni saradnici daju sve potrebne informacije na Pansport-ovom forumu (pansport.rs/forum), kao i na društvenoj mreži Facebook.Svi oni koji to žele, mogu postati fanovi Facebook grupe Pansport , aktivno učestvovati u diskusijama, dobiti odgovore na sva pitanja i informisati se o akcijama i super ponudama.

Kompanija Pansport započela je sa radom u avgustu 2001. godine. Za 10 godina uspešnog poslovanja otvoreno je 22 maloprodajna objekta u svim većim gradovim Srbije i u Podgorici. U Beogradu Pansport je otvorio 5 prodavnica, u Novom Sadu 3, u Nišu 2, a u ostalim gradovima gde smo prisutni, po jednu. U malim gradovima i selima Pansport snabdeva potrošače preko mreža apoteka, teretana, fitnes centara i direktnih distributera kojih ima preko dvesto.


Podaci firme ::::.
Košut Lajoša 1
Novo Orahovo, 24351
Srbija
Tel.: 024/723-042
Fax: 024/723-045
E-mail: tiara@eunet.rs

service description:

SVE VRSTE GRAĐEVINSKOG I OGREVNOG MATERIJALA
Podaci firme ::::.
Đorđa Tomaševića 18.
Čačak , 32000
Srbija
Tel.: 032/357-110
Fax: 032/357-110

service description:

PROIZVODNJA, PAKOVANJE I PROMET RINFUZNE ROBE, VELEPRODAJA ZDRAVE HRANE, PROZVODNJA ŠLAGA, PUDINGA, PRAŠKA ZA PECIVO, VANIL ŠEĆERA


Firma "Makrobela" je osnovana 1998. godine kada su otvoreni maloprodajni objekti zdrave hrane Makrobela u užem centru Čačka. Od svog osnivanja beležimo stalnu tendenciju razvoja i poboljsanja kvaliteta usluga na opšte zadovoljstvo svih koji sa nama sarađuju bilo kao partneri ili klijenti.

2001. godine počinjemo da se bavimo prometom na "veliko". Te godine preuzimamo pak centar "Silver Pak" i otvaramo sopstveni Pak centar i proizvodnju šlaga. Pakujemo preko 50 visokotiražnih proizvoda i posedujemo sopstvenu proizvodnu liniju programa za kolačarsku industriju: šlagovi, pudinzi, sladoledi... takođe visoko kotiranih na domaćem tržištu.

2009.-tu godinu obeležiće preuzimanje proizvodnje domaćih torti i kolača Sneža koja na ovim prostorima datira zadnjih 15 godina. Kod nas mozete kupiti ili poručiti tortu za svaku priliku, sitne slavske kolače, posne kolače...

U ovom trenutku firma ima 34 stalno zaposlena radnika. Firma se sastoji od: veleprodajnog salona i magacina sa kancelarijskim prostorom od 400 m2, Pak centra sa magacinskim prostorom od oko 300 m2 i proizvodnog dela za praškaste proizvode od oko 150 m2. Takođe zadržali smo naše maloprodajne objekte i u ovom trenutku imamo 4 maloprodajna objekta na strateškim mestima u Čačku.


STKZR Makrobela
Ovlašćeno lice: Miloš Vukojičić
Adresa: Đorđa Tomaševića 18, 32000 Čačak
Telefoni - veleprodaja: 032/357-110 i 032/357-359
Fax: 032/357-597
E-mail: makrobela@makrobela.co.rs i torteikolaci@makrobela.co.rs
Proizvodnja domаćih torti i kolača Makrobela:
Narudžbine torti i kolača:
Čačak
Adesa: Gradsko Šetalište 55
Tel/Fax: 032 332-800 i 032 332-741
Tel: 065 557-00-10
Beograd
Adresa: Beogradska 48
Tel/Fax: 011 312-95-07 i 011 312-95-61
Tel: 069 357-00-30


Ostali podaci:
Pib: 100896447
Matični broj: 54356226
Računi u poslovnim bankama:
220-13322-90
205-17713-08
155-1806-24
200-2234230101022-60

Ostali podaci:

  • Tel/fax
    Tel.: 032/357-359, 

vaše slike:

veleprodaja zdrave hrane
Zdrava hrana
veleprodaja zdrave hrane
| pogoci:265
back|1|2|... | 6|7|8|... | 13|14|forw

Facebook