Podaci firme ::::.
DUBROVAČKA 43
Palić, 24413
Srbija
Tel.: 024-754-100

service description:

Podaci firme ::::.
Resavska 11
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034/326-332

service description:

Od jula 2002. godine smo započeli proizvodnju oblandi sa željom da maksimalno poboljšamo kvalitet i napravimo proizvode koji se ravnopravno mogu naći i na domaćem i na svetskom tržištu.
Akcenat stavljamo na sastav: pšenicno brasno, biljno ulje, sojin lecitin i sodu bikarbonu. S obzirom na sastojke, naše oblande su i dijetetski i makrobiotički proizvod (ne sadrže dodati šecer i so).
Tržištu nudimo posne oblande sa receptima (za posne kolače), za svaki proizvod poseban recept. Sa posnim oblandama se jednostavno mogu napraviti i mrsni kolači, obrnuto je nemoguće.

Od 2003. godine u našem proizvodnom programu su i Jestive korpice , kako neobojene (natural), tako i obojene prirodnim prehrambenim bojama (žuta, roze, karamel i zelena).

Jestive korpice su male, dimenzija Ø 45mm / Ø 25mm, dubina 20mm.

Sastojci su isti kao i kod naših oblandi. Tako su i jestive korpice dijetetski i makrobiotički proizvod (ne sadrže dodati šecer i so) i posne su.

Namenjene su za:

• serviranja slanih i slatkih posluženja,

• za izradu raznih vrsta kolača,

• za žito koje se deli na parastosima.

Balkanina kornet čaša je dimenzija Ø 65mm / Ø 35mm, dubina 40mm.

Osnovni sastojci: pšenično brašno, lecitin, šećer, ulje, vanilin šećer, prašak za pecivo, kuhuinjska so, soda bikarbona i prehrambene boje. Kao i ostali naši proizvodi Balkanina kornet čaša POSAN je proizvod.

Namenjena je za:

• posluženje sladoleda,

• serviranje raznih slatkih posluženja,

• MAFINI u Balkanina kornet čašama.

Facebook