| pogoci:852
back|1|2|... | 41|42|43|forw
Podaci firme ::::.
Žarkovačka 60
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Preduzeće Catering d.o.o. Beograd, postoji već 15 godina, u našoj zemlji, a od 2005. godine i Catering d.o.o. - Montenegro. Zastupamo svetski poznate i pouzdane proizvođače za kompletno opremanje hotela, restorana, kafea, aerodroma, bolničkih kuhinja i dr. U sektoru ugostiteljstva i outcatering servisa, naši partneri su: Alfi, Bauscher, Caddie, Cambro, Dometic, Hobart & Foster, Tafelstern, Interna, Kaja, Rosenthal Hotel, Stahl, WMF-Hotel, Zollner. U našem Show Room-u, koji je opremljen gotovo svim uzorcima, se mogu videti proizvodi i na licu mesta rešiti svi problemi - nedoumice u vezi opremanja objekata. Znanje, iskustvo i saradnja sa kompetentnim ljudima i proizvođačima su nam omogućili da slobodno možemo reći: "Opremamo Vaš objekat po želji, ključ u ruke!".

Drugi deo preduzeća Catering d.o.o. je Outcatering - iznajmljivanje profesionalne banket opreme (stolovi,stolnjaci,stolice,navlake za stolice,porcelan,escajg,čaše....). Ovaj segment ugostiteljstva je doneo nešto novo na naše prostore. Na bilo kom mestu i u bilo kom objektu možete sa našom banket opremom napraviti za sebe i svoje goste rakošan,kvalitetan i moderan ambijent.
Podaci firme ::::.

Novi Pazar, 36319
Srbija
Tel.: 020/384-210
Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Industrijska Zona bb
Bujanovac, 17520
Srbija
Tel.: 017/652-553
Mapa

service description:

IZRADA PROIZVODA OD PLASTIKE (BRIZGANI I DUVANI), PRERADA MLEKA I IZRADA MLEČNIH PRERAĐEVINA, VELEPRODAJA I MALOPRODAJA ALKOHOLNIH I BEZALKOHOLNIH PIĆA, VELEPRODAJA SUHOMESNATIH PROIZVODA, DISTRIBUTER DELTINIH SLADOLEDA

Ostali podaci:

 • Tel.: 017/652-744, 
 • Tel.: 017/653-463, 
Podaci firme ::::.
Vojislava Ilića 7.
Pančevo , 26100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

FIMILK SZMTR iz Pančeva je počeo sa radom 24.01.1996. godine sa dnevnom preradom od 140 litara sirovog mleka (u jogurt, kiselo mleko i kiselu pavlaku).

Zamisao je bila da se radi na principu porodične manufakture preradom do 500 litara mleka. Ubrzo se odustalo od prvobitne zamisli, jer je tržište zahtevalo povećanje asortimana i količine. Kupovinom nove opreme prerada se povećavala iz godine u godinu. Lepeza proizvoda se širila. Širila se i prodajna mreža. Broj zaposlenih je rastao.

datum Prerada (lit. dnevno) broj proizvoda
Januar 1996. 140 3
Januar 2001. 4000 9
Januar 2006. 7000 11
April 2007. 9000 14


Danas imamo široku lepezu proizvoda.

U odnosu na isti period 2006., u prvom kvartalu 2007. godine, proizvodnja je povećana za 27%.

Otvorili smo svoje prodajne objekte u Pančevu, a uskoro ćemo otvoriti i u drugim mestima.

Snadbevamo:

* prodavnice,
* pekare,
* škole,
* radne organizacije.

U toku je preseljenje u novi objekat kapaciteta prerade 20.000 litara mleka dnevno.

CILJEVI

1. povećanje kapaciteta prerade na 15.000 litara dnevno
2. uvođenje tehnoloških inovacija u postojeću prozivodnju
3. proširenje lepeze proizvoda
4. još bolji kvalitet
5. otvaranje novih radnih mesta
6. proširenje prodajne mreže i osvajanje novih tržišta


ODABERITE UKUSNO I ZDRAVO! ODABERITE PROIZVODE MLEKARE ’’FIMILK’’


Podaci firme ::::.
Dimitrija Tucovića 93
Apatin, 25260
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

RestoranGril klub "Kraljevski vrt" počeo je sa radom u junu 2008. godine. Dugogodišnje iskustvo, vrhunska usluga i prijatan ambijent garancija su za ugodan boravak.

Gostima na raspolaganju je klimatizovan restoran, otvorena i zatvorena bašta, profesionalno i ljubazno osoblje. Roditeljima na raspolaganju su i prateći sadržaji za zabavu dece. Veliki izbor pića, roštilj sa ćumura, jagnjetina sa ražnja i kuvane svinjske kolenice samo su deo naše ponude.

Organizujemo poslovne ručkove, proslave i svadbe u okviru raspoloživih kapaciteta. Raspolažemo sa 85 mesta u restoranu, 50 mesta u zatvorenoj bašti i 25 mesta u otvorenoj bašti.

PrenoćišteAko posetite Apatin , a potreban vam je smeštaj, mi smo pravo mesto za Vas. Pansionski deo "Kraljevskog vrta" raspolaže sa 14 ležajeva u dva apartmana i tri sobe. Sve sobe su klimatizovane, opremljene kablovskom televizijom i priključcima za internet. Naše osoblje vam je na raspolaganju 24 časa.
.

vaše slike:

Apatin
gril
gril klub
hotel Apatin
Podaci firme ::::.
Nušićeva 3
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Aleksandra Dupčeka 14
Zemun, 11080
Srbija
Interesujte se Mapa

Tržišna marka:

 • Albus
 • Lukadunav
 • Mbs
 • Medela
 • Ratar
 • Rubin
 • Stari Grad
 • Sunce
 • Vital

service description:

Poslovni sistem „Invej“ iz Beograda je u poslednjih pet godina jedna od najuspešnijih firmi u Srbiji, lider na domaćem tržištu u svojoj grani i predstavlja jedan od najznačajnijih nacionalnih brendova.

U zemlji se „Invej“ nalazi na vodećim pozicijama po ostvarenoj dobiti. Uspeva da se na tržištu stalno pojavljuje s novim proizvodima i ubedljivo pobeđuje na svim domaćim sajmovima i stručnim manifestacijama.

Prihode, "Invej" ostvaruje kroz zajedničku proizvodnju sa Monusom, a Monus ima značajan udeo u kapitalu Medele, čija je delatnost u oblasti konditorske proizvodnje.

Razvoj kroz viziju “Podržati domaću proizvodnju” i ulaganje u jaka preduzeća koja dugo godina egzistiraju na našem tržištu, učinili su da se „Invej“ visoko kotira u domaćoj privredi.

Kao većinski vlasnik proizvođača sa tradicijom, sa više od 40 proizvodnih kategorija, što predstavlja jednu desetinu ukupnog savremenog potrošačkog društva “Invej” je ponudio visokokvalitetne i pouzdane proizvode koji su u skladu sa svetskim standardima kvaliteta.

Trenutno u poslovnom sistemu „Invej“ radi više od 3000 zaposlenih, ali se kontinuirano zapošljava mlad i obrazovan kadar, usavršava postojeći i stvara odlučan i preduzimljiv mendžment.

Firme članice
"Albus", Novi Sad
"Luka dunav", Pančevo
"Medela", Vrbas
"Ratar", Pančevo
"Milan Blagojević", Smederevo
"Sunce", Sombor
"Pančevačka pekara", Pančevo
"Rubin", Kruševac
"TV Košava", Beograd
"Stari grad", Beograd
"Vital", Vrbas

vaše slike:

Albus
Lukadunav
Podaci firme ::::.
Žanke Stokić 27 A
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

UVOZ REPROMATERIJALA ZA KONDITORSKU INDUSTRIJU
Podaci firme ::::.

service description:


Etno domaćinstvo i restoran KUTLAČIĆ nalazi se na udaljenosti 6 km od Valjeva i prostire se na 15 hektara idiličnog krajolika sa nesvakidašnjim pogledom na Divčibarski planinski venac.

Uživaćete u nacionalnoj kuhinji spremanoj na tradicionalni način:
hleb iz furune, specijalitetima ispod sača, pečenju, suhomesnatim proizvodima, domaćoj rakiji i vinu uz odmor u našim apartmanima.

Kod nas su izloženi predmeti koji se danas mogu retko videti. Priča o njima i njihovoj upotrebi u prošlosti pomoćiće Vam da bolje upoznate način života u starom srpskom domaćinstvu.

Celokupan ambijent i ponuda učiniće Vaš boravak nesvakidašnjim.
Etno domaćinstvo i restoran KUTLAČIĆ mislio je na sve generacije u svojoj ponudi, od apartmanskog smeštaja, sale za seminare, nacionalne kuhinje, do mnoštvo malih i velikih životinja, škole jahanja, ribnjaka, bazena, šetačkih staza za jahanje i koji će svoju proširivati u skladu sa potrebama svojih gostiju.

Podaci firme ::::.
Vidovdanska BB
Paraćin , 35250
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROIZVODNJA KONDITORSKIH PROIZVODA

D.O.O. "Ishrana produkt" je preduzeće koje se bavi proizvodnjom konditorskih proizvoda.

Misija:

Profesionalno i profitabilno zadovoljenje potreba potrošača, uz razvijanje dugoročnih odnosa saradnje sa svim poslovnim partnerima.

vaše slike:

čajna peciva
crnkinja
Gordi
gurabija
konditorski proizvodi
Podaci firme ::::.
Karađorđeva 108
Valjevo , 14000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

Logistic Team Sekulić

Kompanija "Logistic Team Sekulić" uskoro završava radove na izgradnji jednog od najsavremenijih logističkih centara u regionu.

Novi logistički centar je samo produžetak 15-godišnjeg uspešnog poslovanja firme International Transport Sekulić.

Ideja prilikom odlučivanja na ovaj poduhvat bila je da se i na Srpskom tržištu kako internacionlnim tako i domaćim kompanijama pruži kompletna logistička podrška u smislu skladištenja, špedicije i transporta.

Cilj i moto kompanije je “Partner za budućnost”. Mi želimo da omogućimo našim partnerima kompletan focus na njihovu osnovnu delatnost bilo da je u pitanju proizvodnja ili prodaja i preuzmemo sve aktivnosti logističke podrške kako bi zajedničkim snagama postigli njihove ciljeve – pre svega imati zadovoljnog krajnjeg potrošača. Odluku o ovakvom koraku diktirali su savremeni svetski trendovi koji govore u prilog specijalizacije kompanija.

vaše slike:

Hladnjača
hladnjače
Logistika
logistika u transportu
međunarodni transport
organizacija transporta
Podaci firme ::::.
Smederevski put 1a
Grocka, 11306
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Tome Rudić Brace 3
Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Mačkat BB
Mačkat, 31312
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Tradicija proizvodnje sušenog mesa na pitomim obroncima Zlatibora, planine u jugozapadnoj Srbiji, na nepreglednim livadama idealnim za uzgoj zdravih planinskih grla, neguje se vekovima. Meso se u davna vremena sušilo za sopstvene potrebe: da se u hladne zimske dane prehrani mnogoljudna porodična "zadruga". Malo po malo, rađala se i razvijala tradicija koja je, uz proizvodnju "belog mrsa" - sira i kajmaka - već odavno postala zaštitni znak Zlatiborskog regiona.

Začetnik ove tradicije u porodici Stojanovića, u selu Mačkatu, bio je Jovo Stojanović koji je daleke 1885. godine počeo da suši kozje meso, najkvalitetnije delove kozjeg buta. U tada pasivnom, danas bogatom kraju, gajilo se dosta koza, a da bi domaćini mogli cele godine da imaju na trpezi meso sušili su ga i čuvali u ambaru, u žitu!


Žito je bilo pšenica ili zob, a meso se zaranjalo do dubine da se moglo dohvatiti rukom. Tu je bilo sigurno od štetočina i zadržavalo svežinu.

Veštinu i stečeno znanje preneo je Jovo sinovima koje je naučio i poštovanju i ljubavi prema zanatskoj proizvodnji kvalitetnog sušenog mesa, jedinstvenog ukusa, spremljenog po receptima predaka.

vaše slike:

fermentisane suve kobasice
Podaci firme ::::.

Smederevo , 11300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROIZVODNJA HLEBA I PEKARSKIH PROIZVODA Hleb
-osnovne vrste
-specijalne vrste
-nepakovane specijalne vrste sa dodacima
-pakovane specijalne vrste sa dodacima

Pecivo
-masno pecivo
-belo pecivo
-makrobiotičko pecivo
-smrznuto pecivo
-pecisami

Kore

Testenine

Kolači

Ugostiteljski proizvodi
-specijaliteti sa roštilja
-italijanski specijaliteti
-poslastice
-napitci

Specijalne vrste hleba i peciva

Dijetetski proizvodi

vaše slike:

Domaći hleb
Podaci firme ::::.
Hajduk Veljka 5/A
Plandište, 26360
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Trgovina na veliko i malo sa bezalkoholnim i alkoholnim pićima.
Podaci firme ::::.
Jasički put bb
Kruševac , 37000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Braće Milosavljević 12
Jagodina , 35000
Srbija
Tel.: 035/24-52-63
Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Gundulićeva 42
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/557-345
Mapa

service description:

Raznolika i prilagodljiva ponuda će ispuniti želje gostiju raznih zahteva. Od porodične posete, na odmoru, do poslovnog prenoćišta.Pored sale restorana za 100 gostiju, gostiona pruža i uslugu prenoćišta sa pet dvokrevetnih i dve sobe sa ...
| pogoci:852
back|1|2|... | 41|42|43|forw

Facebook