| pogoci:178
back|1|2|... | 4|5|6|... | 8|9|forw
Podaci firme ::::.

service description:

Mar Saba DOO - prodaja na veliko kvalitetne polovne (secondhand) garderobe
Naša firma se bavi uvozom kvalitetne polovne garderobe i distribucijom na teritiriji Srbije.Garderoba je poreklom iz Nemačke i kod nas za razliku od većine uvoznika možete kupiti sortiranu garderobu u prikladnim pakovanjima od 10 i 15 kilograma u zavisnosti od artikla koji Vas zanima.U ponudi imamo PREMIUM i SHOP kvalitet robe.

PREMIUM kvalitet robe podrazumeva novu ili malo nošenu, modernu i klasičnu garderobu bez bilo kakvih oštećenja ili fleka i ova roba je prvenstveno namenjena klijentima kojima cena nije faktor pri kupovini.

SHOP kvalitet podrazumeva garderobu prvenstveno namenjenu secondhand prodavnicama.

Svu robu možete pogledati i uveriti se u njen kvalitet u našem maloprodajnom objektu SUPER SEKENDICA koji se nalazi u Kruševcu u ulici Brijanova 8/6.

Sva roba je dezinfikovana i spavokana u providnim dzakovima.

Magacin se nalazi u selu Šavrane, 10 kilometara udaljenom od Kruševca na regionalnom putu Kruševac-Brus.Robu šaljemo i pouzećem.Račun i potvrda o dezinfekciji idu uz robu.

Kod nas mozete naci poznate brendove kao sto su

KONTAKT
062223293

066963745

e-mail:marsabadoo@gmail.com

Marko
Podaci firme ::::.
Kirovljeva 23
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/354-95-40

service description:


CVETNI DEKOR je osnovana 1990. godine kao mala zanatska radnja sa takođe malim asortimanom repromaterijala za cvećare. Tokom ovih osamnaest godina radnja se razvila u Samostalnu zanatsko trgovinsku radnju, čiji je osnivač Banzić Novica i koja broji 7 zaposlenih.

Sadašnja ponuda sadrži kompletan asortiman repromaterijala za cvećare, galerije, knjižare, parfimerije i poklon shop-ove. Sadašnja delatnost podrazumeva proizvodnju i prodaju repromaterijala za pakovanje cveća, poklona, slika, parfema, dekoraciju prostora i za izradu specijalnih aranžmana. U samoj proizvodnji koriste se najfiniji materijali za izradu svih detalja koji Naš život čine ružičastim. Uz sve ovo na tržištu nastupamo i kao zastupnici vodeći evropskih firmi koje se bave ovom vrstom posla.
Podaci firme ::::.
Svetosavska 28c
Barajevo, 11460
Srbija
Tel.: 011/1111111

Kategorije:

service description:

Ostala trgovina na malo u specijalizovanim prodavnicama.
Podaci firme ::::.
Dobrile Trajković 13
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 064/919 22 66

service description:

Umetnička radionica Zekart se bavi tradicionalnim likovnim stvaralaštvom: izradom umetničkih slika, ikona, duboreza u drvetu, ikonostasa, crkvenog mobilijara, oslikavanjem crkava i pružanjem raznovrsnih usluga iz oblasti likovne i primenjenje umetnosti.

Ostali podaci:

  • Tel.: 018/520 059, 
  • Umetnička radionica Zekart
    Milutina Stojanovića 3, Surdulica
    Tel.: 017/813 720, 
Podaci firme ::::.
Moravska bb
Prokuplje , 18400
Srbija
Tel.: 027/329-949

service description:

PROIZVODNJA PVC PANELA ZA AL I PVC STOLARIJU

Dimenzije panela su 900 x 1900 x 24 mm, polupanela 450 x 1900 x 24 mm. Sendvič paneli se sastoje iz dve tvrde VEKA PVC ploče d=1.5 mm otporne na UV zračenje, spoljne uticaje, sa ispunom od ekstrudiranog polistirola (stirodur d = 20 mm). Zahvaljujući izuzetno maloj toplotnoj provodnosti PVC-a i stirodura, toplotni faktor je izuzetan od samo 1.1 W/m2K, pa je panel pogodan za sva ulazna vrata i pregradne zidove izrađene od standardnih PVC i Al profila.
PROIZVODNJA PVC STOLARIJE

PVC stolariju radimo po narudžbini, po meri Vaših otvora i po meri vaseg džepa. Vi birate cenu kvalitet i komfor koji pružaju naši prozori od 3, 4 , 5 ILI 6 - KOMORNIH profila, sa MACO ili VHS okovima. Jednostavnost održavanja, odlična termo izolacija, dugotrajnost, kiselo-bazna otpornost i elastičnost - samo su neke od prednosti PVC stolarije i PVC panela u odnosu na druge materijale.
USLUGE CNC DUBOREZA

Budući da posedujemo CNC glodalicu (mašinu vođenu kompjuterom), i sami izrađujemo, modele i šablone, veoma brzo možemo odgovoriti svim zahtevima u pogledu novog dizajna i oblika PVC dekorativnih panela. Možete imati samo svoj model panela, dovoljno je da imate sliku, skicu, crtež ili ideju i saopštite je nama. Za više od 30 naručenih panela, model Vam radimo besplatno!!! Takođe nudimo usluge CNC duboreza na drvetu, medijapanu, PVC-u i aluminijumu, izuzetno pogodno za izradu frontova nameštaja, reljefa u enterijeru i eksterijeru.
Podaci firme ::::.
Požeška 63
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/354-4783
Fax: 011/354-4783

service description:

Uvoznik i distributer sirovina za farmaceutsku i kozmetičku industriju kao što su parafinska ulja, glicerin, ricinusovo ulje, vazelin,lanolin, mono propilen glikol, itd.
Podaci firme ::::.
Dušana Popovića 98
Kraljevo , 36100
Srbija
Tel.: 036/379-000

service description:

Preduzeće "VM-commerce" d.o.o iz Kraljeva osnovano je 1992. godine i bavi se veleprodajom i maloprodajom kancelarijskog materijala, školskog pribora i biro opreme. Posle više od decenije poslovanja može se reći da se svrstalo u red značajnijih regionalnih snabdevača u svojoj oblasti.
Podaci firme ::::.
Bulevar Arsenija Čarnojevića 99
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/31-333-51

service description:

Veleprodaja alata.

vaše slike:

Alati
Podaci firme ::::.

service description:

Firma „Beč elektro“ osnovana je 2004. godine. Tradiciju poslovanja ima od 1994. godine. Danas smo u samom vrhu po izboru rasvete u gradu.

Kod nas možete pronaći rešenja koja odgovaraju svačijem ukusu, a naročito džepu. Takodje nudimo i stručnu pomoć našeg arhitekte u vidu projekta rasvete, enterijera kao i fotometrijski proračun rasvete. Ukoliko je potrebno uz rasvetu nudimo elektroinstalacione, vodoinstalaterske, molerske i ostale usluge uređenja prostora.

Uz široku ponudu roba sa zaliha nudimo i katalošku ponudu probirljivijim kupcima (arhitekte, izvođači radova). Krajnji kupci mogu dobiti informacije o rasveti kao i iskrene savete i prodloge rešenja. Naš cilj je da kupac bude zadovoljan našom robom zato i radimo sa brendovima koji garantuju već potvrđen kvalitet na tržištu među kojima su: MASSIVE-Belgija, EGLO-Austrija, GLOBO-Austrija, BRILLIANT- Nemačka, ESTO-Austrija, LUXOTTI-Italija, PHILIPS-Holandija,…

Kod nas je kupovina moguća sa svim zastupljenijim platnim karticama, a kupcima koji opremaju kompletne kuće ili stanove pružamo mogućnost kupovine sa popustom.
Podaci firme ::::.
Rakovica,17.oktobar 16
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/2334-544

service description:

Podaci firme ::::.
Beogradska VII deo 9
Sremčica, 11253
Srbija
Tel.: 064-129-26-21
Fax: 011-2523-092

service description:

Srid Sigma je osnovana 2004.god. i bavi se izdavanjem i distribucijum knjiga
Podaci firme ::::.
Alsósáskalapos 24
Segedin, 6700
Mađarska
Tel.: 063/86-57-980

service description:

Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 063/211839

Kategorije:

service description:

butik za trudnice
Podaci firme ::::.
Put Narodnih Heroja 6.
Kanjiža, 24420
Srbija
Tel.: 024/873-099
Fax: 024/873-099

service description:


* O nama

Preduzeće za spoljnu i unutrašnju trgovinu “Tisacoop” d.o.o. je osnovano 1990 godine od strane vlasnice Buš Ilone.

Preduzeće se nalazi na severu Srbije u industrijskoj zoni grada Kanjiže. Nova upravna zgrada satmagacinima i hladnjačama režima hlađenja od -18C do +5C se nalazi na pogodnoj lokaciji za dalje investicije i proširenja.

Glavne delatnosti preduzeća su:
uvoz prehrambene robe iz Mađarske i iz Hrvatske i njena distribucija po zemlji sopstvenim hladnjačama i izvoz domaćih konditorskih proizvoda na tržište Mađarske.

"Tisacoop" d.o.o. je generalni distributer sledećih vodećih mađarskih prehrambenih proizvođača za tržište Srbije:

Gallicoop Zrt. Szarvas,
Hungerit Zrt. Szentes,
Kaiser-Food Kft. Abda ,
Kenesei és Társa Kft.. Budapest,
Merian Zrt. Orosháza,
Mirelite Csepel Hűtőipari Kft., Budapest,
Oros-Süti Kft. Orosháza,
Pannontej Zrt. Zalaegerszeg,
Pick Zrt. Szeged,
Sarkpont Zrt. Kaposvár,
Szegedi Paprika Zrt. Szeged,
Veszprémtej Zrt. Veszprém.
Eszesvin Kft. Kiskőrös,
Rabbit Line Kft. Környe.

Tisacoop je uspostavio uspešnu saradnju sa hrvatskom klanicom ćurećeg mesa Puris dd iz Pazina . Sa uspehom distribuiramo specijalne sireve biljnog porekla iz programa grčkog proizvođača Viotros i holandske smrznute pomfrite od proizvođača Aviko.

Iz široke lepeze prehrambenih proizvoda interesatno je naglasiti:
panirane punjene proizvode od ćurećeg mesa, smrznuti ćureći bataci, grudi i krila, mleveno ćureće meso, parizeri od živinskog i od svinjskog mesa, šunke, kobasice, viršle, jetrene paštete, dimljeni ćureći bataci, originalne Pick zimske salame, sirevi Trapist, Karavan, Gauda, Edami, Ementaler i Kačkavalj, topljeni sirevi u okrugloj kutiji i listići, konzervirana roba, prilozi supama, torte i kesten pire.

Naše kupce redovno i ambulantno snabdevamo na teritoriji cele naše zemlje, koristeći našu modernu logistiku zatvorenog lanaca hladnjače. O našoj efikasnosti govori činjenica da su naši stalni partneri najznačajniji trgovinski lanci i kuće u Srbiji kao što su

Mercator hipermarketi,
kompanija M-Rodić (supermarketi, megamarketi),
Delta Maxi supermarketi ,
C-Marketi,
Tempo Cash&Carry ,
Metro Cash&Carry,
Univerexport diskonti,
Idea, KTC, DIS, CBA trgovine itd.

Sa uspešnim, mladim timom preduzeće radi na uvođenju standarda EN ISNO 9001-2000 i HACCP sistemom upravljanja kvalitetom. Najznačajnije proširenje delatnosti preduzeća obeležava početak izvoza prehrambenih i konditorskih proizvoda iz Srbije za Mađarsku. Sledeći domaći proizvođači su naši partneri: Swisslion&Takovo Koncern Beograd , Bambi-Banat Koncern ad , Banini a.d. Kikinda i Polimark ad Beograd.

Cilj preduzeća TISACOOP d.o.o. je da svojim potrošačima, u veoma promenljivom poslovnom okruženju, na bezbedan način u stalnom kontinuitetu obezbedi i distribuira prehrambene proizvode vrhunskog kvaliteta držeći se etičkih načela poslovanja.


* Uvoz prehrambenih proizvoda

Preduzeće Tisacoop godinama ekskluzivno zastupa sledeće poznate
inostrane proizvođače suhomesnate i mlečne robe za srpsko tržište:

orsi

Merian Rt. Orošhaza, Mađarska
Od proizvođača Merian u naš asortiman spadaju viršle, parizeri, šunke,
kobasice od živinskog i ćurećeg mesa.

pogledajte proizvode

www.merian.hu

pick


Pick Rt. Segedin, Mađarska
Od proizvođača Pick u naš asortiman spadaju čuvene zimske salame i razne
kobasice.

pogledajte proizvode

www.pick.hu

gallicoop

Gallicoop Rt. Sarvaš, Mađarska
Od proizvođača Gallicoop u naš asortiman spadaju parizeri od ćurećeg mesa,
dimljeni kuvani ćureći donji i gornji batak.

pogledajte proizvode

www.gallicoop.hu

veszpremtej

Vespremtej Rt. Vesprem, Mađarska
Od proizvođača Vespremtej u naš asortiman spada sir Trapist Bakony.

pogledajte proizvode

www.veszpremtej.hu

panonia

Pannontej Rt. Repcelak, Mađarska
Od proizvođača Pannontej u naš asortiman spadaju topljeni sirevi u bloku,
u okrugloj kutiji, u crevu, u kadici, i topljeni sirevi biljnog porekla.

pogledajte proizvode

www.pannontej.hu

viotros

Viotros Thessaloniki, Grčka
Od proizvođača Viotros u naš asortiman spadaju sirevi biljnog porekla.

pogledajte proizvode

www.viotros.gr

puris

Puris dd. Pazin, Hrvatska
Od proizvođača Puris u naš asortiman spadaju panirani i punjeni proizvodi
od ćurećeg mesa, mleveno ćureće meso, ćureći parizeri i šunke.

pogledajte proizvode

www.puris.hr

keiser

Kaiser, Mađarska
Kaiser Food doo je renomirani proizvođač suhomesnatih proizvoda..
>>>

pogledajte proizvode
http://www.kaiser.hu/


hungerit

Hungerit, Mađarska
HUNGERIT ad.je renomirani mađarski proizvođač ćurećeg i pilećeg paniranog
i suhomesnatog programa. U naš asortiman spada i njihov brand živinskog
programa VALDOR.
>>>


pogledajte proizvode

http://www.hungerit.hu/


mirelite


Mirelite Csepel Hűtőipari Kft. Budapest,


pogledajte proizvode

www.mirelite.hu



mirelite


Oros-Süti Kft. Orosháza


pogledajte proizvode

www.orossuti.hu


sarkpont


Sarkpont Zrt. Kaposvár


pogledajte proizvode

www.sarkpont.hu


hungerit


Szegedi Paprika Zrt.
Szeged


pogledajte proizvode

www.szegedipaprika.hu








Podaci firme ::::.

Novi Žednik, 24223
Srbija
Tel.: 024/785-008

Kategorije:

service description:

Trgovina, usluge, export-import
Podaci firme ::::.
Kumodraška 260
Beograd - Voždovac, 11152
Srbija
Tel.: 011/3973-414
Fax: 011/2469-538

service description:

Fabrika kozmetičkih i hemijskih proizvoda


Društvo sa ograničenom odgovornošću BONES Group osnovao je G-din Borisav Marjanović iz Beograda, dana 30.04.1993 god., pod nazivom Bones Trade, sa sedištem u Beogradu, ul. Svetozara Markovića br.24 i učešćem 100% sopstvenog kapitala.

Od svog osnivanja Bones Trade se bavio prometom robe na veliko, pretežno kozmetičke robe i sredstvima za ličnu i kućnu higijenu, a od jula 1997 god. počeo je da se bavi proizvodnjom paste za zube BONIDENT i BONIDENT FRESH.

Proizvodnja pomenutih proizvoda obavljana je uz uslužno korišćenje kapaciteta, najpre preduzeća Dahlia iz Zemuna, a potom preduzeća Zdravlje iz Leskovca. 31 maja 1998 god. izvršeno je pripajanje, tada Društvenog preduzeća Elektromramor iz Beograda, preduzeću Bones Trade kada počinju da posluju pod zajedničkim imenom Bones Trade u Beogradu, ul.Kumodraška br.260.

Spajanjem pomenutih preduzeća menja se i osnovna delatnost, i umesto prometa robe na veliko, osnovna delatnost postaje proizvodnja i prodaja, najpre sredstava za ličnu higijenu, a kasnije i druge kozmetičke proizvode, kojom se delatnošću i danas bavi.

Posle spajanja izvršena je vlasnička transformacija društvenog kapitala u drugoj polovini 1999 god., i tom prilikom je utvrdjena struktura kapitala Bones Trade sa sledećim učešćem:

* Vlasništvo Učešće G-din Borisav Marjanović 90,60%
* Radnici 6,49%
* Fond za PIO 2,91%

Rešenjem tadašnjeg Privrednog suda, dana 24.11.1999 god. Bones Trade menja svoj naziv u Bones Cosmetic; A 24.02.2000 god. dobija današnji naziv Bones Group d.o.o.. Intenzivna proizvodnja kozmetičkih proizvoda počinje početkom 1999 god., nabavkom savremene opreme iz Švajcarske, Italije i Nemačke, čime je zaokružen proces proizvodnje.

Prema visini kapitala i broju radnika , Bones Group je razvijen u preduzeće srednje veličine.

U vreme početka obavljanja delatnosti trgovine preduzeće Bones Group je zapošljavao samo 2 radnika, da bi u 2005 god. imao 75 zaposlenih.
Podaci firme ::::.
USKOČKA 7
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/ 32-85-667
Web: www.pgp.rs
E-mail: pgp@pgp.rs

service description:

Prodaja satova i nakita
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 063/11-22-224

service description:

BALONI
BALON CENTAR
DEKORACIJA BALONIMA
Podaci firme ::::.
Trg Svetoga Dimitrija
Sremska Mitrovica, 22000
Srbija
Tel.: 022/612-188
Fax: 022/612-188

Tržišna marka:

  • Bosch
  • Dremel
  • Honda
  • Skill
  • Unior
  • Varstroj

service description:

Podaci firme ::::.
Gočka 43 A
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/23-49-530
Fax: 011/23-49-531

Tržišna marka:

  • Black&Decker
  • Dewalt

service description:

| pogoci:178
back|1|2|... | 4|5|6|... | 8|9|forw

Facebook