| pogoci:178
back|1|2|... | 4|5|6|... | 8|9|forw
Podaci firme ::::.
Vojvode Vlahovića 21a
Beograd - Voždovac, 11010
Srbija
Tel.: 011/396-0716

Kategorije:

service description:

Podaci firme ::::.
Bul Slobodana Jovanovica 50
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/403-004

service description:

E-TRGOVINA 2011,

KOME JE NAMENJENA ?

E-trgovina pruža poslovnim ljudima mogućnost da kao slušaoci učestvuju na konferenciji, steknu uvid u trenutni razvoj ePoslovanja u Srbiji i regionu i uspostave povoljne poslovne kontakte.

CILJ KONFERENCIJE

Upoznavanje privrednika sa aktuelnim trendovima u oblasti e-poslovanja i mogućnostima da prikazana rešenja i iskustva, primene u svom okruženju i unaprede svoje poslovanje.


TEMATSKE OBLASTI

* B2B i B2C e-commerce
* Internet marketing
* Online PR
* SEO
* Social Media
* Enterprise 2.0
* Pravni aspekti elektronskog poslovanja
* Platne kartice i sistemi plaćanja na Internetu
* Sistemi zaštite el.transakcija na Internetu
* E-banking
* Brokersko poslovanje na Internetu
* Uloga osiguranja u procesu e-trgovine
* Upravljanje procesima dostave robe
* M-commerce
Podaci firme ::::.
Bulevar Despota Stefana 21
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/322-9219
Fax: 011/334-7482

Kategorije:

service description:

Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge
Uvoz - izvoz
Proizvodnja sanitetskog materijala
Podaci firme ::::.
Resavska 30
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/323-1279

service description:

PRODAVNICA OBUĆE
Podaci firme ::::.

Leskovac , 16000
Srbija
Tel.: 016/260-699

Kategorije:

service description:

Nespecijalizovana trgovina na veliko
Podaci firme ::::.

service description:

SERVISIRANJE I PROMET BIRO OPREME

Preduzeće za servisiranje, montiranje i promet biro opreme “BIRO SERVIS” 1990. godine osnovalo je devet stručnjaka iz oblasti birotehnike.
Preduzeće danas poseduje sopstveni poslovni prostor (600m2),devet servisnih vozila, magacin sa solidnim količinama robe i rezervnih delova, prodajni prostor kao i radionice sa savremenim alatom i uređajima za servisiranje opreme.

27 zaposlenih (servisera, tehničara, inžinjera, komercijalista… ) govori da se naša firma bazira na profesionalnosti, iskustvu i timskom radu. Prosek godina ispod trideset sigurno stvara utisak o mladoj, ambicioznoj, dinamičnoj, fleksibilnoj firmi željnoj dokazivanja na ovom tržištu.

“BIRO SERVIS” je globalni lider u oblasti biro opreme. Profil naše ponude upućuje da je firma koncentrisana na računare i računarske komponente, mrežnu opremu, licencni softver, telekomunikacionu opremu, kopir aparate, pisaće i računske mašine, registar kase… Radni uslovi podignuti su na visoki nivo korišćenjem savremene informacione tehnologije i ulaganjem prvenstveno u kvalitetne kadrove i njihovu obuku da bi smo našim kupcima pružili visok nivo usluga.

Našu bazu čini više hiljada zadovoljnih korisnika na području Srbije, Bosne i Crne Gore. Efikasnom realizacijom marketing koncepta potpunog zadovoljenja potreba i želja kupaca i potrošača, firma ”BIRO SERVIS” je uvek korak ispred svih.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 063/279-476

service description:

Prodaja obuće
Podaci firme ::::.

Pančevo , 26100
Srbija
Tel.: (013) 344-934

service description:

Trgovina na veliko tekstilom
Podaci firme ::::.
Branka Radičevića 58
Laćarak, 22221
Srbija
Tel.: 022/673-676

service description:

Uvoz i prodaja skutera.
Podaci firme ::::.
Prizrenska 4
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/36-20-785

service description:

Nacionalno udruženje za unapređenje organske poljoprivrede..

"Nacionalno udruženje za unapređenje organske poljoprivrede – BIOSERBIA" osnovano je kao nestranačko, nevladino i neprofitno udruženje građana – proizvođača organske hrane, čiji je cilj zalaganje za unapređenje organske poljoprivrede u Srbiji u saradnji sa državnim institucijama Republike Srbije, evropskim i svetskim institucijama za razvoj organske proizvodnje, svim postojećim i budućim udruženjima proizvođača organske hrane, i svim drugim fizičkim i pravnim licima koja svojom delatnošću unapređuju razvoj organske poljoprivrede u Republici Srbiji.

vaše slike:

Distribucija zdrave hrane
Mineralna i organska đubriva
naucno istrazivacka organizacija
Nevladine organizacije
Podaci firme ::::.

service description:

Mar Saba DOO - prodaja na veliko kvalitetne polovne (secondhand) garderobe
Naša firma se bavi uvozom kvalitetne polovne garderobe i distribucijom na teritiriji Srbije.Garderoba je poreklom iz Nemačke i kod nas za razliku od većine uvoznika možete kupiti sortiranu garderobu u prikladnim pakovanjima od 10 i 15 kilograma u zavisnosti od artikla koji Vas zanima.U ponudi imamo PREMIUM i SHOP kvalitet robe.

PREMIUM kvalitet robe podrazumeva novu ili malo nošenu, modernu i klasičnu garderobu bez bilo kakvih oštećenja ili fleka i ova roba je prvenstveno namenjena klijentima kojima cena nije faktor pri kupovini.

SHOP kvalitet podrazumeva garderobu prvenstveno namenjenu secondhand prodavnicama.

Svu robu možete pogledati i uveriti se u njen kvalitet u našem maloprodajnom objektu SUPER SEKENDICA koji se nalazi u Kruševcu u ulici Brijanova 8/6.

Sva roba je dezinfikovana i spavokana u providnim dzakovima.

Magacin se nalazi u selu Šavrane, 10 kilometara udaljenom od Kruševca na regionalnom putu Kruševac-Brus.Robu šaljemo i pouzećem.Račun i potvrda o dezinfekciji idu uz robu.

Kod nas mozete naci poznate brendove kao sto su

KONTAKT
062223293

066963745

e-mail:marsabadoo@gmail.com

Marko
Podaci firme ::::.
Kirovljeva 23
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/354-95-40

service description:


CVETNI DEKOR je osnovana 1990. godine kao mala zanatska radnja sa takođe malim asortimanom repromaterijala za cvećare. Tokom ovih osamnaest godina radnja se razvila u Samostalnu zanatsko trgovinsku radnju, čiji je osnivač Banzić Novica i koja broji 7 zaposlenih.

Sadašnja ponuda sadrži kompletan asortiman repromaterijala za cvećare, galerije, knjižare, parfimerije i poklon shop-ove. Sadašnja delatnost podrazumeva proizvodnju i prodaju repromaterijala za pakovanje cveća, poklona, slika, parfema, dekoraciju prostora i za izradu specijalnih aranžmana. U samoj proizvodnji koriste se najfiniji materijali za izradu svih detalja koji Naš život čine ružičastim. Uz sve ovo na tržištu nastupamo i kao zastupnici vodeći evropskih firmi koje se bave ovom vrstom posla.
Podaci firme ::::.
Svetosavska 28c
Barajevo, 11460
Srbija
Tel.: 011/1111111

Kategorije:

service description:

Ostala trgovina na malo u specijalizovanim prodavnicama.
Podaci firme ::::.
Dobrile Trajković 13
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 064/919 22 66

service description:

Umetnička radionica Zekart se bavi tradicionalnim likovnim stvaralaštvom: izradom umetničkih slika, ikona, duboreza u drvetu, ikonostasa, crkvenog mobilijara, oslikavanjem crkava i pružanjem raznovrsnih usluga iz oblasti likovne i primenjenje umetnosti.

Ostali podaci:

  • Tel.: 018/520 059, 
  • Umetnička radionica Zekart
    Milutina Stojanovića 3, Surdulica
    Tel.: 017/813 720, 
Podaci firme ::::.
Moravska bb
Prokuplje , 18400
Srbija
Tel.: 027/329-949

service description:

PROIZVODNJA PVC PANELA ZA AL I PVC STOLARIJU

Dimenzije panela su 900 x 1900 x 24 mm, polupanela 450 x 1900 x 24 mm. Sendvič paneli se sastoje iz dve tvrde VEKA PVC ploče d=1.5 mm otporne na UV zračenje, spoljne uticaje, sa ispunom od ekstrudiranog polistirola (stirodur d = 20 mm). Zahvaljujući izuzetno maloj toplotnoj provodnosti PVC-a i stirodura, toplotni faktor je izuzetan od samo 1.1 W/m2K, pa je panel pogodan za sva ulazna vrata i pregradne zidove izrađene od standardnih PVC i Al profila.
PROIZVODNJA PVC STOLARIJE

PVC stolariju radimo po narudžbini, po meri Vaših otvora i po meri vaseg džepa. Vi birate cenu kvalitet i komfor koji pružaju naši prozori od 3, 4 , 5 ILI 6 - KOMORNIH profila, sa MACO ili VHS okovima. Jednostavnost održavanja, odlična termo izolacija, dugotrajnost, kiselo-bazna otpornost i elastičnost - samo su neke od prednosti PVC stolarije i PVC panela u odnosu na druge materijale.
USLUGE CNC DUBOREZA

Budući da posedujemo CNC glodalicu (mašinu vođenu kompjuterom), i sami izrađujemo, modele i šablone, veoma brzo možemo odgovoriti svim zahtevima u pogledu novog dizajna i oblika PVC dekorativnih panela. Možete imati samo svoj model panela, dovoljno je da imate sliku, skicu, crtež ili ideju i saopštite je nama. Za više od 30 naručenih panela, model Vam radimo besplatno!!! Takođe nudimo usluge CNC duboreza na drvetu, medijapanu, PVC-u i aluminijumu, izuzetno pogodno za izradu frontova nameštaja, reljefa u enterijeru i eksterijeru.
Podaci firme ::::.
Požeška 63
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/354-4783
Fax: 011/354-4783

service description:

Uvoznik i distributer sirovina za farmaceutsku i kozmetičku industriju kao što su parafinska ulja, glicerin, ricinusovo ulje, vazelin,lanolin, mono propilen glikol, itd.
Podaci firme ::::.
Dušana Popovića 98
Kraljevo , 36100
Srbija
Tel.: 036/379-000

service description:

Preduzeće "VM-commerce" d.o.o iz Kraljeva osnovano je 1992. godine i bavi se veleprodajom i maloprodajom kancelarijskog materijala, školskog pribora i biro opreme. Posle više od decenije poslovanja može se reći da se svrstalo u red značajnijih regionalnih snabdevača u svojoj oblasti.
Podaci firme ::::.
Bulevar Arsenija Čarnojevića 99
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/31-333-51

service description:

Veleprodaja alata.

vaše slike:

Alati
Podaci firme ::::.

service description:

Firma „Beč elektro“ osnovana je 2004. godine. Tradiciju poslovanja ima od 1994. godine. Danas smo u samom vrhu po izboru rasvete u gradu.

Kod nas možete pronaći rešenja koja odgovaraju svačijem ukusu, a naročito džepu. Takodje nudimo i stručnu pomoć našeg arhitekte u vidu projekta rasvete, enterijera kao i fotometrijski proračun rasvete. Ukoliko je potrebno uz rasvetu nudimo elektroinstalacione, vodoinstalaterske, molerske i ostale usluge uređenja prostora.

Uz široku ponudu roba sa zaliha nudimo i katalošku ponudu probirljivijim kupcima (arhitekte, izvođači radova). Krajnji kupci mogu dobiti informacije o rasveti kao i iskrene savete i prodloge rešenja. Naš cilj je da kupac bude zadovoljan našom robom zato i radimo sa brendovima koji garantuju već potvrđen kvalitet na tržištu među kojima su: MASSIVE-Belgija, EGLO-Austrija, GLOBO-Austrija, BRILLIANT- Nemačka, ESTO-Austrija, LUXOTTI-Italija, PHILIPS-Holandija,…

Kod nas je kupovina moguća sa svim zastupljenijim platnim karticama, a kupcima koji opremaju kompletne kuće ili stanove pružamo mogućnost kupovine sa popustom.
Podaci firme ::::.
Rakovica,17.oktobar 16
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/2334-544

service description:

| pogoci:178
back|1|2|... | 4|5|6|... | 8|9|forw

Facebook