Podaci firme ::::.

service description:

Firma „Beč elektro“ osnovana je 2004. godine. Tradiciju poslovanja ima od 1994. godine. Danas smo u samom vrhu po izboru rasvete u gradu.

Kod nas možete pronaći rešenja koja odgovaraju svačijem ukusu, a naročito džepu. Takodje nudimo i stručnu pomoć našeg arhitekte u vidu projekta rasvete, enterijera kao i fotometrijski proračun rasvete. Ukoliko je potrebno uz rasvetu nudimo elektroinstalacione, vodoinstalaterske, molerske i ostale usluge uređenja prostora.

Uz široku ponudu roba sa zaliha nudimo i katalošku ponudu probirljivijim kupcima (arhitekte, izvođači radova). Krajnji kupci mogu dobiti informacije o rasveti kao i iskrene savete i prodloge rešenja. Naš cilj je da kupac bude zadovoljan našom robom zato i radimo sa brendovima koji garantuju već potvrđen kvalitet na tržištu među kojima su: MASSIVE-Belgija, EGLO-Austrija, GLOBO-Austrija, BRILLIANT- Nemačka, ESTO-Austrija, LUXOTTI-Italija, PHILIPS-Holandija,…

Kod nas je kupovina moguća sa svim zastupljenijim platnim karticama, a kupcima koji opremaju kompletne kuće ili stanove pružamo mogućnost kupovine sa popustom.

Facebook