| pogoci:178
back|1|2|3|4|5|... | 8|9|forw
Podaci firme ::::.
Kisačka 62/A
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021 6390 944
Fax: 021 446 077

service description:

Ukoliko vam je potreban tanji ili puniji mebl štof, eko koža ili vam je potreban mebl za tapaciranje hotelskog i poslovnog nameštaja, ili vam treba materijal za oblaganje starog kauča Aleksej mebl štofovi ima odgovarajući materijal za svaku priliku. U našem asortimanu mozete pronaći veliki broj materijala smirenih tonova, ali i jarkih boja, razigranih dezena kao i različite vrste materijala koji doprinose toplini Vašeg doma.
Mebl štofovi
U zavisnosti od namene nudimo Vam širok asortiman meblova različitih proizvodjača, dezena i sastava od tanjih dekorativnih do debelih, jakih i visokokvalitetnih mebl štofova. Mebl štofovi su proverenog kvaliteta i kvalitetne izrade, velikog broja dezena mogu se koristiti za tapaciranje garnitura ili za prekrivače.
Veliki izbor pažljivo odabranih mebl štofova, najkvalitetnije tkanine, modernog dizajna, toplih boja i reljefne strukture najbolja su preporuka za Vaš nameštaj. Završni tretman termofix obrade čini ih fleksibilnim i savršenim za rad. Sastav takođe, garantuje kvalitet: tkanine su izrađene od pamuka, viskoze, akrila i poliestera.
S obzirom na to kolika je raznolikost mebl štofova s toga se mogu koristiti za različite namene i prostore, kako u opremanju enterijera stambenih prostora, javnih objekata, hotela, pozorišta, restorana, ambasada tako i za tapaciranje i oblaganje različitih površina. Meblovi se mogu koristiti i u kombinaciji sa određenim zavesama i draperijama koje mogu biti iz istih kolekcija.
Visokokvalitetni prirodni materijali, ali i dobra mešavina materijala, mogu Vam ulepšati svaki enterijer i pomiriti vaš nameštaj sa zavesom ili draperijom. Prirodni materijali, kao što su: lan, pamuk ili neka od njihovih mešavina, mogu biti u mnogo boja i dezena, jer je tkanje gušće ili ređe.
Lako održavanje, izuzetan opip i moderan dizajn doprineo je velikoj potražnji za ovim materijalima i dugogodišnje prisustvo na našem tržištu. Neki od ovih materijala su atestirani na 100.000 Martin dejla (trenja) što garantuje nepromenjen desetogodišnji izgled.
Osim ovih materijala firma ima i druge ponude tkanih mebl štofova po veoma konkurentnim cenama.

Ostali podaci:

  • Tel.: 063 599 685, 
Podaci firme ::::.
Praška 1
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 063/557-385
Fax: 024/538-305

service description:

O nama | Kontakt



SPORT TROFEJ SUBOTICA

Radno Vreme 07:00 – 15:00

Direktor: Grbić Željko



Tel./fax: +381 24 538 305

Mobilni: +381 63 557 385

E-mail: sportskitrofej@gmail.com

———————————————————————————————————————————————-

• DOO Sport Trofej se nalazi u najsevernijem gradu u Srbiji, u Subotici. Prepoznatljivi smo po brzini izrade, kvalitetu izrade i što je najbitnije, po veoma niskim cenama.

• Dugi niz godina uspešnog poslovanja stoji iza nas. Primarna delatnost, kojom se prvenstveno bavimo, je proizvodnja sportskih trofeja, kao sto su medalje, pehari, plakete, statue, diplome, zahvalnice i ostalo odličje.

• Sportski trofej simbolizuje pouzdanost, poštenje, kvalitet, brzinu i kontinuitet.

• Naši prodajni menadžeri u potpunosti su posvećeni svom poslu i na najbolji mogući način trude se da Vam pruže optimalnu uslugu, svakog dana.

vaše slike:

ekskluzivni pehari
kutije za plakete
Medalje i pehari
Podaci firme ::::.
Trg Okt. Revolucije 7
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/552 424

service description:

Prodavnica zdrave hrane

PRODAVNICA - KATALOG
• Lekovite gljive, korenje i medicinske biljke
• Neera Dijeta
• Organske žitarice, mahunarke i semenke
• Proizvodi od soje
• Zdraviji slatkiši
• Kokosovo ulje
• Organski musli
• Knjige o zdravlju

Stara Pazova, 22300
Srbija
Tel.: 021/472-09-72

service description:

Proizvodimo unikatne vunene tepihe od čiste runske vune (100% vuna). Vuna za tepihe je domaća ili novozelandska. Svi tepisi su ručno taftovani, a mogu biti i ručno čvorovani ako Vi tako želite. Dimenziju, boju, dezen, gustinu i visinu flora možete birati sami, jednostavno rečeno sve što vi zamislite mi to možemo i da uradimo.

Opremamo kuće, stanove, poslovne prostore.

Sa svojim dizajnerima dolazimo lično do Vas i pomažemo Vam da svoje ideje o izgledu prostora lako realizujete.

Proizvodimo i staze za spavaće sobe, gazišta za stepenište, tapiserije, garnišne, zavese, draperije. Sve po meri i želji!
Podaci firme ::::.
Đorđa Stanojevića 12.
Novi Beograd, 11070
Srbija
Tel.: 011/2176-293
Fax: 011/228-7118

service description:

Mr.Bricolage u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi



Kompanija "Briko Spec" posluje u okviru francusko-bugarskog partnerstva "Doverie Brico", koja ima desetogodišniji ugovor o franšizingu sa matičnom francuskom kompanijom "Mr. Bricolage“. Kompanija "Doverie Brico" poseduje pravo na francuski brend "Mr.Bricolage" u Jugoistočnoj Evropi.



Prodavnice „Mr Bricolage“ sagrađene su po francuskim standardima po kojima su proizvodi izloženi u prostoru sa maksimalnom funkcionalnošću i udobnošću za kupce. Osoblje je specijalno obučeno da klijentima ponudi savet i rešenje za njihove projekte. Svaka prodavnica nudi neke dodatne usluge poput rezanja drveta, stakla, uramljivanja, toniranja, rezanja ključeva, oštrenja lanaca, transporta kupljene robe.



Osim bogatog asortimana proizvoda za uređenje doma i bašte, klijentima nudimo i novi koncept i poslovnu filozofiju koja se zasniva na ponudi različitih proizvoda i ideja za popravku, uređenje i dekoraciju.

Naš koncept je već duži niz godina prisutan u svetu, a poslednjih godina poprima jednu novu dimenziju u kojoj kupci biraju da samostalno obavljaju određene radove ne samo kako bi uštedeli, već i kako bi zadovoljili svoje potrebe za kreiranjem i stvaranjem nečeg novog i drugačijeg.





Prodavnice u Srbiji

Prvi objekat francuskog lanca "uradi sam" hipermarketa "Mr. Bricolage" u Srbiji, vredan 9 miliona evra otvoren je 8. decembra 2009. godine u Nišu. Na površini od 2 hektara, izgrađen je moderan prodajni centar površine 5.800 m2 u kojem kupci mogu da nađu više od 30.000 proizvoda za uređenje doma i bašte. Izgradnja objekta završena je u planiranom roku, a taj trgovinski centar zaposlio je 75 ljudi iz Niša i okoline.



Kompanija "Mr. Bricolage", osim sadašnje lokacije u Nišu, kupila je i zemljište pored hipermarketa gde planira da izgradi veliki logističko-distributivni centar odakle će snabdevati tržne centre "Mr. Bricolage" u Makedoniji i Srbiji.

"Mr. Bricolage" namerava da u Srbiji u narednih nekoliko godina otvori još 4-5 trgovinskih centara.



Francuski lanac hipermarketa "Mr. Bricolage" otvorio je 22. juna 2010. godine u Novom Sadu svoj drugi prodajni objekat po principu "uradi sam" u Srbiji.

Podaci firme ::::.
Lazin trg 16
Svilajnac , 35210
Srbija
Tel.: 035/312-708
Fax: 035/321-251

Kategorije:

service description:

Podaci firme ::::.
Војводе Мишића 28
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034/330-432
Fax: 034/361-616

service description:

Podaci firme ::::.
Trg Kralja Milana Podzemni prolaz pp 7/1
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 063/404-014
Fax: 018/520-120

service description:

Radnja GAGA I SINOVI osnovana je 15.6.1992. godine i vec dugi niz godina uspesno se bavi prodajom pozamanterije, vunica i repromaterijala za sice i rucne radove. Pored prodajnog asortimana koji cini bogat izbor dugmadi, rajsferslusa, cipki, lastiza, traka, igala, konca, vunica, goblena i aplikacija, pruzamo i zanatske usluge korekcije odevnih predmeta kao i postavljanje nitni, drikera i ringlica. Iz godine u godinu, trudimo se da pratimo modne trendove i da shodno tome obogacujemo asortiman i kvalitet usluge. Visegodisnje iskustvo takodje nam pomaze u odabiru sto kvalitetnije robe. Osluskujuci zelje i savete nasih cenjenih kupaca, trudimo se da im stojimo na usluzi i po kvalitetu i kvantitetu asortimana, ali i po pristupacnim cenama. Dugogodisnju saradnju imamo sa raznim renomiranim proizvodjacima cije brendove uspesno zastupamo i od kojih bismo izdvojili: UNITAS Zagreb (Ljubica, Runolist, svila Mare, Tulipan...), ST.GEORGE (Manuela, Perlgarn, Glicer...) COATS (Red Heart- Margareta, Liza, Bella..., Milward- pribor za rucno i masinsko sice, Gedifra- vunice i konci) TETEKS YARN (Menada, Perilita, Jelak, Eva, Zana, Sandra...), YUMCO (Koral, Duga, Vera, Cable, Hakelgarn...)...
Sa ponosom iz naseg asortimana izdvajamo veliki izbor termo aplikacija i amblema, obicnog i punog veza, sa sljokicama, strasom i kristalima.
Na vama ostaje samo da uzivate u prezentaciji, a na nama da vam se zahvalimo na saradnji i dugogodisnjem poverenju koje se trudimo da opravdamo i da na obostrano zadovoljstvo dostignemo zavidan nivo u kupoprodaji nasih proizvoda i usluga.
Za kontakt, predloge, savete ali i kritike, pisite na gagaisinovihit@gmail.com
Контакт подаци
Телефон

* 18520120
* 63404014

Адреса

* Trg Kralja Milana, Stari podzemni prolaz, lok. 7/1
* 18000 Niš, Serbia


* gagaisinovihit@gmail.com
Podaci firme ::::.
Balkanska 72
Kruševac , 37000
Srbija
Tel.: (0)37 430 970
Fax: 037/428-556

service description:

Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021 6450 024
Fax: 021 6450 065

service description:

Direktni uvoznici saksijskog i rezanog cveća iz Holandije. Vele i maloprodaja u staklenicima od 3500m2. Kejom prema kamenjaru, u Novom Sadu. Cvetni aranžmani za sve prilike (svadbe, sajmovi, proslave...)Prodajni centar Plantland nudi najkvalitetnija cveća, aranžmane, biodekoracije...
Podaci firme ::::.
Senćanski put 59
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/557-130

Kategorije:

service description:

Cvećara, pogrebno
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: (0)63 740 69 17

service description:

Vodič za roditelje
Porodica u vrtlogu droge

Veoma je malo literature za stručnjake i one koji to nisu, ali žele da budu obavešteni o posledicama uzimanja droga. Još je manje literature koja daje korisne savete za roditelje i sve prijatelje mladih iz koje se onaj ko je zainteresovan može informisati šta je to u osnovi želje za drogama, kao i koje su mogućnosti da se zaštite mladi od sudbonosnog i često smrtonosnog eksperimentisanja sa drogom.
Knjiga Nedeljka V. Jovića „PORODICA U VRTLOGU DROGE" je upravo ono što je potrebno da se više sazna o drogama, uzrocima koji nekoga dovode u vrtlog droga, a pre svega šta i kako da se uradi da se problemi reše ako već postoje. U ovoj knjizi ćete naći detaljno razrađene opise mladih koji imaju probleme sa drogama i njihovih porodica, kao i vrlo korisne savete i preporuke kako da vaša porodica izbegne ili reši ovakve probleme. Izuzetno zanimljivo štivo koje obiluje primerima iz prakse pomoćiće vam da bolje razumete najveću „nezaraznu epidemiju" modernog doba. U mnogim situacijama prepoznaćete situacije iz svog života i života vaših prijatelja, jer to su životne, realne situacije i problemi sa kojima se svakodnevno susrećemo. Rešavamo ih na različite načine manje ili više uspešno. Šta je ono što razlikuje našu porodicu od one koja ima problem sa drogom i da li razlika ima?
Odgovore potražite u ovoj knjizi koja je pisana izuzetno pitkim stilom u kome se prepoznaje veliko iskustvo i poznavanje problema.
Podaci firme ::::.

service description:

Velikoprodaja-Maloprodaja.Preko 200 artikala upotrebne I dekorativne namene.
Etno keramika -Etno shop je osnovana pre nesto vise od godinu dana I bavi se
prodajom rucno radjene grncarije za spremanje zdrave I ukusne hrane,kao I
proizvoda za dekoraciju. Zelja nam je da budemo
originalni,prakticni,kvalitetni I cenom dostupni svima.
Zato, ukoliko zelite da vas prostor ulepsate ukrasnom vaznom,saksijom ili
amforom, ili pak zelite da specijalitete srpske narodne kuhinje spremate u
posudama od gline ,kao sto se spremalo vekovima unazad ili pak zelite da vas
restoran bude originalan I da vase specijalitete servirate na jedinstvenim
rucno izradjenim komadima grnacije-NA PRAVOM STE MESTU.
Kod nas mozete pronaci puno ideja kako da obradujete vama drage osobe
poklonom koji ce se razlikovati od drugih.
Posebno smo ponosni na veliki izbor vrlo originalnih saksija razlicitih
oblika,velicina I boja.
Posetite nas I uverite se sami.
Posebne pogodosti nudimo onima koji zele sa nama da saradjuju.Nazovite nas
– otvoreni smo za svaku vrstu dogovora.

vaše slike:

dekorativni elementi
dekorativni predmeti
dekorativni predmeti od stakla
etno proizvodi
keramičke saksije
poklon
poklon galerija
pokloni
Pokloni - za svakog po nešto
Pokloni i ukrasi
Pokloni suveniri
poklonite sa stilom
prodaja poklona
prodavnica poklona i ukrasnih predmeta
Savremena umetnost
umetnost
dekorativni elementi
dekorativni predmeti
Podaci firme ::::.

service description:

Građevinski materijal

Asortiman Proizvoda

Gipskartonske ploče
Specijalne gipskartonske ploče
Plafonske kasetne ploče
Materijali za završne radove
Metalni dovratnici
Sanitarni sistemi
Alati i mašine

Rigips nudi inovativnu tehnologiju i vrhunski kvalitet.
Rigips je sinonim u Evropi za sisteme suve gradnje sa gipskartonskim pločama, koji se upotrebljavaju za izvođenje u enterijeru: pregradnih zidova, spuštenih plafona, potkrovlja, plivajućih podova, oblaganja zidova (suvo malterisanje)... Pored toga Rigips ima proizvode za završne radove: maltere, glet mase, grundove, mašine...

Rigips sistemi štite od požara, buke, energetskih gubitaka i zračenja, a mogu i da prečišćavaju vazduh od bakterija i formaldehida.
Podaci firme ::::.

Kikinda, 23300
Srbija
Tel.: (0230) 434-430

service description:

Veleprodaja motornih ulja i maziva, proizvodnja kartonskih kutija
Podaci firme ::::.
Španskih boraca 22d/3
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/311-70-18

service description:

Rezervni delovi za veš mašine, veš mašina, bea tehnika, kućni aparati, rezervni delovi za veš mašine..

Elpok d.o.o. pod ovim nazivom radi od 2001. godine, a uspešno posluje već jedanaest godina. Na čelu sa našim osnivačima i mladim ljudima gradimo jednu uspešnu i prosperitetnu firmu. Uz stalno praćenje svetskog tržišta, ispred sebe imamo jasan cilj, a našim dugogodišnjim i upornim radom možemo garantovati kvalitet poslovanja.
Elpok d.o.o. jedna od poznatijih firmi na području Beograda i okolnih opština, bavi se prodajom rezervnih delova za belu tehniku značajnijih poznatih svetskih firmi.Cilj nam je da prvenstveno kvalitetom svoje robe i usluga proširimo svoju delatnost na teritoriju cele Srbije.
Stalnim usavršavanjem, korišćenjem novih tehnologija i razvijanjem poslovnih odnosa sa dobavljačima i poslovnim saradnicima želimo da se na efikasan način prilagodimo vremenu koje dolazi. Naše kupce stavljamo na posebno mesto i zbog toga razvijamo nove prodajne i postprodajne usluge.
Pored svih navedenih pogodnosti i usluga koje nudimo potrošačima naše ideje i poslovnost nisu iscrpljeni. Svojim kolegama serviserima nudimo više vidova saradnje koje se ogledaju kako u savetima, tako i posebne pogodnosti prilikom nabavke rezervnih delova. Postoji mogućnost i kataloškog naručivanja delova koje eventualno ne posedujemo.
Podaci firme ::::.
Коsančić Ivana
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/444-216
Fax: (021) 399 660

Kategorije:

service description:

Takovska 36/II
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 11 7158 258
Fax: 11 7158 268

service description:

Na današnjem turbulentnom globalnom finansijskom tržištu, investitori traže nove načine da obezbede profit. FX trgovanje nudi investitorima uzbudljivu mogućnost i tržište za privatno FX trgovanje, koje raste više od 500% godišnje. U prošlosti, banke i druge velike finansijske institucije, naoružane moćnim instrumentima za trgovanje, kojima privatni investitori nisu imali pristup, bile su u prednosti u odnosu na privatne trejdere. Zahvaljujući FXLideru to nije više slučaj. FXLider Vam nudi onlajn platformu za trgovanje koja je dovoljno jednostavna za korišćenje početnicima, kao i najumešnijim trejderima sa svim neophodnim instrumentima.
Dizajnirana od strane trejdera za trejdere, FXLider pruža mali fiksni spred, 24-časovno trgovanje, 55 valutnih derivata, plus CFD na metale, dobra i berzanske indekse. Mi trgujemo bez provizije, a račun možete otvoriti u evrima ili dolarima.

Isprobajte naš besplatni demo sa 100,000USD na probnom računu. Pratite naša obaveštenja, čitajte naše dnevne komentare i kada budete spremni, otvorite realni račun i počnite da trgujete. Mi u FXLider-u pridajemo veliki značaj građenju dugoročnih odnosa sa korisnicima. Mi prihvatamo Vaše sugestije i ohrabrujemo Vas da koristite ekspertizu našeg profesionalnog osoblja za podršku. Mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da učinimo Vaše FXLider trgovanje uspešnim, jer ste u FXLider-u Vi koji ulažete, centar našeg sveta.
S poštovanjem,

vaše slike:

analiza tržišta
Finansije
Podaci firme ::::.
Batajnica, Dalmatinskih Brigada 20
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/848-6590

service description:

Uvoz i prodaja motora, skutera, delova za motore, delova za skutere, oprema za motore.
Podaci firme ::::.
Pap Pala 17
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/622-119

service description:

| pogoci:178
back|1|2|3|4|5|... | 8|9|forw

Facebook