| pogoci:178
back|1|2|3|4|... | 8|9|forw
Podaci firme ::::.
Pitagorina 1
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/504-273
Fax: 021/504-272

Kategorije:

service description:

GENERALNI ZASTUPNIK I KONSIGNATER FIRMI: "PFERD" (D)-TURPIJE, ROTO FREZE, BRUSNI, REZNI I PNEUMATSKO-ELEKTRIČNI ALATI, "KERN" (D)-KLASIČNI MERNI ALATI, "SYLVAC" (CH)-DIGITALNI MERNI ALATI, "TRIMOS" (CH)-MERNI ALATI I UREĐAJI, "BLUE STEEL" (I)-UREĐAJI ZA MERENJE TVRDOĆE
DISTRIBUTER FIRMI: "PREISSER" (D)-MERNI ALATI, "KAFER" (D)-MERNI SATOVI, "SCHWENK" (D)-SUBITORI, "HOREX" (D)-MERNI ALATI

Ostali podaci:

  • Telefon
    Tel.: 021/504-274, 
Podaci firme ::::.
VOŽDA KARAĐORĐA 100 LOKAL BR 1
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 065 320-22-22

service description:

vaše slike:

perle
repromaterijal za nakit
staklene perle
zlatara
perle
repromaterijal za nakit
staklene perle
Podaci firme ::::.
Bore Markovića 9 A
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/35-50-895

Tržišna marka:

  • PALOMA
  • SCHOCK

service description:

Dobrodošli na prezentaciju
BEOMOX-a



Poštovani,

Čast mi je i zadovoljstvo da vam predstavim firmu Beomox d.o.o. na internetu.
Cilj nam je da vam omogućimo brže, lakše i udobnije dođete do svih informacija koje su vam potrebne.

Entuzijazam , spremnost na saradnju, međusobno poštovanje i preuzimanje odgovornosti su osnova našeg sistema vrednosti koji smo postavili još 1998 godine, kada smo osnovali Beomox.

Stotine naših zadovoljnih kupaca naša su najbolja reklama!
Uverite se i sami!

Sa promenama društvenih prilika u zemlji, otvaranjem ka svetu i liberalizacijom uvoza i izvoza, firma Beomox d.o.o. svoje poslovanje polako premešta ka spoljnoj i unutrašnjoj trgovini. U relativno kratkom periodu firma Beomox d.o.o. postaje

* Generalni zastupnik i uvoznik za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju austrijske firme Korken Schiesser GmbH, koja se bavi proizvodnjom i distribucijom plutanih zapušača za vino;
* Generalni zastupnik i uvoznik nemačke firme Schock GmbH, koja proizvodi najsavremenije sudopere i lavaboe od granita;
* Generalni zastupnik i uvoznik nemačke firme Hanna Instruments GmbH, koja se bavi proizvodnjom mernih instrumenata za vinsku industriju;
* Uvoznik i distributer profesionalnog programa robnog znaka Paloma;
* Uvoznik i distributer profesionalnog programa robnog znaka Celtex.


S poštovanjem,
Dušan Damjanović
direktor Beomox-a
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/528-125
Fax: 021/528-125

service description:

Prevoz robe u domaćem i međunarodnom saobraćaju
Podaci firme ::::.

service description:

Kancelarijski materijal

Office.co.rs je važan deo kompanije Expo Line iz Beograda, koja se dugi niz godina bavi distribucijom, proizvodnjom i trgovinom kancelarijskog materijala i nameštaja.

Od spajalica do registratora i heftalica. U Office Expo kancelarijski materijal & namestaj ćete pronaći sve što vam je potrebno za vaše dnevne kancelarijske potrebe. Odaberite artikle koji su vam potrebni iz kategorija: pošta, pribor i organizacija radnog stola, folije, nalepnice i etikete, kalendari, pribor za pisanje i arhiviranje.

Na raspolaganju vam je više od 2500 artikala iz programa Kancelarijski materijal. Isporuku za kancelarijski materijal vršimo na teritoriji: Beograd, kao i celokupnoj teritoriji Srbije.

Papir za kopiranje i štampanje

Odabir odgovarajućeg papira za štampač ne mora da bude komplikovano. Da bi ste odabrali pravi papir jednostavno razmotrite: Za koji štampač ću koristiti taj papir (Ink jet ili Laserski štampač) i najbitnije: Za koji tip dokumenata ću koristiti taj papir?
Količina papira koje želite da kupite u potpunosti zavisi od vas. U ponudi imamo riseve papira od 250-500 papira, pa do velikih pakovanje od 3-5-10 kompleta od po 250-500 papira.

Svakodnevno kopiranje i štampanje

Budimo iskreni, za svakodnevno kopiranje i štampanje vam nije potreban skup papir. Za ovakav tip posla odaberite 80gr ili 100 gr papir i bićete u potpunosti zadovoljni odnosom kvalitet/cena.

Pored širokog asortimana dostupnog 24 sata dnevno na našoj online prodavnici, takođe imate mogućnost da, u prijatnom ambijentu našeg salona, pogledate deo naše ponude kancelarijskih stolova, plakara, fotelja i kaseta sa fiokama ili da lično preuzmete vašu pošiljku kancelarijskog materijala.

Sa istom pažnjom i posvećenošću prilazimo svakom projektu. Bez obzira da li je vaš posao opremanja mali ili veliki, možete se osloniti na naš tim dizajnera da vam pomogne u odabiru pravog nameštaja pripemom Cad crteža i realističnih 3d modela .

Radno vreme:
Ponedeljak - Petak: 08:00 - 16:00

vaše slike:

 kolor papir
 ris papira
biro mašine i oprema
fotokopir papir
heftalice
Heftalice mine za heftalicu
Podaci firme ::::.

service description:

Organsko seme

Na čelu proizvođača organski proizvedenog semena

Bejo je duboko uključen u razvojno okruženje organske proizvodnje. Ovo je jedan od dugoročnih projekata, uzimajući u obzir da je stalan porast popularnosti organski proizvedenog semena kontinuirani trend u nadolazećim godinama. Trenutno nudimo organsko seme 110 sorti, proizvedenih kroz naš razvojni program koje predstavljaju sveobuhvatan odgovor na potražnju organskog sektora i stvaranja organskog lanca od proizvođača do krajnjih korisnika. Bejo je u bliskoj saradnji sa svim učesnicima organskog lanca i prati promene u navikama potrošača i pojave novih razvojnih trendova.

Semena sorti i hibrida koje je raspoloživo kao organsko možete naći ovde, a osobine željenih hibrida možete naći u delu sajta koji je posvećen povrću.


Poljoprivredne mašine

APH grupacija predstavlja više od 20 proizvođača mašina za poljoprivredu. U ponudi možete naći mašine koje potpuno zaokružuju proces proizvodnje povrća i krompira od rotofreza i bankerica, preko sejalica i sadilica, do vadilica i kombajna. Kada Vaše proizvode iznesete iz njive tu su prijemne linije za kalibraciju, čišćenje i pranje, a ako Vašu robu skladištite APH Vam može ponudite rešenje po meri za ventilaciju i klimatizaciju. Ono što APH izdvaja od ostalih je osoblje koje je veoma iskusno u proizvodnji povrća i krompira i može Vam pomoći da izaberete najfunkcionalnije rešenje za Vas. Tako da u suštini saradnja sa APH predstavlja ne samo kupovinu mašina već i priliku da unapredite svoju proizvodnju uz pomoć obuke i saveta sa njihove strane.


Certis

Certis je multinacionalna kompanija koja na našem tržištu nudi preparate za sprečanje klijanja krompira u magacinu. To su preparati Gro-Stop Basis, Gro-Stop Fog i Gro-Stop DP. Aktivna materija ovih preparata je hlorprofam i koristi se već dugo na Zapadu kod skladištenja krompira. Gro-Stop Basis se koristi kod unošenja krompira u skladište gde se na transportnoj traci montira uređaj (Mantis Mafex sistem) koji raspršuje sredstvo u vrlo sitne kapljice koje se zatim spuštaju na krtole krompira. Gro-Stop Fog se koristi za krompir koji je već u skladištu,i primenjuje se pomoću specijalnih zamagljivača koji omogućuju da se tečnost rasprši na veoma sitne kapljice koje dospevaju do svake krtole krompira. Gro-Stop DP je prašivo koje se koristi kod maljih proizvođača koji nemaju tehničke mogućnosti za primenu prethodno navedenih formulacija. Takođe je vrlo bitno da merkantilni krompir bude zdrav i da je prošao period zarastanja rana.

Gro-Stop Basis® je regulator rasta koji sprečava klijanje uskladištenog merkantilnog i krompira za industrijsku preradu, lagerovanog u sanducima ili u gomili. Preparat je formulisan u obliku koncentrata za emulziju (EC) koji sadrži 300 g/l hlorprofama. Nanosi se pomoću specijalizovane opreme postavljene na početak transportne trake za utovar/podizanje i po mogućnosti na mestu gde se krompiri mogu okretati. Pogodna oprema su Mafex/Mantis rotacioni disk aplikatori sa ugrađenom zaštitom od prskanja. Alternativno, možete se naneti i pomoću opreme koja ima hidrauličke mlaznice niskog protoka i visokog pritiska koje stvaraju sitne kapljice.

Gro-Stop Fog® je regulator rasta, u obliku koncentrata za toplo zamagljivanje (HN) koji se koristi za sprečavanje klijanja uskladištenog merkantilnog i krompira za industrijsku preradu, lagerovanog u sanducima ili u gomili. Preparat je formulisan u obliku koncentrata za toplo zamagljivanje (HN) koji sadrži 300g/l hlorprofama.

Gro-Stop 1% DP® Najbolji efekat delovanja preparata je kada se pri unošenju krompira zaprašuje sloj po sloj, a ukoliko se koristi pokretna traka opremu za zaprašivanje treba podesiti tako da se potrebna količina preparata ravnomerno rasporedi po celoj šarži. Ne koristi se za semenski krompir.



Borhesova 31
11080 Beograd
Srbija

e-Mail: info@arum.rs

Tel: 00 381 11 3774 705
Fax: 00 381 11 3774 706

Call Free: 0800 200 990

vaše slike:

brza hrana
domaća hrana
Hladnjače smrznuta hrana
Hrana
ishrana
prodaja semenske robe
Podaci firme ::::.
Radnička 96.
Kačarevo, 26212
Srbija
Tel.: (013)601-661
Fax: (013)601-661

service description:

BAŠTENSKI ROŠTILJI I GALANTERIJA


Roštilji su izrađeni od visoko kvalitetnog vibriranog betona, uz dodatak odgovarajućih aditiva koji ih čine otpornim na mraz i habanje.
Sastoje se iz više delova,tako da su rasklopivi i lako prenosivi na drugo mesto.Roštilj je ekskluzivan,visoko funkcionalan i kvalitetno dizajniran preduslov pravog zadovoljstva u vašem vrtu,letnjikovcu,dvorištu ili vikendici.

Ostali podaci:

  • Tel.: 062)9687-984, 
  • Tel.: 064)1201-096, 

vaše slike:

baštenski roštilji
betonski roštilj
betonski roštilji
roštilj
Podaci firme ::::.
Prvomajska 22/2
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 062/152-31-21
Fax: 024/558-923

service description:

SPECIJALNA PONUDA :


DŽAMBO VREĆE POLOVNE, jumbo džakovi, jumbo vreće
DŽAMBO VREĆE JEDNOM KORIŠĆENE
DŽAMBO VREĆE DIM 950x950x1550mm


Polovne džambo vreće, jednom koristene (šećer), dimenzija 950 x 950 x 1500 mm, nosivosti 1200 kg. Balirane po 50 kom. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja brzom poštom (AKS naplaćuje 1800 din/bala). Količina 500-1000 kom. nedeljno

U ponudi imamo polovne džambo vreće:
950 x 950 x 1550 mm
950 x 950 x 1500 mm
950 x 950 x 1200 mm
950 x 950 x 800 mm

- Trgovina na veliko građevinskim materijalom

- Organizacija transporta

- Posredovanje u transportu

Iako je na svim tržištima u svetu podredovanje u transportu robe "institiucija" stara koliko i transport o tome se generalno ne zna mnogo. Poenta posredovanja je da se između klijenta, kome treba prevoz i prevoznika, kamiondžije, koji ima kamion nalazi posrednik. Za klijenta, naručioca prevoza, posrednik je u ulozi prevoznika, za prevoznika koji obavlja transport, posrednik je naručilac transporta.

Transport, međunarodni transport, transport robe, transport robe kamionima, transport robe teretnim vozilima, transport robe kombijem...

Ova delatnost je relativno nova u našoj zemlji, veliki broj ovakvih kompanija je počeo da se pojavljuje sa početkom privatizacije u zemlji i sa "početkom kraja" bivših država. Pošto je transport, kao i sve drugo naravno, bio organizovan isključivo u državnim preduzećima, sa raspadom istih pojavio se veliki broj ljudi koji znaju posao, ali nemaju sredstva da sam transport i obave. Naravno, njihov izlaz je bio otvaranje privatne firme koja bi se bavila posredovanjem u transportu. Čak i danas može se videti uticaj velikih kompanija koje su nekada poslovale na tržištu bivše SFRJ pa je veliki broj prevoznika i sada koncentrisan u gradovima gde su nekada radili veliki društveni prevoznici.

vaše slike:

Big bag
džambo džakovi
Džambo vreće
Podaci firme ::::.
Cvije Kukolja 57.
Nova Pazova, 22330
Srbija
Tel.: 022/321-927

Kategorije:

service description:

Stolarska radionica JELA iz Nove Pazove se bavi proizvodnjom finalnih proizvoda od drveta i pločastih materijala.

Naša osnovna delatnost je proizvodnja nameštaja i opremanje enterijera stambenih,poslovnih,ugostiteljskih objekata.

Pored izvodjenja svih vrsta stolarskih radova i izrade kuhinja,plakara,decijih,spavaćih,dnevnih soba,gradjevinska stolarije,stepeništa bavimo se i izradom i restauracijom stilskog nameštaja i proizvodnjom drvene galanterije,zatim .

Vodeći računa o visokom nivou kvaliteta.

Ostali podaci:

  • Tel.: 065/8119-196, 

vaše slike:

adaptacija enterijera
baštenski nameštaj
dečiji nameštaj
dizajn kancelarijskog nameštaj
dizajn nameštaja
Drvena stolarija
drvena unutrašnja vrata
drvena vrata
Drvene stepenice
drveno stepenište
Ekskluzivni nameštaj
Enterijer
enterijer od punog drveta
enterijer sve od drveta
enterijerska vrata
enterijerski radovi 
gazišta za stepenice
Gradjevinska stolarija
Hotelski nameštaj
izrada enterijera
Izrada nameštaja
izrada sobnih vrata
izrada stepenica
izrada ulaznih vrata
Kancelarijski nameštaj
komadni nameštaj
Kreveti namestaj enterijeri
kućni nameštaj
kuhinja
kuhinje
kuhinje po meri
Kuhinjski element
kuhinjski elementi
Kuhinjski nameštaj
kuhinjski sto
Luksuzni nameštaj
Podaci firme ::::.

service description:

BIO BUTIK
PRODAJA ZDRAVE HRANE
PRODAJA MAKROBIOTIČKE HRANE
PRODAJA ORGANSKE HRANE


Termin „ makrobiotika“ vodi poreklo od grčkih reči macro (veliki) i biotokos (život).
Makrobiotička ishrana je ishrana koja podrazumeva konzumiranje pre svega različitih vrsta integralnih žitarica i mahunarki, a zatim i povrća, koštunjavih plodova i voća. Makrobiotika je specifičan način ishrane koji se sastoji u izbegavanju prejedanja, kao i u temeljnom žvakanju hrane pre gutanja. Makrobiotičari insistiraju na, što je moguće više, prirodnim namirnicama koje nisu pretrpele veće procese prerade. Što se hrane životinjskog porekla tiče, makrobiotičari izbegavaju mesa, a favorizuje se konzumiranje ribe.

U makrobiotičkoj ishrani preovladavaju zdrava ulja, mnogo složeni ugljeno hidrati i biljna vlakna iz povrća i voća, pa se kao takva smatra pogodnom za prevenciju i tretman digestivnih, srčanih i malignih oboljenja.

Makrobiotska ishrana veliku pažnju poklanja ne samo vrsti namirnica već i tome kako su gajene, načinu pripreme, i konzumiranja. Prednost se daje namirnicama gajenim u bio-vrtovima, đubrenim organskim đubrivima i neprskanim. Preporučuje se da ljudi koriste hranu koja uspeva u krugu od 100 km od mesta njihovog stanovanja, da se konzumiraju namirnice u skladu sa godišnjim dobom (lubenica u januaru – nikako).

Način ishrane treba da bude individualan, na njega utiče starost, zanimanje, konstitucija i kondicija. Uglavnom se koristi hrana biljnog porekla (žitarice, mahunarke, povrće i male količine semenki, voća i algi) uz malo ribe i morskih plodova. Umesto šećera za koji se danas pouzdano zna da je više otrov nego hrana, makrobiotika predlaže upotrebu tradicionalnih zaslađivača kao što su ječmeni i pirinčani slad i drugi zaslađivači od žitarica. Tu je još i upotreba nerafinisane morske soli kao i hladno ceđenih nerafinisanih ulja. Male količine morskih algi, koje su izuzetno bogate mineralima i mikroelementima, zaokružuju hranljivu vrednost makrobiotičkog tanjira.

Izbegava se meso, mlečni proizvodi, jaja, beli šećer, med, fabrički tretirana hrana, hemijski tretirane biljke, rafinisane namirnice, uvezeno voće i povrće, kao i neko kiselo povrće (paradajz, paprika, krompir i patlidžan). Koriste se razni načini pripreme (turšija, presno, kuvanje na pari, u vodi, dinstanje, prženje u ulju, kuvanje pod pritiskom, pečenje u rerni).

Makrobiotika je umeće koje nudi niz korisnih znanja i veština koje usvajamo kako bismo:
• postigli dobro zdravlje
• stvorili duševni mir i obnovili telo
• poboljšali sportske rezultate
• zadržali sopstveni mir, sreću i radost i unapredili odnose sa drugima

Makrobiotička ishrana je je samo jedan aspekt mnogo šireg pojma nazvanog makrobiotika, koji pored posebnog režima ishrane podrazumeva filozofiju, način i stil života, odnosno shvatanje sveta i događaja u njemu kao večite interakcije dve suprotne sile, nazvane jin i jang.


LEKOVITE BILJKE

Lekovite biljke su prvi lek koji je coveku uvek bio i bice dostupan. Lecenje biljem je oduvek imalo i imace važno mesto u zivotu coveka.

Lecenje lekovitim biljem pocelo je jos pre 16000 godina.

Kolevka biljne medicine je Kina a poznato je da su stari Babilonci pre 5000 godina spravljali biljne tablete u kombinaciji sa glinom.

600 godina p.n.e. Pitagora je svoje ucenike poducavao o nacinima lecenja uz pomoc lekovitog bilja.

U kozmeticke svrhe biljke su u upotrebi vec 7000 godina. Rimski lekar Galen, zapisao je recept biljne kreme za lice, jos pre 1800 godina, koji i danas cini osnovu svih savremenih krema.

Lekovite biljke su mocni lekovi, cinjenica je da one cine osnovu mnogih savremenih lekova, od aspirina pa dokle god mozete da zamislite. Cesto ne kostaju nista a pomazu mnogo.

Industrijski proizvedena "prirodna kozmetika" sadrži sinteticke konzervanse, koji su uzrok za trecinu svih mogucih alergija na kozmeticka sredstva.

Upotreba biljaka u kuhinji, kao zacin za jela, pocela je pre 50000 godina.

Tradicionalna medicina tvrdi da lekovite biljke mogu da izlece sve bolesti samo ako se pravilno upotrebe. One oduvek pobuđuju veliko interesovanje. Rastu svuda oko nas, lako se uzgajaju i prerađuju, ne zagađuju i nisu opasne za okolinu, a što je najvažnije - mnogo manje štete od mnogih vestackih sastojaka, a koje nalazimo u skoro svim lekovima, kozmetickim preparatima i vestackoj hrani.

Lekovito bilje je pravi dar prirode. Danas je u upotrebi oko 10 000 vrsta biljaka a istrazivanja o njihovim lekovitim svojstvima se vrse gotovo neprekidno u svim krajevima sveta.

Radno vreme:


Ponedeljak - petak:
09:00 - 20:00

Subota
08:00 - 14:00

vaše slike:

Bio hrana
dijetetska hrana
Distribucija zdrave hrane
gljive
hrana i lek
hrana iz prirode
Hrana za dijabetičare
Ishrana za sportiste
kuća zdravlja
lekovite biljke
lekovite gljive
lekoviti dodaci ishrani
Podaci firme ::::.
Kolutska 67
Bezdan, 25270
Srbija
Tel.: 025/811-343

service description:

Prodavnica rezervnih delova za vozila Zastava, VW, Lada, Tomos, Imt, kao i auto kozmetike i zaštite.

Glavni asortiman robe nam čine proizvodi poznatih svetskih i domaćih proizvođača koji garantuju pouzdan kvalitet po povoljnim cenama.
-Chemol
-INA
-Liqui Moly
-Shell
-Valvoline
-Champion
-Ferodo
-AcDelco
-Arexons
-Bosch
-Denso
-Black Horse
-KG Bearing
...
-Otvoreni smo za saradnju sa novim komitentima.
Kontaktirajte nas !
Podaci firme ::::.

service description:

TET COMPANY d.o.o. Beograd, registrovano je 1990. godine i upisano u Registar Privrednih subjekata Republike Srbije kao Preduzeće za spoljno- trgovinski promet sa 100% privatnim kapitalom osnivača.

TET COMPANY u okviru svog spoljno-trgovinskog prometa uspešno sarađuje sa inostranim proizvođačima i distributerima lekova, kao i snabdevanje domaćih veledrogerija i apoteka.

TET COMPANY ima visoko stručni kadar angažovan u Savetovalištu, spreman da u svako doba pruži pravu informaciju za sve proizvode uvoznog programa.

TET COMPANY je pouzdan partner kome se veruje!

vaše slike:

centar za informacije o lekovima
distribucija lekova

service description:

PREVOZ PUTNIKA

OD VRATA DO VRATA POUZDANIM PREVOZOM
PREVOZ PUTNIKA MINIBUSOM


Vršimo prevoz putnika sa vrhunsko kvalitetnim vozilom na relacijama u zemlji i inostranstvu:

Subotica - Austrija - Nemačka - Švajcarska (Zirih i Basel) i nazad.

Redovne linije su svake druge nedelje, vozimo i vanredne linije po potrebi putnika.

Prevoz do izabrane lokacije

Mercedes Sprinter namenjen i prilagodjen dugim vožnjama, veoma konforan i komotan, pružićemo Vam zadovoljstvo putovanja pod uslovima koji Vama najviše odgovaraju.
Naše vozilo ima ugradjenu klimu, redovno se održava i uvek smo spremni za polazak na put bez obzira da li su vaše potrebe prevoza u Subotici ili van grada, bilo gde u Srbiji ili inostranstvu.


GARANTUJEMO VAM UDOBNU VOŽNJU DO VAŠEG ODREDIŠTA


Vršimo prevoz putnika i do aerodroma i sa aerodroma.
Naša usluga vam je dostupna od 0-24h.

I još jedna usluga: Iznajmljivanje minibusa za sopstvene potrebe sa vozačem

Garantujemo Vam udobno putovanje, visok stepen profesionalnosti i odgovornost prema našim putnicima.
Naše udobno i tehnički ispravno vozilo obezbediće Vam siguran dolazak do Vama željene destinacije u dogovorenom roku.

Ostali podaci:

  • Tel.: +381 69 11 865 82, 
  • Tel.: +381 65 21 865 82, 

vaše slike:

brzi prevoz
kombi prevoz putnika
međunarodni prevoz
međunarodni prevoz putnika
minibus prevoz
pouzdani prevoz
prevoz do aerodroma
prevoz do aerodroma Beograd
Podaci firme ::::.
Industrijska zona bb
Bačka Palanka, 21400
Srbija
Tel.: 021/75-57-724

service description:



Mašinsko tkani tepisi

Proizvodni program mašinsko tkanih tepiha čine kolekcije u dezenima od klasičnog do modernog dizajna kao i stilizovano-klasični dezeni.

Tepisi se izrađuju od vunenog prediva, polipropilenskog frize, BCF i Heat set filamenta.

Asortiman čine vunena prediva čija je finoća izrade od Nm 2/1; 2/2; 2/3 do Nm 15/1; 15/2; 15/3.

Postupak izrade je polučešljano i češljano predivo, dok su varijante izrade sirovo i bojeno predivo.
Podaci firme ::::.
Svetozara Miletića 24.
Čurug, 21238
Srbija
Tel.: 062/168-05-96

service description:



Firma Trskarnica Pavlović je osnovana 2013. godine. Bavi se sečom, preradom i prodajom trske i trsčanih proizvoda.


Osim trske u snopovima i trsčanih proizvoda nudimo vam i razne druge usluge koji su usko povezane uz naš proizvodni program.


Robu saljemo kurirskom službom a za veće količine je organizovan prevoz robe do vas!


Jedino što trebate da uradite jeste da nas kontaktirate putem telefona ili e-maila i pritom ćete dobiti i strucno obljasnjenje u vezi proizvoda i samog montiranja.

Ostali podaci:

  • Tel.: 064/488-70-60, 
  • Tel.: 061/29-19-960, 
Podaci firme ::::.

service description:

FSH "BEČEJKA" d.o.o. jedan od vodećih proizvođača gotove stočne hrane i distributer premiksa renomiranog evropskog proizvođača LIKRA (Linz-Austrija)

service description:

TIP proizvodno-trgovinsko d.o.o. u svojoj ponudi ima sisteme PVC profila Decco i Thermicco i zajedno sa svojim partnerom iz Poljske populaizuje pomenute sisteme kako u zemlji tako i u okruženju.

PVC dekorativni paneli, zauzimaju važano mesto u trenutnom poslovanju naše firme. Danas smo čestim inovacijama i podizanjem nivoa kvaliteta kao i tehnološkog razvoja naših proizvoda značajno povećali obim proizvodnje i prometa te značajno skratili rokove izrade.

Ostali podaci:

Podaci firme ::::.

service description:

O nama

Preduzeće za proizvodnju kartonske ambalaže SPB osnovano 1992. godine u Aranđelovcu, za proteklih 18 godina, stalnim unapređenjem i razvojem proizvodnih kapaciteta i opreme, visokim kvalitetom proizvoda, poštovanjem zahteva tržišta, i proširenjem proizvodnog asortimana, svrstalo se među značajnije prerađivače kartona u Centralnoj Srbiji.

Preduzeće SPB poseduje automatsku liniju za proizvodnju ameriken transportne ambalaže i automatske linije za proizvodnju štancovane ambalaže, koje uz dugogodišnje iskustvo u proizvodnji kartonske ambalaže i istručnost 12 zaposlenih garantuje visok kvalitet proizvoda, pristupačne cene i garantovan ugovoren rok isporuke.

vaše slike:

balirani karton
hromo karton
karton
Podaci firme ::::.
Kisačka 62/A
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021 6390 944
Fax: 021 446 077

service description:

Ukoliko vam je potreban tanji ili puniji mebl štof, eko koža ili vam je potreban mebl za tapaciranje hotelskog i poslovnog nameštaja, ili vam treba materijal za oblaganje starog kauča Aleksej mebl štofovi ima odgovarajući materijal za svaku priliku. U našem asortimanu mozete pronaći veliki broj materijala smirenih tonova, ali i jarkih boja, razigranih dezena kao i različite vrste materijala koji doprinose toplini Vašeg doma.
Mebl štofovi
U zavisnosti od namene nudimo Vam širok asortiman meblova različitih proizvodjača, dezena i sastava od tanjih dekorativnih do debelih, jakih i visokokvalitetnih mebl štofova. Mebl štofovi su proverenog kvaliteta i kvalitetne izrade, velikog broja dezena mogu se koristiti za tapaciranje garnitura ili za prekrivače.
Veliki izbor pažljivo odabranih mebl štofova, najkvalitetnije tkanine, modernog dizajna, toplih boja i reljefne strukture najbolja su preporuka za Vaš nameštaj. Završni tretman termofix obrade čini ih fleksibilnim i savršenim za rad. Sastav takođe, garantuje kvalitet: tkanine su izrađene od pamuka, viskoze, akrila i poliestera.
S obzirom na to kolika je raznolikost mebl štofova s toga se mogu koristiti za različite namene i prostore, kako u opremanju enterijera stambenih prostora, javnih objekata, hotela, pozorišta, restorana, ambasada tako i za tapaciranje i oblaganje različitih površina. Meblovi se mogu koristiti i u kombinaciji sa određenim zavesama i draperijama koje mogu biti iz istih kolekcija.
Visokokvalitetni prirodni materijali, ali i dobra mešavina materijala, mogu Vam ulepšati svaki enterijer i pomiriti vaš nameštaj sa zavesom ili draperijom. Prirodni materijali, kao što su: lan, pamuk ili neka od njihovih mešavina, mogu biti u mnogo boja i dezena, jer je tkanje gušće ili ređe.
Lako održavanje, izuzetan opip i moderan dizajn doprineo je velikoj potražnji za ovim materijalima i dugogodišnje prisustvo na našem tržištu. Neki od ovih materijala su atestirani na 100.000 Martin dejla (trenja) što garantuje nepromenjen desetogodišnji izgled.
Osim ovih materijala firma ima i druge ponude tkanih mebl štofova po veoma konkurentnim cenama.

Ostali podaci:

  • Tel.: 063 599 685, 
| pogoci:178
back|1|2|3|4|... | 8|9|forw

Facebook