Podaci firme ::::.
Bokeljska 54
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/546-883
Fax: 024/547-150

service description:

ŠTAMPANJE I IZDAVANJE KNJIGA, UDŽBENIKA I SVESAKA, KOMPJUTERSKI OBRASCI 1+0 DO 1+5 NA NCR HARTIJI

Pre 19 godina . . .

Izdavačko, štamparsko i trgovinsko preduzeće ”ČIKOŠ” - Subotica, Bokeljska 54. je osnovano 08. 06. 1990. godine u privatnom vlasništvu, sa ciljem da vrši štamparske usluge i trgovinu na veliko i malo.

U početku, još bez štamparske opreme, rad se svodio na trgovinu sa gotovim proizvodima, da bi prvi obrasci izašli iz štampe 1. oktobra 1990. godine.

U tom periodu, prvenstvena zamisao je bila da se izgradi i kompletira štamparija beskonačnih obrazaca za potrebe kompjuterske obrade podataka. Vrlo brzo dolazi do proširenja proizvodnog programa, zbog tražnje komintenata za štampanjem vizit karata, memoranduma, blokovske robe i drugog kancelarijskog materijala. U tom cilju, osnivač preduzeća diplomirani grafički inženjer Jožef Čikoš je još iste godine investirao u nabavku klasične offset mašine, pored već postojeće rotacione mašine.

Povećavanjem mašinskog parka proizvodni asortiman postaje raznovrsniji, uz proširenje postojećeg poslovnog prostora i izgradnju dve prodavnice. Stalnim proširenjem proizvodnog programa, konstantnim rastom pružanja štamparskih usluga i poslova, povećao se i broj zaposlenih, koji danas broji 35 ljudi, od kojih jedan broj čine radnici - invalidi.

1. jula 1993. godine, preduzeće se transformisalo u “ČIKOŠ HOLDING” d.o.o. sa dva preduzeća u svom sastavu, i to: “Čikoš štampa” d.o.o. i “Čikoš Promet” d.o.o. Na taj način, stvoreni su uslovi za što efikasniji i produktivniji razvoj štamparstva, sa jedne, i trgovine sa druge strane.

Treba napomenuti da je jedan od razloga formiranja preduzeća "ČIKOŠ ŠTAMPA d.o.o." 1993. godine i da ovo preduzeće pored pružanja štamparskih usluga postane i preduzeće za zapošljavanje, rehabilitaciju i obuku invalidnih lica. Tako je preduzeće "ČIKOŠ ŠTAMPA d.o.o." postao član zajednice invalidnih preduzeća Srbije, i u svom sastavu ima najmanje 50% invalidnih lica. Pored toga što vodi brigu o tim ljudima, u ovim prostorijama se stalno obučava oko 15 učenika, pre svega srednje škole za slušno oštećena lica i srednje grafičke škole.

Godine 2008. ČIKOŠ HOLDING d.o.o. se transformisalo u ČIKOŠ GROUP d.o.o.

vaše slike:

CTP
Digitalna štampa
Dizajn
Grafičke usluge štamparije
Kancelarijska i biro oprema
katalog
Podaci firme ::::.

service description:

Svetleće reklame
Reklama, propaganda


SteMix s.z.r je firma koja se bavi izradom, montažom i servisom svih vrsta svetlećih i nesvetlećih reklama. U tom poslu imamo 20 godina iskustva.

Pri izradi koristimo kvalitetne i savremene materijale i postupke pri tom vam nudeći najpovoljnije cene i najkraće rokove izrade.

Neki od naših proizvoda i usluga: svetleće i nesvetleće reklame svih vrsta, 3d slova, displeji, neonske reklame, reklamne table, LED reklame, brendiranje izloga i jos mnogo toga.

Na sajtu se možete upoznati sa našom ponudom kao i već izrađenim reklamama. Za sve informacije koje ne pronađete na sajtu možete nas kontaktirati i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku.
Podaci firme ::::.

service description:

Pla.net Subotica se bavi izradom reklama od savremenih materijala (polistireni, folije, pleksiglas, metalna galanterija, 3D reklama u prostoru, makete, figure).

Bavimo se i uređenjem eksterijera i enterijera, izradom reklama po narudžbi, izradom sajtova za firme, brendiranjem firmi, izradom brošura, uređenjem sajamskih izložbi.

Stojimo na raspolaganju svim Vašim željama!



Montažu reklamnih proizvoda vršimo mi, a možemo Vam izaći u susret tako što ćemo pripremiti proizvod da ga možete sa lakoćom i Vi monirati ili Vaš izvođač radova.

vaše slike:

3 D reklame
3D reklame
Brendiranje
brendiranje firmi
Brendiranje izloga
folije
izrada i montaza reklama
Izrada reklama
Izrada svetlećih reklama
krovne reklame
Podaci firme ::::.

service description:

Potrebna vam je izrada svih vrsta svetlećih reklama i reklamnih tabli vrhunskog kvaliteta, obeležavanje enterijera reklamnim elementima, izrada elemenata od pleksiglasa i širok asortiman usluga vezanih za izradu reklamnog materijala?

Ne tražite dalje... Na pravom ste mestu!
Podaci firme ::::.

service description:

Marketing agencija
Dizajn studio

Dielle D.o.o. je dizajn studio. Usluge koje pruža su dizajn svih grafičkih proizvoda, štampa velikih formata, na razne vrste materijala, priprema za štampu,brendiranje vozila i objekata, izrada art, fashion i studijskih fotografija, promo materijali.

* Grafički dizajn i priprema
* Štampa velikih formata
* Priprema za štampu
* Brendiranje vozila
* Brendiranje izloga
* Brendiranje objekata
* Autografika
itd

Ostali podaci:

  • Tel.: 063 8 917 916, 

vaše slike:

Autografika
Brendiranje
Brendiranje izloga
Brendiranje vozila
izrada i montaza reklama
Izrada reklama
Izrada svetlećih reklama
Marketing agencija
Marketing usluge
proizvodnja svetlećih reklama
Reklama i propaganda
Reklama na vozilima
reklama oprema
Reklame
Reklamna galanterija
reklamni baneri

service description:

Marketing agencija

Agencija IKA V je otvorena u decembru 2008 g. sa prvobitnom orijentacijom ka štampanim medijima. Usledio je rad sa redakcijama, kontakti sa oko 80% oglašivača u štampanim i elektronskim medijima.
Prikupljene informacije tokom takvog rada sada koristimo da bismo poslovne ponude naših klijenata usmerili na prave tokove.
Ako ste nova firma izgradnjom korporativnog i vizuelnog identiteta, opet ste na početku. Postavljanjem sajta urađen je tek deo posla, zatim sledi internet marketing, a osim virtuelnog predstavljanja, sledi Vam i klasična prezentacija u javnosti.
Vama je potrebno da odlučite šta želite. Zato smo za Vas odabrali saradnike koji su svoju uspešnost i profesionalizam dokazali višegodišnjim radom.

Za upoznavanje sa marketingom dovoljan je svega jedan semestar, a za ovladavanje marketingom potreban je životni vek.
(Filip Kotler)
Biznis koji sebe smatra imunim na potrebu da se oglašava, pre ili kasnije će postati imun i na biznis.
(Derbi Braun)

Naše usluge:
Oglašavanje u štampanim medijima
Reklamni štampani materijal
Internet marketing
Prezentscija preduzeća na internetu
Prodaja oglasnog prostora u medijima itd
Podaci firme ::::.
Temerinska 76
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/521-158
Fax: 021/420-565

service description:

DIZAJN I VIZUELNI INDENTITET

- Dizajn svih vrsta promotivnog materijala (leci, brošure, plakati, katalozi, insertacije...)
- Dizajn reklamnih oglasa (za potrebe novina, magazina, radija, TV, Interneta)
- Izrada vizuelnog identiteta (logotip, slogan, moto, brand slogan, vizitke, memorandumi, brendiranje izloga)
- Izrada knjige standarda
- Art direction (umetničko vođstvo i usmerenje), konsalting i nadzor
- Koncept i grafički prelom knjiga
- Korporativno izdavaštvo (osmišljavanje i kreiranje monografija, kataloga, kompanijskih magazina, newslettera i sl.)
- Naming
- Pravna zaštita vizuelnog identiteta i brendova

USLUGE PREMA OBLASTIMA

Dizajn i vizuelni indentitet
PR
Organizacija događaja i sajamskih nastupa
Autografika
Outdoor
Web dizajn
Reklamni materijal
Media Buying
Video i audio produkcija
Podaci firme ::::.

service description:

Nudimo Vam širok spektar usluga iz domena štampe, marketinga i dizajna. Dugogodišnje iskustvo, vrhunski obučeno osoblje i korišćenje najkvalitetnijih materijala u procesu proizvodnje, garancija su kvaliteta.

Bilo da Vam je potrebno brendiranje Vašeg voznog parka, štampanje bilborda, izrada svetlećih reklama i mobilnih panoa, ili štampa velikih i malih tiraža, na pravom ste mestu.

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas, rado ćemo Vam izaći u susret.

Facebook