| pogoci:2
Podaci firme ::::.

service description:

"GRAFOPRODUKT" doo SUBOTICA
*IZDAVAČKA I GRAFIČKA DELATNOST
*USLUGE ŠTAMPE

Posedujemo sertifikate:
EN ISO 9001:2008
EN ISO 14001:2004
EN ISO/IEC 27001:2005
EN ISO 50001:2011
OHSAS 18001:2007
Excellent SME


Izdavačka kuća i štamparija "GRAFOPRODUKT" je osnovana 1992. godine. Pravac razvoja nije samo proširenje mašinskog parka, nego i povećanje broja zaposlenih stručnih kadrova u cilju zadovoljavanja zahteva tržišta i pronalaženja novih potencijalnih mogućnosti za saradnju.

Pored izdavačke delatnosti knjiga, časopisa bavimo se i štampom kataloga, brošura, letaka kao i izradom lake kartonske ambalaže i etiketa.
PRIPREMA

3 operatera rade na računarima velikog kapaciteta, koji omogućavaju nesmetani rad. U uslužnu delatnost spada: skeniranje, filmovanje, osvetljavanje ploča CTP.

Da bih zadovoljili naše klijente bavimo se:
- prelomom knjiga, časopisa
- dizajniranjem kataloga i reklamnih površina
- izrada logotipa.
- fotografisanje u visokoj rezoluciji zgrada, proizvoda i predmeta za različite publikacije.

Više o dostavi materijala za štampu i o uslovima za ponudu štampe pogledajte na: www.grafoprodukt-subotica.rs

OFSET

Osnovna tehnologija je ofsetna tabačna štampa. Raspolažemo sa 4 ofsetne mašine:
-Četvorobojna B2
-Dvobojna B2
-Četvorobojna A3
-Jednobojna B3

Tehnološke mogućnosti dozvoljavaju štampu na papiru od 60 do 400 grama.

Pored toga raspolažemo sa digitalnom štampom i štampom velikog formata.

SOLVENT

- Mimaki CJV solventni štampač (CJV30-160)
- Integrisani solventni štampač-kater (Print&Cut)
- Mimaki CJV30 solventni štampač-kater je unapređenje starog solventnog štampača Mimaki JV3, jedinstvenim integrisanim sistemom za štampu i sečenje, što donosi mnogo veći izbor pri radu i fleksibilnost.
Od prodavnica suvenira, kopirnica, agencija za dizajn, sitoštampara, izrade reklama i drugih vrsta usluga štampe, CJV30 serija nudi svojim korisnicima visoke performanse štampe i sečenja. Reklame velikog formata, kao što su: veliki posteri, autografika, POP displeji, backlit, dekoracija prozora, autografika, podne reklame i sl.

Terenski rad, merenje, lepljenje itd., nismo u mogućnosti da obavljamo.

U mogućnosti smo da pružamo usluge: štancanja, spiralisanja, plastificiranja, osvetljenja filma i ploča (CTP), dizajna, preloma.

DORADA

Dorada zapošljava tri profesionalna knjigovesca. Njihovu stručnost dopunjuje naš mašinski park: savijačica, sakupljačica, plastificirka, kaširka, binder i heftalica velikog formata.
Pored navedenog mašinskog parka pomažu i pomoćni uređaji. U mogućnosti smo da radimo:
- numeraciju
- štancovanje do B2 formata (fascikle, kutije)
- lepljenje i šivenje knjige.

Poslovni partneri mogu da računaju na brze i kvalitetne poslove.

Postite naš sajt www.grafoprodukt-subotica.rs i svako će te naći zanimljivosti. Zbog ograničenog prostora nemoguće je prezentirati ceo spektar prizvodnog programa. Tražite ponudu i detaljne informacije.

E-mail: grafosu@mts.rs Tel.: 024/555-032
E-mail: office@grafoprodukt-subotica.rs
E-mail: director@grafoprodukt-subotica.rs
E-mail: commerce@grafoprodukt-subotica.rs

vaše slike:

Bilteni - Katalozi
Časopisi
CTP
ctp uređaj
design
Digitalna štampa
Dizajn
dizajn i izrada pozivnica
Dizajnerske usluge
etikete
grafička obrada kataloga
Grafička priprema i dizajn
grafičke usluge
Grafičke usluge i štamparija
Podaci firme ::::.
Bokeljska 54
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/546-883
Fax: 024/547-150

service description:

ŠTAMPANJE I IZDAVANJE KNJIGA, UDŽBENIKA I SVESAKA, KOMPJUTERSKI OBRASCI 1+0 DO 1+5 NA NCR HARTIJI

Pre 19 godina . . .

Izdavačko, štamparsko i trgovinsko preduzeće ”ČIKOŠ” - Subotica, Bokeljska 54. je osnovano 08. 06. 1990. godine u privatnom vlasništvu, sa ciljem da vrši štamparske usluge i trgovinu na veliko i malo.

U početku, još bez štamparske opreme, rad se svodio na trgovinu sa gotovim proizvodima, da bi prvi obrasci izašli iz štampe 1. oktobra 1990. godine.

U tom periodu, prvenstvena zamisao je bila da se izgradi i kompletira štamparija beskonačnih obrazaca za potrebe kompjuterske obrade podataka. Vrlo brzo dolazi do proširenja proizvodnog programa, zbog tražnje komintenata za štampanjem vizit karata, memoranduma, blokovske robe i drugog kancelarijskog materijala. U tom cilju, osnivač preduzeća diplomirani grafički inženjer Jožef Čikoš je još iste godine investirao u nabavku klasične offset mašine, pored već postojeće rotacione mašine.

Povećavanjem mašinskog parka proizvodni asortiman postaje raznovrsniji, uz proširenje postojećeg poslovnog prostora i izgradnju dve prodavnice. Stalnim proširenjem proizvodnog programa, konstantnim rastom pružanja štamparskih usluga i poslova, povećao se i broj zaposlenih, koji danas broji 35 ljudi, od kojih jedan broj čine radnici - invalidi.

1. jula 1993. godine, preduzeće se transformisalo u “ČIKOŠ HOLDING” d.o.o. sa dva preduzeća u svom sastavu, i to: “Čikoš štampa” d.o.o. i “Čikoš Promet” d.o.o. Na taj način, stvoreni su uslovi za što efikasniji i produktivniji razvoj štamparstva, sa jedne, i trgovine sa druge strane.

Treba napomenuti da je jedan od razloga formiranja preduzeća "ČIKOŠ ŠTAMPA d.o.o." 1993. godine i da ovo preduzeće pored pružanja štamparskih usluga postane i preduzeće za zapošljavanje, rehabilitaciju i obuku invalidnih lica. Tako je preduzeće "ČIKOŠ ŠTAMPA d.o.o." postao član zajednice invalidnih preduzeća Srbije, i u svom sastavu ima najmanje 50% invalidnih lica. Pored toga što vodi brigu o tim ljudima, u ovim prostorijama se stalno obučava oko 15 učenika, pre svega srednje škole za slušno oštećena lica i srednje grafičke škole.

Godine 2008. ČIKOŠ HOLDING d.o.o. se transformisalo u ČIKOŠ GROUP d.o.o.

vaše slike:

CTP
Digitalna štampa
Dizajn
Grafičke usluge štamparije
Kancelarijska i biro oprema
katalog
| pogoci:2

Facebook