Podaci firme ::::.

service description:

Svetleće reklame
Reklama, propaganda


SteMix s.z.r je firma koja se bavi izradom, montažom i servisom svih vrsta svetlećih i nesvetlećih reklama. U tom poslu imamo 20 godina iskustva.

Pri izradi koristimo kvalitetne i savremene materijale i postupke pri tom vam nudeći najpovoljnije cene i najkraće rokove izrade.

Neki od naših proizvoda i usluga: svetleće i nesvetleće reklame svih vrsta, 3d slova, displeji, neonske reklame, reklamne table, LED reklame, brendiranje izloga i jos mnogo toga.

Na sajtu se možete upoznati sa našom ponudom kao i već izrađenim reklamama. Za sve informacije koje ne pronađete na sajtu možete nas kontaktirati i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku.
Podaci firme ::::.
Ilije Kolovića 16
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034/ 337 415
Fax: 034/ 337 415

service description:

Izrada svetlećih reklama, štampa na automobile, roto držači, komercijalna grafika, digitalna grafika.

Ostali podaci:

Podaci firme ::::.

service description:

Pla.net Subotica se bavi izradom reklama od savremenih materijala (polistireni, folije, pleksiglas, metalna galanterija, 3D reklama u prostoru, makete, figure).

Bavimo se i uređenjem eksterijera i enterijera, izradom reklama po narudžbi, izradom sajtova za firme, brendiranjem firmi, izradom brošura, uređenjem sajamskih izložbi.

Stojimo na raspolaganju svim Vašim željama!



Montažu reklamnih proizvoda vršimo mi, a možemo Vam izaći u susret tako što ćemo pripremiti proizvod da ga možete sa lakoćom i Vi monirati ili Vaš izvođač radova.

vaše slike:

3 D reklame
3D reklame
Brendiranje
brendiranje firmi
Brendiranje izloga
folije
izrada i montaza reklama
Izrada reklama
Izrada svetlećih reklama
krovne reklame
Podaci firme ::::.

service description:

Potrebna vam je izrada svih vrsta svetlećih reklama i reklamnih tabli vrhunskog kvaliteta, obeležavanje enterijera reklamnim elementima, izrada elemenata od pleksiglasa i širok asortiman usluga vezanih za izradu reklamnog materijala?

Ne tražite dalje... Na pravom ste mestu!
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 / 36 90 544
Fax: 011/36 90 667

service description:

Proizvodimo:
table sa natpisima, info-table, panoi, putokazi, informacione metalne table, setovi za natpise za kancelarije sa mobilnim pločicama, privesci za ključeve, inventarske, industrijske tablice , blagajnički, veterinarski, ručni i mašinski žigovi, specijalni markirači, pečati, štambilji, gumeni klišei, proizvodi od mesinga i klirita, legure za meko lemljenje, specijalne sigurnosne ekološke plombe za razne namene, sve vrste graverskih usluga, specijalni alati, reklamno- propagandni materijal za firme (olovke, upaljači, rokovnici, privesci, časovnici), bilbordi, rolvol,...
Podaci firme ::::.
KONSTANTINA FILOZOFA 8/3
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/ 3982 104

service description:

»Grifon media« formirana je u Beogradu Avgusta 2005. godine, sa ciljem da na području Srbije realizuje i razvija sopstvenu mrezu outdoor medija.
»Grifon media« uvodi novi vid u tradicionalnu americku tradiciju spoljnjeg oglasavanja, koja objedinjuje know-how i iskustva vodećih svetskih kompanija. Kako bi se bolje uvazile specifičnosti kulturnog, istorijskog, socioloskog i urbanstičkog prostora, korisćena su iskustva, rezultati istrazivanja, kao i saznanja Evropske asocijacije spoljnjeg oglasavanja(FEPE) sa seditem u Parizu.
»Grifon media« radi vec 4 godina na realiziciji progama »Mega medij«. Do sada smo realizovali oko 30 Megabordova, reklama velikih povrina sirom Beograda, kao i najveću reklamu u Evropi od 7 500 m² na hotelu »Jugoslavija« , a cilj nam je da pokrijemo sve veće gradove u Republici Srbiji jer jedino tako moze da se realizuje nasa strategija marketinga na nivou zemlje.

Tehnologija izrade reklamne poruke je stampa na platnu (Mash ili Vinil) sa rokom trajanja 3-5 godina. Ovaj postupak omogucava visekratnu upotrebu iste poruke, promenu lokacija, izmenu jednog dela poruke i jos mnogo toga, a po isteku dogovoreno roka prelazi u Vase trajno vlasnistvo.

Grifon media d.o.o. Beograd nudi usluge u tri osnovne oblasti: Iznajmljivanje reklamnih povrsina, priprema za stampu i stampa kao i montaza reklamnih poruka.
Da bi uspelo da ostane uvek u vrhu iz ove oblasti preduzece Grifon media d.o.o. Beograd svakodnevno se informise i prati svetske trendove u domenu spoljnog oglasavanja i kako bi i dalje nudili vrhunski kvalitet kontinuirano se vrsi kontrola ispravnosti kako reklamnih panoa tako i samih reklamnih poruka.
Nase buduce glavne konkurentske prednosti ukljucuju nove tipove bilborda na benzinskim stanicama Luk Oil-a ,mreza od 2500 lica i povrsine velikih kvadratura, profesionalno odrzavane megabordove sa profesionalno obucenom ekipom ljudi raspolozivoj 24 casa za bilo koju intervenciju, 24 casa dostupni nasim klijentima preko info sluzbe za bilo koju informaciju o raspolozivosti slobodnih povrsina ili nekoj drugoj informaciji koja je bitna nasem sadasnjem ili buducem klijentu koja ce omoguciti laksi pristup nasoj mrezi .

U buducnosti Grifon media d.o.o. Beograd planira da poveca obim poslovanja i osim postojecih panoa prosiri svoje poslovanje u svim vecim gradovima sirom Republike Srbije kao i da postavi megabordove na svim ulascima u grad Beograd. Isto tako planiramo postavljanje on line web sajta preko kojeg ce klijenti moci da prate raspolozivost, razvoj i da izvrse on line rezervaciju odredjenih povrsina.
Podaci firme ::::.

service description:

Nudimo Vam širok spektar usluga iz domena štampe, marketinga i dizajna. Dugogodišnje iskustvo, vrhunski obučeno osoblje i korišćenje najkvalitetnijih materijala u procesu proizvodnje, garancija su kvaliteta.

Bilo da Vam je potrebno brendiranje Vašeg voznog parka, štampanje bilborda, izrada svetlećih reklama i mobilnih panoa, ili štampa velikih i malih tiraža, na pravom ste mestu.

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas, rado ćemo Vam izaći u susret.

Facebook