Podaci firme ::::.

service description:

„Intersad" iz Rumenke, kod Novog Sada, je osnovan 2005. Godine. Ekskluzivni je predstavnik italijanskog rasadnika Salvi Vivai za Srbiju, vodećeg proizvođača sertifikovanih sadnica jagoda u Evropi. Takođe, posedujemo i sopstvenu intezivnu proizvodnju jagoda na polietilenskoj foliji na površini od 3,5 ha.



Rasadnik Salvi Vivai poseduje licencu za proizvodnju zaštićenih sorti jagoda koje su u vlasništvu CIV - Consorzio Italiano Vivaisti. Frigo sadnice se do momenta sadnje čuvaju u rashladnoj komori na -2°C, čime se obezbeđuje nepromenjena svojstva sadnice. PDF Štampa El. pošta

U ponudi "Intersad"-a se nalazi ambalaža od plastičnih masa, prozirna polipropilenska (PP) ambalaža za voće italijanskog proizvođača NESPAK.

Ambalaža je namenjana za pakovanje voća u težini od 250, 500 i 1000 grama.

Pogodna je za pakovanje jagodičastog, bobičastog, koštičavog voća, kao i za povrće (šeri paradajz). U mogućnosti smo da Vam ponudimo i uslugu mašinskog postavljanja folije koja podrazumeva iznajmljivanje specijalizovane mašine sa obučenim radnicima koji rukovode i opslužuju. Mašinskim postavljanjem se u jednom prohodu formiraju gredice, postavlja polietilenska folija sa kapajućim trakama uz zagrtanje rubova folije sa zemljom.



Preduslovi za kvaliteno postavljanje folije:

-prethodno je potrebno adekvatno pripremiti zemljište;

-za vuču mašine je potreban traktor najmanje snage od 50 KS.

vaše slike:

agrofolija

Facebook