Podaci firme ::::
Vizantijska 47
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 347 72 66
Fax: 011 347 72 67

service description:

Još od 1995. godine "BoVeSt" d.o.o. je lider u proizvodnji duvane PET ambalaže u Srbiji. Višegodišnje iskustvo i širok asortiman proizvoda koji čini više od sedamdeset različitih oblika boca, garantuju da u našoj firmi možete naći pouzdanog partnera.



Kvalitet "BoVeSt" proizvoda dokazan je velikim brojem medalja sa Novosadskog poljoprivrednog sajma i velikim šampionskim peharom osvojenim 2004. godine.





"BoVeSt" asortiman


Boce za gazirane tečnosti







Boce za negazirane tečnosti








Boce za hemijske proizvode






Bočice za višestruku namenu







Zatvarači







Nosiljke







PE folija







Vreće








"BoVeSt" može se pohvaliti uspešnom poslovnom saradnjom sa svim najrenomiranijim proizvođačima mineralnih voda i osvežavajućih pića, piva, mleka, preparata za kućnu hemiju i farmaceutskih proizvoda u Srbiji.
detaljnije >>> www.bovest.co.rs

vaše slike:

duvana ambalaža
folija
PET ambalaža
Plastična ambalaža za hranu
plastične boce
Plastični proizvodi
plastični regranulat 
Plastika plastični proizvodi
proizvodi od plastičnih masa
Podaci firme ::::.

service description:

AMBALAŽNI PAPIRI
KARTONI
SELOTEJP TRAKE
RAZNI PAPIRI (TABULIR, FOTOKOPIR...)
AMBALAŽNA FOLIJA
STREČ FOLIJA
TOALET PAPIR U ROLNAMA
UBRUSI
KESE
HTZ RUKAVICE
KAŠIČICE ZA EKSPRESO
ZGLOBNE SLAMKE (SLAMČICE)
SALVETE
Podaci firme ::::.

service description:

„Intersad" iz Rumenke, kod Novog Sada, je osnovan 2005. Godine. Ekskluzivni je predstavnik italijanskog rasadnika Salvi Vivai za Srbiju, vodećeg proizvođača sertifikovanih sadnica jagoda u Evropi. Takođe, posedujemo i sopstvenu intezivnu proizvodnju jagoda na polietilenskoj foliji na površini od 3,5 ha.



Rasadnik Salvi Vivai poseduje licencu za proizvodnju zaštićenih sorti jagoda koje su u vlasništvu CIV - Consorzio Italiano Vivaisti. Frigo sadnice se do momenta sadnje čuvaju u rashladnoj komori na -2°C, čime se obezbeđuje nepromenjena svojstva sadnice. PDF Štampa El. pošta

U ponudi "Intersad"-a se nalazi ambalaža od plastičnih masa, prozirna polipropilenska (PP) ambalaža za voće italijanskog proizvođača NESPAK.

Ambalaža je namenjana za pakovanje voća u težini od 250, 500 i 1000 grama.

Pogodna je za pakovanje jagodičastog, bobičastog, koštičavog voća, kao i za povrće (šeri paradajz). U mogućnosti smo da Vam ponudimo i uslugu mašinskog postavljanja folije koja podrazumeva iznajmljivanje specijalizovane mašine sa obučenim radnicima koji rukovode i opslužuju. Mašinskim postavljanjem se u jednom prohodu formiraju gredice, postavlja polietilenska folija sa kapajućim trakama uz zagrtanje rubova folije sa zemljom.



Preduslovi za kvaliteno postavljanje folije:

-prethodno je potrebno adekvatno pripremiti zemljište;

-za vuču mašine je potreban traktor najmanje snage od 50 KS.

vaše slike:

agrofolija
Podaci firme ::::.
Ive Andrića 7
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024 525-813
Fax: 024 525-813

service description:

”A&S UNION” iz Subotice je preduzeće koje je osnovano 1992.godine,kao d.o.o.društvo.Bavi se trgovinom na veliko i malo, export-import, zastupanje i pružanje intelektualnih usluga.U okviru sektora intelektualnih usluga ima Zavod za nove tehnologije u poljoprivredi. Prateći trend dugoročnog razvoja u poljoprivrednoj proizvodnji od samog osnivanja je nosilac progresivnog razvoja novih tehnologija na području (Jugoslavije),sada Srbije i Crne Gore.U neposrednom je kontaktu i ugovorenoj saradnji sa domaćim i stranim naučnim ustanovama.

Reference u poslu su najvećim delom vezane za razvoj i unapređenje poljoprivredne proizvodnje.Preduzeće ”A&S UNIOND.O.O. je nosilac i operativni izvršilac na terenu posla vezanog za plasteničku-stakleničku proizvodnju i mulčiranje zemljišta plastičnom folijom.Za ovaj posao obezbeđuje plastičnu foliju u svim varijantama,vlastitu licencu i proizvodnju mašina za razvlačenje folije po zemljištu i setvu kroz foliju. Zahvaljujući tome,današnja proizvodnja u povrtarstvu se u najvećoj meri zasniva na toj tehnologiji.

Preduzeće je izdalo do sada tri knjige dva priručnika i objavilo oko 30 radova iz oblasti novih tehnologija.Nosilac i pisac je Stevan Bošnjak dipl. inž.spec.

KNJIGE KOJE SU IZDATE NOSE NASLOV
”PLASUKULTURA U POLJOPRIVREDI”, IZDATA 1995.GODINE ,TIRAŽ 300 PRIMERAKA,KATALOGIZIRANA U CIP-BIBLIOTEKA MATICE SRPSKE,NOVI SAD.BR-631.544.7

”PLASTIKA U SLUŽBI POLJOPRIVREDE” IZDATA 1998.GODINE ŠTAMPANA U 15.000 PRIMERAKA.

”PROIZVODNJA POVRĆA UZ UPOTREBU PLASTIČNE FOLIJE NA OTVORENOM I U ZATVORENOM PROSTORU”, IZDATA 2000.GODINE TIRAŽ 2000 KOMADA KATALOGIZIRANA CIP-BIBLIOTEKA MATICE SRPSKE NOVI SAD BR.631.544:635.

Obzirom na dejstvo folije i njen uticaj na strukturu zemjlišta,vodno-vazdušni režim,toplotu i mikrobiološku aktivnost zemljišta,došlo se do zaključka da je za visoku proizvodnju najzaslužnija mikrobiološka aktivnost u zemljištu. Tragajući za poznatim mikroorganizmima,kojima bi se veštački zaražavalo zemljište i time višestruko uvećavao efekat staklene bašte. Došli smo do saznanja da je taj koncentrat ciljanih bakterija,slobodnih azotofiksatora i mobilizatora fosfora i kalijuma sadržan u koktelu koji se naziva BACTOFIL ĐUBRIVA. 2001. godine smo na toj osnovi zaključili ugovor sa poznatom firmom iz Mađarske : AGRO.bio Hungary KFT, Balkan ulica 8.Budapest, o zastupanju,predstavljanju i distribuciji ovog đubriva na području Srbije i Crne Gore i Bosne i Herce govine. 2001. godine otpočeli smo aktivnost oko priznavanja i stavljanja u promet ovog đubriva i posle godinu dana ispitivanja u institutima i zavodima, dobili smo rešenje da smo mi nosioci istoga posla za narednih 10 godina.

Ova tehnologija za poslednje tri godine već stanuje na našim njivama sa tendencijom širenja i u bliskoj budućnosti treba da zameni mineralna đubriva.Samo u 2003.godini je bilo oko 15.000 ha sa upotrebom BactoFil đubriva.Firma ima svoje predstavstavnike na teritoriji cele Srbije i oko 700 komitenata u neposrednoj proizvodnji.

U okviru edukacije i prestrukturiranja tehnologije i racionalizacije proizvodnje,održavamo edukativna regionalna savetovanja na celoj teritoriji koju pokrivamo. Poseban značaj ovog đubriva je u proizvodnji hrane na organskom principu.Na toj osnovi, Stevan i Anastazija poseduju diplomu za pravo edukacije i obuke proizvođača za proizvodnju na organskom principu.
U toku je priznavanje i novih mikrobioloških preparata za razgradnju plastike,otpadaka gradske čistoće i supstitucija BactoFil đubriva u koncentrovani oblik i u oblik celuloznih granula.
Kontakt

"A&S UNION" Subotica
Ive Andrića 7
telefoni: O24/525-813, 522-268, O64/16-16-411
fax:024/525-813
http://www.asunion.rs
E-mail: office@asunion.rs

Facebook