Podaci firme ::::.
Naselje "Zbratimljeni gradovi" 9/2
Valjevo , 14000
Srbija
Tel.: 014/222-549
Fax: 014/222-549

service description:

Ostali podaci:

  • Tel.: 066/222-549, 
  • Tel.: 064/3264-629, 
Podaci firme ::::.
naselje "Zbratimljeni Gradovi" 9/2
Valjevo , 14000
Srbija
Tel.: 014/ 222-549
Fax: 014/ 235-691

service description:

Visinsko peskarenje i farbanje visokih konstrukcija i objekata
Firma Visokol je specijalizovana za izvođenje radova na visini u oblasti antikorozivne zaštite, hidro i termo izolacije, kao i ostalih zanatskih poslova koji su potrebni na visokim objektima, kao što je postavljanje reklama, raznih uređaja, održavanje, čišćenje fasada, pranje prozora, itd.

Poslovi se rade sa konopcima korišćenjem alpinističko-speleoloških tehnika, što omogućava veliku mobilnost i veoma lak i brz pristup svakoj tački objekta.

Svaki radnik visinac je opremljen kompletom opreme renomiranih svetskih proizvođača
PETZL, BEAL, sa potrebnim atestima. Peskarenje je svakako najefikasniji način uklanjanja nepoželjnih nečistoća sa predmeta. Ono omogućuje potpuno uklanjanje korozije, starih namaza itd. Posle peskarenja i otprašivanja, površina je potpuno čista i spremna za nanošenje zaštitne boje.

Firma Visokol pruža usluge peskarenja i na visokim objektima tj. peskarenje silosa, metalnih i betonskih, dimnjaka, elevatora, transportnih mostova, industijskih sušara, antenskih stubova i sl. Pored toga radimo peskarenje fasada, betonskih i kamenih, peskarenje kamionskih šasija, prikolica, cisterni i felni. Takođe, nudimo Vam usluge ukrasnog peskarenja stakla, i staklene galanterije, izlozi, ogledala, čaše, flaše, pepeljare, sa logoom Vaše firme itd.

U zavisnosti od željenog kvaliteta (hrapavosti) ispeskarene površine, koriste se razne granulacije peska, što je naročito značajno kod peskarenja stakla i felni. Stepen čistoće ispeskarenih površina je standardizovan međunarodnim standardom ISO 8501-1, tj. podrazumeva SA 1; SA 2; SA 2,5 i SA 3 kvalitete.

vaše slike:

Antikorozivna zaštita
antikorozivna zaštita metalnih kostrukcija
peskarenje
peskarenje fasada
peskarenje metala
Šašinačka 6.
Voganj, 22429
Srbija
Tel.: 022/448-336
Fax: 022/448-336

service description:

Peskarenje, antikorozivna zastita, zavrsno farbanje, zavrsni radovi u gradjevinarstvu.
Zanatska radnja PESKOMATIK je osnovana 20.07.2007. godine sa sedistem u Vognju na teritoriji opštine Ruma. Osnovna delatnost preduzeća su peskarenje metalnih površina, antikorozivna zaštita i završno farbanje, rad na visinama. Vršimo usluge peskarenja:
- SILOSA
- SUŠARA
- KAMINSKIH ŠASIJA
- BRODOVA
- AUTOMOBILA
- PRIKOLICA
- I SVIH METALNIH POVRŠINA
Nudimo najkvalitetnije čišćenje metala i farbanje profesionalnim uređajima.

Ostali podaci:

  • Tel.: 064/327-0672, 
Podaci firme ::::.
Braće Ribnikara 20
Sombor , 25100
Srbija
Tel.: 025/426-110

service description:

Lasersko graviranje, izrada suvenira,štampe na textilu, reklamna odeća
Podaci firme ::::.

service description:

Firma „STAKLO ZORIĆ“ d.o.o. kao jedna od najsavremenijih i najopremljenijih prerađivača stakla i proizvođača proizvoda od stakla (tuš kabina, staklenih vrata, staklenih stepenica, sigurnosnih stakala, staklenog nameštaja, itd...) uvela je novine u svom poslovanju na poljima jeftine proizvodnje i ljudskih resursa.

Kako bi omogućili što bolju uslugu i kvalitet na tržištu Srbije i zemalja u regionu, firma „STAKLO ZORIĆ“ D.O.O. svojom politikom kvliteta, partnerskom saradnjom sa renomiranim firmama i proizvođačima, ulaganjem u nove tehnologije i materijale i konstantnim napredovanjem u obuci ljudstva na poljima novih proizvoda i kvalitetnom instalacijom istih, montažama složenih konstrukcija i automatskih sistema, upoznavanjem sa novim materijalima i kursevima za njihovu primenu uspeva da ponudi vrhunski kvalitet i najnovije tehnologije uz minimalnu cenu.Ugradnjom naših proizvoda, pored znatno niže cene kupci dobijaju uštedu energije i održavanja kao i najmodernije proizvode visokog kvaliteta koji su rezultat višegodišnjeg iskustva i partnerstva sa najboljim proizvođačima mašina, okova i stakla u svetu.

Delatnost:

Peskirana stakla
Sigurnosna stakla
Zaštita od buke
Podovi i gazišta
Nameštaj od stakla
Vitraži i topljena stakla
Termoizolaciona stakla
Savijena stakla
Ogledala
Uramljivanje

vaše slike:

blindirano staklo
brušenje stakla
graviranje na staklo
nameštaj od stakla
obrada stakla
ogledala
ogledala uramljena
Podaci firme ::::.
Munkači Mihalja 27
Temerin, 21235
Srbija
Tel.: 063 841 8282
Fax: 021 844 273

service description:

Atelje Parabola - dekorativno staklarstvo
se bavi starim umetničkim zanatom izrade vitraža, Tiffany lampi, rasvetnih tela, ogledala i ukrasnih predmeta od Tiffany stakla.

- Vitraž, u domenu umetnosti i veštine, zahteva umetničke veštine osmišljavanja dizajna i inžinjerske veštine neophodne za sklapanje dekoracionog predmeta, tako da on može da izdrži svoju težinu sa svim elementima.

- Vitraži se rade po zadatim merama i sa originalnim rešenjima dizajniranim u ovom ateljeu.

- Staklo ručne izrade - bojeno staklo se seče vrlo precizno, omotava bakrom da bi se lemljenjem spajalo u celinu.

Facebook