Podaci firme ::::.
Naselje "Zbratimljeni gradovi" 9/2
Valjevo , 14000
Srbija
Tel.: 014/222-549
Fax: 014/222-549

service description:

Ostali podaci:

  • Tel.: 066/222-549, 
  • Tel.: 064/3264-629, 
Podaci firme ::::.
Danila Kiša 7a/31
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 060/70-76-700

service description:

O NAMA

Trendy Solution d.o.o. je preduzeće osnovano 14.01.2011. godine. Kao mlada porodična firma, bazirana na marketinškom i telekomunikacionom konceptu, stekli smo veliki broj klijenata koji su nam ukazali poverenje. S obzirom na širok dijapazon usluga i zahteva klijenata, odlučili smo da pored naše osnovne delatnosti kojom se bavimo, proširimo naše vidike i da se penjemo na višu lestvicu poslovanja usled nove delatnosti kojom se bavimo od početka 2012. godine.
VISINSKI RADOVI...
Za Vaše potrebe nebo je granica.
Visinski radovi na užetu su naša specijalnost. Trendy Solution d.o.o. se bavi izvođenjem svih vrsta radova na visokim i nepristupačnim mestima. Ne postoji mesto gde naši stručni saradnici nisu u mogućnosti da obavljaju kvalitetan posao za Vas. Zaposlena lica koja bi bila angažovana radi realizacije Vaših poslovnih potreba, poseduju sertifikate o stručnoj obučenosti u oblasti visinskih radova na užetu industrijskom tehnikom, lekarska uverenja o redovnim zdravstvenim pregledima, kao i akt o proceni rizika svakog radnog mesta.
Sva zaposlena lica će biti angažovana u skladu sa Ustavom i Zakonom Republike Srbije.
Oprema koja će biti korišćena poseduje atest o ispravnosti, izdat od strane Instituta za bezbednost i preventivni inženjering.
Želimo da istaknemo da smo u našem poslu, koji spada u prvi stepen rizika, rizik sveli na minimum kako bismo odgovorili najrazličitijim zahtevima svojih klijenata.
Trendy Solution d.o.o. se bavi izvođenjem radova na visini u skladu sa Vašim potrebama na profesionalan, bezbedan i kvalitetan način.

Facebook