Podaci firme ::::.

service description:

SZTPR "DERMA" je počela sa radom 14. septembra 1979. godine kao mala radnja za vršenje usluge šivenja i prepravki proizvoda od kože kao i šivenje auto-presvlaka, pod nazivom „Samostalna zanatska ćurčijsko-kožuharska radnja Vlastimira Antanasijevića“. Sopstveni pogon za preradu kože napravljen je u Zaječaru na stotinak metara kvadratnih 1986. godine. U odnosu na potrebe, godišnje se prerađivalo oko 600 komada jagnjećih koža do određenih operacija (wet-blue, hrom-hrast, pelc-velur). Od istih koža su se šile bunde kao i kožne jakne. Ova količina koža radila se do 1999. godine. Od 2000. godine količina se povećava u proseku za 30% po godini, i do danas dostiže brojku od oko 5000 komada. Od 15. septembra 2006. godine radnja posluje pod nazivom SZTPR „DERMA“.


U sklopu SZTPR „DERMA“ na 5 km od Zaječara u selu Zvezdan nalazi se magacin sirovine i pogon za dovršavanje. Krajnji i glavni proizvod je bunda od pelc-velura u raznim bojama, po želji kupca, a u odnosu na modne tokove.

„DERMA“ danas ima celokupan proces od uskladištenja, prerade, do konfekcioniranja krzna i izrade HTZ opreme, a bavi se i otkupom i prodajom sirove (sitne i krupne) kože. Vršimo i usluge šivenja i prepravki proizvoda od kože kao i farbanje kožnih jakni.





Unazad desetak godina "DERMA" izlaže svoje proizvode na Novogodišnjem sajmu u Beogradu. Osim u zemlji, „DERMA“ izlaže svoje proizvode i u inostranstvu na festivalima kao što su Gusti Di Frontiera u Italiji, i Praznik češenj u Sloveniji. Svoje proizvode izvozi u Crnu Goru, a uskoro i u zapadnu Evropu.

vaše slike:

HTZ oprema
jakne
Podaci firme ::::.

service description:

IGO trikotaža na tržištu posluje od 1988 godine.

Tokom godina, pažnju smo posvetili na temu etničkog odevanja različitih kultura širom sveta.

Svoj pozitivan imidž, godinama smo konstantno, počevši od prve revije održane 1993. godine, preko saradnje sa renomiranim kreatorima. Za potrebe prezentovanja unikatnih kolekcija, angažovana je bivša mis Jugoslavije, gospođica Ana Šargić.

Svesni činjenice da je plasman deo savremenog poslovanja na teritoriji naše zemlje razvili smo prodajnu mrežu. Naši proizvodi se mogu naći u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Užicu, Baru, Aranđelovcu, Jagodini, Kraljevu, Lazarevcu, Šapcu, Loznici...

Otpočeli smo i saradnju sa klijentima sa teritorije Bosne i Hercegovine. Ovo je prvi pokušaj koji je na pozitivan odjek u regionu.

Naše trenutno opredeljenje su male, ali dizajnom i kvalitetom eskluzivne serije odevnih predmeta, kao i materijala vrhunskog kvaliteta i boje u trendu.

IGO je nosilac dve prestižne nagrade:

2003. godine, prvi put smo se pojavili na prolećnom Sajmu mode u Beogradu. Tom prilikom je za modele iz kolekcije „Arhaik“ trikotaža „IGO“ nagrađena „Srebrnom Košutom“, jednom od najznačajnijih domaćih modnih priznanja.

Iste godine održali smo i samostalnu reviju u KPGT-u, u okviru manifestacije AURA Fashion Selection.

Uzeli smo učešće najpoznatijem svetskom sajmu tekstila na svetu IGEDO CPD Dusseldorf u Nemačkoj. U Dizeldorfu je predstavljena kolekcija za sezonu jesen – zima „Etno Vision“. Za tu priliku je angažovan modni kreator Milan St. Marković.

Kolekcija je bila veoma zapažena, a ovom prilikom su sklopljeni i značajni poslovni kontakti.

U martu 2004. godine na 30. Međunarodnom sajmu mode u Beogradu izložili smo kolekciju „Etno Vision“ koja je predhodno prezentovana u Dizeldorfu, za koje smo i dobili „Zlatnu Košutu“ u kategoriji trikotaža.

Danas se možemo pohvaliti činjenicom da se IGO trikotaža razvila, pre svega zahvaljujući izuzetnim kvalitetom izrade i odličnim dizajnom, u ozbiljnu modnu kuću koja može ponuditi sopstvenu viziju i održati korak globalnog razvoja.

Hvala Vam na poklonjenoj pažnji i unapred se radujemo svakoj budućoj saradnji





Ostali podaci:

  • gdja.Gordana Ivanović
    Tel.: 064/1373-062, 
Podaci firme ::::.
Beogradska bb
Bela Crkva, 26340
Srbija
Tel.: 013/851-904
Fax: 013/851-904

service description:

Modnu konfekciju "LOLA" je osnovala, zajedno sa svojim suprugom, gospođa Nada Višacki još 1983.godine, u Beloj Crkvi.

Bela Crkva je gradić u južnom delu Banata, prepoznatljivom po prirodnim lepotama jezera koja se nalaze u samoj blizini preduzeća i predstavljaju svojevrsnu inspiraciju kreatorima modne konfekcije "LOLA".

Za dugogodišnji uspešan rad i egzistiranje na tržištu zaslužan je dobro oformljen stručni tim, na čijem se čelu nalazi gospođa Olivera Višacki - Mareš (sadašnji vlasnik preduzeća i glavni koordinator tekstilne proizvodnje) i njen suprug gospodin Stevica Mareš (generalni menadžer).

U sastavu preduzeća nalaze su tri maloprodajna objekta i to u Beloj Crkvi, Vršcu i Beogradu.

Stoga svim potencijalnim saradnicima i kupcima toplo preporučujemo da posete modnu konfekciju "LOLA" i sami se uvere u kvalitet njenih proizvoda!
Podaci firme ::::.

service description:

Modna kuća P....S.... je počela sa radom 1995. godine u Čačku. Kroz, ništa manje do, spektakularan rast i, brzu ekspanziju, za veoma kratak period, od 1995. do 2006., dostigla je nivo od preko 300 zaposlenih. Tajna uspeha leži, pre svega, u oslanjanju na tim koji je odgovoran, motivisan i inovativan u predlaganju i prihvatanju uvek novih i zanimljivih ideja.

Naročito zahvaljujući radnoj atmosferi koja se gradi na dijalogu, uzajamnom poverenju i timskom radu, kao i spremnosti da učimo i na sopstvenim greškama, postali smo jedna od najprestižnijih domaćih kompanija koja se bavi:

dizajnom,

proizvodnjom,

plasiranjem i prodajom odevnih predmeta,

pratećih detalja i nakita za žene.
Podaci firme ::::.
Kalocsa
Budimpešta, 1000
Mađarska
Tel.: +36-30-771-0017
Fax: +36-70-364-9318

Kategorije:

service description:

Modna konfekcija sa vezenim motivima "Kalocsa"

vaše slike:

Modna konfekcija
Modna konfekcija
Modna konfekcija
Podaci firme ::::.
Omladinska bb.
Svrljig, 18360
Srbija
Tel.: 018/822-666
Fax: 018/824-262

service description:

Podaci firme ::::.
JNA 157
Temerin, 21235
Srbija
Tel.: 021/842-084
Fax: 021/844-467

service description:

O nama

Uspešno proizvodimo kravate od 1992 godine. Modeli kravata su aktuelni i prate svetske trendove palete boja. Brand name i know-how naših kravata su registrovani i zaštićeni i kvalitet je zagarantovan.

Osvojili smo proizvodnju polyesterskih tkanina u sopstvenoj tkačnici od domaćeg prediva. Kravate Šević proizvode 100% Srpsku kravatu. To nam omogućava novi pristup u proizvodnji kao i nastupe na tenderima.

Posedujemo EUR 1 certifikat za izvoz u EU i Rusku federaciju.

Želja nam je da osvojimo proizvodnju svilenih tkanina i u planu je nabavka savremenih razboja i opreme za doradu tkanina.

Ambalaža je nezaobilazan deo kvalitetnog nastupa na tržištu jer ambalaža prodaje proizvod! Forma kutije za kravatu je registrovana i zaštićena.

Svu potrebnu ambalažu sami proizvodimo i vršimo uslužno uštampavanje loga naručioca u tehnici zlatotiska.

Svilene marame i ešarpe se ručno oslikavaju. Originalnost i ekskluzivnost su zagarantovani jer svila daje neponovljiv osećaj.

Prodaja se zasniva na principu veleprodaje. Naši kupci su veliki sistemi robnih kuća, ali i mali butici, jer mi izlazimo u susret svim zahtevima kupaca. Takođe i proizvođači konfekcije upotpunjuju ponudu sa našim proizvodima.

U planu je razvijanje franšizing sistema i otvaranje sopstvenog show-room-a.

Predstavili smo se Ruskoj javnosti na nacionalnoj izložbi SRBIJA05 održanoj u Moskvi novembra 2005. U planu su nastupi na regionalnim sajmovima. KRAVATE ŠEVIĆ TM imaju za cilj da postanu lideri u proizvodnji i prodaji kravata.

Opredeljeni smo za razvijanje sopstvenog brand-a i jedinstvenog nastupa na tržištu kroz franšizing.

Zaokruživanje procesa proizvodnje i osvajanje novih tehnologija su imperativ u našoj strategiji.

U toku je projekat izgradnje fabrike kravata za koji postoje sve dozvole i infrastruktura.

Ispunjenje projekta očekujemo na osnovu dugogodišnjeg iskustva i već stečene pozicije na tržištu. Sa završetkom fabrike kravata i objedinjavanjem procesa proizvodnje postaćemo istinski lideri na tržištu.

Stvoriće se uslovi za zapošljavanje novih radnika. Nastup na tržištu će biti još kvalitetniji.
Kad se kaže kravata - misliće se na KRAVATE ŠEVIĆ TM.
Podaci firme ::::.
Knjaza Miloša 138
Požega, 31210
Srbija
Tel.: 031/825-019

service description:

Transport, uvoz-izvoz, prevoz robe, konfekcija, odeća i drugi dnevni predmeti.
Podaci firme ::::.
Georgija Jakšića 14
Loznica , 15300
Srbija
Tel.: 015/871-587
Fax: 015/881-050

service description:

Modna konfekcija
Podaci firme ::::.
Popova bara,Nova 101 1
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/332-83-36

service description:

Facebook