Sević Komerc

Podaci firme
JNA 157
Temerin, 21235
Srbija
Tel.: 021/842-084
Fax: 021/844-467

service description:

O nama

Uspešno proizvodimo kravate od 1992 godine. Modeli kravata su aktuelni i prate svetske trendove palete boja. Brand name i know-how naših kravata su registrovani i zaštićeni i kvalitet je zagarantovan.

Osvojili smo proizvodnju polyesterskih tkanina u sopstvenoj tkačnici od domaćeg prediva. Kravate Šević proizvode 100% Srpsku kravatu. To nam omogućava novi pristup u proizvodnji kao i nastupe na tenderima.

Posedujemo EUR 1 certifikat za izvoz u EU i Rusku federaciju.

Želja nam je da osvojimo proizvodnju svilenih tkanina i u planu je nabavka savremenih razboja i opreme za doradu tkanina.

Ambalaža je nezaobilazan deo kvalitetnog nastupa na tržištu jer ambalaža prodaje proizvod! Forma kutije za kravatu je registrovana i zaštićena.

Svu potrebnu ambalažu sami proizvodimo i vršimo uslužno uštampavanje loga naručioca u tehnici zlatotiska.

Svilene marame i ešarpe se ručno oslikavaju. Originalnost i ekskluzivnost su zagarantovani jer svila daje neponovljiv osećaj.

Prodaja se zasniva na principu veleprodaje. Naši kupci su veliki sistemi robnih kuća, ali i mali butici, jer mi izlazimo u susret svim zahtevima kupaca. Takođe i proizvođači konfekcije upotpunjuju ponudu sa našim proizvodima.

U planu je razvijanje franšizing sistema i otvaranje sopstvenog show-room-a.

Predstavili smo se Ruskoj javnosti na nacionalnoj izložbi SRBIJA05 održanoj u Moskvi novembra 2005. U planu su nastupi na regionalnim sajmovima. KRAVATE ŠEVIĆ TM imaju za cilj da postanu lideri u proizvodnji i prodaji kravata.

Opredeljeni smo za razvijanje sopstvenog brand-a i jedinstvenog nastupa na tržištu kroz franšizing.

Zaokruživanje procesa proizvodnje i osvajanje novih tehnologija su imperativ u našoj strategiji.

U toku je projekat izgradnje fabrike kravata za koji postoje sve dozvole i infrastruktura.

Ispunjenje projekta očekujemo na osnovu dugogodišnjeg iskustva i već stečene pozicije na tržištu. Sa završetkom fabrike kravata i objedinjavanjem procesa proizvodnje postaćemo istinski lideri na tržištu.

Stvoriće se uslovi za zapošljavanje novih radnika. Nastup na tržištu će biti još kvalitetniji.
Kad se kaže kravata - misliće se na KRAVATE ŠEVIĆ TM.