| pogoci:905
back|1|2|... | 6|7|8|... | 45|46|forw
Podaci firme ::::.
Pogledan: 11173

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"BETAHEM" d.o.o. osnovan je u maju 1999. god. Osnovna delatnost je proizvodnja, prodaja na veliko i zastupanje hemijskih i kozmetičkih proizvoda

Stalno zaposlenih 7 od VSS do SSS i 7 strucnih saradnika po ugovorima o delu za razvojne poslove BETAHEM poslovno saraduje sa preko 200 kupaca I 150 dobavljaca.

Sistem menadžmenta kvalitetom uveden je 2006.god., raspolažemo sa važecim sertifikatom SRPS ISO 9001:2008
Podaci firme ::::.
Pogledan: 64857

service description:

Estetska i plastična hirurgija

Korekcija bora
Korekcija usana
Korekcija kapaka
Korekcija ušiju
Korekcija nosa
Uvećanje grudi
Smanjenje grudi
Podizanje grudi
Abdominoplastika
Face lifting
Liposukcija
Uklanjanje ožiljaka
Uklanjanje mladeža
Uklanjanje tetovažaPodaci firme ::::.
Pogledan: 32318
Ruzveltova 1/a
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

TeleSkin je visoko tehnološki razvijeno privatno preduzeće osnovano u Srbiji, čija je osnovna delatnost razvoj jednostavnih hardverskih i softverskih rešenja namenjenih lečnicima kao pomoćno sredstvo u boljem postavljanju dijagnoza melanoma, raka kože i biofizičkog stanja kože pri neinvazivnim metodama. TeleSkin postavlja visoke ciljeve u ranoj dijagnostici melanoma i ostalih karcinoma kože, uspostavljajući partnerske mreže klinika i istraživačkih centara Srbije u cilju poboljšanja lečenja i pomoći pacijentima. Projekti koje realizira Teleskin su pomognuti kako privatnim tako i državnim sredstvima, a tokom 2010. godine priprema nove istraživačko-razvojne i proizvodne poduhvate.

Aplikacija koju “Teleskin“ razvija napravljena je za “Vindouz 8” telefone i namenjena pre svega američkom tržištu. Ona korisnicima omogućava da fotografišu mladež, uz pomoć softvera urade analizu i na taj način prepoznaju prve znake raka kože.

INOVATIVNO - Proizvod kojim se kompanija “Teleskin“ probila na svetsko tržište je digitalni dermoskop - kamera za snimanje kože, povezana sa softverom, koja radi po sličnom pricipu kao mobilna aplikacija “SkinScan“ i takođe služi za rano otkrivanje melanoma. Ovaj uređaj upotrebljava se u medicinske, ali i kozmetičke svrhe, pa se osim u lekarskim ordinacijama trenutno koristi u spa centrima i kozmetičkim kućama širom Amerike, Indije i Meksika.

Firma Teleskin se bavi Teledermoskopijom.
Mi imamo Teledermoskopski softver koji se sastoji iz više modula ( pogledaje dokument u ataču).
naš Teledermoskopski softver je sastavni deo Teledermoskopske dijagnostičke mreže.
Mi se nebavimo prodajom samo digitalnih dermoskopa.
Mi imamo sopstveni digitalni dermoskop ali isti je za sada samo dostupan uz kupovinu Teledermoskopskog softvera.

Podaci firme ::::.
Pogledan: 9099

Kanjiža, 24420
Srbija
Tel.: 063/537-647
Mapa

service description:

Alternativno lečenje

Alternativne metode lečenja
Kiropraktičar
Kiropraktika
Nameštanje atlasa
Čišćenje aure
Čišćenje čakre
Čišćenje meridijana

Šta je kiropraktika


Kiropraktika je posebna zdravstvena disciplina i profesija.
Ona se u prvom redu bavi dijagnostikom i lečenjem obolenja u čijoj osnovi se nalaze reverzibilne smetnje statike i dinamike ljudskog tela, a naročito njegove kičme.
Ove smetnje mogu nastati kao posledica različitih trauma ili naglog atipičnog trzajnog pokreta tela, kao i u drugim situacijama.
Ovi uzroci dovode do blokade pogođenog zgloba - smanjenog ili potpunog prestanka pokretljivosti jednog ili više zglobova.
Blokirani zglob može dugo vremena ostati u tom nenormalnom položaju i dovesti do naizgled neobjašnjivih poremećaja kao što su bolovi, ograničena pokretljivost kičmenog stuba i ekstremiteta, povećane mišićne napetosti i nepravilnog držanja tela. Pored toga, ova blokada zgloba može refleksnim putem izazvati organske funkcionalne smetnje (disfunkcije) u radu brojnih organa i organskih sistema. Blokirani zglobovi preko nervnog sistema mogu izazvati veoma različite tegobe, koje ponekad mogu trajati godinama, a da se nikada ne posumnja na kičmu kao njihov mogući uzrok.

Zadatak kiropraktičara je da otkriju ovakve smetnje i posle pažljive analize njihovog uzoka da ih otklone.
Pre poduzimanja kiropraktičkog tretmana potrebno je uzeti detaljne podatke (anamnezu) pri čemu nisu važne samo trenutne tegobe, nego i ranija obolenja, povrede, saobraćajni udesi, operacije, sportske povrede...
Posle uzimanja anamneza sledi pregled, pri čemu sa na samom početku posmatra držanje i kretanje pacijenta (inspekcija). Posle inspekcije sledi palpacija i izvođenje neuroloških i ortopedskih testova, a po potrebi i druga ispitivanja.
Cilj pregleda je da se po mogućnosti stekne što potpuniji uvid u zdravstveno stanje pacijenta, a naročito u stanje njegovog mišićno-koštanog sistema. Rentgensko snimanje je često potrebno da bi se utvrdila tačna diagnoza.

Osnovna kiropraktička aktivnost je ciljani tretman blokiranog zgloba, pri čemu se pogođeni zglob neznatno pomera preko svoje normalne granice pokretljivosti (fiziološka granica pokretljivosti), ali uz obavezan uslov da to pomeranje nikada ne pređe njegovu anatomsku granicu pokretljivosti. Pri tome se često može jasno čuti i zvučni fenomen koji za uspješnost zahvata nije neophodan.
Zahvatima kvalificiranog kiropraktičara ponovo se bez ikakve štete uspostavlja poremećena pokretljivost blokiranog zgloba. Na ovaj način dolazi također i do normaliziranja funkcije nerava koji su povezani sa tim zglobom kao i do normaliziranja rada organa čiju funkciju je ti nervi regulišu.


vaše slike:

alternativne metode lečenja 
Alternativno lečenje
Podaci firme ::::.
Pogledan: 152109

Bečej, 21220
Srbija
Tel.: 021/69-15-903
Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 41881

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 343 0 288
Mapa

service description:

Rekonstruktivna hirurgija
Estetska hirurgija
Dečija plastična hirurgija

Ordinacija pruža sve vrste usluge iz oblasti plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Pored estetskih operacija bavimo se i hirurgijom tumora i šake, kao i lečenjem opekotina. U našoj praksi koristimo i neinvazivne metode podmlađivanja (mezoterapija, laser), kao i različite oblike filera za punjenje bora i usana. U ordinaciji se primenjuju najsavremenije plastično hirurške metode koje upotpunjuju bogato iskustvo sticano dugogodišnjim radom u Vojnomedicinskoj akademiji. Naš najveći ponos predstavljaju zadovoljni pacijenti kojih je, od kada postojimo (2003. godina), bilo više od 1000. Da bi održali ovakav nivo usluge, saznanja redovno upotpunjujemo učešćem na svetskim i našim stručnim kongresima, simpozijumima i ostalim predavanjima što nam omogućava da budemo u koraku sa svetom. Enterijer ordinacije je moderan, preovlađuju pastelne harmonične boje koje pružaju prijatnu atmosferu, uz zagarantovanu diskreciju za pacijente. U Ordinaciji Fidija dočekaće Vas stručnost, ljubaznost, razumevanje za Vaše probleme kao i sposobnost ekipe da u najkraćem roku te probleme reši.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 74068

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Ako imate AKNE, BUBULJICE na licu ili telu, ili imate problematičnu kožu koja Vas muči, a ti problemi Vas brinu. Zabrinuti ste za spoljni izgled i osećate se nesrećnim - DOŠLI STE NA PRAVO MESTO !

Znajući koliko su ovi problemi složni „Laboratory LEPTEN" temeljno istražuje RAZLOGE pojave PROBLEMATIČNE KOŽE, kao i puteva i načina za njihovo PREVAZILAŽENJE.
Rezultat sveobuhvatnog istraživanja austrijskih naucnika iz „Laboratory LEPTEN“, bio je pronalazak ISKLJUCIVO MOĆNE, ali NEŽNE, i lekovite BIO-FORMULE za zaštitu problematične kože - ugrađenu u biljnu kozmetiku LEPTEN .
REGULIŠE funkcije LOJNIH ŽLEZDI – lucenje SEBUMA,

BLOKIRA razvoj mikroorganizama na koži,

DEBLOKIRA začepljene pore na koži,

UKLANJA mrtve ćelije sa gornjeg sloja koze i REGENERIŠE kožni epidermis,

AKTIVNO DELUJE na potkožni sloj, podižući zaštitni mehanizam i proces samoobnavljanja i regeneracije kožnih ćelija. DUBINSKO DELOVANJE.

ĆELIJSKI UTICAJ Bio-aktivnih prirodnih komponenti reguliše OSMOTSKI međucelijski pritisak kožnih membrana.

NORMALIZACIJA BILOSKIH
FUNKCIJA Namenjena je za BRZO I SIGURNO UKLANJANJE Akni, Bubuljica, Mitisera,sa kože, bez razlike na njihov stadijum i njihovo vreme trajanja.

EFIKASNO smiruje razne UPALE, NADRAŽAJE, ALERGIJE I IRITIRAJUCE procese na koži.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 98385
Kumodraška 302
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/239-00-86
Mapa

service description:

HERBA SVET je preduzeće za proizvodnju lekovitih preparata na biljnoj bazi. Osnovano je 1996. godine u Beogradu. U HERBA SVETU su zaposleni na prvom mestu ljudi zaljubljenici u lekovito bilje, a pri tom fakultetski obrazovani: farmaceuti, tehnolozi i biolozi. Kroz 100% prirodne preparate bez dodatih veštačkih materija, boja i hormona, trudili smo se da pokrijemo najučestalije probleme savremenog čoveka čiji je život ispunjen žurbom i stresom. Vođen znanjem visoko obrazovanog kadra, HERBA SVET je razvio program proizvoda koji deluju profilaktički (preventivno) i terapijski kod različitih vrsta bolesti. Prateći svetske trendove i naučna istraživanja iz oblasti fitoterapije HERBA SVET na savremen način oživljava iskustva stara hiljadama godina.

Laboratorija za proizvodnju tečnih lekovitih formi u obliku tinktura biljnog porekla, opremljena je najsavremenijom opremom i priborom, a u pogledu građevinskih i higijensko-tehničkih uslova u potpunosti odgovara zahtevima Dobre Proizvođačke Prakse (DPP).

Opredelili smo se za proizvodnju tečnih lekovitih formi iz više razloga. Prvo: tinkture su najjači oblik biljnog preparata jer je u njima i najveća koncentracija lekovitih materija (aktivnih principa). Drugo: da bi se ozbiljno pristupilo lečenju određene bolesti neophodno je znati da se moraju koristiti različiti delovi više vrsta biljaka. Ponekad u jednoj kombinaciji imamo koren jedne biljke, list druge, a cvet treće itd. Kada bi se sve to stavilo u jednu čajnu mešavinu svakako da ne bismo mogli da ispoštujemo različite načine pripreme svake biljke pojedinačno. Tako da naši korisnici ne moraju da brinu o načinu pripreme, dovoljno je tri puta dnevno popiti određen broj kapi prema datom uputstvu.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 53792
Dalmatinska 115
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 069/115-20-25
Mapa

service description:

Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije mr sci. med. dr Brankica Tepavčević u BT Aestetic Surgery Centeru primenjuje sve savremene metode podmlađivanja lica i tela, neinvazivne i invazivne. Dr Brankica je međunarodni predavač za primenu najnovijih tehnika korišćenja filera u estetskoj hirurgiji, a nedavno je predstavila svoju originalnu tehniku neinvazivnog face liftinga, koju su kolege u svetu sa zadovoljstvom prihvatile. Takođe, ordinacija je specijalizovana za rano otkrivanje melanoma savremenom digitalnom dermoskopijom, kao i za odstranjivanje svih promena na koži.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 41118

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/2456-259
Fax: 011/3860-989
Mapa

service description:

Ordinacija za estetsku dermatologiju

Estetska hirurgija lica

Estetska hirurgija tela

INDIKACIJE
AKNE
BORE
BOKOVI
BUTINE
CELULIT
CRVENILO LICA
DEKOLTE
KAPILARI
KOLENA
KONTURIRANjE USANA
KOREKCIJA BRADE
KOREKCIJA DONjE VILICE
KOREKCIJA JAGODICA
KOREKCIJA PUPKA
LAŽNI PODOČNjACI
LEĐA
MELASMA
NADLAKTICE
NAUSNICE
OBRAZI
OPUŠTEN KOŽA
OŽILjCI
PODIZANjE OBRVA
PODMLAĐIVANjE
PODOČNjACI
POJAČANO ZNOJENjE
POSTINFLAMATORNE PIGMENTACIJE
PROBLEMATIČNA KOŽA
PROŠIRENE PORE
ROSACEA
STARAČKE FLEKE
STOMAK
STRIJE
STRUK
SUVA KOŽA
TRAJNO UKLANjANjE DLAKA
URASLE DLAKE
VRAT
ŠAKE
ZADNjICA
ZATEZANJE KOŽE

PROCEDURE
BOTOX
FILERI
GROWTH FACTOR
HEMIJSKI PILING
LASERI
LIPOLIZA
MEZOTERAPIJA LICA
MEZOTERAPIJA TELA
NEHIRURŠKI FACE LIFT
RADIOTALASI
ROLLER
VITAGLOW
ULTRAZVUČNA KAVITACIJA
Podaci firme ::::.
Pogledan: 56015
Milovana Marinkovića 23
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 3910 112
Fax: 011 3910 115
Mapa

service description:

ORS hospital kao specijalna bolnica za plastičnu, estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju osnovan je 25.12.2002. godine u Beogradu. Iznikao je iz ordinacije Aesthetic and hand center iz Pančeva, koja je postojala od 1997. do 2002. godine.
Plastična i rekonstruktivna hirurgija

Prioriteti su nam:

rana dijagnostika melanoma
savremene hirurške tehnike iz domena plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije
razvoj novih dijagnostičkih i hirurških procedura
edukacija pacijenata
Da bi ostvarila ovako uspostavljeni cilj, bolnica je obezbedila specifično obučen kadar, adekvatan prostor i opremu.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 25729

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Veterinarska ambulanta.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 32198

Sremska Kamenica, 21202
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"YUGOMEDIC" d.o.o. je privatno preduzeće čija je delatnost proizvodnja pomoćnih lekovitih i kozmetičkih proizvoda, i trgovina na veliko i malo, uvoz i izvoz. Rad u preduzeću kreiraju visoko obrazovani stručnjaci iz ekonomskih, tehnoloških, mašinskih i pravnih oblasti. Najznačajnija delatnost preduzeća

"YUGOMEDIC" je proizvodnja svih proizvoda od vate.

Kontrolu svojih proizvoda "YUGOMEDIC" je poverio našim najvećim institutima ovlašćenim za kontrolu kvaliteta.

Spremni smo na svaku saradnju koja vodi stručnom i poslovnom Vašem i našem uspehu, zato ne dozvolite da Vas drugi preteknu.

PROIZVODI:
- LOTOS cik cak vata 100% pamuk
- VENERA EXTRA mrežasti higijenski ulošci
- NATURAL 100% pamučna vata u traci
- LOTOS cik cak vata mešavina pamuk/viskoza
- ROLOVANA VATA hidrofilna čista i prirodna vata od 100% pamuka
- LOTOS color pamučne kuglice
- ŠTAPIĆI ZA UŠI
- LOTOS bele pamučne kuglice
- BABY ŠTAPIĆI ZA UŠI 56/1 specijalno oblikovani pamučni štapići sa graničnikom
- LOTOS kozmetički jastučići za skidanje šminke blazinice
- TAMPONI Belina Normal, Super i Mini
Podaci firme ::::.
Pogledan: 65902

Novi Beograd, 11070
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

CENTAR ZA KOZMETODERMATOLOGIJU

Mezoterapija,laserska epilacija,dermatoloski pregledi


Nove usluge !!!

Konsultacije plastičnog hirurga, pregled i dijagnostika mladeža kompjuterizovanom digitalnom dermoskopijom, botox, pirsing
Depilar - enzimska epilacija

Depilar System

COSMELAN - izbeljivanje kože

TEOSYAL pripada novoj generaciji preparata i napredniji je od Restilan-a.

Dermatološki pregledi
Rad sa Muradovim preparatima
Tretmani Akni
Antiaging
Podaci firme ::::.
Pogledan: 8260

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Kompanija "UNIONCLEAN" d.o.o. je deo renomiranog multinacionalnog koncerna "UNIONCLEAN EUROPE", svetskog lidera u proizvodnji i distribuciji profesionalne higijenske opreme.

U Srbiji i Crnoj Gori kompanija "UNIONCLEAN" posluje od 1990. godine i zahvaljujući izvanrednom timu stručnjaka, veštih profesionalaca, njihovoj kreativnosti i načinu rada "UNIONCLEAN" danas razvija i proizvodi higijensku opremu vrhunskog kvaliteta i performansi.

Naša preokupacija je da zadovoljimo postojeću potrebu za toaletnom opremom u javnim i zajedničkim toaletnim prostorima. Naš tim veštih profesionalaca, dizajnira, razvija, proizvodi i plasira proizvodnu liniju izuzetnih performansi, proizvode visokog kvaliteta kako bi imali rešenje za svaki toaletni prostor.

Proizvodi se izrađuju po ISO 9001 standardu i prateći sve kriterijume homologacije prolaze kroz najzahtevnije kontrole kvaliteta.

"UNIONCLEAN" je uz takvu poslovnu politiku i strategiju u poslednjih 15 godina zadobio poverenje mnogih javnih i poslovnih ustanova čiji su objekti opremljeni vrhunskom profesionalnom higijenskom opremom. Tokom navedenog perioda otvorio je više stotina novih radnih mesta za mlade stručnjake i tako ih zadržao u zemlji, otvarajući im istovremeno vrata sveta.

Cilj "UNIONCLEAN"-a je da ostane lider u proizvodnji profesionalne higijenske opreme na području Srednje i Istočne Europe, Srednjega Istoka i Afrike, kao i aktivan učesnik u stvaranju nove ekonomije koja vodi privrednom prosperitetu zemlje.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 77578

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Dr Vesna Marinković-Mičić specijalista za anesteziju, reanimaciju i akupunkturu, Predsednik udruženja akupunkturologa Srbije

VITALIS Doctors Group

VITALIS je prva privatna praksa, prvi Centar za tradicionalnu i modernu medicinu i estetiku. Ovde se pacijenti već godinama praktično uveravaju koliko je akupunktura, u pravim stručnim rukama i na pravom mestu, zaista efikasna terapija za mnoge bolesti.

Kinezi već 5000 godina znaju da čovečije telo ima 12 meridijana i 365 akupunkturnih tačaka, baš kao i broj dana u godini. Akupunktura u svetu i kod nas, kao dopuna službenoj medicini, pruža sasvim realnu nadu modernom čoveku za izlečenje i onih bolesti pred kojima je moderna medicina ostala i danas nemoćna.

Svetska Zdravstvena organizacija priznala je akupunkturu kao efikasnu terapiju za oko 50-tak bolesti, kao dopunu modernoj medicini. Bilo je to 70-tih godina prošlog veka, a u međuvremenu su medicinski istraživači taj spisak proširili. Može se reći da leči ili pomaže kod oboljenja i stanja od A do Š ili od glave do pete.

Akupunktura, moderni laseri, aromapunktura i eliksiri, ukupna tradicionalna prirodna medicina, u VITALIS-u ove terapije, neškodljive, efikasnije su od lekova za mnoge bolesti, a najefikasnije su kao dopuna službenoj medicini u lečenju modernih bolesti. Današnje iskustvo VITALIS-a pokazuje da je za mnoge bolesti, baš akupunktura jedini lek i to za trajno lečenje.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 3552

Surčin, 11271
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Preduzeće "Garffild" d.o.o. ima osnovni zadatak prevoza invalida, nepokretnih i slabo pokretnih osoba bilo kad i bilo gde u zemlji i inostranstvu.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 233245

service description:

Preduzeće se bavi preradom plastičnih masa (brizganjem i duvanjem) za različite namene.

Prehrana:
Veliki broj modela flaša za gazirane i negazirane sokove, mleko, jogurt, sirće..

Hemija:
Veliki broj modela flaša za kućnu hemiju, tečni deterdžent, šampon, regenerator...

Građevinarstvo:
Tiplovi za termoizolacije, drzači armature, fiksatori...
Podaci firme ::::.
Pogledan: 9909
Takovska 40
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 329-14-02
Fax: 011 278-58-78
Mapa

service description:

U "Jevremovcu" se već deset godina razvija ideja klasične homeopatije. To znači da ne lečimo bolest, ime tegobe, nego pacijenta koji ima tu bolest. Samo takav pristup omogućava suštinsko izlečenje,naravno, ukoliko je to moguće,ukoliko bolest nije nepovratno uništila mogućnost oporavka.

Ono što je novo u našem radu u poslednje tri godine je specijalizacija i razvijanje Revolucionarne homeopatije čiji je osnivač Dr Segal.

Ovaj pristup se,od drugih načina klasične homeopatije,razlikuje po tome što se koncentriše na mentalno stanje,na ponašanje pacijenta u bilo kojoj tegobi. Čak i u običnoj prehladi ili temperaturi svako od nas će uočiti da se ni dve osobe ne ponašaju na identičan način. Neko je uznemiren i zahtevan,neko miran i pun nade da će uskoro ozdraviti. Takva opažanja su dragocena i nepogrešivo vode iskusnog homeopatu do željenog leka. Prelaskom na ovakav metod lečenja,poboljšali smo naše razumevanje procesa izlečenja i omogućili većem broju obolelih da ostvare ravnotežu i zdravlje.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 22269
Draže Pavlovića 10/II
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

OLIHEM PLUS d.o.o. je veleprodaja koja se bavi uvozom i distribucijom kozmetike za održavanje kože i obuće, Italijanske robne marke Master, Gt, Podos.


Sedište firme OLIHEM PLUS d.o.o. se nalazi u Beogradu, odakle se vrši i distribucija u sve veće tržne centre kao i samostalne trgovinske radnje za prodaju obuće kako u Beogradu tako i po celoj Srbiji.

Firma Olihem Plus je veleprodaja antibakterijskih, anatomskih, sportskih uložaka i kozmetike Master za kožu i obuću renomiranog Italijanskog proizvodjača.
| pogoci:905
back|1|2|... | 6|7|8|... | 45|46|forw

Facebook