Podaci firme ::::.
Pogledan: 594184

service description:

Kompanija Medilink Novi već više godina se bavi zastupanjem i promocijomi kozmetičkih brendova na tržištu Srbije.

2008.godine postala je zastupnik i distributer prestižne španske kozmetičke kuće SKEYNDOR koja je jedna od najinovativnijih kompanija u oblasti profesionalne kozmetike.


Prisustvo promociji njihovih proizvoda svuda u svetu, dakle i u našoj zemlji, rezervisano je za klijente koji predstavljaju profesionalce u službi lepote i pojam su kvaliteta i uvođenja novih veoma efikasnih proizvoda i tretmana. Kako nauka uvek ide napred , nama je cilj pratiti svetske trendove te pronaći i ponuditi inovativne i efikasne preparate za čiji kvalitet možemo garantovati.

SKEYNDOR je prestižna Španska kompanija sa tradicijom dugom preko 50 godina specijalizovana za proizvodnju visokoselektivne profesionalne kozmetike.

Prisustvo promociji njihovih proizvoda svuda u svetu, dakle i u našoj zemlji, rezervisano je za klijente koji predstavljaju profesionalce u službi lepote i pojam su kvaliteta i uvođenja novih veoma efikasnih proizvoda i tretmana.

SKEYNDOR PROFESIONALNA KOZMETIKA
MEZOTERAPIJA – MEZO APARAT I KOKTEL FILERI


Ultrazvučna špatula
Kavitacija
Essential linija
Corrective linija
Natural difence
Kiseonik linija
Body Slindy linija
Algy maske
Aquatherm linija
Urban white linija
Vitamin C
Royal Jelly linija
Radiance program
Derma peel
Eternal linija
SPA linija


MEZOTERAPIJA

Mezoterapija je savremena tehnika koja se koristi u estetskoj medicini i dermatologiji, u dva modaliteta: iglama ili bez njih (virtuelna mezoterapija). Za osmišljavanje efikasnog aparata za mezoterapiju bez igle, španska kuća Skeyndor angažovala je renomiranog proizvođača medicinske opreme, koji je za ovaj postupak primenio naučna otkrića ovenčana Nobelovom nagradom za hemiju.

ULTRAZVUČNA ŠPATULA

DP-110 PLUS ULTRASONIC – Ultrazvučna špatula je dispozitiv izuzetno cenjen od strane profesionalaca estetike. To je aparat koji se puno koristi i koji daje izvrsne rezultate u tretmanima za lice.

Tehnika se zasniva na kombinaciji mehaničkog i električnog vibriranja, frekvencije 25000 vibracija u Sekundi, sa 6 zvučnika koji potenciraju sonoforezu.

Penetrirajući efekat ultrazvuka dubinski čisti kožu i istovremno je masira. Ćelije u dubljim slojevima dobivaju snažnu stimulacija.

Postižu se odlični rezultati u čišćenju kože i tretmanu bora, bubuljica i mrlja. Koža postaje blistavija, čista i elastična.

S ovom ultrazvučnom špaklicom se mogu postići različiti efekti:

Higijena: Radi se o ne agresivnom postupku čija je namena poboljšati izgled kože, korigovati dilataciju pora, odstraniti površinske ćelije otklanjanjem nečistoća i mikročestica koje se vremenom akumuliraju.

Regeneracija: Poboljšava površinsko obnavljanje kože na licu. Ultrazvučna terapija se koristi za prevenciju znakova starenja kože lica: bora, mrlja, opuštenosti, ožiljaka, strija, te , opšte uzev, za poboljšanje izgleda kože.

Sonoforeza: Sastoji se od unošenja supustanci u organizam putem ultrazvučne energije; postupak je sličan popstupku visoko frekventne struje, s razlikom da se u organizam unose cele molekule. Ove molekule se u tkivima preinačavaju, što je cilj tretmana, u substance koje se prirodnim hemijskim procesima mešaju s ostalim postojećim elementima u organizmu. U suštini se radi o tretmanu koji koristi ultrazvuk da bi se olakšalo penetriranje aktivnih principa koji se površinski nanose


KAVITACIJA

Inovativan neinvazivan profesionalni tretman za redukciju tvrdokornog, adipoznog celulita, inspirisan tehnologijom ultrazvuka. Skeyndor kavitacija koncept anticelulit krema inspiririsana je metodom aparativne ultrazvučne kavitacije, daje slične rezultate, ali bez ikakvih nuspojava.


ESSENTIAL LINIJA

Osnovna linija kozmetičkih proizvoda za uklanjanje šminke, dubinsko čišćenje i osvežavanje svih tipova kože.CORRECTIVE LINIJA

Profesionalni tretman namenjen za prevenciju i korekciju mimičkih bora koja daje brze rezultate zahvaljujući patentiranoj, inovativnoj kombinaciji sastojaka.

NATURAL DIFENCE

Linija Natural Defence namenjena je nezi zrele kože. Proizvodi sadrže savršen spoj vitamina, aminokiselina i proteina koji pomažu u borbi protiv bora, vlaže i učvršćuju kožu i podstiču njenu prirodnu zaštitu.KISEONIK LINIJA

Linija za umornu i „beživotnu“ kožu koja pokazuje prevremene znakove starenja. Kiseonik je od izuzetne važnosti za našu kožu jer učestvuje u procesu stvaranja ćelijske energije koja je neophodna za vitalnost i regeneraciju ćelija.

BODY SLINDY LINIJA

Body slindy contouring pack je prvi tretman protiv celulita sa aktivnim sastojkom koji ne poseduje nikakvo hormonsko delovanje i koji posebno pojačava efikasnost tretmana redukcije u ostareloj i muškoj koži.

ALGY MASKE

Alginati su ekstrakti smeđih algi iz porodice feoficea. Upotreba smeđih algi vraća nas u stara vremena: Kinezi i Rimljani koristili su je u medicinskim i kozmetičkim preparatima. Metod pripreme, zajedno sa drugim biljnim aktivnim sastojcima svake maske, u zavisnosti od tipa kože, uvodi nas u svet aromaterapijskog potpunog osećaja zadovoljstva.

AQUATHERM LINIJA

Aquatherm skeyndor je linija proizvoda napravljena sa termalnom vodom iz Salies-de-Bearn, izvora u francuskim Pirinejima. Ako se koristi svakodnevno ona progresivno vraća osetljivu kožu u normalnu, vraćajući balans epidermalnom metabolizmu i uspostavljajući ponovo funkciju barijere, da bi zaštitila kožu od štetnih efekata okoline.URBAN WHITE LINIJA

Urban White je deo nove generacije tretmana za izbeljivanje kože, bioloških depigmentacijiskih agenasa koji deluju direktno na mehanizam proizvodnje pigmenta.

VITAMIN C

Linija za posvetljivanje hiperpigmentacija i osveženje kože sa visokom koncentracijom vitamina C.ROYAL JELLY LINIJA

Da bismo izbegli tragove prevremenog starenja i tragove zamora, SKEYNDOR je napravio tretman sa ROYAL JELLY, obogaćenim destresinom, proteinima svile i nanosferama sa vitaminima. Njegova primena će pomoći održavanju kože da izgleda mlada, mekana, sjajna i sveža.

RADIANCE PROGRAM

Ovaj program je specijalno namenjen za kožu sa tragovima od porođaja, ožiljcima, borama ili oštećenjima, od kojih svaki treba obnoviti na različit, poseban način. Ima svojstva obnavljanja, regeneracije i isceljenja.

DERMA PEEL

Bazni profesionalni tretman kreiran za potpunu regeneraciju kože s ciljem postizanja ujednačenijeg izgleda kože. Koristi se za tretmane različitih mrlja na licu, ekspresivnih bora, malih ožiljaka i tragova akni.
ETERNAL LINIJA

Profesionalni tretman ETERNAL LINE sadrži matične stanice ekstrahovane iz ploda zelene jabuke. Potpuno regenerise, revitalizira, pomlađuje i učvršćuje kožu te samim time stvara prirodan i dugotrajan lifting efekt.

SPA LINIJA

Hidroterapija, kombinovana sa aromaterapijom može da izbalansira naše telo, zategne naše mišiće i omekša našu kožu., dok nas boje i arome prenose u nestvarni svet želja, u kome se naši snovi pretvaraju u stvarnost.

Ostali podaci:

 • Maloprodaja: STUDIO SKINCARE SKEYNDOR
  TC CITY PASSAGE lokal 4.21 I sprat
  Tel.: 060/ 7-00-868,  Fax: 011/303-87-58
 • Radno vreme maloprodaje:
  ponedeljak – petak 11:00-20:00, subota 10:00-16:00
 • Veleprodaja
  Patrijarha Varnave 13
  E-mail: office@medilinknovi.rsTel.: 060/07-00-867,  Fax: 011/243-12-52
 • Radno vreme veleprodaje:
  ponedeljak- petak 08:30-16:30

vaše slike:

BIOXET
Bioxsine
SKEYNDOR
VUPIESSE

anticelulit
anticelulit program
ANTICELULITNA KREMA s efektom ultrazvuka
aparati za negu lica i tela
aparati za elektrostimulaciju mišića i tela
aparati za negu lica
dermatokozmetika
distribucija kozmetike
elektrostimulacija mišića
kavitacija
kozmetički aparati
Kozmetički preparati
kozmetika za negu lica i tela
krema protiv celulita
lečenje celulita
Podaci firme ::::.
Pogledan: 343177

service description:

Dermatološka ordinacija Dermatim je formirana 2007. godine kao prvi privatni centar za kožne i polne bolesti i kozmetologiju u Srbiji.


 
Ordinaciju Dermatim je osnovala specijalista dermatovenerologije dr Svetlana Djurišić, nakon osam godina stručnog iskustva stečenog radom na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA), KBC Zvezdara i Poliklinici i dermatološkom laser centru Diva.


 
Cilj je bio formirati centar u kome se na jednom mestu mogu obaviti sve medicinske usluge koje se tiču lečenja kože kao i neagresivnih estetskih metoda za poboljšanje njenog izgleda.
 
Naš izbor je od samog početka dobrobit i zdravlje pacijenta kao i njegovo zadovoljstvo pruženim uslugama. Takav pristup rezultira medjusobnim poverenjem i trajanjem a to je ono što je najvažnije i za pacijente i za nas.

Opšta dermatologija
Akne i bubuljice na licu
Alergije i alergijski testovi
Alergije na Sunce
itd

Estetska dermatologija
Epilacija laserom
Hemijski piling
Hijaluronska kiselina, hijaluronski fileri
itd

Hirurške intervencije
Uklanjanje bradavica
Uklanjanje masnog tkiva
Uklanjanje mladeža
itd

Dečija dermatologija
Ćelavost na pečate
Ekcem kod dece
Moluske bradavice kod dece
itd

Kozmetički tretmani
Ishrana za zdravu kožu
Kozmetički tretman za masnu kožu lica
Kozmetički tretman za normalnu kožu lica
itd

KONTAKT - Dermatim dermatološka ordinacija, Beograd
Centar za kožne i polne bolesti i kozmetologiju - Dermatim

Kralja Petra 71a
11000 Beograd

RADNO VREME:
radnim danima 10 – 20 h
subotom 10 – 14 h

telefon: +381 (0) 11 26 22 289
telefon/fax: +381 (0) 11 29 10 783

kontakt e–mail:

dermatim@mail.com

vaše slike:

alergologija
ateromi
Beograd 
biopsija
bolesti kože
Bolnice Klinike
botox
dermatolog
dermatologija
Podaci firme ::::.
Pogledan: 453668

service description:

FAKULTET ZA KOZMETOLOGIJU I WELLNESS

Aquatonale Beauty Academy

Otpočeo je upis redovnih i vanrednih studenata na smerove

KOZMETIKA I SPA & WELLNESS

Ove godine osnovan je i novi smer: ESTETISTA PRACTITIONER

Pored redovne nastave organizuje I obuku specijalnih vrsta masaža kao što su:
Masaža trudnica (Prenatalna masaža), Masaža beba I dece, Masaža dragim kamenjem, Masaža zvukom I kristalima, Maui masaža, Masaža
medom, TAI masaža, Masaža dragim kamenjem I još mnoge druge…
Aquatonale Beauty Academy postoji već 17 godina I jedna je od najcenjenijih visokih škola za kozmetologiju u Evropi I svetu
Nastava i vežbe odvijaju se u okviru škole u moderno opremljenim vežbaonicama i učionici. Vežbe se izvode uz primenu četiri najkvalitetnija brenda u kozmetici sa Lloyd-ovim sertifikatom za kvalitet proizvoda uz primenu najsavremenijim aparatima. Diploma je priznata svuda u svetu i visoko rangirana
Na čelu Aquatonale Beauty Academy je Dr Vera Zec jedan od najpriznatijih stručnjaka za kozmetologiju u svetu, saradnik mnogih instituta I Univerziteta
I nosilac CIDESCO atesta za kozmetologiju I Zlatne plakete za Spa&Wellness.
Piše za mnoge stručne časopise kod nas I u svetu, stručni je saradnik časopisa “Beauty Forum”, “Kozmokozmetika” I “Spa&Wellness”

Estetista Practitioner

Možete da naučite:

•Specijalne Lifting tretmane lica - mezoterapija bez igala, Hyaluronic Acid, Marine Collagene, Botox, Taurin, Arbutin, Chitosan
•Najefikasniji anticelulit tretmani po metodi St.Malo - Sea Weed
Extracts, Algae Extracts
•Voćne kiseline I estri
•Lečenje strija, podizanje grudi
•Ultrazvuk, kavitacija, lečenje kože i lifting oksigenizacijom, specijalni
aparati za anti-ageing
•Nega ruku I nogu, šminka

Solunska 8-10
Beograd, 11000
Srbija
Tel: +381-11-29 20035

+381-65 32 38 002

+381-64 111 6543

Fax: 011/263-9021

www.aquatonale.rs


Ostali podaci:

 • Tel.: +381-64 111 6543, 
 • Tel.: +381-65 32 38 002 , 

vaše slike:

akademija za kozmetičare 
anti ageing preparati
anticelulit tretmani
dekorativna kozmetika
ESTETISTA PRACTITIONER
fakultet za kozmetologiju
fakultet za masažu
kozmetičari
Kozmetika i Parfimerije
Kozmetika
Podaci firme ::::.
Pogledan: 65459

Novi Beograd, 11070
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

CENTAR ZA KOZMETODERMATOLOGIJU

Mezoterapija,laserska epilacija,dermatoloski pregledi


Nove usluge !!!

Konsultacije plastičnog hirurga, pregled i dijagnostika mladeža kompjuterizovanom digitalnom dermoskopijom, botox, pirsing
Depilar - enzimska epilacija

Depilar System

COSMELAN - izbeljivanje kože

TEOSYAL pripada novoj generaciji preparata i napredniji je od Restilan-a.

Dermatološki pregledi
Rad sa Muradovim preparatima
Tretmani Akni
Antiaging
Podaci firme ::::.
Pogledan: 230969

service description:

Kozmetološki centar THE BEAUTY ROOM se nalazi u samom centru Beograda, u ulici Kapetan Mišina 20, ugao sa ulicom Strahinića Bana.
Naš stručni tim, u stalnom procesu edukacije i u saradnji sa velikim brojem priznatih profesora i lekara pružiće Vam profesionalne kozmetičke usluge koje se vrše najsavremenijim aparatima i preparatima najpriznatijih svetskih dermatoloških kuća i brendova OLIGODERMIE-PARIS i SCIN-TECH.

Iz velike ponude izdvajamo:
- nehiruško podmlađivanje lica
- reoblikovanje tela MEZOTERAPIJOM (bez igle)

MEZOTERAPIJA BEZ IGLE - nova metoda koja je spojila kozmetiku i medicinu. Reč je o metodi laserskog unošenja različitih bioaktivnih supstanci, lekova, vitamina pod kožu nehiruškim putem bez upotrebe igle.
Dermo-elektroporacijom je moguće uneti razne molekule kao što su:
- HIJALURON
- BOTOX
- KOLAGEN
- VITAMINE
- FILERE
- MINERALE...

MEZOTERAPIJA (bez igle) se izdvaja po svojoj uspešnosti tretmana, 100% sigurnosti, ugodnosti (bez igle), bez podliva i bez infekcija. Broj tretmana je individualan (10 - 15).

TRETMANI LICA MEZOTERAPIJOM + LASER
1) Podmlađivanje, lifting lica (hijaluron, reparestim 56 supstanci + hijaluron)
2) Bore
3) Duboka hidratacija kože
4) Fleke

TRETMAN TELA MEZOTERAPIJOM:
1) Uklanjanje celulita
2) Lipoliza (razlaganje, skidanje masnih naslaga)
3) Tretman strija
OSTALE USLUGE:
* tretmani lica (klasični, biološki)
* anti-age tretman
* kiseonik tretman
* tretman voćnim kiselinama
* manikir
* pedikir
* depilacije
* izlivanje, nadogradnja noktiju, trajni frenč

RELAKS PROGRAM:
* relaksaciona masaža
* sportska masaža
* anti-celulit masaža
* anti-stres masaža
* parcijalna masaža

Kozmetika koja se koristi: RVB, AESTHETIC DERMAL, SKIN TECH, PURE, DR HAUSCHKA

Radno vreme:
- radnim danima od 10:00 do 20:00 h
- subotom od 10:00 do 16:00 h
Podaci firme ::::.
Pogledan: 36210
Kruševačka 32
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/644-4097
Mapa

service description:

Nalazimo se u srcu Beograda na Dušanovcu.

Mi smo tim mladih doktora medicine koji voli izazove, inovacije i usavrsavanja.

Zadovoljni klijenti su naša vodilja i upravo oni svedoče o našem radu i našem pristupu estetici, a našu stručnost potvrđuju brojni sertifikati vodećih svetskih škola-fakulteta medicine.

Koristimo medicinske preparate prestižnih i renomiranih francuskih kuća. Specijalizovani smo za mezoterapiju (lečenje celulita, ćelavosti, bora, fleka, bola, psorijaze, gojaznosti...), nutricionizam i estetsku medicinu.

Ukoliko želite da promenite Vaš stil zivota, posetite nas...
Naš tim na čelu sa dr Ivanom Filipović Marković će vam pomoći da oslušnete vaše skrivene zelje.

Budite lepi sebi...


Član je:

WOSAAM - World Society of anti age medicine
WAAM - World Anti Age Academy of Medicine
EACCME - Evropsko anti age udruženje kontuirane medicinske edukacije
SFM - French Society of mesotherapy
BSAAM - British Society of Anti Age medicine
WOSIAM-World Society Interdisciplinaty Anti Aging Medicine

vaše slike:

botox
Estetska hirurgija
Korektivna hirurgija
Podaci firme ::::.
Pogledan: 69626

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Studio za negu lepote.
Kozmetika: nega lica i tela
Parafinsko pakovanje, pedikir, manikir, trajna šminka, depilacija

Najsavremeniji svetski trendovi i kozmetološke metode u spoju sa tradicijom garant su vrhunskog kvaliteta. Kao nagradu za poverenje koju nam ovih godina pružaju stalne mušterije, svi članovi kluba Venera uz umerene cene dobijaju dvanaesti tretman besplano za sve vrste usluga.

37 godina vrhunskog kvaliteta i poverenja sugrađana.

Lepota iz Venere

Lepa Mastilović dugogodišnjim radom u struci, stekla je poštovano ime u svetu kozmetike. To je rezultiralo nastanku porodične tradicije, u čiji je rad uključen i sin Mirko Mastilović.

Najveći uspeh je svakako VENERA - studio za negu lepote gde su se pretočila sva znanja i umeća dugogodišnjeg rada.

Napisala je veliku knjigu o kozmetici u 33 poglavlja.
Radni naslov knjige je "Lepota iz pera Lepe Mastilović"

Očekuje sponzora za štampu, a za uzvrat prostor za reklamu.

Piše savete o nezi lepote u "BAZAR-u" preko 20 god.

U popularnom časopisu "Zdravlje i lepota" pisala je na dve stranice skoro polovinu svoje knjige "Lepota iz pera Lepe Mastilović".

Dugi niz godina piše za mnoge časopise i novine.

Snimala je mnoge televizijske emesije, uglavnom dajući savete gledaocima.

Uz diplomu "Škole za negu lepote", zidove Venere krasi 37 diploma raznih kongresa i seminara, najviše iz Pariza, kao evidentan dokaz stečenog znanja.

SANTRONIK - uspešan sistem za lifting lica i ruku, lečenje akni, alergijskih promena i uklanjanje ožiljaka, fleka i pega, strija i vrhunsku negu kože. Rastvor proteina, amino-kiselina i ekstrakta tkiva, unose se u kožu pomoću električnog generatora da bi ćelije dobile potrebnu energiju i revitalizaciju preko elektro magnetnog polja i adekvatnih preparata za svaki problem.


VIVIT TRETMAN - antioksidant sa vitaminom C, oslobađa kožu toksina koji su rezultat pušenja, loše cirkulacije ili nedovoljno kiseonika. Neguje, osvežava i vraća normalnu boju tena.

TALGO TRETMANI - za sve tipove kože, uglavnom na bazi algi za negu i modeliranje lica.


HIDROLIFTING - na bazi algi za suvu dehidriranu kožu, vlazi, revitalizira i pod mladuje kožu, sa posebnim akcentom na masažu eteričnim uljima i stalnom hidratacijom.

VOĆNE KISELINE - ubrzavaju epitalizaciju površinskog sloja kože, pomažu lečenje akni i uklanjanje ožiljaka i podmlađuju kožu, čineći je svezom, zdravom i jedrom.

TRETMAN SA KOLAGENOM i elastinom u foliji ili serumu, spada u liftinge za jačanje i elastičnost kože. Vlaženjem dubljih slojeva koža se osvežava i revitalizuje.

BIOLOŠKI TRETMAN - spada u tretmane vraćanja prirodi jer se koriste aromatična ulja i maske sa kombinacijom lekovitog bilja prema potrebi kože.

KLASIČNE TRETMANI - koji podrazumevaju čišćenje, masažu i masku

ELIKSIR AROMATERAPIJA - kompletan tretman zgodan za trudnice i osetljive osobe jer se radi bez upotrebe aparatne kozmetike. Još jedan iz serije vraćanja prirodi. Neguje i osvežava

KAVIJAR TRETMAN - je luksuzni tretman za podmlađivanje i regeneraciju kože lica.

MASAŽA TELA - masira se po potrebi kremom, aromatičnim uljima ili gelom.


PARCIJALNA MASAŽA ILI PROTIV CELULITA.


CELULIT TRETMAN na SANTRONIKU - piling, gel protiv celulita pakovanje 24 elektrode, uvijanje u celofansku foliju 35 min. uključen aparat i elektromagnetsko
polje, ručna masaža anticelulit kremom, pranje i odmašćivanje, brisanje i nanošenje šok termo gela.

ANTICELULIT TRETMAN - ručna masaža, termopakovanje, folija.

TRETMAN LEĐA- čišćenje mitisera i akni, antiseptik maska.

PILING CELOG TELA - skidanje površinskog sloja mrtvih ćelija, mleko.

LIFTING RUKU na SANTRONIKU - piling masaža lifting preparatima, pakovanje u rukavicu sa elektrodama, ponovno nanošenje preparata.

ZATEZANJE TELA - stimulacijom mišića. Pakovanje gelom i uređivanje i ukrašavanje noktiju.

MANIKIR - nega ruku, masaža, urđivanje i ukrašavanje noktiju.

PEDIKIR - nega tabana, žuljeva i noktiju, ručna masaža i nanošenje laka

NADOGRADNJA noktiju, gel ili KOREKCIJA NADOGRADNJE izlivanje, frenč ili lakiranje.


SPECIJALNI TRETMANI

• REPECHAGE LICA i TELA Luksuzni tretman koji podstiče ćelijski metabolozam, ubrzava eliminaciju toksina i oslobađanje viška tečnosti; poboljšava tonalitet kože lica, a i tela. Ovaj tretman je proglašen najboljim tretmanom te vrste od strane Udruženja američkih kozmetikologa.

• Čokoladni tretman za regeneraciju-Masaža čokoladnim uljem i specijalnom čokoladnom maskom.

• Kraljevski tretman u dva sloja - Prirodna maska sa lekovitim biljem, toplim pakovanjem i alu-folijom.

RUKE I STOPALA

• Parafinsko pakovanje za ruke i laktove (piling, nanošenje hranljivih krema, masaža i toplo parafinsko pakovanje)

• Lifting za ruke na santroniku (tretman za lifting i regeneraciju kože ruku)

• Manikir (kompletna nega ruku i noktiju)

• Pedikir (potapanje nogu u specijalni rastvor, piling, skidanje žuljeva i ogrubele kože, podsecanje i oblikovanje noktiju, masaža hranljivom kremom i lakiranje noktiju)

•Nadgradnja noktiju

DEPILACIJA HLADNIM VOSKOM
Depilacija celih nogu i prepona
Depilacija pola nogu
Depilacija pola ruku

Depilacija ruku
Depilacija prepona
Depilacija pazuha
Depilacija stomaka
Depilacija poprsja- leđa

ŠMINKA

•Trajna šminka (iscrtavanje obrva, linije oko usta ili očiju)
*Ugradnja trepavica 1 /snop (Naplaćuje se broj ugrađenih trepavica)
• Oblikovanje obrva
• Farbanje trepavica
• Profesionalno šminkanje
• Bušenje ušiju (sterilno)
Podaci firme ::::.
Pogledan: 48453
Kneginje Zorke 84
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 24 25 981
Fax: 011 24 25 984
Mapa

service description:

● Dobrodošli

Doktorka Jasmina Lalošević (spec. Evropskog instituta za naučni antiejdžing u Parizu), završila je Medicinski fakultet u Beogradu gde je upisala i poslediplomske studije. Specijalizaciju je završila na VMA. Nakon stručnog boravka u Brazilu, već više od petnaest godina prati i usavršava trendove antiejdžing medicine u svetu, naročito metode podmlađivanja.

Član je Svetskog udruženja za antiejdžing medicinu i Globalhelth Network Lipolysis svetske mreže lekara licenciranih za mezoterapiju i lipolizu. Mezoterapiju je učila u Parizu od čuvenog dr Žak Le Koza, direktnog naslednika utemeljivača mezoterapije dr Mišela Pistora.

Poseduje licencu za primenu Botox-a u estetske svrhe.

U Parizu i Briselu prosla je edukaciju za primenu metode Plazma Biostimulacije sa faktorima rasta ćelija, danas jedne od najprestižnijih metoda podmlađivanja.

Kao prva sa ovih prostora koja primenjuje metodu biostimulacije GF “frowth factor” faktorom rasta ćelija, doktorka Lalošević je na poziv organizatora prisustvovala u Ženevi velikom stručnom skupu pod pokroviteljstvom Ujedinjenih Nacija na kojem su se okupili svetski stručnjaci iz oblasti Regenerativne Medicine.

Dugogodišnji je internacionalni predavač i trener za Restylane u Parizu. Pripada timu koji se bavi edukacijom i obukom lekara u primeni hijalurona.

Osnivač je edukativnog centra za mezoterapiju u Beogradu, u saradnji sa francuskom laboratorijom Revitacare, vodećom u svetu u oblasti mezoterapije.

I dalje veoma često boravi u Parizu.

O antiejdžing medicini

Antiejdžing medicina je nova grana medicine koja je u svetu uveliko popularna a kad nas postaje u poslednje vreme sve vise aktuelna.
Antiejdžing medicina bavi se problemom starenja. Možda sam engleski naziv “anti aging” nije najsrecnije izabran jer u bukvalnom prevodu značio bi medicinu protiv starenja. Proces starenja je fiziološki proces I ne možemo ga zaustaviti, ali možemo današnjem savremenom čoveku omogućiti da ostane dugo vitalan I zdrav i doživi duboku starost, a da pri tom lepo izgleda.
Često se domen antiejdžing medicine poistovećuje sa zahvatima plasticne hirurgije i ovde bi trebalo napraviti razliku. Domen antiejdžing medicine obuhvata I estetsku medicinu ali u okviru koje se koriste one metode koje podrazumevaju korišćenje prirodnih supstanci u svrhu podmladjivanja. Metode mezoterapije koje podrazumevaju primenu vitaminskih koktela , amino kiselina, hijalurona su u funkciji poboljšanja kvaliteta kože i zdravog izgleda u celini, a za posledicu imaju i postizanje estetskog efekta.

Antiejdžing ima holisticki pristup ljudskom organizmu. Antiejdžing kojim ćemo se u budućnosti sve vise baviti podrazumevaće genetsku kontrolu, analize DNK, hormonski status, pravilnu ishranu, kao i adekvatnu fizičku I psihičku aktivnost.
● Kontakt

AestheticMed Lalošević

Adresa:
Kneginje Zorke 84
11000 Beograd, Srbija

Telefoni:
+381 11 24 25 981
+381 11 24 25 984

E-mail:
info@drlalosevic.com

vaše slike:

anti-aging terapija
kavitacija
mezoterapija
Plastična hirurgija
ultrazvučna vakumska kavitacija

Facebook