Homeopathy

Podaci firme

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 064/ 209 2823

service description:

Dobrodošli u svet homeopatije

Da li ste znali da se možete rešiti bolova, neprijatnosti ili psihičke patnje na potpuno neštetan način po vaš organizam, uz pomoć prirodne, energetske medicine - homeopatije? Naravno, sve u saradnji i u dogovoru sa vašim lekarom, ukoliko se radi o hroničnim i težim bolestima.

Klasična homeopatija je potpuno prirodan, neštetan i bezbedan način lečenja. Ona je komplementarna grana medicine i za razliku od klasične medicine koja tretira posledicu, homeopatija traži uzrok bolesti.


Klasična homeopatija sa svojim individualnim i holističkim pristupom čoveku je često nezamenljiva u održavanju i poboljšavanju zdravlja i kao takva je medicina budućnosti. Ona ne samo da uvodi u zdravlje nego budi svesnost čoveka, obraća se čovekovoj duši dovodeći ga do novih uvida i osećanja, te na taj način poboljšava i unapređuje kompletan čovekov život, odnose sa bližnjima, na poslu, u čovekovom okruženju. Cilj u homeopatskoj terapiji nije otklanjanje simptoma ili ublažavanje bola nego traženje uzroka problemu podsticanjem samog organizma da povrati izgubljenu ravnotežu.

Zdravlje nije samo odsustvo simptoma, odnosno bola, nego po definiciji čuvenog grčkog homeopate G.Vitulkasa: “Zdravlje je sloboda od bola i nelagodnosti u fizičkom telu uz stanje potpune funkcionalnosti, sloboda od strasti i drugih poremećaja u emocionalnoj sferi, što ima za posledicu dinamičko stanje vedrine i spokojstva, kao i sloboda od sebičnih poremećaja na mentalnom nivou, što ima za rezultat potpuno sjedinjenje sa Istinom.”
Misija

Čovečanstvo je u globalu sve bolesnije, a čovek sve više pati od raznih poremećaja i bolesti u čemu mu klasična medicina često ne može pomoći. Novo doba, stres, poremećene vrednosti, odsustvo ljubavi i saosećanja, globalizacija i uništavanje individualnosti dovode svakog čoveka malo po malo u stanje depresije, a onda i fizičke bolesti.

Svi smo mi jedinstvene kreacije, božanske iskre u kosmosu, tako da nema dve iste bolesti, pošto se svako od nas na svoj način nosi sa svojom patnjom.

Živimo u uzbudljivom vremenu koje sve više prepoznaje i daje prednost toj nematerijalnoj supstanci u nama, našoj duši.