UMETNOST LEČENJA

Podaci firme

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/111-1111

service description:

Kako prići Homeopatiji ?
Homeopatsku medicinu je u jednu ruku lako, a u drugu ruku teško objasniti. Njena delotvornost i uspeh u lečenju neretko bivaju sa oduševljenjem ali i nevericom prepoznati kod ljudi.


Veliki broj ljudi se odlučuje na homeopatski vid lečenja tek kada iscrpe sve mogućnosti klasične medicine. Tu se stvara pogrešna slika da Homeopatija spada u alternativnu medicinu. Da je takva tvrdnja pogrešna, najbolje demantuje sama terapija klasične homeopatske medicine. Homeopatska praksa na najprirodniji način stimuliše vaš organizam da se sam leči. Sa velikim optimizmom i ohrabrenjem lekari u kliničkim centrima savetuju svoje pacijente da započnu homeopatsku terapiju. Neretko bolest nadjačava snagu klasične medicine. Osnovno pravilo prirode je da, svaka bolest ima svoj lek negde u prirodi. Homepatija je prepoznala tu osobinu prirode da se sama leči i uspešno je sprovela u delo.

Nakon započinjanja terapije vaše telo reaguje individualno, ali potpuno očekivano, na različite načine. Organizam šalje primarne signale, da je lek “počeo da radi”, odnosno da je pobudio vaš odbrambeni sistem i započeo prvu fazu detoksikacije, na putu ka većim izazovima.

Ostanite pribrani i strpljivi. U svakom momentu beležite promene i slobodno konsultujte vašeg lekara homeopatu. To su dragoceni podaci za praćenje vašeg povratka u apsolutnu biološku ravnotežu. Strpljenje i poverenje u vašeg lekara homeopatu su možda najbolji savet. Naravno ni u jednom momentu nemojte sumnjati u sposobnost svoga tela da se izleči, ma koliko vam to delovalo neverovatno.