Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

Učenje jezika brzo, učenje jezika efikasno, kreativno i to sve bez stresa!
Učiti jezike lakše, učiti jezike kada imamo malo vremena, učiti kada sumnjamo u svoju izdržljivost u učenju!
Brzo naučiti engleski, nemački, španski itd. i znati ga stvarno koristiti u praksi.
- Da li su Vam poznate ove misli i zahtevi?
Sa Brainturbo tehnologijom na pragu smo nove ere! Puno njih su rekli “nisam verovao ali i kod mene je uspelo”!
Osnova svega je uređaj za razvijanje lične sigurnosti vrhunskog kvaliteta, koja je izuzetno efikasna. Tehnologija korišćena na ovom uređaju se bazira na časovima laboratorijskog učenja i (privatnim) časovima profesor-trener naizmenično. Sa Brainturbo tehnologijom za 3 meseca stičete znanje jezika sa kojim bez problema komunicirate!
Ako ste se umorili od drugih metoda,
Ako stvarno imate malo vremena za učenje,
Ako želite zahtevno, brzo, personalizovano učenje,
Ako Vam odnos cena-rezultat puno znači, na dobrom ste mestu!
Sa Brainturbo metodom reči se ne uče napamet i učenje vam postaje doživljaj! Da smo na pragu nove ere u učenju, uverite se lično!
Besplatna prezentacija Brainturbo tehnologije!
Čekamo Vas u DOO “Brainturbo Studio” .

Ostali podaci:

Podaci firme ::::.

service description:

Kursevi stranih jezika

Škola organizuje kurseve engleskog, španskog, italijanskog, nemačkog, francuskog, ruskog i srpskog jezika. Kurseve organizujemo za predškolski (od 3 godine), školski i srednjoškolski uzrast, za odrasle, za različite nivoa znanja i specijalizovane namene. U našoj školi možete pronaći odgovarajuću grupu prema svom nivou znanja, koji se utvrđuje dijagnostičkim testom – besplatno, u skladu sa CEF nivoima.
Podaci firme ::::.

service description:

CENTAR WIZARD
Par reči o Centru Wizard...
Centar za obuku za rad na računaru, učenje stranih jezika i knjigovodstva "Wizard" osnovan je 10.avgusta 2007. godine. Centar Wizard je ustanova koja je otvorena sa ciljem da ponudi veštine koje su neophodne i potrebne u današnje vreme. Mnogo je kurseva u našoj ponudi a na vama je da izaberete koji kurs Vam je neophodan. Pored kurseva za rad na računaru, centar Wizard nudi i kurseve za knjigovođe kao i kurseve stranih jezika. U ponudi se nalaze razni kursevi kako za početnike tako i za one koji imaju već neko znanje i žele da ga usavrše. Kursevi se mogu pohađati po principu grupne ili individualne nastave.


Škola Računara
U potpuno opremljenim i klimatizovanim kabinetima sa najsavremenijom računarskom opremom postanite uspešan korisnik računara! Stalni pristup internetu će Vam omogućiti da proširite Vaša znanja iz oblasti koja vas zanima. U ponudu imamo veliki broj kurseva od onih koji su za apsolutne početnike pa do kurseve za grafiku, web i video. Na Vama je samo da odaberete!

Škola stranih jezika
Škola Wizard Vam nudi nekoliko svetskih jezika po veoma pristupačnoj ceni. Uz precizno odabrane udžbenike i audio materijale u potpunosti ovladajte nekim od svetskih jezika bez obzira da li ste početnik ili imate predznanje. Kreirajte nastavu prema Vašim potrebama u periodu kada Vama to odgovara uz konsultacije sa našim profesionalnim timom predavača! Testirajte svoje znanje sasvim besplatno.

Škola za knjigovođe
Omogućili smo Vam savremenu obuku za uvek potrebno vođenje poslovnih knjiga, ali na lakši i moderniji način - preko računara i uz pomoć programa. Svaki polaznik će moći da oseti teoretski i praktično način na koji se vode poslovne knjige. Budite u prednosti u odnosu na druge!
Podaci firme ::::.
Dalmatinska 70
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/3240-897
Mapa

service description:

Studio Anglian je specijalizovana škola za učenje engleskog jezika na svim nivoima (od početnog do višeg), za sve uzraste (za decu i odrasle) i za različite namene (opšti i poslovni engleski, pripreme za međunarodne ispite). Osim nastave bavimo se i prevođenjem, a u okviru Studija radi i kancelarija sudskog tumača.
Vlasnice Studija Anglian su Ivana Bosić i Vesna Radonjić , profesorke engleskog jezika sa dugogodišnjim iskustvom u nastavi engleskog jezika na svim nivoima, kao i u oblasti prevođenja.
Škola radi od 1995. godine. Do sada smo imali više hiljada polaznika koji su ostvarili izuzetne rezultate.
Nalazimo se u Beogradu, Dalmatinska 70 (ugao sa Vladetinom). Radno vreme sekretarijata škole je od 15 do 20 časova i tada nas možete posetiti i zakazati besplatno testiranje (usmeno i pismeno). Po završetku testiranja dobićete savet o tome šta bi za vas bilo najsvrsishodnije. Preliminarno testiranje vam je dostupno i na našem sajtu.
Podaci firme ::::.

service description:

Škola engleskog jezika.

BeoLingua je specijalizovana škola engleskog jezika koja Vam omogućava da dostignete maksimalan nivo znanja u vremenu koje Vam je na raspolaganju, bez obzira na to da li Vam je engleski jezik potreban za svakodnevnu poslovnu komunikaciju, stručno usavršavanje ili razonodu. Mi verujemo u značaj dobre komunikacije. Naši tečajevi Vam omogućavaju da tačno i samouvereno komunicirate na engleskom jeziku. Takođe verujemo u dobru saradnju sa klijentima. Ceo naš stručni tim Vam je na raspolaganju pri preciznom definisanju cilja učenja, utvrđivanja realnog roka u kom možete da postignete taj cilj, kao i odabira pravog tečaja. Pratimo Vaš napredak i program prilagođavamo Vašim potrebama.
Podaci firme ::::.
11
Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"Charing Cross" i "The British Council"

Od 1991 godine, škola "Charing Cross" sarađuje sa Britanskim Savetom u Beogradu, a od 1992 godine Subotica kao grad, preko naše škole, dobija zvaničan status svetskog centra za učenje engleskog jezika, registrovanog u Kembridžu pod brojem EA-009.

Od 1992 do danas, preko 2000 polaznika naše škole položilo je jedan od poznatih i svetski priznatih Kembridž ispita za Cambridge Certificate i steklo ove važne diplome.
Podaci firme ::::.
Vase Stajića 9/1
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/552572
Mapa

service description:

Rad sa decom od 5-7 godina se zasniva se na velikom broju raznovrsnih aktivnosti predviđenih programima stranih izdavača za učenje engleskog jezika kao stranog jezika (LONGMAN).


Pored pomenutih aktivnosti, predavač uvodi dodatnu literaturu u skladu sa sposobnostima i veštinama predmetne grupe (npr. poznate bajke na engleskom koristeći audio-vizuelna sredstva i druga učila). Akcenat je na približavanju i što lakšem prihvatanju stranog jezika.
Podaci firme ::::.
Braće Radića 87
Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:Zašto Samerhil?
Zato što je to sinonim za slobodu.
Zato što nema dosade, stereotipa, a ni školskih klupa.
Ne obećavamo vam da ćete se ludo zabavljati i družiti, to zavisi od vas.
Znanje stranih jezika je budućnost i potreba, naravno ako i sami tako mislite.
Deca koja uče sa nama ne moraju da budu pažljiva i poslušna.
Nas je cilj da deca budu ono što jesu i nauče ono što mogu i žele na način koji sami odaberu.
Ako želite da učite u ovakvoj atmosferi, gde ravnopravnost nije samo reč, a želja za znanjem je vaš izbor, javite nam se.
Nalazimo se u Subotici u ulici Brace Radica br.87.
Prostor je adekvatno opremljen u cilju stvaranja neposredne i kreativne atmosfere. Grupe su prilagođene nivoima znanja i uzrasta kako za decu tako i za odrasle.
Rad se može odvijati u grupama od dva do pet polaznika kao i individualno.
Upis traje tokom cele godine.

service description:

Škola računara - razvijena po evropskim standardima, poseduje sertifikat ECDL testnog centra

Škola engleskog jezika - 6 nivoa obuke, po Oxfordovim udžbenicima New Headway

Škola životnih veština - ove veštine olakšavaju snalaženje u savremenom svetu poslova

Škola preduzetništva - znanja potrebna za pokretanje i razvoj sopstvenog posla

Kako Vi možete pomoći

NSHC je neprofitna organizacija i sve donacije koje dobijemo usmerene su na direktnu podršku našim korisnicima.

Novosadski humanitarni centar je neprofitna, nevladina organizacija koja doprinosi stvaranju humanog društva kroz pružanje podrške ugroženim i marginalizovanim grupama, podsticanje aktivizma građana, istraživački rad i obrazovanje.

U saradnji sa vladinim i nevladinim sektorom NSHC doprinosi razvoju neformalnog obrazovanja, promociji zdravlja, unapređenju socijalne politike i politike zapošljavanja u Srbiji.

NSHC je osnovan 1998. godine u Novom Sadu. Na našim projektima su angažovani stručnjaci iz različitih oblasti - psiholozi, socijalni radnici, lekari, pedagozi, profesori, ekonomisti...

Projekti NSHC-a se finansiraju iz donatorskih sredstava međunarodnih nevladinih organizacija i fondova pokrajinske i republičke vlade. Pored toga, doprinos radu NSHC-a daju volonteri i građani svojim prilozima.
Postoje brojni načini na koje možete pomoći i promeniti stvari na bolje...

* donacije
* volonterski rad
* promocije
Podaci firme ::::.
Beogradska 36/3
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/24-32-912
Mapa

service description:

U današnje vreme oko sedamdeset procenata stanovništva u svetu govori više od jednog jezika. Stoga učenje stranog jezika postaje sve veći izazov i potreba i predstavlja proces koji je vredan uloženog truda, vremena i novca. Nudimo Vam bogat i raznovrstan izbor programa za učenje stranih jezika kroz koje ćete uz svesrdnu pomoć naših profesora ostvariti željene rezultate, širiti horizonte, a iznad svega postići slobodu i sigurnost u komunikaciji na stranom jeziku. Istaknuti stručni tim profesora na ljubazan i kreativan način pobuđuje kod polaznika interes, motivaciju i ljubav prema stranom jeziku.

Vista nije samo Centar za učenje stranih jezika i prevođenje, već i edukativni centar koji svojim polaznicima omogućava da upoznaju i nauče nešto više o tradiciji, kulturi, istoriji i običajima stranih zemalja za čiji jezik se opredele. U cilju Vaše edukacije organizujemo brojne tematske večeri, filmske projekcije, seminare i prezentacije u okviru vannastavnih aktivnosti.

Naš Centar Vam pruža kvalitetnu nastavu u adekvatno i multimedijalno opremljenom prostoru, uz potpunu posvećenost nastavnog kadra i korišćenje savremenog nastavnog programa i metoda učenja. Obezbeđujemo Vam najefikasniju i najpovoljniju nastavu koja će Vam pomoći da savladate sa lakoćom strani jezik.

Ponosni smo na činjenicu da je više od 80% naših polaznika odabralo Vistu po usmenoj preporuci svojih prijatelja ili kolega. U Centru Vista učenje jezika je zadovoljstvo i kao i naši dosadašnjih zadovoljni polaznici i Vi se možete osećati prijatno i u ugodnoj atmosferi doživeti jedno divno i nezaboravno iskustvo učenja stranog jezika, jer Centar Vista postoji zbog Vas.

Nalazimo se u centru grada, na Slaviji, u Beogradskoj 36. Stojimo Vam na raspolaganju tokom cele sedmice za bilo kakve informacije koje Vam mogu koristiti.

Pozivamo Vas da sa nama naučite i usavršite

* Engleski
* Španski
* Francuski
* Italijanski
* Nemački
* Ruski
* Grčki
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Škola engleskog,odnosno stranih jezika.
Podaci firme ::::.

service description:

ŠKOLA RAČUNARA

Škola računara IT CENTAR je prva profesionalna edukaciona ustanova iz oblasti informatike na područiju Niša. Nalazi se u centru grada, u ulici Cara Dušana br.90/3.

Svojim polaznicima IT CENTAR pruža mogućnost da u kratkom roku steknu obimno znanje i operativnu sposobnost za korišćenje velikog broja kompjuterskih programa, od osnovnih - svima potrebnih, do profesionalnih usko specijalizovanih. Predavači su profesionalci u svome poslu sa višegodišnjim iskustvom, što u kombinaciji sa modernom opremom i udobnim prostorom za rad čini savršen preduslov za lako savladavanje gradiva.


ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA

Centar za edukaciju u oblasti učenja engleskog jezika u IT CENTR-u predstavlja spoj tradicionalnog učenja stranog jezika i moderne kompjuterske tehnologije. Uspešno bavljenje svakim poslom zahteva odlično poznavanje kako savremene kompjuterske tehnologije tako i engleskog jezika. Program napravljen kombinacijom najboljih metoda učenja stranih jezika sa inostranih univerziteta, instituta i škola engleskog jezika koji su postali nezamenljivi.

IT CENTAR je jedini u Niškom Regionu a treći u Srbiji autorizovani TOEFL centar za obuku i polaganje.


RAČUNARSKE MREŽE

IT CENTAR kao prvi sertifikovani edukacioni centar, pored profesionalnih obuka za administratore nudi i uslugu projektovanja fizičke i logičke infrastrukture.

IT CENTAR u saradnji sa korisnikom analizira potrebe i zahteve preduzeća, određuje kvalitet i sigurnost i planira dalji razvoj mreže.

Nudimo Vam kompletnu uslugu po sistemu "ključ u ruke", od projektovanja celokupne fizičke i logičke infrastrukture ( bazirane na Microsoft i CISCO tehnologijama), preko implementacije mreže, pa sve do obuke administratora.


IZRADA SOFTVERA

IT Centar se bavi projektovanjem i izradom informacionih sistema kao i svih vrsta softvera korišćenjem najnovijiih tehnologija za rad pod Windows sistemima. Stručni kadar u firmi poseduje veliko i dugogodišnje iskustvo iz oblasti razvoja računarskog softvera.
Podaci firme ::::.
Avalska 9
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/308-7466
Fax: 011/244-3944
Mapa

service description:

Centar za strane jezike.
Podaci firme ::::.
Balzakova 43
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/63-62-362
Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Zmaj Jovina 21
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/66-13-082
Mapa

service description:

Škola stranih jezika
Podaci firme ::::.
Ravanička 5
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/63-50-478
Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Železnička 42
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/64-10-755
Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Miloša Bajića 3
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/66-19-036
Mapa

service description:

Facebook