Podaci firme ::::.

service description:

TRGOVINA REPROMATERIJALOM ZA GRAFIČKU INDUSTRIJU

“COMES” je specijalizovan za trgovinu papirima i grafičkim repromaterijalima i naš prodajni asortiman čini više od 300 vrsta najkvalitetnijih papira i kartona, kao i široka paleta boja, ofset ploča, grafičkih hemikalija i drugih materijala koji se svakodnevno koriste u štamparijama. Dobavljače za ove materijale uvek biramo sa najvećom pažnjom vodeći pre svega računa o kvalitetu.

Pored centrale u Beogradu imamo i predstavništva sa magacinima u Novom Sadu, Subotici, Nišu i Kragujevcu. Posedujemo poslovno-magacinski prostor od preko 6.500 m2. Pored toga, preduzeće u svom posedu ima 10 kamiona i drugih dostavnih vozila. Preduzeće ima preko 35 zaposlenih i svu neophodnu infrastrukturu za uspešno obavljanje ovih poslova.

Preduzeće “COMES” prodaje oko 20.000 tona papira, kartona i raznih drugih grafičkih materijala. Za više od 1000 kupaca u Srbiji naše ime predstavlja sigurnost, kvalitet i kontinuitet u snabdevanju. Fleksibilan pristup poslovnoj saradnji doprinosi stalnom učvršćavanju međusobnog poverenja između nas i naših partnera.

COMES je jednostavno UVEK KORAK ISPRED.
Podaci firme ::::.

service description:

Štamparija:
priprema,
katalozi,
posteri
fascikle,
kalendari
memorandumi,
kutije,
posteri,
knjige,časopisi
kese i ambalaže.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Grafički materijal
ID plastične kartice
Lasersko graviranje
Grafičke usluge
Sigurnosne nalepnice
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

Tržišna marka:

  • Kodak

service description:

GRAFIKUM je distributer i serviser za Kodak grafičku opremu, rezervne delove i repromaterijal.


- KODAK
- CREO
- CREO-SCITEX
- SCITEX
- GLUNZ&JENSEN
Podaci firme ::::.
Ustanička 128
Beograd - Voždovac, 11010
Srbija
Tel.: 011 / 2890-990
Fax: 011 / 3046-878
Mapa

service description:

Preduzeće TODEY osnovano je 1991. god. kao mala porodična firma. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i trgovina grafičkog repromaterijala. Dugogodišnji rad i iskustvo pomogli su nam da steknemo poverenje kod svojih partnera sa kojima uspešno sarađujemo već dugi niz godina.

Pre Vas, poverenje su nam ukazale poznate svetske kompanije: Vulcan, Lohmann, Cito system, Schober, Folex, Marks-3zet, Wettex, Fuji Hunt, Dupont, Epple...

U timu nas je sedmoro - dovoljno da naši kupci uvek na raspolaganju imaju kvalitetnu robu i svu neophodnu tehničku podršku. Porazgovarajte sa našim kupcima - oni su zadovoljni.

Todey d.o.o.
Ustanička 128a, Beograd
(Poslovni centar Košum)
tel/fax: 011 / 2890-990
011 / 3046-878
011 / 3471-567
e-mail: todey@eunet.rs
Podaci firme ::::.

service description:

Štamparija Zebra je osnovana marta 1990. godine kao Samostalna zanatska radnja za kopiranje i umnožavanje, pod nazivom "Grafički atelje Zebra".

Prvih godina rada se bavila visokom i sito štampom, a kasnije je delatnost proširena i na ofset štampu. Tako radi do 1996 godine od kada posluje kao štamparija Zebra u okviru preduzeća "Zebar".

Osnovna delatnost štamparije je dakle, dizajn, štampa i dorada štampe kao i ostali poslovi vezani za grafičku delatnost.

Štamparija zebra - štampa flajera - Frima Beo Fabrilor

Štamparija Zebra - Štampa flajera, kolor štampa - flajeri

Ako otvarate firmu ili menjate postojeći imidž vašeg preduzeća, spremni smo da osmislimo i dizajniramo novi vizuelni identitet vaše firme.

To podrazumeva izradu Logotipa firme, dizajnerska rešenja za sav štampani i propagandni materijal počev od fotografisanja (12 mega pixela), skeniranja, preloma teksta do izrade grafičkih filmova ili štamparskih ploča.

Dođite, i uz kaficu i prijatno osoblje, naš tim dizajnera će vam maksimalno izaći u susret.

Cena pripreme za štampu je uračunata u cenu gotovog proizvoda, dok se posebni zahtevi za izradu dizajna i vizuelnog identiteta preduzeća naplaćuju prema dogovoru.Podaci firme ::::.
Antifašističke borbe 19
Novi Beograd, 11070
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Prodaja štamparskih i grafičkih materijala i opreme. Folije, display, kateri, sitoštampa.

Facebook