Podaci firme ::::

service description:

Firma Eko sanitarni sistemi se bavi iznajmljivanjem, postavljanjem i održavanjem mobilnih toaleta po celoj Vojvodini i posluje po najsavremenijim svetskim ekološkim standardima.


Investitori, građevinska preduzeća i putari su u obavezi da obezbede WC kabine za svoje radnike, pa su pokretni toaleti idealno rešenje za njih, jer je higijena na visokom nivou, a potrebno je veoma malo prostora da se postave.

Manifestacije, skupovi i koncerti, u čiju organizaciju su uključene turističke organizacije, mesne zajednice, opštine, komunalna preduzeća, moraju obezbediti prenosive toalete za veliki broj ljudi. Obzirom da ovi plastični eko toaleti ne zauzimaju puno prostora, u ovakvim situacijama su savršen izbor.

Privatnim licima su plastični toaleti koji će zadovoljiti sve higijenske potrebe, neophodni pri organizovanju svadbe ili slične veće proslave. Iznajmiti ih možete na period koji je Vama potreban, bilo da su u pitanju dva dana ili cela godina.


MOBILNI TOALETI

 • Predviđeni za mesta gde ne postoji priključenje na kanalizacionu mrežu
 • Kapacitet toaleta je 250 litara
 • Minimalna površina za postavljanje je 1 m, što ih čini pogodnim za postavljanje na malom prostoru
 • Imaju krov od specijalne plastike koja omogućava propuštanje i prikupljanje velike količine dnevne svetlosti, koja tokom noći isijava i osvetljava  USLUGE POSTAVLJANJA I ODRŽAVANJA TOALETA

  Iznajmljivanje, transport i postavljanje mobilnih toaleta. Održavanje prenosivih, plastičnih eko toaleta. Mobilni toaleti za gradilišta, manifestacije, skupove.

 • Transport mobilnih toaleta na dogovorenu lokaciju, u najkraćem mogućem roku
 • Priprema terena za njihovo postavljanje (raščišćavanje, poravnanje)
 • Redovno čišćenje i održavanje toaleta u periodu najma (najmanje jednom nedeljno, a po potrebi i češće)
 • Pranje toaleta
 • Dezinfekcija toaleta ekološkim biorazgradivim dezifisijensima i mirisima
 • Obezbeđivanje toalet papira
 • Odlaganje otpada na ekološki kontrolisane deponije

  Eko sanitarni sistemi obezbedili su toalete na brojnim manifestacijama, kao što su Vršački venac, Moto fest i Block rock fest u Novom Sadu, Slovački dani u Bačkom Petrovcu, Pudarski dani u Irigu, Sportski dani u Molu, Dani komaraca u Kanjiži, Izložba pasa na Vencu.

  Prednost ovih mobilnih toaleta jeste izuzetnan kvalitet, a njihovom upotrebom higijenski uslovi će biti dovedeni na najviši mogući nivo. Ono što je veoma bitno jeste da su napravljeni od materijala koji sprečavaju isparavanja neprijatnih mirisa, a sve što ćete osetiti je ugodan miris sredstava za dezinfekciju.

  Kontakt:
  EKO SANITARNI SISTEMI
  Tel: 062-180-60-18

  Ostali podaci:

  • Tel.: 062-180-60-18, 

  vaše slike:

  eko sanitarije
eko sanitarni sistemi
eko toalet
Eko toaleti
eko wc
građevinske usluge
javni toalet
javni wc
mobil wc
Mobilni sanitarni čvor
Mobilni toaleti
mobilni WC
najam WC
oprema za kamp
oprema za kupatila
pokretni toalet
pokretni WC
poljski WC
prenosivi toaleti
prenosivi WC
 • Podaci firme ::::.
  Gal Lasla 1
  Kanjiža, 24420
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  Tržišna marka:

  • Certop
  • Certop Srbija
  • HACCP
  • ISO

  service description:

  CERTOP je sertifikaciono telo koje deluje u regionu Srednje i Jugoistočne Evrope, u prvom redu u Mađarskoj, Slovačkoj, Rumuniji a od nedavno i u Srbiji. Oslanjajući se u prvom redu na akreditacije sa područja zemalja Evropske Unije, od 1998. godine do danas stekli smo više od 3600 poslovnih partnera i uspešno realizovali preko 3400 projekata, što je nesporno najbolji dokaz uspešnosti i renomea naše firme.

  Naša Holding Kompanija je generalni zastupnik : Grupe ROS (Registar of Standards Holding), URS ( United Registar of Systems Ltd.) i Gri ( Global Registars, Inc ).

  Želimo da Vam putem našeg predstavništva, CERTOP CO d.o.o. iz Kanjiže ponudimo mogućnost sticanja međunarodno priznatih sertifikata po „domaćoj meri troškova“.


  Želimo Vam puno poslovnih uspeha !
  S poštovanjem,
  Direktor,
  Šandor Tibor
  CERTOP CO d.o.o. Kanjiža
  Podaci firme ::::.

  service description:

  Preduzeće se bavi reciklažom otpada od elektronskih i električnih uređaja.
  Preduzeće je registrovano 2002. godine pod punim poslovnim imenom STRATEGIJA EKOLOŠKE TRGOVINE – RECIKLAŽA D.O.O. i prvo je preduzeće u našoj zemlji kome je Ministarstvo životne sredine izdalo dozvolu za sakupljanje, transport, skladištenje i tretman ee otpada.
  SET RECIKLAŽA poseduje tehnologiju za reciklažu elektronske i električne opreme koja je bazirana na zero-waste tehnologiji i koja po svojim performansama prati poslednje evropske standarde.

  SET RECIKLAŽA daje svoj najveći doprinos očuvanju životne sredine svojom osnovnom delatnošću - reciklažom otpada od električnih i elektronskih proizvoda, kao i sprečavanjem i smanjenjem svih negativnih uticaja koji su prouzrokovani našim aktivnostima.

  vaše slike:

  biorazgradivo
biorazgradivost
Ekologija
oprema za reciklažu
  Podaci firme ::::.
  Nikole Tesle bb
  Kostolac, 12208
  Srbija
  Tel.: 012/242-105
  Fax: 012/241-568
  Mapa

  service description:

  Preduzeće za rekultivaciju i ozelenjivanje zemljišta Rio.
  Podaci firme ::::.

  service description:

  "Envirolab Tehnička laboratorija za merne instrumente u ekologiji" doo, je osnovana za prodaju, održavanje, servisiranje i kalibraciju laboratorijskih i mernih instrumenata, koji se koriste za uzorkovanje i analizu kvaliteta vazduha, zemljišta i vode.

  Pored pomenute delatnosti, registrovani smo i bavimo se i sa drugim delatnostima kao što su:

  -eksport-import
  -tehnički konsalting
  -proizvodnja i instalacija automatskih mernih stanica
  -i tako dalje, sve iz oblasti kombinujući elektrotehniku i zaštitu životne sredine.

  Zahvaljujući saradnji sa našim partnerima, u mogućnosti smo da Vam ponudimo širok spektar proizvoda i usluga.

  Poznavajući tržište i potrebe naših kupaca-korisnika, što je rezultat našeg višegodišnjeg iskustva radeći u ovoj sferi, sačinili smo naš biznis plan, koji ima jedan glavni cilj: konstantan razvoj naše kompanije, poboljšanje kvaliteta ponude, i da oko nas imamo zadovoljne korisnike i partnere.
  Podaci firme ::::.

  Beograd, 11000
  Srbija
  Tel.: 011 263 63 81
  Mapa

  service description:

  Ecoist je organizacija civilnog društva usmerena ka rešavanju problema svih aspekata održivog razvoja, kroz konstantno uvođenje inovativnih i holističkih pristupa, uključivanjem državnog, edukativnog, civilnog i korporativnog sektora za što veći sinergetski efekat. Ecoist sajt služi kao informativna baza za ljude koji žele da doprinesu i učestvuju u očuvanju prirode i životne sredine. Sajt www.event.ecoist.rs prikazuje dešavanja koja Ecoist organizuje u saradnji sa raznim partnerima. Filozofija iza samog Ecoist imena u koju verujemo je lepo iskazana u rečenici profesora Dr. David Orr "Kada lečimo prirodu, mi lečimo sebe"


  vaše slike:

  Zaštita životne sredine ekologija
zelena arhitektura
Zaštita životne sredine ekologija
zelena arhitektura
Zaštita životne sredine ekologija
zelena arhitektura
Zaštita životne sredine
  Podaci firme ::::.
  Obilićev venac 4
  Beograd, 11000
  Srbija
  Tel.: 011 2620 523
  Fax: 011 2620 366
  Mapa

  service description:

  Fond Ecotopia formirale su, podjednako, i želja i potreba onih pojedinaca i kompanija koje su shvatile da samo udruženim naporima mogu da pristupe rešavanju rastućih ekoloških problema u Srbiji i svetu.

  Naša misija je da kod što većeg broja pojedinaca i institucija u Srbiji razvijemo svest o globalnim i lokalnim posledicama zagađivanja planete, i da ukažemo na neophodnost ličnog angažovanja kako bi se te posledice predupredile ili smanjile.

  Naše akcije imaju za cilj:

  dobrovoljnu kontrolu i smanjenje različitih vrsta zagađenja i očuvanje prirodne sredine
  donošenje i unapređenje ekološkog zakonodavstva i lokalnih propisa
  uvođenje tehnologija alternativne energije i efikasniju upotrebu postojećih energetskih resursa

  vaše slike:

  Ekologija
Reciklaža
Recikliranje
Zaštita životne sredine ekologija
Ekologija
Reciklaža
Recikliranje
Zaštita životne sredine ekologija
Ekologija

  Beograd, 11000
  Srbija
  Tel.: +381 (0)64 199 18 13
  Mapa

  service description:

  Prve ekološke novine Srbije čija je neodustajna misija pravovremeno i objektivno izveštavanje o temama iz oblasti zaštite životne sredine i ekologije.
  Prvi broj “Zelenih novina” štampan je daleke 1988.godine u Kragujevcu u tiražu od 100 primeraka na svega 8 strana,na recikliranom papiru Fabrike hartije MATROZ iz Sremske Mitrovice koji je dobijen kao donacija ove fabrike.

  Izdavač “Zelenih novina” bilo je najstarije ekološko i uopšte prvo nevladino udruženje građana u Srbiji – Udruženje građana Kragujevca za ekološka pitanja “GEA” osnovano 1987.godine a prvi urednik Zelenih novina bio je osnivač i prvi predsednik udruženja,poznati kragujevački ekolog,novinar i publicista Dejan M. Andrić.

  “Zelene novine” su kasnije sa prekidima izlazile u tromesečnom periodu u izdanju Saveza ekoloških organizacija Srbije “EKOS” kao glasilo Centra za informisanje Saveza sve do dolaska kadrova kriminogene Nove demokratije,zloglasnog Jordana Aleksića [vlasnika Fakulteta za primenjenu ekologiju "FUTURA",zatim NVO Unije ekologa "UNECO",pa partije "ZELENI SRBIJE",zatim Fondacije za ekološke akcije "GREEN LIMES",Zelene komore Srbije i tako dalje...] na mesto Miloševićevog i Šešeljevog ministra ekologije i njegovog pomoćnika i saučesnika Radovana Draškića,sada direktora Gradskog “ZELENILA” u Beogradu,poznatog po nadimku DRVOSEČA (naredbodavca seče famoznih platana) koji su inicirali gušenje i uništavanje nevladinih ekoloških društava i naročito Saveza ekoloških organizacija Srbije kao jedine mrežne nevladine asocijacije širom Srbije,zarad očuvanja tada aktuelnog nedemokratskog režima diktatora Slobodana Miloševića.

  Tada su Zelene novine silom prilika prestale da izlaze,sve do odlaska pomenutih kadrova zloglasne Nove demokratije odnosno kasnije Liberala Srbije iz kabineta ministarstva ekologije Srbije.

  Ostali podaci:

  • www.zelenenovinesrbije.tk
  • www.zelenenovine.wordpress.com
  Podaci firme ::::.
  Novosadskog sajma 18
  Novi Sad, 21000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Proizvodni program:


  Herbicidi

  Fungicidi

  Insekticidi

  Rodenticidi

  Tretiranje semena

  Sredstvo za čišćenje

  VST Hemovet - Laboratorija

  U lancu proizvodnje fitofarmaceutskih sredstava kontrola kvaliteta je jedna od najvažnijih karika. VST Hemovet – laboratorija je opremljena od 2005. godine sofisticiranom opremom visokih performansi sa ciljem uspostavljanja upravljanja kvalitetom i unapređenja naše konkurentske sposobnosti na tržištu.

  VST Hemovet – laboratorija vrši uzorkovanja i ispitivanja uzoraka sirovina, poluproizvoda i gotovih proizvoda u skladu sa zahtevima važećeg Pravilnika o metodama za ispitivanje pesticida, a po međunarodnoj metodologiji CIPAC. U februaru mesecu 2008. godine VST Hemovet – laboratorija je završila proces akreditacije.

  U cilju jačanja poverenja kupaca u kvalitet VST Hemovetovih proizvoda i obezbeđenja poverenja u objektivnost svojih ispitivanja VST Hemovet – laboratorija je svoju stručnu i tehničku kompetentnost usaglasila sa standardom SRPS ISO IEC 17025. Na ovaj način je naša kuća otvorila vrata za pružanje usluga i trećim licima.

  Zaštita životne sredine


  Predodređenost čoveka je da živi u skladu sa prirodom, uspostavljajući ravnotežu između sebe i svog okruženja. Uvažavanje ovog osnovnog zahteva življenja vodi održavanju ekološke ravnoteže, koja je savremenim načinom života i poslovanja sve više narušena.

  Jedan od najbitnijih uslova poslovanja VST Hemoveta je uspostavljanje Sistema upravljanja zaštitom životne sredine. Potvrda uspešnosti uspostavljenog Sistema upravljanja zaštitom životne sredine je i dobijen certifikat projekta “Čista proizvodnja” organizacije UNIDO pod pokroviteljstvom Ujedinjenih nacija.

  “Proizvodnja zdravstveno bezbedne hrane” je projekat koji u poslovanju VST Hemoveta ima visok prioritet. Kroz stvaranje uslova za proizvodnju hrane koja će prema svim kriterijumima biti apsolutno bezbedna za upotrebu, nastoji se zadržati dobijeno i opravdano poverenje korisnika.
  Podaci firme ::::.
  Trg Lazara Nešića 1.
  Subotica , 24000
  Srbija
  Tel.: 024/673-815
  Fax: 024/673-819
  Mapa

  service description:

  Regionalna deponija
  Podaci firme ::::.

  service description:

  Institut za zemljište je jedna od najstarijih naučnoistraživačkih organizacija u Srbiji. Akt o "Ustroeniu Zemljodelske Škole" u Topčideru potpisao je knjaz Aleksandar Karađordević 10. januara 1853. godine. U njemu se kaže da se "škola ova o Ðurdevdanu 1853. otvori i da se od narodnog prireza održava, koga plaća svaka poreska i činovnička glava".

  Institut za zemljište s ponosom ističe istorijat svog nastajanja i izuzetno veliki broj naučnih i stručnih radnika koji su radili i postigli zavidne rezultate na polju naučnog rada i unapređenja poljoprivrede.

  Glavne delatnosti

  -Izrada projekata i studija za potrebe Ministarstva
  za nauku i tehnološki razvoj, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Ministarstva za zaštitu životne sredine i prostornog planiranja
  - Geneza, klasifikacija i kartografija zemljišta
  - Agrohemija, kontrola plodnosti i ishrana bilja
  - Mikrobiologija zemljišta i proizvodnja mikrobioloških đubriva
  - Melioracije zemljišta
  - Erozija zemljišta
  - Rekultivacija zemljišta
  - Zaštita životne sredine
  - Kontrola ishrane fudbalskih terena i drugih parkovskih i dekorativnih površina
  - Informatika i informacioni sistemi
  - Usavršavanje kadrova
  Podaci firme ::::.
  Prežihov Voranca 6 B
  Palić, 24413
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  OVLAŠĆENI DISTRIBUTER SVIH VRSTA PUMPI ZA VODU OD PROIZVOĐAČA "WILO" NEMAČKA I ITALIJANSKIH PROIZVOĐAČA "CALPEDAS", "ZENIT", "JET", "CADOPPI", "ROVATTI", "ARSAL", "LOWARA", GENERALNE POPRAVKE SVIH VRSTA PUMPI ZA VODU, POPRAVKA I PREMOTAVANJE SVIH VRSTA ELEKTRO MAŠINA, OVLAŠĆENI DISTRIBUTER I SERVIS ZA INVERTORE "HITACHI" JAPAN
  MONTAŽA, ODRŽAVANJE SISTEMA ZA NAVODNJAVANJE, BUŠENJE I OPREMANJE BUNARA VEĆIH KAPACITETA, IZRADA I POPRAVKA AUTOMATIKE I REGULACIONIH SISTEMA
  RADOVE I POPRAVKE VRŠIMO I NA TERENU
  IZGRADNJA I UGRADNJA EKOLOŠKIH UREĐAJA SA ZAŠTITOM ŽIVOTNE SREDINE I UŠTEDOM ENERGIJE, FIZIOLOŠKA OBRADA FLUIDA (VODA, NAFTINI DERIVATI I GASOVI)
  GENERALNI ZASTUPNIK ZA UREĐAJE EKOLOŠKOG I FIZIKALNOG TRETMANA VODA "RENEVAL" MAĐARSKA
  EKOLOGIJA! PROIZVODNJA I MONTAŽA TOPLOTNIH PUMPI
  Podaci firme ::::.
  Petra Drapšina 15
  Zrenjanin, 23100
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Zaštita životne sredine
  Razvoj i proizvodnja bioloških biocida
  Laboratorija
  Dr Ivana Ribara 91
  Beograd, 11000
  Srbija
  Tel.: 011/20-93-803
  Mapa

  service description:

  Наша делатност

  Завод за заштиту природе Србије је јединствена стручна установа која обавља делатност заштите и унапређења природне баштине Србије. Основан је Уредбом Владе Републике Србије 30. априла 1948. године као Завод за заштиту и научно проучавање природних реткости НР Србије.

  Podaci firme ::::.
  Bulevar Vojvode Stepe br. 66
  Novi Sad, 21000
  Srbija
  Tel.: 021/6403-181
  Mapa

  service description:

  ISTORIJAT

  Godine 1989., u Novom Sadu, osnovan je VATROGAS, sa željom i ciljem da nađe svoje mesto u privredi grada, regiona i republike kao privredni činilac koji će u punoj meri dati svoj doprinos razvoju sistema zaštite od požara i sistema zaštite na radu.

  U prvim danima poslovni akcenat stavlja se na servisiranje aparata za gašenje požara, pregled hidrantskih, gromobranskih i električnih instalacija i druge aktivnosti iz oblasti zaštite od požara. Delatnost se vrlo brzo proširuje čitavim spektrom poslova iz oblasti zaštite na radu: izrada normativnih akata (Pravilnika, Elaborata, Uputstava za rad i Planova), izrada i uređenje propisane evidencije, izrada programa obuke i osposobljavanje zaposlenih.

  Sledeći korak u razvoju obeležili su poslovi planiranja, projektovanja, inženjeringa i nadzora instalisanja, kao i uvođenje trećeg segmenta zaštite - zaštita životne sredine.

  Zbog povećanog obima aktivnosti preduzeće VATROGAS prerasta u INSTITUT VATROGAS zadržavajući dobru poslovnu praksu iz dotadašnjeg iskustva uz stalnu težnju da osluškuje i prati potrebe svojih korisnika.

  Prošle godine smo obeležili dvadeset jednu godina rada. Protekli period smo iskoristili da dostignemo zavidan nivo kvaliteta proizvoda i usluga uz neprekidno povećanje njihovog obima.

  Pod sloganom Vaš pouzdan partner u zaštiti pratili smo puls tržišta s jedne strane i razvoj zakonske regulative s druge, u nastojanju da u pravom trenutku korisnicima ponudimo više i bolje. Zato smo insistirali na formiranju stručnih timova u svakoj oblasti zaštite, nabavci nove opreme, korišćenju savremenih instrumenata i pouzdanih metoda ispitivanja.

  Proširenje obima delatnosti pratili smo i nastojanjima da obezbedimo adekvatan radni prostor u kome će zaposleni moći da ostvare maksimalne rezultate, a korisnici osete da su u pouzdanom poslovnom okruženju.
  Podaci firme ::::.
  Kolubarski trg 8.
  Lazarevac, 11550
  Srbija
  Tel.: 011/8110-014
  Fax: 011/8110016-
  Mapa

  service description:

  Usluge:

  • Obezbeđenje i zaštita imovine
  • Čišćenje i održavanje objekata
  • Rekultivacija zemljišta
  • Zaštita životne sredine

  Ostali podaci:

  • Tel.: 011/8110-015, 
  Podaci firme ::::.
  Vojvođanskih Brigada 17
  Novi Sad, 21000
  Srbija
  Tel.: 021/529-096
  Fax: 021-524-970
  Mapa

  service description:

  ZELENA STRANKA SRBIJE

  Koalicija zelenih predstavlja političku nadgradnju ekoloških nevladinih (samostalnih) organizacija Srbije istovetnog programskog opredeljenja. Sastavljena je od regionalnih zelenih stranaka Srbije koje su samostalne u svom radu na osnovu zajedničkog programskog opredeljenja za koji se zalažu političkim sredstvima.Zato ekološke organizacije u određenom regionu predstavljaju osnovu ili bazu svojoj regionalnoj zelenoj stranci ili njihovom savezu pod imenom koalicija zelenih.
  Koaliciju zelenih predstavljaju:
  -Vojvođanska zelena stranka
  -Šumadijska zelena stranka
  -Braničevska zelena stranka
  -Timočka zelena stranka
  -Nišavska zelena stranka
  -Beogradska zelena strank, kao i više regionalnih odbora koalicije zelenih.
  Jedinstveni koncept organizovanosti koalicije zelenih je u tome što sve novoformirane regionalne zelene stranke na samoj osnivačkoj skupštini donose odluku o pristupanju koaliciji zelenih pod čijim imenom će izlaziti na parlamentarne izbore.

  Autentičnost koalicije zelenih i njenih članica leži u činjenici da su se prvo godinama zalagali za svoje programsko opredeljenje nepolitičkim sredstvima kroz nevladine ekološke organizacije.

  Autentičnost koalicije zelenih leži u činjenici da je ona jedina u Srbiji imala svoj (opisani) prirodni put razvoja i da ima čvrstu vezu sa svojom bazom i između izbornih ciklusa. Sve druge stranke računaju samo na birače u izbornom periodu.

  Koalicija zelenih je opozicija svakom režimu u meri koliko je taj režim protiv prirode i interesa čoveka i bila bi opozicija i sopstvenom režimu ukoliko bi osvojila vlast.

  Koalicija zelenih se ne bori za vlast, već želi da utiče na vlast u interesu i budućih generacija.

  Ostali podaci:

  • Predsednik gospodin Nikola Aleksić

  vaše slike:

  Ekologija
Netaknuta priroda
politička stranka
Zaštita prirode
Zaštita životne sredine
  Podaci firme ::::.
  Kosovska 1/1/6
  Beograd, 11000
  Srbija
  Tel.: 063/641-254
  Mapa

  service description:

  ACAROSAN duo spray je proizvod namenjen suzbijanju i uništavanju grinja.

  Facebook