Podaci firme ::::.
Peđe Milosavljevića 23 a
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/3015-054

service description:

GENERALNI ZASTUPNIK SCMIDTH & WEZEL GMBH EFA MAŠINE I OPREMA ZA KLANIČNU I MESNU INDUSTRIJU
GENERALNI ZASTUPNIK NIEBLING I SEEWALD, HCCP HIGIJENSKE I TEHNIČKE ČETKE I HEMIJSKA SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE U INDUSTRIJI HRANE I PIĆA.

Od 1995. godine zastupa više renomiranih nemačkih kompanija koje se bave proizvodnjom mašina, rezervnih delova i potrošnog materijala za klanice i prehrambenu industriju.

Osim navedenog FENIKS TRADE R.V.P. INTERNACIONAL u svojoj ponudi ima širok asortiman HACCP opreme za prehrambenu industriju kao sto su: HTZ odeća i obuća, pribor, dezo barijere, aparati za čišćenje penom (penomati), linije za pranje gajbi, INOX stolovi i garderoberi, HACCP pribora za profesionalno čišćenje industrija hrane i pića i drugo.
U svom sastavu ima i servis mašina koje se koriste u prehrambenoj industriji.

Ostali podaci:

  • Mobilni
    Tel.: 064/1100-979, 
Podaci firme ::::.

service description:

Preduzeće Metalimpex d.o.o. je ekskluzivni uvoznik i distributer MESSAR linije proizvoda za teritoriju ex- Jugoslavije.Profesionalni mesarski noževi vrhunskog kvaliteta po povoljnim uslovima, sledećih bitnih karakteristika:

1. specijalni francuski čelik kvaliteta DIN 1.4034 i DIN 1.4116 - konusnog profila

2. nemački mašinski park (Siepmann GmbH, Solingen)

3. nemački potrošni materijali (C.Hilzinger-Thum GmbH&Co.KG, Lippert-Unipol GmbH&Co.KG, Hermes Schleifmittel GmbH&Co.KG, itd)

4. AEG peć za kaljenje u nitrogenskoj sredini

5. tvrdoća / debljina sečiva: 55 ±1HRC / 2,5-3mm

6. tradicija proizvodnje noževa duga više od 85 godina

7. saglasnost sa HACCP-om BRUŠENJA NOŽEVA

MESSAR noževi se bruse na način koji osigurava sigurnost i dug vek upotrebe, pri tom ne gubeći ništa od svojih kvaliteta.

KALJENJE NOŽEVA

Kaljenje je proces kojim se dobija tvrdoća sečiva. MESSAR noževi se kale u pećima nemačke proizvodnje (AEG), u nitrogenskoj sredini sa automatskom elektronskom kontrolom procesa kaljenja i izlaze sa izmerenih 55±1 RCV.
Podaci firme ::::.
Tornjoski put 8/a
Senta , 24400
Srbija
Tel.: 063/821-4570
Fax: 024/821-698

service description:


OPREMA ZA KLANICE, NOŽEVI, SATARE, REŠETKEPodaci firme ::::.
Partizanske vode 10/7
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/2393-189

service description:

Izrada raznih vrsta noževa

POLITIKA FIRME JE DA SVAKI MODEL DOŽIVI SERIJU OD 250 KOMADA, A ZATIM SE NAPUšTA I PROJEKTUJE NOV. NOŽEVE KDOJE PROIZVEDEMO UVEK SMO U STANJU DA DOVEDEMO U PRVOBITNO STANJE (KAO NOVE) I ZATO I TRAŽlMO OD NAšlH KUPACA DA IH SLOBODNO MAKSIMALNO KORISTE. NARAVNO, VEĆ SMO RADILI KATANE I SABLJE PO NARUDŽBINI, I OTVARAMO MOGUCNOST PORUDŽBINE PO ZADATOM CRTEŽU.

OSIM PROIZVODNJE, SERVISIRANJA I OšTRENJA NOŽARIJE I MAKAZA, "LlMAS" UVOZI I ODRADJUJE MAKAZE KROJAČKE, FRIZERSKE, PEDIKIR, MANIKIR, MAKAZE ZA OREZIVANJE, SECENJE PEČENJA I PAPIRA - UKUPNO 40 VRSTA.

Ostali podaci:

  • Tel.: 011/3291-332, 

Facebook