Podaci firme ::::.
Oslobođenja 6
Pančevo , 26100
Srbija
Tel.: 013 332 955
Fax: 013 318 535
Mapa

service description:

Prodaja:
donjeg veša i pidžama ,
najkvalitetnije materijale i pozamenteriju ,
čarape

Ostali podaci:

  • Tel.: 063/ 77 86 372, 
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

EROTIC SHOP
Podaci firme ::::.

Srpski Krstur, 23334
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

TRGOVINA TEKSTILNOM ROBOM

Odaberite samo najkvalitetniji tekstil.

M TEX je privatno proizvodno preduzeće sa porodičnom tradicijom i iskustvom preko 20 godina u proizvodnji i prodaji sopstvenih tekstilnih proizvoda
Podaci firme ::::.

service description:

"HANTEX" se bavi proizvodnjom i veleprodajom veša.

Tu smo zbog vas!
Postojimo zbog Vas, da Vam učinimo dan lepšim i prijatnim, da Vaš osmeh kaže više od reči i da uživate u sopstvenoj koži. Kod nas možete pronaći različite modele veša i pidžama, najkvalitetnije materijale. Veš je isključivo od pamuka, pamuka sa dodatkom elastina, modala i čipke, a saradnja sa svetskim brendovima je oduvek sinonim za praktičnost, udobnost i kvalitet. Kako je donje rublje već odavno postalo važan deo ličnog stila, potrudili smo se da napravimo dobar izbor brendova. U našem asortimanu možete pronaći sportske, romantične ali i glamurozne modele rublja.

Kvalitet je neosporiv a u pristupačnost cena uverite se sami.

Volimo da pratimo svetske trendove, što se ogleda u originalnom i upešatljivom dizajnu.Podaci firme ::::.

Novi Beograd, 11070
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

GENERALNI ZASTUPNIK I DISTRIBUTER FIRME "FILODORO"

"TAMARA" se bavi uvozom i prodajom čarapa i kupaćih kostima poznatih italijanskih firmi.
Podaci firme ::::.
Savski Venac,Malog Radojice 3
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

Tržišna marka:

  • Glam-up

service description:

Podaci firme ::::.

Loznica , 15300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROIZVODNJA MODNE, REKLAMNE I RADNE HTZ UNIFORME PO ŽELJI KUPCA SA VEZENIM LOGOTIPOM FIRME, KUĆNOG RUBLJA, ŠTEPANJE SVIH VRSTA MATERIJALA.


O nama

- S.Z.P.T.R. "REMS" registrovana je 02.02.1987 i bavila se istom delatnoscu kao isto preduzece koje je registrovano 01.07.1991 i do danas uspesno radi, prosiruje, osvaja nove proizvode programe u grani tekstila. Preduzece "STIM-IMPORT" je drustvo prepoznatljivog imena sa dvadesetogodisnjom tradicijom, proizvodnje, servisiranja, usluga i marketinga.

- Servis i distribucija nove i polovne opreme za sivenje, vez, stepanje i originalnih novih rezervnih delova.

- Usluge: stepanje-pikovanje, postave-tkanine sa konflinom-junflinom, vunom u sirini 0.8-2.4m

- Vez amblema (logotipa firmi) aplikacija sa kompijuterskom pripremom u velicini 280x420 mm

- STIM-IMPORT u sopstvenoj proizvodnji kucnog rublja (jorgana, jastuka, posteljine, peskira) osvojilo je proizvodnju ugostiteljske tekstilne opreme (stolnjaka, nadstolnjaka i salveta) i proizvodnju iz grupe licnih zastitnih sredstava LTZ-opreme pod imenom "Si profession industrial" Profesionalnost, zadovoljstvo, funkcionalnost i upotrebljivost kupaca.

- Postigli smo sopstvenim inzenjeringom tkanina kreatorskih resenja i dizajn centra preduzeca "STIM-IMPORT"-a pored osnovnih materijala, si pamuk, si poliamid, si diolen i potrebe za definisanim kvalitetom i vodootpornim, vatrootpornim, uljnootpornim i kiselootpornim materijalima.

- Dobavljaci istih materijala su domaci proizvodjaci renomiranih imena i to: Yumko-Vranje, P.K. LjubiSa MiodragoviC-Prijepolje, Vulko-Beograd, HK Viskoza, Kupanjka-Krupanj itd.

- Preduzece je drustvo privatnog kapitala koje zaposljava 20-30 radnika. Na celu upravnog odbora istog preduzeca se nalazi ing. Dejan Ivanovic.

- Preduzece je opremljeno savremenom proizvodnom tehnoloskom opremom.

- U sklopu preduzeca smestena je proizvodna celina sa specijalnom tehnoloskom opremom za stepanje, vez i konfekcijske delatnosti. Studiom za dizajn, pripremu veza, stepanja i konfekcioniranja.
Pored sopstvenih proizvodnih kapaciteta, mogucnost preduzeca "STIM-IMPORT" da u slucaju potrebe angazuje proizvodnju svojih koperanata i proizvode do 5000 odevnih predmeta mesecno.
- U oblasti stepanja proizvodnja zavisnosti od mustre 20-25.000m na mesecnom nivou.
- U oblasti veza sa prosekom od 10.000 uboda po aplikaciji, na mesecnom nivou 10-15.000 aplikacija.

- "STIM-IMPORT" poseduje sitem menadmenta kvalitetom organizaije sysistem certification ISO 9001:2000 SGS,i takodje poseduje sertifikate kvaliteta SRPSISO/TR10652 od ovlastenih ustanova "Jugo-inspekt" Novi Sad "Cis" Beograd. Posle svakog isteka sertifikata, iste ovlastene ustanove izvrse proveru kvaliteta i overu istih sertifikata.

- Proizvodi sa znakom Si "STIM-IMPORT" su prepoznatljivi kod nasih cenjenih kupaca kojih je svakog dana sve vise, a do danasnjeg dana ih je 180-200 iz Srbije ,BiH i Crne Gore.


Podaci firme ::::.

service description:

Osvrt
Extreme Intimo je brend firme Jasmil doo iz Arilja, Srbija. Mi smo porodično preduzeće osnovano davne 1992. Dakle, ove godine postajemo punoletni. To nije mala stvar. Posebno što iza sebe imamo mnoštvo uspeha.

Tokom godina, uspeli smo da osvojimo značajan deo tržišta donjeg veša u Srbiji. Uz to, čvrsto čuvamo poziciju najvećeg i najboljeg regionalnog proizvodjača. Kako? Veštim poslovnim potezima i kreativnim pristupom. Ako nas pažljivo budete pratili, otkrićemo Vam par tajni...

Kako je sve počelo?

Prvo smo počeli da proizvodimo liniju donjeg veša Jasmil koja je vrlo brzo stekla dobru reputaciju. O njemu se govorilo kao o vešu vrhunskog kvaliteta za osobe konzervativnog pogleda na svet. Poštujući ukus naših prvih kupaca, nismo hteli da kvarimo, pa smo stvorili novi brend za one koji vole moderniji pristup, a poštuju vrhunski kvalitet i udobnost kakvu nude naši konkurenti iz inostranstva. Tako je stvoren Extreme Intimo - veš za mlade i za one koji se tako osećaju. Danas se smatra za najpoznatiji brend donjeg veša u Srbiji.
Naš poslovni moto glasi „Ništa ispod toga!". Čuvamo visoke standarde i stalno napredujemo. Četiri puta godišnje, uz podršku mladog dizajnerskog tima, izbacujemo nove kolekcije koje su u skladu sa aktuelnim svetskim trendovima. Od 2009. godine svaka kolekcija ima 4 linije odnosno dizajnerske celine koje pokrivaju sve vrste proizvoda - muške, ženske i dečije (za dečake i za devojčice) . U 2009. godini kolekcije su beležile odličnu prodaju uprkos teškoćama kupaca koje je izazvala finansijska kriza. Trudimo se da svaku kolekciju najavimo i ispratimo posebnom marketinškom i PR strategijom.
Kontakt
Jasmil d.o.o. Arilje
Grdovići bb
31230 Arilje
Srbija

Telefon: +381 31 892 119
Fax: +381 31 894 780

vaše slike:

atlet majice
bade mantili
bade mantili za decu
bokserice
donje rublje
Donji veš
donji veš
Extreme intimo za dečake
Extreme intimo za devojčice
Extreme intimo za muškarce
Extreme intimo za žene
intimni veš
pamučne bokserice
pamučne pidžame
pamučni donji veš
Podaci firme ::::.
Kosovska 53
Požarevac , 12000
Srbija
Tel.: 012/223-303
Mapa

service description:

Proizvodnja majica, trenerki, dukserica, dresova i sportske opreme i brendirane robe pod nazivom Lazzaro.

Vrsimo uslugu stampe za firme i sportske klubove.

Facebook