Podaci firme ::::.

Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 064/440-05-15
Mapa

service description:

service description:

Veterinarska stanica "VETERINAR" iz Subotice osnovana je 1992. godine. Počela je sa radom kao privatna veterinarska ambulanta, a 1993. godine prerasla je u veterinarsku stanicu. Osnivač i direktor je Tikvicki Grgo, dr vet. spec.

U timu veterinarske stanice "VETERINAR" danas ima 10 veterinara, 11 veterinarskih tehničara, 1 inžinjera stočarstva i 4 administrativna radnika.

U okviru veterinarske stanice u periodu od 1994. do 2011. godine otvoreno je 6 terenskih veterinarskih ambulanti i to u naseljima Palić, Bikovo, Bajmok, Kelebija i Čantavir, kao i na gradskom hipodromu u Subotici.

Krajem 2010. u okviru veterinarske stanice "VETERINAR" počeo je sa radom karantin za smeštaj životinja u unutrašnjem prometu, koji je trenutno jedini u Srbiji koji u potpunosti zadovoljava evropske standarde.

U sedištu stanice od samog osnivanja radi i ambulanta za male životinje.

Prateći najnovije trendove u oblasti veterinarske prakse i pružanja veterinarskih usluga, 2009. godine izvršena je adaptacija stanice po ugledu na savremene evropske i svetske klinike, i danas veterinarska stanica "VETERINAR" svoju delatnost obavlja na 350m² poslovnog prostora.

Stanica je opremljena sa svom opremom potrebnom za uspešno dijagnostikovanje bolesti životinja, uključujući i rendgen i ultrazvučni aparat, a u toku je opremanje i sa drugim savremenim dijagnostičkim i hiruškim sredstvima.

U sklopu veterinarske stanice "VETERINAR" sada se nalazi i poseban deo sa stacionarom za kućne ljubimce, jer su kvalitetna briga o pacijentima i zadovoljstvo klijenata naši glavni prioriteti.

Radno vreme stanice:
ponedeljak – petak: 07-20 h
subota: 07-19 h
nedelja 8-11 h
Dežurstvo za hitne slučajeve: 0-24 h
Podaci firme ::::.
Jurija Gagarina 155a
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Naša ponuda je sledeća:

Hrana za kućne ljubimce
Psi
Mačke
Ptice i glodari
Ribice i kornjače
Medicinska hrana
Lekovi i sredstva protiv buva i krpelja
Sredstva za dezinfekciju, dezinsekciju, deratizaciju
Oprema, igračke i kozmetika
Podaci firme ::::.
Koste Racina 5
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/571-920
Mapa

service description:

Veterinarska stanica "Panvet" iz Subotice

Osnovana je 2000.g. od strane veterinara koji su imali veliko iskustvo u radu u drugim veterinarskim stanicama,prvobitno locirana na manjem prostoru sa 3 sale za pregled i operacionom salom u ulici Bore Stankovića 6 u Subotici.
Zbog brojnosti pacijenata i potrebe za većim prostorom početkom 2008. se seli u veći prostor sa 4 sale i odvojenim operacionim blokom.
Ambulanta se nalazi u ulici Koste Racina br.5.


Radno vreme ambulante je: PONEDELJAK - PETAK : 8 -19
SUBOTA : 8 -12 i 14 -19
NEDELJA : 8 - 12
Za sve hitne intervencije na raspolaganju smo od 0 - 24 bez obzira na doba dana ili praznik.


Stanica pruža kompletnu uslugu za preventivu,dijagnostiku i terapiju malih životinja -ultrazvučnu dijagnostiku,rentgen,endoskopiju,laboratorijske analize na najsavremenijim aparatima,UZ skidanje kamenca etc.

U sklopu stanice je obezbedjena i terenska služba za lečenje kopitara,kao i velikih životinja na terenu.

Tu su još dve ambulante u Starom i Novom Žedniku koje se bave pretežno lečenjem i preventivom velikih i malih životinja.

Ostali podaci:

  • Marta
    Tel.: 064/114-2042, 

vaše slike:

ambulanta za male životinje
proizvodnja i prerada  pilećeg mesa
veterinarska stanica
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Beoveterina je preduzeće koje pod tim nazivom postoji od 1997. god. Nastalo je od preduzeća "Poslovna zajednica veterinarskih stanica", koje je osnovano šezdesetih godina prošlog veka, a bavilo se prodajom i distribucijom veterinarskih lekova, instrumenata, medicinskih sredstava i prometom živine.

Podaci firme ::::.
Makedonska 43
Pančevo , 26100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Pet market:
Hrana za kućne ljubimce, oprema za kućne ljubimce, nega za kućne ljubimce....

* hrana za pse
* zdravlje pasa
* ležaljke i prostirke
* ogrlice, povoci, korpe, odeća
* kozmetika
* obuka psa

* hrana za mačke
* dodatna oprema za mačke

* ptice i sve za ptice

* male životinje

* akvaristika

* teraristika
Podaci firme ::::.
Žarka Zrenjanina 83
Pančevo , 26000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

VETERINARSKE USLUGE, PREGLED MESA, TRGOVINA NA VELIKO I MALO LEKOVIMA, PREMIKSIMA, SEMENSKA ROBA, POLJOPRIVREDNE AL., DEZINFEKCIJA, DEZINSEKCIJA, DERATIZACIJA

Veterinarska stanica Pančevo AD delatnost zdravstvene zaštite životinja obavlja na teritoriji grada Pančeva kao i na teritorijima oština Kovačica i Opovo. U svom sastavu ima 4 ambulanti i ambulantu za male životinje. U stalnom radnom odnosu ima 5 diplomiranih veterinara, 7 veterinarskih tehničara, 1-og diplomiranog inženjera za zaštitu bilja, 1-og diplomiranog inženjera poljoprivrede za stočarstvo, 5 radnika sa završenim kursom iz DDD 1-og diplomiranog ekon.-oper.menadžera.

Veterinarska stanica Pančevo AD sprovodi i Program mera zdravstvene zaštite životinja, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, kao i program unapređenja genetskog stočarstva.

U prostorijama Veterinarske stanice Pančevo nalazi se i Regionalna kancelarija Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije za obeležavanje životinja Južnobanatskog okruga.

Trudimo se da sve poslove koje obavljamo održimo nanajvišem nivou kao i do sada. Iz tih razloga smo i uveli sistem upravljanja kvalitetom standard ISO 9001:2008

Cilj „Veterinarske stanice Pančevo“ a.d. Pančevo je da postane i ostane vodeća firma na tržištu u pogledu kvaliteta pružanja svojih usluga.
Podaci firme ::::.
Kralja Milutina 4
Šabac , 15000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Pružanje veterinarskih usluga

Prodaja veterinarskih lekova

Podaci firme ::::.

Kragujevac , 34000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:


Kraljevo , 36000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Najvažnije delatnosti VSI „Kraljevo“ obuhvataju:

° U oblasti zaštite životinja: pripremu i realizaciju mera preventive, laboratorijsku dijagnostiku, rano otkrivanje, praćenje, suzbijanje i iskorenjivanje zaraznih i parazitskih bolesti životinja, a posebno zoonoza,
° U oblasti kontrole namirnica životinjskog porekla, hrane za životinje i vode: laboratorijsku kontrolu higijenske ispravnosti i kvaliteta sirovina, proizvoda životinjskog porekla, hrane za životinje i vode, površinskih i otpadnih voda,
° Zaštitu životne sredine i veterinarsku sanitaciju (dezinfekciju, dezinsekciju, deratizaciju),
° Preventivu i lečenje steriliteta životinja i
° Promet veterinarskih lekova, vakcine i opreme.

Navedene delatnosti VSI „Kraljevo“ obavlja na području 25 opština jugo-zapadne Srbije (Raški, Rasinski, Moravički i Zlatiborski upravni okrug), koji je dominantno brdsko-planinski. Teritorija ovih opština iznosi približno 15.000 km2 površine, sa oko 1.000.000 stanovnika, na kojoj se nalazi između 20% i 30% stočnog fonda Republike Srbije, u zavisnosti od vrste životinja.

Na epizootiološkim područjima VSI „Kraljevo“ nalazi se raznovrstan i brojan stočni fond. Na osnovu podataka Republičkog zavoda za statistiku iz 2002. godine, kao i podataka veterinarske službe, na ovom području ima oko 200045 goveda, 462692 ovaca, 230482 svinja, 1397994 živinem 138900 pasa i 30700 konja.

Na ovom prostoru, posebno je značajna živinarska i ovčarska proizvodnja, a na teritoriji pojedinih opština i govedarska i svinjarska.
Podaci firme ::::.

service description:

Naša ambulanta nudi sledeće usluge:

- klinički pregled
- program vakcinacije pasa
- program vakcinacije mačaka
- krvne i parazitološke pretrage
- hirurške intervencije
- porodiljski zahvati
- stomatološki zahvati
- pregledi i lečenje ptica i egzotičnih životinja
- stručni saveti
- laboratorijska ispitivanja
- EKG
- ultrazvuk
- homeopatija

Veterinarska ambulanta za male životinje "Bilja & Olja" otvorena je 06.02.2006. sa željom da stečeno znanje i iskustvo primenimo na način za koji smatramo da je najbolji. Verujemo da svaki naš pacijent zaslužuje prijatan ambijent i lepu reč ali pre svega punu pažnju, stručnost i maksimalano zalaganje veterinara. Takođe, mislimo da Vlasnici imaju puno pravo da budu obavešteni o dijagnozi i toku terapije koja se sprovodi nad njihovim ljubimcima.

Naša ambulanta je opremljena savremenim uređajima tako da možemo da garantujemo brzu, tačnu i efikasnu dijagnozu koja nam potom omogućava brzu i uspešnu intervenciju ukoliko je Vaš ljubimac u opasnosti. U našoj ambulanti posebnu pažnju posvećujemo preventivnim merama jer verujemo da je to najsigurniji i najbolji način za dug i zdrav život Vaših ljubimaca.
Podaci firme ::::.
Đure Jakšića 15
Sremska Kamenica, 21208
Srbija
Tel.: 021/464-149
Fax: 021/462-844
Mapa

service description:

VELETRGOVINA I MALOPRODAJA VETERIN. LEKOVA, KOMPONENATA PREMIXA, VITAMINA I GOTOVE HRANE

Ostali podaci:

  • Mobilni
Podaci firme ::::.
Bore Stankovića 6
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024-572-711
Mapa

Tržišna marka:

  • Magapor
  • Ecolab

service description:

Facebook