Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/8062-715
Mapa

service description:

Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"MAGLA BEND" na svojim nastupima stvara vrhunsku atmosferu svirkom i uvek aktuelnim repertoarom...

Zahvaljujući velikom iskustvu, dobroj svirci i širokom repertoaru, kao bend - jednako smo angažovani na sviranju svadbi, maturskih žurki, kao i na svirkama po klubovima, diskotekama i privatnim proslavama.

Podaci firme ::::.

service description:

Ekskalibur bend - bend za svadbe - uvek stiže tri sata ranije
postavlja i štimuje instrumente, pre nego sto gosti udju u salu. Uredna
gardaroba, vrhunsko ozvucenje Dynacord je uvek prijatno i nije preglasno, a
mi raspoloženi, nasmejani i profesionalni lako stupamo u kontakt sa gostima
pa se sve to pretvara u lude, vesele i nezaboravne žurke i zabave.
GDE SVIRAMO...

Svadbe, proslave, veselja, rodjendani, žurke, mature, krštenja, zabave i sve vrste svečanosti...
Imamo sopstveni prevoz, tako da sviramo po celoj zemlji a i šire..gde god ima dobrih i veselih ljudi, spremnih da nas angažuju.

REPERTOAR :

Od Azre do Šabana
(od A do Š:)
Repertoar je vrlo šarolik i obuhvata nove narodnjake, zatim, mnogo domaćih i stranih zabavnih pop i rok hitova stare izvorne narodne pesme,jazz standarde evergreen i najpoznatiju stranu i domacu filmsku muziku.
Ono što je najvažnije u vezi sa ovom temom, je slaganje repertoara u toku večeri. To je naša dobra strana, da u svakom momentu plasiramo pravu pesmu i tako dodatno utičemo na bolju atmosferu i lepše veselje.

Ovo je samo deo repertoara iz naše bogate riznice pesama:Stare narodne i izvorne
Ovih pesama u našem repertoaru imamo mnogo,sto je veoma bitno za veselu atmosferu i dobar štimung na vašim veseljima... >>>Nove i najnovije narodne
Trudimo se da budemo u toku i skidamo sve nove hitove koji se pojavljuju. Naravno da malo i biramo šta ćemo svirati od tih noviteta, pošto stvarno svašta izlazi na radiju i televiziji. >>>Zabavnjaci i domaći i strani
Puno domaćeg pop i rok repertoara, koji je neophodan skoro na svakoj svirci, mi u pravo vreme ubacimo u program i tada nastaje ludilo. >>>Evergreen i filmska muzika
Ekskalibur bend sa posebnim zadovoljstvom izvodi najlepše i najpoznatije svetske kompozicije... >>>Ostalo
Starogradske, makedonske, bosanske, etno i ostale pesme naših naroda i narodnosti, takodje imamo u nasem bogatom repertoaru pesama... >>>Podaci firme ::::.
N.Ljubinkovića 8.
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Orkestar Šajka je orkestar za svadbe i ostale proslave i veselja! Orkestar Šajka je , sa 79 pesama, učestvovao u stvaranju izvanredne kompilacije Starogradskih Bisera na 9 kompakt diskova u izdanju diskografske kuće HiFi Centar.Izbor pesama na kompilaciji je napravio direktor Hi Fi Centra i na njoj se nalaze sami biseri starogradske i narodne muzike.Članovi orkestra Šajka koji su učesvovali u snimanju Starogradskih Bisera su :Dragan Laušević violina Nenad Sekuloski harmonika Kovačević Branislav kontrabas Oliver Roland gitara i vokal.Orkestar već dugi niz godina muzicira u nepromenjenom sastavu i iza nas stoji nekoliko desetina hiljada sati zajedničkog sviranja. Mesto gde nas možete ćuti i videti uživo je Restoran Zlatan Bokal u SKADARLIJI gde ćete uz prijatan ambijent, ljubazno osoblje,kvalitetnu hranu i vrhunska pića uživati uz muziku orkestra ŠAJKA !!!Sviramo sve vrste proslava (svadbe,krstenja, rodjendane itd.) u akusticarskoj varijanti a moze ozvucena akustika ako je u pitanju broj gostiju veci od 50 a sviramo i takozvane strujaske varijante tj sa elektricnim instrumentima (elektricna gitara, violina,harmonika, klavijature, pevacica) sa veoma sirokim repertoarom narodne starogradske muzike. Na nasem repertoaru se nalazi domaca i strana zabavna muzika, pop, rock, evergrin, kao i grcka spanska ,italijanska muzika itd...Očekujemo Vaš poziv na saradnju !!! POZDRAV !!!

service description:


Ko smo mi?
Orkestar za sve prilike

Mi smo vokalno-instrumentalni sastav zadužen za dobru zabavu
Podaci firme ::::.

service description:

EUROBEND svojim bogatim iskustvom i raznovrsnim repertoarom,sve više dobija poverenje od mnogobrojne publike

Ostali podaci:

  • Srđan
    Tel.: 063/80-72-271, 
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Facebook