Podaci firme ::::.
Bul. Mihaila Pupina, YUBC 10ž, vp 59
Novi Beograd, 11070
Srbija
Tel.: +381 64 549 68 65
Fax: +381 11 311 53 64

service description:

Posetite naše prodavnice

☼ Novi Beogradu, Bul. Mihaila Pupina
YUBC 10ž, visoko prizemlje, lokal 59u
VIBER: +381645496865 // tel.: 011 311 53 64

☼ Novi Sad, ul. Jevrejska 14, lokal 11 u pasažu
tel.: 021 66 22 116 // mob. 065 61 64 343
ili
Poručite preko našeg Web Shop-a:
www.omegacor.rs
E-mail: omega@omegacor.info




Više od dve decenije iskustva naših stručnjaka prerasle su u jedinstvenu firmu kojoj su prioriteti istraživanje i kvalitet proizvoda na polju kvantno-informacionih pogleda na svet. Omega je jedinstveno preduzeće koje se bavi kvalitetom života u skladu sa najnovijim holističkim pristupom i filozofijom i kao takvo ima pionirsku ulogu na ovim prostorima. Sarađujemo sa stručnjacima u EU, Americi, Kanadi, Rusiji i Australiji. Omega posebnu pažnju poklanja novim tehnologijama i intelektualnoj svojini nosilac je niza priznatih patenata i poseduje evropski Bisnode sertifikat o kvalitetu poslovanja.


ERGO SEDALICA Istraživanja pokazuju da gotovo trećina radno aktivnih osoba u Srbiji provodi više sati dnevno sedeći ispred računara. Rezultat višesatnog sedenja je napravilan položaj kičme, što može izazvati oštećenje organa, ukočenost vrata, bolove u ramenima i leđima, degeneraciju mišića, ukočenost kičme, oštećenje lumbalnog diska, ukočenost kukova, mlitavost zadnjice, kancer debelog creva...
Ergo sedalica je ergonomski jastuk koji se preporučuje upravo osobama koje provode dugo vremena u sedećem položaju, za radnim stolom, računarom, volanom.... Specijalno dizajnirana Ergo sedalica povećava udobnost prilikom dugog sedenja. Urezani deo eliminiše pritisak na trtičnu kost i postavlja kičmu u pravilan položaj, što doprinosi smanjenju osećaja nelagodnosti.
- Sastav: pamuk, specijalna vrsta sunđera koji se ne ugiba
- Dimenzije: 35cm x 50cm

detaljnije / naručivanje: Ergo sedalica


TAHIONSKA ENERGIJA - TAHIONSKA PLOČA TACHYION GOLD - energetska ploča za aktiviranje životne energije. Napravljena je specijalnim postupkom tahionizacije, patentiranom metodom koja je razvijana duže od decenije. Izrađena je od legure bakra i presvučena 24-karatnim zlatom.
Koristi se za balansiranje, isceljenje i održavanje harmonije tela, uma i duha, čisti negativnu energiju, energizuje i optimizuje hranu i vodu, povećava lični energetski nivo, jača fizicku snagu, otpornost i izdržljivost organizma, eliminiše umor, poboljšava kvalitet spavanja i sna, redukuje stres, funkcioniše kao jak psihički štit, pojačava psihičke sposobnosti, intuiciju i svest, jača sinhronicitete i unapređuje manifestovanje, pomaže nam da se povežemo sa božanskim izvorom, poboljšava moć meditacije, molitve, lečenja na daljinu, ubrzava duhovni razvoj.

detaljnije / naručivanje: Tahioni

Kompletan asortiman
ALTERNATIVNOG CENTRA OMEGA
možete
POGLEDATI I NARUČITI na
WEB shop OMEGA alternativni centar

vaše slike:

alternativne metode lečenja 
Alternativni centar
Alternativno lečenje

Facebook