Podaci firme ::::.
Bulevar Despota Stefana 1/III
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/322-68-26
Fax: 011/322-92-49
Mapa

service description:

Sve tajne ovog sveta nalaze se u nama, i sumrak i svitanje.
“Mi smo odgovorni za svoj život, stanje naših emocija, naše psihe, naše duše i našeg fizičkog tela.”

www.zdravakicma.com
www.hidrokolon.com
www.profesionalnaorijentacijasrbija.com

BALANS MEDIKA - Centar za uravnotežen i kvalitetan život

U rešavanju problema i situacija, koje u većini slučajeva nisu ni jednostavne ni prijatne, trudimo se da sagledamo sve aspekte čovekove ličnosti, fizičku, psihičku, mentalnu i duhovnu, kako problem ne bi posmatrali ad hoc i/ili ga pokušali rešiti zasebno od celine.

Iskrenost, bogato radno i životno iskustvo iz mnogih oblasti, pomaže nam da na našem putu vrednujemo ljudski život kroz najvišu vrednost - ZDRAVLJE.

Dugoročno gledano, nadamo se da će mnogi na putu duhovnog i fizičkog preobražaja, spoznati da su moći našeg svesnog uma nemerljive, ali svakako tolike, da nam mogu promeniti život na bolje, na zajedničku radost.

Namestite ATLAS i poboljšajte život
Bolovi u leđima, lumbago, diskushernija, vrtoglavica, nesvestica, migrena... su vaša prošlost. Namešten Atlas - kvalitetan život! Uspostavljanjem razmene između mozga i svake ćelije, moguće je vremenom otkloniti tegobe, pa i produžiti život. Da li vam je poznato da je najviši vratni pršljen – ATLAS kod skoro svih ljudi nije kompletno na pravilnom mestu? Njegov takav položaj dovodi do velikog broja fizičkih i psihičkih tegoba i bolesti, koje se mogu otklonititi ili zaustaviti u razvoju – dovođenjem Atlasa u normalan položaj.

Život bez bola - Rešite se čukljeva bez operacije
Bowen tehnika u Beogradu. Rešite se bolnih čukljeva, bez operacije i bola. Stopala bez ružnih i bolnih čukljeva.

Gljivama do jačeg imuniteta i zdravlja
Koristite proizvode na bazi gljiva i poboljšajte imunitet, ubrzajte metabolizam, pomozite pankreasu.

Profesionalna orijentacija
Profesionalna orijentacija pruža pomoć i podršku u donošenju životno važnih odluka kao što je izbor škole, fakulteta, zanimanja. Može razrešiti mnoge dileme kako roditelja tako i dece. Profesionalna orijentacija daje odgovor na pitanja da li osoba ima karakteristike kojim se prepoznaje lider, vođa, umetnik, naučnik, solo igrač, medijska ličnost.

Pobedite grip i prehlade - IMUNOSTIMULATOR dodatak ishrani, 100% prirodan, bez konzervansa, bez kontraindikacija, ne može se predozirati.
- Prirodni antibiotik širokog spektra delovanja. Pruža snažnu zaštitu protiv infekcija, ako se uzima preventivno, pomaže organima da se infekcija virusom savlada nakon što je do nje već došlo, ubrzavajući oporavak: prehlade, grip-influence, herpes simpleks i herpes zoster, hepatitis, Epstain-Bar virus mononukleoza.
- Preporučuje se u lečenju reumatskih oboljenja, artritisa, ekcema, kao dodatak terapiji kod hroničnih i akutnih bolesti jetre.
- Izuzetno alergijsko dejstvo: astma, različite vrste alergija, bronhitisa, polenska kijavica, konjujtivitis suzenje očiju i nosa. Pokazao se delotvornim kod oboljenja ženskih i muških polnih organa: cistitis, miomi i drugi upalni procesi, bolesti prostate i urogenitalnog trakta.
- Preporučuje se kao preventiva osobama sa predispozicijom nastanka i najtežih bolesti. Ublažava tegobe kod hepatitisa C i AIDS-a kao i negativne efekte hemoterapije i zračenja.

Lepota bez skalpela - AKUPUNKTURNI FACELIFTING Podmladite Vaše lice bez skalpela. Podmlađivanje iglicama, kozmetički tretman iglicama, akupunkturni face lifting, apsolutni je hit i trend kod holivudskih zvezda. Vatreni pobornici su Madona, Gvinet Paltrou, Šer i mnoge druge glumice, manekenke, slikarke, menadžeri, advokati i svi drugi koji se žele podmladiti na prirodan način.

Najsavremenija metoda HIRUDOTERAPIJA - tretman pijavicama za podmlađivanje i revitalizaciju organizma. Za čaroban izgled Demi Mur zaslužne su pijavice.

Do lepote - prirodnim putem Lepota na prirodan način je prirodno podmlađivanje, kao proces ili deo procesa, koji utiče na fizičko, psihičko, emotivno i duhovno telo. Cilj prirodnog podmlađivanja je biti uspešan, zadovoljan, sretan, biti pozitivan, zračiti optimizmom. Opušteno iskazivati svoja osećanja od čuđenja, brige, straha... do oduševljenja, razdraganosti, sreće... Zbog toga smo sa vama da živite život punim plućima svesno, radosno, ispunjeno... PRIRODNO.

Fizioterapeut za stopala

Proizvodi

- Zdravlje iz pečuraka
- Imunostimulator
- Eliksir krvnih sudova
- Memori 10
- Šećerko - Protiv diabetesa
- Magnetni podmetač za vodu
- Zaštitnik za mobilni telefon
- NONBAK - Antibakterijska biljna mešavina

Ostali podaci:

  • Tel.: 011/322-68-26 , 
  • Tel.: 064/551-50-50, 

vaše slike:

Akupunktura
akupunkturni facelifting
Alternativna medicina
Alternativne grane medicine 
alternativne metode lečenja 
Alternativno lečenje
Antibakterijska biljna mešavina
anticelulit tretmani
Podaci firme ::::.
Bulevar Despota Stefana 1/III
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 065/22-66-402
Fax: 011 32 26 826
Mapa

service description:KAKO REŠITI PROBLEM
migrene, vrtoglavice, glavobolje, bolovi, neraspoloženje, zabrinutost, strah, nelagodnost?

TRETMAN
→ namestite atlas prvi vratni pršljen
→ poboljšajte život
→ popravite zdravlje

ATLAS je prvi vratni pršljen,
najmanji, najtanji, najlakši i NAJVAŽNIJI

ATLAS NE NOSI SAMO GLAVU VEĆ JE ODGOVORAN I ZA NAŠE ZDRAVLJE
Atlas je prvi vratni pršljen na kome leži lobanja. Teži samo 15 grama, a nosi glavu čija je težina 5-7 kg. Da li znate da se svi rađamo sa manje ili više izmeštenim, rotiranim, dislociranim, prvim vratnim pršljenom Atlasom? NAUKA ZA SADA NEMA ODGOVOR ZAŠTO JE TO TAKO.

Za vraćanje atlasa u njegov prirodan položaj, potreban je samo jedan tretman.

Ime je dobio po mitološkom liku, bogu Atlasu, koji je bio prinuđen da večno nosi težinu zemljine kugle na svojim ramenima. Zbog ovog zadatka, imao je mnogo problema.

Atlas nam omogućava zabacivanje glave napred - nazad, gore dole, levo-desno. Okretanje glave levo ili desno je omogućeno time što atlas leži na drugom pršljenu - aksisu, axis.

Čak i minimalno izmeštanje prvog vratnog pršljena, iz svog prirodnog ležišta može stvoriti niz problema i tegoba: vrtoglavicu, nesvesticu, glavobolju, migrenu, zujanje u ušima, lošu koncentraciju, loše pamćenje, lošu statiku tela, hronični umor, bol u vratu, ramenimam, trnjenje u rukama.

U unutrašnjosti atlasa prolazi veliki broj vena i arterija koje omogućavaju protok krvi do mozga. Tu pripadaju i vertebrale arterije koje prolaze kroz bočne nastavke svih vratnih pršljenova, pa tako i kroz sam atlas.

Ispred atlasa prolazi još jedna važna arterija koja se zove carotis interna, koja u lobanju ulazi kroz otvor koji se naziva foramen jugulare. Čak i lagano pomeranje atlasa, može prouzrokovati istezanje arterije što rezultuje smanjenjem protoka krvi do malog mozga. Sa druge strane, atlas može dospeti u položaj koji pritiska arteriju karotis internu čime dolazi do osporavanja dotoka krvi u mozak. Pogrešan položaj atlasa ne samo da loše utiče na cirkulaciju krvi, već i na čitav nervni sistem.

Neposredno ispred atlasa, prolazi vagus nerv koji je poznat kao jedan od najvažnijih i najrazgranatijih nerava vegetativnog nervnog sistema. Ovaj nerv je zadužen za brojne funkcije u našem telu. Jedna od glavnih funkcija vagus nerva jeste produkcija želudačne kiseline, kao i upravljanje radom creva. Stoga, ukoliko dolazi do pritiska na ovaj nerv, javljaju se poteškoće u vidu vrtoglavica, mučnine, gubitka ravnoteže, iznenadnih nesvestica, bledila kao i crvenila u licu, preteranog znojenja, žgaravice, gastritisa, zatvora kao i sindroma "nadraženih creva". Vagus nerv utiče i na regulaciju otkucaja srca tako da njegova disfunkcija predstavlja jedan od uzroka
tahikardije, odnosno ubrzanja otkucaja srca ili prenizak / previsok krvni pritisak.

Pored svega toga, izmešten atlas prouzrokuje i neravnomernu raspodelu težine glave na kičmeni stub ŠTO ZOVEMO LOŠE DRŽANJE ILI POREMEĆENA STATIKA TELA.

Trajna neravnoteža uzrokuje preopterećenje određenih mišića, čime se oni istežu i svojim istezanjem pritiskaju krvne sudove.

Bol u kolenu, kukovima i nogama često može biti posledica izmeštenog atlasa, a da toga nismo ni svesni.

Dislociranost atlasa je tek skoro otkrivena kao potencijalni uzrok mnogih tegoba i bolesti. Pacijent je zbog toga često prinuđen da godinama podnosi ozbiljne poteškoće - a da pritom ne poznaje glavni uzrok problema.

Dislocirani ili izmešteni atlasa se može utvrditi rendgenskom tomografijom ili magnetnom rezonancom. Rađena je višegodišnja studija koja to i dokazuje.

Važno je razumeti da korekcija, vraćanje atlasa u njegov PRIRODNI POLOŽAJ ne zahteva nikakvu dijagnozu i postojanje simptoma bolesti. Ako koristite neku medicinsku terapiju, to ne predstavlja nikakvu smetnju za nameštanje atlasa. Cilj korekcije atlasa jeste vraćanje optimalnog nivoa funkcionisanja tela, tako što se izmešten ili dislocirani atlas vraća u njegov prirodan položaj, samo jednim tretmanom.

Tretman izvodi lekar, specijalista fizijatar, obučen od stučnjaka Atlasprofilax Akademije iz Švajcarske uz pomoć posebno dizajniranog i atestiranog aparata.

INFORMACIJE na tel.: 381 11 322 68 26 ili 381 64 551 50 50

vaše slike:

atlas
lečenje prirodnim putem
nameštanje atlasa
Podaci firme ::::.
Deset Avijatičara (naselje Konjarnik)
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Metoda vraćanja atlasa je nemedicinska i totalno bezopasna jer konstatacijom da je atlas zarotiran ulevo ili udesno, odnosno guranjem jednog dela, on se samo može vratiti u svoj položaj i ležište iz kog ga je jako teško i čak nemoguće tek tako vratiti ponovo u nepravilan položaj. Kiropraktikom i jakim pritiskom rukama sam atlas je skoro nemoguće pomeriti. Atlas se isključivo vraća pomoću specijalnog vibro aparata koji ga uz jak pritisak stimuliše da se sam postepeno vrati u svoje ležiste.

Facebook