Podaci firme ::::.

Sremska Kamenica, 21202
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"YUGOMEDIC" d.o.o. je privatno preduzeće čija je delatnost proizvodnja pomoćnih lekovitih i kozmetičkih proizvoda, i trgovina na veliko i malo, uvoz i izvoz. Rad u preduzeću kreiraju visoko obrazovani stručnjaci iz ekonomskih, tehnoloških, mašinskih i pravnih oblasti. Najznačajnija delatnost preduzeća

"YUGOMEDIC" je proizvodnja svih proizvoda od vate.

Kontrolu svojih proizvoda "YUGOMEDIC" je poverio našim najvećim institutima ovlašćenim za kontrolu kvaliteta.

Spremni smo na svaku saradnju koja vodi stručnom i poslovnom Vašem i našem uspehu, zato ne dozvolite da Vas drugi preteknu.

PROIZVODI:
- LOTOS cik cak vata 100% pamuk
- VENERA EXTRA mrežasti higijenski ulošci
- NATURAL 100% pamučna vata u traci
- LOTOS cik cak vata mešavina pamuk/viskoza
- ROLOVANA VATA hidrofilna čista i prirodna vata od 100% pamuka
- LOTOS color pamučne kuglice
- ŠTAPIĆI ZA UŠI
- LOTOS bele pamučne kuglice
- BABY ŠTAPIĆI ZA UŠI 56/1 specijalno oblikovani pamučni štapići sa graničnikom
- LOTOS kozmetički jastučići za skidanje šminke blazinice
- TAMPONI Belina Normal, Super i Mini
Podaci firme ::::.
Internacionalnih brigada 22/6
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Antibakterijski anatomski ulošci za obuću, higijenski i mirišljavi.
Katris - troslojni vazdušno propusni antibakterijski uložak, upija vlagu, sprečava neprijatne mirise i udoban je za stopalo.
Azzuro - antibakterijski lateks uložak, upija vlagu i nudi meko i udobno ležište za vaša stopala.
Active Plus - antibakterijski lateks uložak sa aktivnim ugljem presvučen pamučnom tkaninom, sprečava neprijatne mirise stopala.
Ekosoft - antibakterijski lateks uložak, upija vlagu i nudi meko i udobno ležište za vaša stopala.
Mediteran - mirišljav, mek i udoban uložak, za sve vrste obuće, gazeći sloj sprečava razvoj mikroorganizama, dobro upija vlagu.
Plutos - mek i udoban higijenski uložak rađen u kombinaciji prirodnih materijala pamuka i plute, pogodan za sve vrste obuće, gazeći sloj sprečava pojavu mikroorganizama, dobro upija vlagu.
Sport Active - vrhunski četvoroslojni, meki, higijenski uložak namenjen sportskoj obući, mrežasta tkanina daje prozračnost, upija vlagu, sprečava pojavu bakterija i gljivica, aktivni ugalj trajno sprečava neprijatne mirise, obezbeđuje udobnost i mekoću.
Polar - topao zimski uložak, upija znoj, delovanjem aktivnog uglja pruža dugotrajnu zaštitu od neprijatnih mirisa, podloga od lateks pene obezbeđuje udobnost i mekoću.
Al Termo - lagani i topli zimski uložak, upija vlagu, nudi udobnost i mekoću.
Anatomic - elastični ortopedski uložak sa specijalnim jastucima za metatarzalni svod, pretvara ravnu u idealno anatomski oblikovanu obuću.
Clasic pet - uložak niveliše petu, pravi se u mekoj postavi koja izaziva otpor težini.
Ortho pet - uložak niveliše petu a uklanjanjem kružnog jastuka bol napušta zonu opterećenja.
Podaci firme ::::.
Vuka Karadžića 6
Prokuplje , 18400
Srbija
Tel.: 027/332-244
Fax: 027/339-033
Mapa

service description:

Delatnost: Spoljna i unutrašnja trgovina, promet robe na veliko i malo, proizvodnja dietetske hrane, pakovanje praškastih proizvoda, proizvodnja kozmetičkih preparata, proizvodnja bebi pelena i higijenskih uložaka.

Kompanija Olimpic je osnovana 1987. godine i nalazi se na 25-om kilometru puta Niš-Priština, na samom ulazu u grad Prokuplje. Prostire se na preko 2000 metara kvadratnih poslovnog prostora.

Tu se nalaze proizvodni kapaciteti, skladište, show room sa sopstvenim restoranom, sektor maloprodaje koji radi po cash&carry principu.

U svom sastavu poseduje i 10 maloprodajnih objekata u Nišu, Prokuplju i Aleksincu. Olimpic je jedan od prvih i najuspešnijih proizvođača dijetetskih proizvoda u Srbiji. U svojoj ponudi nudi preko 1000 artikala, a afirmiše se kao jedan od najpovoljnijih snabdevača pelena i higijenskih uložaka.

Facebook