| pogoci:406
back|1|2|... | 8|9|10|... | 20|21|forw
Podaci firme ::::.
Pogledan: 10832
Topolski put 36
Bečej, 21220
Srbija
Tel.: 021/69-16-716
Fax: 021/69-16-716
Mapa

Kategorije:

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 49218
Konjevići b.b.
Čačak , 32100
Srbija
Tel.: 032 5 377 050
Fax: 032 5 377 051
Mapa

service description:

Na tržištu danas postoji velik broj visokokvalitetnih proizvoda. Dušeci i jastuci koje možete da kupite se razlikuju po inovativnim rešenjima i materijalima, ali se razlikuju i po kvalitetu izrade i svakako, po ceni.
Kompanija S DREAM je posvećena kreiranju i proizvodnji dušeka prema aktuelnim trendovima iz sveta, od materijala koje koriste najpoznatiji svetski proizvođači. Proizvodimo vrhunske proizvode ali po ceni koja je prilagođena mogućnostima tržišta i krajnjih kupaca.
Našu kompaniju čini tim stručnjaka iz oblasti tehnologije proizvodnje, organizacije i logistike, marketinga i prodaje… Sarađujemo sa lekarima i fizioterapeutima najpoznatijih zdravstvenih institucija u Srbiji i Rusiji. Kontinuirano testiramo i proučavamo uticaj naših proizvoda na smanjenje tegoba sa kičmom, glavoboljama i hroničnim umorom. Na taj način unapređujemo naše proizvode a našim kupcima dodatno poboljšavamo kvalitet života.
Oformili smo laboratoriju sa istraživačkim centrom koji neprestano kontroliše kvalitet materijala i krajnih proizvoda i kreira nove proizvode sa poboljšanim karakteristikama. Osnova svih naših proizvoda je ispuna od najkvalitenijih SKY CELL sunđera. Zahvaljujući jedinstvenom tehnološkom rešenju kompanije BAYER, naši SKY CELL sunđeri imaju otvorene ćelije kroz koje neprestano struji svež vazduh. U našim proizvodima nema plesni niti grinja i nakon višegodišnje upotrebe, pa je zdrav san zagarantovan tokom čitavog perioda korišćenja.
U skladu sa opredeljenima najpoznatijih proizvođača na svetu, proizvodimo vrhunske proizvode sa ispunom od različitih vrsta SKY CELL pena ili kombinacije pena sa visokokvalitetnim Bonnell oprugama ili džepičastim jezgrima.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 14022

Arilje, 31230
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

Proizvodnja gotovih tekstilnih proizvoda, osim odeće
Podaci firme ::::.
Pogledan: 61649

service description:

PROIZVODNI PROGRAM:
DEVOJČICE:

Gornji deo trenerke

donji deo trenerke

Komplet trenerke

Bodi majice

Tunike

Helanke

Košulje

Suknje

Haljine

bermude

pidzame

DEČACI:

gornji deo trenerke

donji deo trenerke

komplet trenerke

bodi majice

košulje

bermude

prsluci

pidzame
Podaci firme ::::.
Pogledan: 71306

Vrnjačka Banja, 36210
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Firma "Termo-Farm" osnovana je 2007. godine, kao porodična firma.

Glavni proizvodni program su proizvodi koji čine pomoćna sredstva, bazirana na primeni čiste vune u kombinaciji sa prirodnim materijalima. Svojim proizvodnim potencijalima, dobavljač je za maloprodajne objekte, prvenstveno apoteke i ortopedske radnje u Srbiji. Obzirom na to da od samog početka postoji interes kupaca za ovim proizvodima zbog samog značaja za ljudsko zdravlje, nastojimo proširiti svoje proizvodne i prodajne kapacitete.

Naši proizvodi predstavljaju inovacije na našem i širem tržištu. Termo vuneni pojasevi i čarapa s dodatkom vunenog stopala su kao inovativne ideje ušli u finale za kategoriju Inovativne ideje u okviru Takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju za 2009. godinu u organizaciji Ministarstva za nauku i tehnološki razvoj i ostvarili direktan plasman za 2010. godinu.

Čarapa s dodatkom vunenog stopala je nagrađena u kategoriji Inovativne ideje za treće mesto iz oblasti Medicine.

Vuna ŠTITI OD HLADNOĆE I VLAGE čak i na -30 º C.

Vuna PROVODI VLAGU, tako da na jednoj strani upija znoj i ostalu telesnu vlagu, a na drugoj je iznosi i održava vlažnost potrebnu organizmu.

Ne izaziva alergiju i dozvoljava disanje kože.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 170190

service description:

"KARAN TEKSTIL" doo je preduzeće iz Aranđelovca koje se bavi proizvodnjom i prodajom zaštitne opreme NA RADU - HTZ OPREME.

Osnovano 2005. godine, vrlo brzo je, zahvaljujući profesionalzmu i odgovornom poslovanju, steklo renomiran ugled kao preduzeće sa kojim je zadovoljstvo poslovati. Shodno tome, formirali smo i sopstveni BRAND tekstilne galanterije - KATEX.

Od 2006. godine prisutni smo na sajmu građevine kao izlagači našeg zaštitnog programa, a kvalitet naše HTZ opreme nam je omogućio uspešnu poslovnu saradnju sa velikim sistemima, kao dobavljača i saradnika.

U sklopu preduzeća postoji i tim koji se bavi:

-PRIPREMOM ZA ŠTAMPU
-ŠTAMPOM REKLAMNOG MATERIJALA do 6 BOJA, UKLJUČUJUĆI
I MOGUĆNOST VEZA,
-kao i proizvodnjom TEKSTILNOG programa.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 139614

service description:

Naša kompanija je osnovana 1992.godine. Ekskluzivni smo distributer Wink obuće za Evropu. Sedište kompanije Wink nalazi se u Budimpešti, u Mađarskoj.

Mi snabdevamo lokalno i inostrano tržište velikim izborom visoko kvalitetnih proizvoda.

Imamo predstavništva u Bosni, Crnoj Gori i Rumuniji. Takođe imamo veleprodaju u Češkoj, Sloveniji, Hrvatskoj i Ukrajini.

Naš moto glasi: “Poverenje je osnova uspeha, a kupac je na prvom mestu”.

Naši brendovi su izuzetno popularni u Mađarskoj i u istočnoj Evropi zbog modernog dizajna, konstantnog napredovanja i održavanja visokog kvaliteta.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 36668

Rača, 18440
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Firma BM Grupa je osnovana 2006 god. i posluje na prostorima Srbije i šire.

Naša firma se bavi se proizvodnjom svih vrsta:

- Tendi
- Balon sala
- Plastenika
- Cirada
- Brending
- Trakastih zavesa
- Venecijanera
- Zimskih bašta
Podaci firme ::::.
Pogledan: 51576

Debeljača, 26214
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Proizvodnja jastuka i jorgana od guščjeg perja i paperija.

Naši proizvodi mogu da se koriste za dekoraciju i klasičnu upotrebu, u bolnicama, hotelima, kući.

Svi proizvodi su od prirodnih sirovina kao što je 100% guščije perije, 100% guščije paperije i 100% pamuk.

Perije i paperije prolazi kroz više dezinfekcionih mašina, što znači da su naš proizvodii bezbedni za upotrebu i kod dece.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 68562

Užice , 31000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

SLANA SOBA - STUDIO ZA POBOLJŠANJE ZDRAVLJA I RASPOLOŽENJA
Podaci firme ::::.
Pogledan: 235446

service description:

"NOVEX" Proizvodnja kožne galanterije

Kvalitet prirodnih materijala i ručna izrada vrhunskih majstora

Vrhunski kvalitet kože, ručna izrada, moderan dizajn i funkcionalnost naših proizvoda su elementi koji određuju našu proizvodnju i koji su nam omogućili da uspešno trajemo.

Osnovani smo 1991. godine i od tada sa uspehom pratimo savremene trendove uizradi proizvoda od kože, sa ciljem da zadovoljimo potrebe poslovnih ljudi, kao i onih koji vole i uživaju u vanvremenskom materijalu, kao sto je prirodna koža.

Vrhunski kvalitet kože, ručna izrada, moderan dizajn i funkcionalnost naših proizvoda su elementi koji određuju našu proizvodnju i koji su nam omogućili da uspešno trajemo sve ove godine.

Naš uspeh su zadovoljni kupci koji nam višegodišnjom saradnjom ukazuju poverenje i omogućavaju nam da preko naših proizvoda, pozitivno utičemo na razvoj njihovog brenda.

Našim kupcima savetujemo: Pažljivo birajte svoje poklone, oni govore o Vama!

Naše preporuke su: kvalitet, preciznost, tačnost, kao i odgovornost koju sa zadovoljstvom preuzimamo da sebe afirmišemo tako što ćemo na Vaše zahteve uspešno odgovoriti.

Podaci firme ::::.
Pogledan: 55840

service description:

Bavimo se proizvodnjom dečije, ženske i muške garderobe. Naše proizvode možete kupiti preko veleprodaje i maloprodaje.

PROIZVODI

- DEČIJA KOLEKCIJA
* Majice kratak i dugačak rukav
* Trenerke
* Šorcevi

- ŽENSKA KOLEKCIJA
* Majice kratak i dugačak rukav
* Trenerke
* Suknje
* Haljine
* Šorcevi

- MUŠKA KOLEKCIJA
* Majice kratak i dugačak rukav
* Trenerke
* Šorcevi
Podaci firme ::::.
Pogledan: 288443
A. Sarajevska 54
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 11 26 56 452
Fax: 062/337-038
Mapa

service description:

Ako želite kvalitetan odmor i zdrav san, GOLEGO STUDIO će Vam pomoći u izboru najboljih dušeka i kreveta na svetu.

Prvi studio za lepe snove, GOLEGO STUDIO, ponudiće vam sve za spavanje.
Najširi asortiman dušeka slovenačkog proizvođača MEBLO-JOGI; kreveti od punog drveta- u koži i meblu, u boji prema vašem zahtevu; elastične podloge za dušeke; italijanski plakari; ugradni plakari po vašim dimenzijama; jastuci i posteljine; aromatherapy – morska so, eterična ulja, čajevi; besplatane konsultacije i stručni saveti.
I još puno toga…
Naši stručni konsultanti raznih profila pomoćiće vam da kompletno uredite svoj životni prostor, hotele, odmarališta. Jer MI IMAMO TRADICIJU I ZNANJE ZA SPAVANJE!

Osetite čari jedinstvenog studija na našem prostoru, koji vam omogućava da u posebno uređenom, relaksacionom kutku isprobate i izaberete proizvode koji će ostvariti vaše snove.
Posetite GOLEGO STUDIO u Sarajevskoj 54.

vaše slike:

bračni kreveti
dušeci
dušeci sa žičanim opružnim jezgrom
Dušek  dušeci
Jastuk jastuci
Podaci firme ::::.
Pogledan: 151636

service description:

Delphin tekstil je zanatska radnja koja se bavi proizvodnjom konfekcije za decu i odrasle, iz svog širokog asortimana izdvajamo:

decije majice, pidzamice, dukserice, kompletan body program, trenerke, haljine, suknje, za odrasle majice, trenerke, dukseve, šorceve.

Pošto smo mi proizvodjaci nudimo najniže veleprodajne cene jer radimo na kolicinu prodate robe takodje nudimo i veliki izbor preslikaca, pa vam je lakše da saradjujete sa nama jer vam mozemo ponuditi konpletan proizvod za vrlo male pare.

Ako dodje do saradnje medju nama potrebno je da nas kontaktirate putem maila i vrlo je vazno da ostavite vaš pravi mail ili neki kontakt telefon da bismo proverili ispravnost narudzbine, U slucaju da ne podignete paket, mi snosimo nepotrebne troskove. Registrovani email nam omogucava da u slucaju takvih prevara, vise ne saljemo pakete tom korisniku. Samim tim, NE PRIHVATAJU se mail servisi poput yahoo-a. Isto vazi i za broj telefona. Pre nego sto posaljemo paket, provericemo vase podatke.naše proizvode šaljemo poštom, post expresom ili city expresom po želji kupca.

placanje se vrsi po preuzetom paketu a troškove poštarine snosi kupac.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 37301
Braće Srnić 19
Obrenovac , 11503
Srbija
Tel.: 011/872-0954
Fax: 011/872-4312
Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 100504

service description:

PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU KONFEKCIJE


Preduzeće "ANGORA" D.O.O pretežno se bavi proizvodnjom i trgovinom tekstilnih artikala.

Nalazi se u industrijskoj zoni grada Jagodine. Osnovana je, kao D.O.O, 1992 godine., a postoji kao SZR od 1989 godine.

Za 20 godina rada stekli smo ugled i respekt širom Srbije, ali i šire. U naše klijente ubrajaju se: "Coca-Cola", Hotel "Putnik", "Zepter", Zdravstvena ustanova "Dragiša Mišović", Narodna Banka", "Sava Centar", Vojna ustanova "Dedinje", "Interkontinental"...

Usluge:
Konfekcija "ANGORA" bavi se proizvodnjom i trgovinom uglavnom ženske i muške i poslovne konfekcije. Takođe vršimo proizvodnju zaštitne odeće i celokupnog frotirskog programa. Kompletan program za ugostiteljstvo i zdravstvo je deo naše konstantne ponude.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 83672

service description:

Prodaja medicinske oprememe,ekg aparati,littman stetoskopi,potrosni materijal,mikroskopi,ultrazvuk,oprema za medicinu
description : MedGlob se bavi prodajom opreme za Medicinu online registrovan u Canadi i posluje na podrucju vise zemalja kao i i u vise zemalja sveta posretstvom partnera iz USA.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 12716
Dr. Zorana Đinđića 5/1/1
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034/331-915
Mapa

Kategorije:

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 79270
Makenzijeva 69
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/24-36-820
Fax: 011/24-36-820
Mapa

service description:

Zamor od napornog dana ne mora biti samo ružan osećaj. Ukoliko sledi udoban i zdrav, okrepljujući san, zamor koji mu je prethodio ispostavlja se kao prolazno, slatko osećanje. Što ste umorniji, slađi će vam biti istinski odmor.

Kad ležete - ležite sa zadovoljstvom, ispružite se koliko ste dugački, potom se lepo ušuškajte, duboko udahnite i – uživajte Kad ustajete – dobro se protegnite, osetite kako vam je dobro u vlastitom telu i osmehnite se, široko. Dan koji je pred vama uzvratiće vam osmeh. Svaki novi dan – po jedan osmeh. Bar. Pitajte one koji već spavaju na Šlarafiji. Oni znaju.

Šlarafija izrađuje dušeke više od dobrih 70 godina. Nekada je izrada vrhunskih dušeka podrazumevala izradu vrhunskih žičanih jezgara. Tako je, u dobroj meri, i danas. Vrhunska žičana jezgra jesu ručno rađena žičana jezgra – povećane gustine u rasporedu opruga – koje kao rezultat daju maksimalno rasterećenje kontaktnih tačaka tela sa površinom
dušeka. Ručno rađeno žičano jezgro čini srce ručno rađenog dušeka . Ali to nije sve. Danas dobar dušek može biti, zahvaljući savremenim tehnologijama, i dušek bez žičanog jezgra. S toga smo, ovladavanjem vrhunskim prirodnim i hibridnim materijalima, osvojili i proizvodnju dušeka od lateks pene i drugih vrsta pena nove generacije. Zanatsko umeće nadograđeno je najsavremenijim tehnologijama i usaglašeno sa najvišim ekološkim standardima.

vaše slike:

Dušek  dušeci
Izrada dušeka
Ortopedski dušek
Posteljina
posteljina - komplet
posteljina od pamuka
Proizvodnja dušeka
proizvodnja dušeka od lateksa
Podaci firme ::::.
Pogledan: 13553
Godominska 5a
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/256-1238
Fax: 011/256-1238
Mapa

Kategorije:

service description:

Trgovina na malo tekstilom u specijalizovanim prodavnicama
| pogoci:406
back|1|2|... | 8|9|10|... | 20|21|forw

Facebook