Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 321-49-94
Fax: 011 321-49-95

service description:

Dijetetski suplementi
Prirodni proizvodi za prevenciju
Zdravlje iz prirode


Proizvodi:

* EXTRA ACAI DETOX KAPSULE

EXTRA ACAI DETOX KAPSULE - ACAI BERRY I 9 DRUGIH PRIRODNIH VISOKOVREDNIH SASTOJAKA
EXTRA ACAI DETOX KAPSULE - PRIRODNA FORMULA ZA ODRŽAVANJE ZDRAVLJA
EXTRA ACAI DETOX KAPSULE - DIJETETSKI SUPLEMENT ZA DETOKSIKACIJU ORGANIZMA

* EXTRA ACAI SLIM KAPSULE - EXTRA STRONG ACAI FORMULA ZA MRŠAVLJENJE

* EXTRA ACAI PURE KAPSULE

EXTRA ACAI PURE KAPSULE - SNAŽAN SUPLEMENT ZA OPŠTE JAČANJE ORGANIZMA
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 065 54 97 340

service description:

Po definiciji Ustava Svetske zdravstvene organizacije, ZDRAVLJE je stanje potpunog fizičkog, mentalnog i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti ili oronulosti.


Za srce je blagotvorno kada se redovno jede sveža jabuka sa medom.Uvedite, na prime, ovakav obrok: kukuruzni hleb ili proju ili kačamak, salata od svežeg kupusa i kašičica meda. Svež kupus smanjuje šećer u krvi.
Mora se smanjiti količina crvenog mesa i kad god je to moguće zameniti ga morskim plodovima ili belim mesom od peradi.
Srcu posebno prija kada se pre, u toku ili posle obroka uzima po jedna kašičica prirodnog meda, ali nikako med nabavljen od pčelara bez košnica.

Doktor Džervis preporučuje crni ili zeleni čaj sa kašičicom prirodnog meda pre, u toku ili posle obroka. On takođe preporučuje da jedan obrok u toku nedelje bude spremljen od iznutrica.

Podaci firme ::::.

service description:

Osteoporoza je bolest koja se često javlja u drugoj polovini života. Iako se uglavnom javlja kod žena nakon menopauze, javlja se i kod muškaraca. Razlikujemo dva oblika osteoporoze: postmenopauzalna osteoporoza i staračka osteoporoza.Hormonalne promene koje se javljaju za vreme menopauze, ali i u starosti prouzrokuju kod žena povećanu potrebu za određenim ćelijskim hranjivim materijama. Dovoljan unos mikronutrijenata je važan za zdravu funkciju ćelije. Ako u telo nisu unesene dovoljne količine ćelijskih hranjivih materija, ono uzima svoj danak od kostiju.Vlakna kolagena čine osnovnu strukturu vezivnog tkiva , uključujući hrskavicu i kosti. Svoju čvrstoću kosti dobijaju taloženjem minerala i elemenata u tragovima između struktura vezivnog tkiva. Preporučuje se uzimanje kombinacije ćelijskih hranjivih materija koja pospešuje izgradnju i održavanje stabilnosti kostiju. Sinergijska kombinacija ćelijskih hranjivih materija koja pospešuje metabolizam kosti sadrži vitamin C, vitamin D, folnu kiselinu i minerale poput kalcijuma i magnezijuma. Preporučuje se uzimanje kombinacije koja pospešuje izgradnju i stabilnost vezivnog tkiva u kojem se talože minerali i elementi u tragovima, te povećava stabilnost skeleta.

Facebook